PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
nézegettem az oldalakat, és néztem hogy van már PESedit 2.0 is. Ahhoz az elõzõ részeit is le kell szedni, ugye?
I met God. She's black
HIP-HOP ARAD
Az szerintetek mitõl lehet hogy a játék egyik napról a másikra belassul?
Új patch et nem raktam fel ,semmi nem változott a gépen .
Játék közben úgy lehet látni hogy nem a játék akad hanem mintha a monitor nem tudná lekövetni a kamera és a játékosok gyorsabb mozgását,mintha mosódna,van hogy csak keskeny vizszintes csíkokban .
Más játékoknál nem csinálja.
üdv G
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
De azé egy 42es plazma zsinórnélküliség és a sallang igen...csak azóta már a kölyköm is lealáz. Én megmaradtam a csalós PES mellett...persze szigórúan konzolon
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Üdv.

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Azt hol tudom beállítani a játékban hogy a játékos magától ne tudjon kapura lõni,fejelni .
Láttam még ilyet mentéseknél is ,hogy kirúgják a labdát maguktól .
De ez annyira nem zavar <#smile>#smile>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egy olyan bajom van, régen játszottam focis játékkal, kipróbáltam, valahogy át lehet állítani a billentyûzetet másik gombokra, vagy a PES editben van ez benne, tegyem fel, és utána lehet változtatni, mert alapból nem engedi konfigurálni.
Köszönöm.
Nagyon gyakran van olyan, hogy mindegy, hogyan irányítom a lövést. Kapuval szemben 16m-rõl balra húzom, emberem jobbra lõ. Alig nyomom a lövésgombot, nem adok bele erõt, magasan fölé. A lövés nagyon gyakran nem függ az irányítástól, vagy csak nagyon kevéssé.
Pont az a szabadság hiányzik a játékból, ami átvitt a PES-re a Fifáról sok évvel ezelõtt.
Abbál inkább bosszant a PES sok hibája, mert ez valóban lakalmas környezet lehetne jó, ralisztikus fociszimulációra. Úgy érzem, hogy a teszt, a finumhangolás hiányzik belõle, ehelyett scriptelt mozgások és játékmenet van benne, mert az az egyszerûbb. Egy rendes konkurencia kellene a PES-nek, talán akkor a konamiék felébrednének és rendesen fejlesztenének, mert ez eléggé torzszülött.
Alapvetõen az irányítást is át kellene szervezni, mert az, hogy két gomb nyomásával tudok védekezni nevetséges.
Az viszont tetszik benne, hogy nehéz. Még a csalásokat leszámítva is.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egy érdekesség: megpattanó labda csordogál az üres kapum felé, vánszorog. Az általam irányított játékos nekimegy a kapufának, scriptelt mozgással tekereg, az irányítást sem engedi átteni. A másik emberem a labda és a kapu között, de ahelyett, hogy kirúgná a labdát a p-ba, beáll az alapvonalra és nézi, hogy bemegy. Vicc.
van olyan kamera progi, mint a tavalyihoz?
Valaki fel tudna világosítani ,hogy a My team Memeber List ben mik azok az állítási lehetõségek és mire jók?
üdv G
http://pesstatsdatabase.com/viewtopic.php?f=4&t=25436
Milan al játszok most és iszonyat nehéz .
Elõtte a M.U. al sem volt könnyû , de ez brutál.
Rohadtul idegesít az hogy nem tudom kitapasztalni mi a játék gyengéje vagy legalábbis hogy mi az ami néha néha bejön taktika egyéb.
90 percet all attack on toltam végig ,hozzáteszem hogy már 3 adszorra futottam neki a Chievo nak <#wilting>#wilting>
Iszonyat idegesítõ .
Milyen az a behátrálós védekezés?
G
patchet és vírust jelez.Nem csinál bajt?
Utána a visszavágón hiába rúgtam a lejjebb lévõ gólokat egyszerûen elég volt egy szabad egy gól egy szöglet egy gól, szinte pillanatok alatt vágott hármat.
De ez a védekezés bejött, végre túljutottam rajtuk 😛
Tudnátok olyan stratégiát ami nagyjából többször bejön ?
Már a hajam tépem amikor 5 6 szor kell újrakezdenem egy meccset .
A nehézséget nem akarom levenni ha nagyon nem muszály.
üdv G
KONAMI today announced the official patch 1.03 for PES 2012. It will be available for download soon and will add passing assistance lobbies for online gaming as well as some minor fixes.
Full message from Jon Murphy:
Hello PES community, just a quick email/post to inform you about the upcoming update that we are planning to apply for PES 2012 on PlayStation3, Xbox 360 and Windows PC versions.
As a result of continuous feedback from our users we’ve once again worked on certain improvements to the performance of goalkeepers, this time stopping balls from long-distance shots.
We’ve also added the option to search for opponents based on their pass support settings, which will replace Friendly Match or Player Match (depending on version) in Quick Match mode. The Speed Star skill card will also be adjusted to improve realism.
We have also been able to identify some minor issues which occur on very specific occasions. Our commitment is to continue to deliver the best football experience to all our fans, so the next patch will also fix the following:
* Issues with one or more players given a red card in a match, but 11 players available after loading formation
* In the myPES application, we have corrected the situation where a draw result is given after win/lose on the penalties
* Occasionally meaningless numbers were appearing when accessing the Community menu from the Community Card
* Formation data in the Formation settings on the Game Plan screen can only be saved from the P1 controller
* Game data can be saved/loaded for both sides if you exit the Data Management menu while your opponent is saving/loading the game data and then enter the Data Management menu again on the Game Plan screen
* Also, some situations where the game was hanging out or freezing have been solved. Included those on the Online, Become a Legend and Edition modes, and while selecting some Game Plan combinations.
We’ll be busy soon again with the Winter Transfer Window updates and I am sure we’ll be in touch again to talk about that. Anyways, hope you enjoy the Holidays and have a great 2012!
Cheers,
Jon