PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baromi jó lett. Külsõleg nincs gigantikus változás, de kb mindent helyreraktak, ami miatt tavaly háborogtam.

A manual pass és shot nagyon jól lett beleillesztve. A védekezés végre teljesen korrekt. CR se gyalogolt át rajtam, pedig paráztam a player ID miatt overpowered sztároktól. Ha jól helyezkedsz és jól csinálod simán szerelsz, nem láttam fantomcseleket felvonultató félpályás szólókat, és nem a levegõt rugdalták az embereim a labda körül mint tavaly. A gép elég okosan és realisztikusan játszik, sokkal jobbnak tûnik az AI. Nem cheatelésre, hanem csapatjátékra épít.

Kb. egy normálisan helyezkedõ szélsõ védõre vannak a PES6 óta legjobb focis játéktól. Sajnos továbbra is kinyírják a lestaktikát az ostoba helyezkedéssel, ahogy a belsõ védõk vonalánál 3 méterrel hátrébb fogják a fantomemberüket. A kapusok normálisak, 6 meccs alatt nem láttam bugot. Kicsit talán túl könnyû gólt lõni, sztem túl pontosak a lövések(vagy baromi jó vagyok 😊)

Összességében elmondható, ha idén végre nem rontják le a demót a teljes játékkal(Mint 3 éve folyamatosan), akkor eszméletlenül jó játék lesz. Még a balfasz szélsõ védõket is simán lenyelem, mert tényleg fasza.
Este meglesem addig véleményt írni ám😊

★ 汤姆 李

gyurma78
Na végre, köszi😊
Breki33
Breki33
Elvileg 10-kor lesz kint.
PS3-ra és Xbox360-ra már elvileg kijött, hamarosan pc-re is jönnie kell. 😊
"Hey all, Simcut from PES Edit here, just installed the Winning Eleven 2013 Demo from the Japanese Playstation Store and wow, this game is so amazing to play, its SO much better than 2012 I don't think I can go back and play a game of 2012 again, it feels so free now, animations are so much better, and the game feels so more fluid, really impressed by Konami. This is the next-gen game that we've been waiting for."

daver88
Fél 8 és még nincs demóó?? hogyhogy?? 😄 😄
Akkor marad majd munka utánra estére.

"PES 2013 is the best football game I’ve ever played" - Peter Chapman
PES 2013 Preview

DaemoonHunter
ez az egyetlen ami botrányos nálam is, remélem max kis csapatoknál fordul majd elõ, vagy jöhetnek egybõl egy kapus ai patch sorral. Szép ez a folyamatos játékmenet, vagyis inkább folyékonynak mondanám, néhol meglepõdtem pár mozdulaton beinduláson mert szebbnek tûnt mint a fifás. Már csak valóban a kapusokkal kéne valamit kezdeni hogy ilyen szitukban legalább csináljanak valamit ne csak töketlenül mozogjanak egyhelybe vagy forogjanak a labda után.

Vannak benne új mozdulatok meg jó megoldások, de leginkább a kapusokra leszek kíváncsi hogy mennyit fejlõdtek... 1:25-nél látszik hogy még mindig benne van hogy magas labdánál a kapus csak néz ki a fejébõl és megse próbál a labda irányába mozdulni, vetõdni vagy valami mintha a labda elkerülné a kaput 10 méterrel, közbe meg gól. Nem igaz hogy egy ilyen alapvetõ dolgot nem lehet megcsinálni normálisan, engem ez a töketlen mozgás nagyon idegesít a kapusoknál.

DaemoonHunter
A kapusok úgy érzem megint fosok lesznek, egy két bravúr meg sok lepke, a videóból is látszik, ami viszont tetszik azok a mozdulatsorok, passzolás, talán kezd beérni a dolog, viszont a futás még mindig nem tetszik, valahogy nem életszerû, túl statikus, ezen már nem segít csak egy motor csere, majd 2014ben, az viszont azt jelenti hogy mindent kezdhetnek elölrõl mint anno a pes ?2008? nál😊

Hááát, nem tudom. A tavalyi PES videói nagyon jók voltak, jól mutattak, hasznosnak tûntek az újítások, meg minden. Aztán jött egy elképesztõen bugos játékmenet, csaló AI, a labda fizikája borzasztó, a kapusra meg szavam sincs...
A videó alapján a játékmenet nem nagyon változott. Úgyhogy én inkább maradok a szkepticizmusnál, legalább nem esek pofára, mint a 2012-nél.
The PES 2013 Demo will be released July 25th for PC, PS3 & XBOX360.

Official Press release:

PES 2013 Demo dated for July 25th

Konami Digital Entertainment GmbH today announced it will release the first playable demo of its eagerly-awaited PES 2013 title on July 25th in Europe.

The free demo will be available for PlayStation(R)3 via PlayStation(R)Network, Xbox 360(R) via Xbox(R)LIVE and Windows PC via 'www.konami-pes2013.com'.

PES 2013 marks a huge advance for the popular football simulation, with the new game offering PES FullControl wherein players are given total control over every pass, shot and even first touches to the ball. Similarly, Pro-Active AI ensures that players move as they should both on and off the ball, creating a truly authentic big match experience. The Player ID system then enhances the feeling of individuality, with players that not only look and move like their real life counterparts, but also play just like them.

The first demo will allow users to experience these key additions at first hand, and features eight fully licensed teams. Germany, England, Portugal, and Italy showcase European football, while Santos FC, SC International, Fluminense and Flamengo are available in the Copa Libertadores mode.

In order to experience the full gamut of control PES 2013 offers the demo allows any difficulty setting to be used, and boasts localised language settings.

Breki33
PES 2013 Demo Announcement & Video Tomorrow | Full Version September 14th?

While KONAMI announced the release of yet another PES 2013 for tomorrow, July 19th, 1PM CET, they also said they would officially unveil the release date of the first demo for the game, which is expected to be put online on July 25th.

Meanwhile, a rumor about the full version release has emerged on twitter. Various sources announced the release to be September 14th.

Pethy23
Igen, ott is, a lövés mellett az Alt+F4 volt amit legtöbbször nyomtam.
[HUN]FaTaL
A nyíl nekem se tetszik, de szerintem kikapcsolható lesz.

Csalt bizony, de a Fifában is igen durva.

http://goo.gl/gd6Zi5

Pethy23
Egy dolog nem tetszik, az kis nyilacska a játéos alatt ami mutatja merre passzol. Egyébként nagyon rendben van, remélem most nem az lesz hogy az 1. demo jobb mint a 2. demo és a teljes játék volt.
Akárki akármit mond a 2012-ben brutálisan csalt a gép...
Engem is meggyõzött ez a videó. Elvileg az elsõ demo 1-2 héten belül érkezik. 😊

Ez nagyon szuper.Nagyon látszik most tényleg fejlõdés már a játékon is na meg a sok más mozgás animáció,fizika(labda is beleértve) nekem így videó alapján kimondottan tetszik.Ránézésre simán megéri most már az árát.
Demot azért kipróbáljuk majd..

★ 汤姆 李

[HUN]FaTaL
Ez így videó alapján baromi jó lesz 😊

Na ezt most meg fogom venni<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

tök jó mindenki csak kérdez de basznak rá válaszolni...
Újratettem a játékot,és még így sem jó, de csak az az 1 nem mûködik,próbáltam,hogy átmentem másikra, úgy sem..

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy már lementem a PES 12-ben 2 szezont( Become a Legend módban), az utóbbit a Liverpoollal, megnyertem mindent, a bajnokságot,a BL-t, és az FA kupát is, mindenütt gólkirály lettem, a bajnokságban 42, a BL-ben 14, az FA kupában 7 góllal. Miután lejátszottam a BL döntõt, elmentettem a játékot. Mennék tovább a játékban, erre kiírja,hogy a Pro Evolution Soccer mûködése leállt. Próbáltam többször is, mindig ezt írja ki, mindig akkor,mielõtt a válogatott meccs van. Nem szeretném újra kezdeni az egész elmentést, mivel most szerintem már megkapnék minden díjat... Van valami megoldás rá,azon kívül,hogy újrateszem a játékot,és hogy ne vesszenek el az elmentések? PLS HELP ME! 😊

pes11ben sokáig egy ügynököm volt. lecseréltem a legjobbra és a kövi szezon elejna megjelent a my desired club. kiválasztottam 3 csapatot és az egyik le is igazoltde sajna azóta nincs ilyen lehetõség h megfigyeljenek. azzal az ügynökkel már nem is lesz v várni kell?
kérdezd meg az egyiktõl, pl. tõle portgerm
Sziasztok! PES 2011-gyel játszom Become a Legend módban. Videón láttam, hogy valaki tudott tetkókat meg fülbevalókat csinálni a játékosára. Ezt hogyan lehet csinálni? (PC-n) Elõre is köszi!!

nagyon ratyi😞
fõleg a védekezés része, szarabbul néz ki, mint a 12es
az meg h a színek évek óta ugyanolyanok nevetséges
Ja igaz😞
Akkor majd egyszer a Next-gen konzolon jó lesz😊

[HUN]FaTaL
Mert máskülönben konzolan tiszta recés szar lenne az egész.

Egész jó de az a ro@adt Blur már megint ott van!Minek az megint bele??

Breki33
Breki33
sziasztok

be lehet valahogy állítani, hogy a master league-ban minden free agents játékos igazolható legyen?
valaki tudna linkelni egy olyan patch-ez amely tartalmazza az eredeti logot és mezeket?

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Breki33
Breki33
Shevchenko
Sziasztok!
Valaki megmondaná hogy tudok igazolni az ML-be mert nem akar senki jönni.
Setting-be mire állítsam hogy jobban jöjjenek lowra?

FORZA MILAN!!!

tobias88
Kedvet kaptam a bl sorsolás után, hogy lejátsszam a kieséses szakaszt. Én vagyok a béna, vagy tényleg nem lehet olyan kupát indítani, amibe tetszõlegesen pakolom bele a csapatokat?

Eddigi részig mindig volt ilyen opció, de most nem találom<#shakehead>
Divizio88
igen😊

HIP-HOP ARAD

mohus
PCs verzió?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Divizio88
Szerintetetek miert lassul be csak egy het utan nekem a pes?

HIP-HOP ARAD

cenobite
Jók! Nekem a 8-as, Kaka gólja tetszett a legjobban.

gamertag: kenobita