PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy teszteltem kicsit a powerpatchet
San Siro-val nem vagyok kibékülve, illetve az Allianz is jobb a már a képeken mutatott.
San Siroba imádják visszarakni az oldalsó reklámtáblákat vmiért
San Siro-val nem vagyok kibékülve, illetve az Allianz is jobb a már a képeken mutatott.
San Siroba imádják visszarakni az oldalsó reklámtáblákat vmiért
úgy tudom a wc patchet külön kell indítani
tehát az alapjátékhoz nem nyúl -elvileg
biztos van saját parancsikonja
Én nem raktam fel így pontosabbat aki felrakta mond majd, deha beírod alul a keresõbe lehet gyorsabban megtalálod.
tehát az alapjátékhoz nem nyúl -elvileg
biztos van saját parancsikonja
Én nem raktam fel így pontosabbat aki felrakta mond majd, deha beírod alul a keresõbe lehet gyorsabban megtalálod.
Lenne egy kérdésem és bocs ha már esetleg kérdezték de nem sok idõm van visszaolvasni mert mos jöttem melóból és nemsoká megyek itthonról.Szóval a peshungary-ról leszedtem a 300 valamennyi megés WC patchet és a WC patch soundtracket.DE nekem semmi zene nem új benne és a válogatottaknál sem lárok semmi változást.Vagy nem is kellene nagy változást észrevennem?Meg miért van úgy hogy pl kiírja hogy marokkó de a zászlója nem az és a játékosok is a zászlónak megfelelõ csapatból vannak.Miért van ez?Remélem tudtok segíteni.Köszike.
spm van.
3.0m is van fenn. a 2.0s appliedre installáltam a 3.0-t, de azt még januárban. azóta azt hittem már van frissebb, ami jó is! 😊
3.0m is van fenn. a 2.0s appliedre installáltam a 3.0-t, de azt még januárban. azóta azt hittem már van frissebb, ami jó is! 😊
hát ha sp-d van akkor a 3.0 vagy az enyém ha nem sp akkor az sgn falkhon 4.0
Helló, tudnátok adni egy olyan valami fileolcskát, ami tartalmazza a legújabb igazolásokat? tudjátok, ha offlineban nyomom, akkor a friss, az onlinera meg marad az unknown22 csere. 😊
köszi!
köszi!
de ez télleg kész ez az ember!azt mindneki leszarja ha a visszamozog, attól még LES<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
áá,. anyám...mondom, saját térfélen nicns les, de azt a pes nem is fújja be...
az meg, hogy vki visszafele mozog... te tudatlan kis szarjankó, tényleg nem vagy képes felfogni, h tökmindegy, h mit csinál, ha lesen van, a védõk mögött, az les...fogd fel, mert ez így van...
de a visszapofázásaidból is egyértelmûen kitûnik, mekkora egy utolsó kis senkiházi vagy, aki anyunak sír, ha porszem kerül a szemébe...mostmár menjél, és tanulj, holnap suli!
az meg, hogy vki visszafele mozog... te tudatlan kis szarjankó, tényleg nem vagy képes felfogni, h tökmindegy, h mit csinál, ha lesen van, a védõk mögött, az les...fogd fel, mert ez így van...
de a visszapofázásaidból is egyértelmûen kitûnik, mekkora egy utolsó kis senkiházi vagy, aki anyunak sír, ha porszem kerül a szemébe...mostmár menjél, és tanulj, holnap suli!
hát ez van.vannak ilyen emberek akik nem bírnak megérteni egy dolgot és nem bírják elviselni ha nincs igazuk.ha vki a saját térfelén van nem lehet lesen!!!!!és akkor sem ha visszamozog
ON
ja és ezt a viasat3-on hallottam
ON
ja és ezt a viasat3-on hallottam
amúgymeg a mai kommentátorokhoz csak annyit, h képesek összekeverni Julio Baptistát Robinhoval, vagy nem ismerik fel Gilberto Silvát...gondolom, te is így vagy ezzel...
háh, ne röhögtess...ezeket a kommentátorokat, akik mot vannak (kivétel Hajdú Pityu)??? itt te nem vagy tisztában a dolgokkal, és nincs is igazad...ha értenél egy kicsit is a focihoz, tudnád, mekkora hmm, nem is mondom kommentátorok ülnek a tv-s székekbe közvetíteni...kiscit több meccset láttam életemben, mint te, és ezt ne is kérdõjelezd meg
azzal kapcsolatban, amit legutóbb írtál, csak annyit, h nekem nem azzal volt a bajom...hanem pl az ellenfélrõl les, vagy a félpályán les...egyik sem igaz...ja, és a visszamozgó ember...ecsém, itt nagyon sok mindent kell még tanulnod, mert tapasztalni TE, iylen csökönyös, ovis, szellemileg visszamaradt aggyal nem tudsz...
azzal kapcsolatban, amit legutóbb írtál, csak annyit, h nekem nem azzal volt a bajom...hanem pl az ellenfélrõl les, vagy a félpályán les...egyik sem igaz...ja, és a visszamozgó ember...ecsém, itt nagyon sok mindent kell még tanulnod, mert tapasztalni TE, iylen csökönyös, ovis, szellemileg visszamaradt aggyal nem tudsz...
jbal sztem most már igazán befejezhetnéd...semmi értelme itt bizonygatni, hogy igazad van
keménykedsz mert olyan nagy menõ vagy.nem bírod elviselni h igazam van.nem nézel meccseket ha néznél akkor hallanád a kommentátorokat
kicsirigó, itt nem nekem kell tanulnom még sokat...
többen is megmondták, h nincs igazad, és h nevetséges vagy, úgyhogy mostmár álljál le...ja, és lefekvés elõtt fogmosás!
többen is megmondták, h nincs igazad, és h nevetséges vagy, úgyhogy mostmár álljál le...ja, és lefekvés elõtt fogmosás!
na jó.
Clive Gifford, Labdarúgás:"A támadó nem lehet leshelyzetben a saját térfelén, és akkor sem, ha közvetlenül kapuskirúgásból,szögletrúgásból vagy bedobásból kapja meg a labdát."
Az igaz h szabadrúgásnál szokott lenni les, de azt a kommentátorok is ki szokták emelni ha a saját térfelén van vagy visszafele mozog.Sztem elõbb tanulj aztán okoskodj.
Clive Gifford, Labdarúgás:"A támadó nem lehet leshelyzetben a saját térfelén, és akkor sem, ha közvetlenül kapuskirúgásból,szögletrúgásból vagy bedobásból kapja meg a labdát."
Az igaz h szabadrúgásnál szokott lenni les, de azt a kommentátorok is ki szokták emelni ha a saját térfelén van vagy visszafele mozog.Sztem elõbb tanulj aztán okoskodj.
Hát volt hogy Owen nem volt kezdõ meg hasonlók.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ügyik a lengyelek!
A mezek is kimagaslóan jók benne, na meg most a roostert sem kellett fullra átírni.
A mezek is kimagaslóan jók benne, na meg most a roostert sem kellett fullra átírni.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
inkább úgy mondanám, végre nem cserélták le a fûmintákat új stadionoknál, hanem használják õket
a francia keresztcsíkos fûbõl pedig fenomenálisan csináltak keresztcsíkost.
érdemes megnézni
Egy bajom van a patchel, hogy nem használják benne a Nemesisben lévõ illetve Nt által készített jobb stadionokat (igaz azokban meg a fû..)
a francia keresztcsíkos fûbõl pedig fenomenálisan csináltak keresztcsíkost.
érdemes megnézni
Egy bajom van a patchel, hogy nem használják benne a Nemesisben lévõ illetve Nt által készített jobb stadionokat (igaz azokban meg a fû..)
Gondolom a fû a te kezed munkája.
Minden szuper benne Breki.
A javítást is feltettem.
A javítást is feltettem.
Király a Powerpatch thx Breki, hogy felhívtad rá a figyelmem.
oks, majd szólok. amúgy fenn szoktam lenni msnen, te is szólhatsz. 😊
Amúgy meg tudod, miért nem játszunk mi 1ütt.. pont emiatt 😄
Bár már kezdek belejönni ebbe a lolságba.
Csak ugye kedv az nincs így játszani... nem csak veled, senkivel ha ilyen. 😞
de majd tehetünk próbát. Csak hát alig játszom, heti 1* ha ránézek, és akkor is ez fogad.. 😞
Bár lehet most újra nekiállok majd, ha nem lesz ennyire szívás...de ha igen, akkor semmi esetre sem, mert nem jó a játék.
Amúgy meg tudod, miért nem játszunk mi 1ütt.. pont emiatt 😄
Bár már kezdek belejönni ebbe a lolságba.
Csak ugye kedv az nincs így játszani... nem csak veled, senkivel ha ilyen. 😞
de majd tehetünk próbát. Csak hát alig játszom, heti 1* ha ránézek, és akkor is ez fogad.. 😞
Bár lehet most újra nekiállok majd, ha nem lesz ennyire szívás...de ha igen, akkor semmi esetre sem, mert nem jó a játék.
Nah akkor majd szólj rám msnen vagy itt, ha van kedved vmikor 😊 Addigis irány az Oblivion...
CSAK a Fradi
mondjuk nem tudom miért van ez.
feltöltésem 320 kbit, amit mér külföldre, letöltésem nc, de nem akadós.. szal sztem kb. azért 512-1mbit van.
és ugye mind2nek szar... még csak az sem lehet hogy csak én akadok, mert srác is mondta..
kb mint amikor Termivel jáccok.. és most összes sráccal, ha én kreáltam, ha õ.... vmi nem kóser 😛
na mind1... 😄
feltöltésem 320 kbit, amit mér külföldre, letöltésem nc, de nem akadós.. szal sztem kb. azért 512-1mbit van.
és ugye mind2nek szar... még csak az sem lehet hogy csak én akadok, mert srác is mondta..
kb mint amikor Termivel jáccok.. és most összes sráccal, ha én kreáltam, ha õ.... vmi nem kóser 😛
na mind1... 😄
Azért most összejött, mondjuk nem volt nagy ellenfél meg szerintem tutira felbaxta õt is a helyzet, és õ ugye 1. félidõben szív...... ott meg vágtam 5öt úgy ,hogy kb. nem is reagáltak a védõi, és írta is (2. félidõ meg nekem ilyen)

oksa, csak én nem igazán játszom mostanában..
és lol
1 jó meccsem se volt
mindegyiknél 1ik félidõ egyiknek nagyon szar laggos, második meg tök jó, és oda vissza... ráadásul formailag is.
mondjuk srácnak bevágtam 5 gólt 1. félidõben, másodikban meg alig bírtam védekezni.. de 2. meccsen azért higgadtabb voltam full laggban....
de nevetséges 😞
és lol
1 jó meccsem se volt
mindegyiknél 1ik félidõ egyiknek nagyon szar laggos, második meg tök jó, és oda vissza... ráadásul formailag is.
mondjuk srácnak bevágtam 5 gólt 1. félidõben, másodikban meg alig bírtam védekezni.. de 2. meccsen azért higgadtabb voltam full laggban....
de nevetséges 😞
itt vagyok
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ennyire nem vagyok legend fan, de köszi 😊
ennél is úgy laggolt vazeg....
elsõ félidõ 3-0, gondolom õ laggolt.
2. félidõ meg se mozdulok, 3-3, végén azért lövök 1et... 4-3.
eléggé kezd kilenni tököm, megint szar a játék... mindegyik hót lassú, és falábú... még 1 utcsó próba aztán nem szenvedek többet.
ennél is úgy laggolt vazeg....
elsõ félidõ 3-0, gondolom õ laggolt.
2. félidõ meg se mozdulok, 3-3, végén azért lövök 1et... 4-3.
eléggé kezd kilenni tököm, megint szar a játék... mindegyik hót lassú, és falábú... még 1 utcsó próba aztán nem szenvedek többet.

valaki egy legend patch multi?