PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a power patch option file ez a legújabb?
amúgy milyen meccset játszottam.1.percben vezetek Reyes.90.perc-be egyenlít a Tottenham Carrick.aztán a hosszabbításba a csere Bergkamp lõtt 2 gólt mind2 egy szóló.a 2.-nál már sérült volt
amúgy milyen meccset játszottam.1.percben vezetek Reyes.90.perc-be egyenlít a Tottenham Carrick.aztán a hosszabbításba a csere Bergkamp lõtt 2 gólt mind2 egy szóló.a 2.-nál már sérült volt
láttam, de annyit nem lehet kihozni belõle, hogy pes szintû legyen 😊
a gameplay-rõl ne is beszéljünk...
a gameplay-rõl ne is beszéljünk...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
fifa wc 06 tényleg gáz, ugyanaz mint a fifa06 csak csúnyább 😊
pes-után nehéz lesz visszaszoktatni bárkit is a fifára, ahhoz nagyot kell dobni az ea-nek a fifa 2007-el, hogy nem pes6-al játszak összel is 😊
pes-után nehéz lesz visszaszoktatni bárkit is a fifára, ahhoz nagyot kell dobni az ea-nek a fifa 2007-el, hogy nem pes6-al játszak összel is 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Mit? Hogy ki kell írnod a fimeket?<#vigyor0>#vigyor0>
Mert olyan szar, én nem szenvedek vele.
A Legends-t pedig felrakom, csak ki kell írnom a filmeket.1-2 nap.
A Legends-t pedig felrakom, csak ki kell írnom a filmeket.1-2 nap.
akkor nem értem miért vitted el........
fifa-t is elvitted hogy játszunk aztán letörölted anélkül, hogy kipróbáltuk volna
fifa-t is elvitted hogy játszunk aztán letörölted anélkül, hogy kipróbáltuk volna
még mindig nem raktam fel.
Nem legends?
Nem legends?
nekem az volt
nézd meg csak az árakat
akkor nem akarok belemenni mit csinálnak, ha váltani akarok
halottam olyanról aki menekült elõlük nehogy pénzért leszereljék aztán újra kijöjjenek pénzért beszerelni
egyik legdrágább volt annó
nézd meg csak az árakat
akkor nem akarok belemenni mit csinálnak, ha váltani akarok
halottam olyanról aki menekült elõlük nehogy pénzért leszereljék aztán újra kijöjjenek pénzért beszerelni
egyik legdrágább volt annó
én maximálisan elégedett vagyok a T-Online ADSL-el 😊
Jön valaki multizni? Lobby 1-ben vagyok.
csak az nem értem ezt miért nem az internetes topicba írod :-))))))
mondjuk engem nem zavar csak ha megjavul a neted visszesik a forgalom P
mondjuk engem nem zavar csak ha megjavul a neted visszesik a forgalom P
hát igen, ráküldtem flashgetet Service pack 2 töltésére microsofttól, ami ugye maxszal jön még onnan is ahol kézbõl jön az internet.....
és igencsak meglepõ, mert "csak" 66kbytetal szedi 256 helyett, de ez sem mindig maxosan..... hanem néha lecsökken.
és igencsak meglepõ, mert "csak" 66kbytetal szedi 256 helyett, de ez sem mindig maxosan..... hanem néha lecsökken.
igen stabil 50 kbyte /seces feltöltés jelentkezik....
az pedig 400 kbit/seces feltöltési sáv.
megpróbálok letölteni 😊
az pedig 400 kbit/seces feltöltési sáv.
megpróbálok letölteni 😊
persze. de csak azért,hogy a max. feltöltési sáv tolódjon ameddig lehet. ráküldöm strongdct, ott kiaknázzák a teljes sávom... 2 perc alatt.
jah, lolz már... most írtottam kémprogit.. meg trójait is mindet.
mást már nemtok elképzelni, mint hogy az ...... mert egyszerûen megáll az adatforgalom.
mást már nemtok elképzelni, mint hogy az ...... mert egyszerûen megáll az adatforgalom.
jó, majd 1 meccs erejéig tudsz rám idõt szakítani?😊
köszi...
nah, fenn van cfos is... kiv . lennék lett e változás
köszi...
nah, fenn van cfos is... kiv . lennék lett e változás
Breki játsszunk majd 1et kérlek
Termivel nagyon szar volt, laggolt mint állat.
feltöltés mérésem meg 320 kbit/sec.. külföldre
szal tökömbe bele.
veled tuti jónak kell lenni,mert játszottunk ugy, ha veled se jó, akkor kezdhetek újra harcolni a jobb netért
de most felrakom CFOST is
Termivel nagyon szar volt, laggolt mint állat.
feltöltés mérésem meg 320 kbit/sec.. külföldre
szal tökömbe bele.
veled tuti jónak kell lenni,mert játszottunk ugy, ha veled se jó, akkor kezdhetek újra harcolni a jobb netért
de most felrakom CFOST is
CSak egy meccsünk volt Ezoval, sajnos le kellett lépnem. Most értem haza, felõlem mehetünk 😊
CSAK a Fradi