PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából nem tudom mirõl van szó...
Majd mindjárt visszakeresem.
Majd mindjárt visszakeresem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
te kipróbáltad azt amit kilinkeltem?
én tegnap we9-re ráraktam és simán tudtam játszani egyet igaz nem sok változást láttam
Elég fura volt Liveware után ott pont fel vannak cserélve a gombok
még taktikát se állítottam be
én tegnap we9-re ráraktam és simán tudtam játszani egyet igaz nem sok változást láttam
Elég fura volt Liveware után ott pont fel vannak cserélve a gombok
még taktikát se állítottam be
Köszi!
de elvileg, de vannak világválogatottak meg ilyenek
nemtom, hogy tudja állítani ezzel nem foglalkoztam
nemtom, hogy tudja állítani ezzel nem foglalkoztam
A unknow00022.bin számit a netes játéknál.Valahogy bele lehet nyúlni,mert régebben igen furcsa csapatösszeállitások is voltak (ilyen világválogatott szindróma),de mégis lehetett játszani az ember ellen,pedig a különbözõség miatt meg kellett volna szakadjon a dolog a mezválasztás után...
Helló!Azt szeretném kérdezni,hogy nem mindenkinek ugyanaz a roster kéne legyen a gépén a netes játéknál?Mert néha gyanúsan gyors egy két ember csapata...Mert ugye abban tudja állítani a sebességüket!Vagy netes játéknál a unknow_00022.bin - használja,és ebben vannak ezek a statisztikák?
Vagy hülyeséget kérdeztem?
Köszi a választ!
Amúgy hatalmas élmény neten nyomni!!
Vagy hülyeséget kérdeztem?
Köszi a választ!
Amúgy hatalmas élmény neten nyomni!!
BREKI! Ez a roster tul.képpen mit csinál,mert a játékoskeretek nem változtak! Vagy nem is kell nekik,akkor mi ez????
Hátha érdekel valakit:
2006-06-08 PC Game ISOs Sensible Soccer 2006 (c) Codemasters *BWCLONE*
2006-06-08 PC Game ISOs Sensible Soccer 2006 (c) Codemasters *BWCLONE*
Hát lehet hogy én vak vagyok,de akkor még mellé hülye is,mert nem tudom hogy ezt a nagyszerü kérdést (ami merõ provokácio semmi más) mért nem a Juventus topikban tetted fel?
a pest sajna vagy sem, úgy szerkesztették/írták meg, hogy a grafikai részt tök egyszerûen, minden fajta nagyobb gond nélkül lehet változtatni, a játék lelkébe azonba, tehát a szabályokba fizikába stb nem leeht belenyúlni, így nicns ilyen/ilyesmi patch
azért szánalmas, mert bármit írhatok én neki, nekem nem válaszol semmiresem, te hugyagyú...dehát mit várok én tõled, hogy ezt észreveszed?? ugyanmár...
nem, én egy véleményt várok, de ezt le is írtam...azért mert ti olyan vakok vagytok, h nem tudjátok elolvasni, én még elmondtam, h mit akarok: véleményt...
amúgy jbal, Brazíliáról nem nagyon fog ilyen kiderülni...maradjunk a realitás talaján...
amúgy jbal, Brazíliáról nem nagyon fog ilyen kiderülni...maradjunk a realitás talaján...
Mégis mit vársz hogy mit írjon?Ha most elszidná a Juventust minden szemétnek és megtagadná,akkor lennél elégedett?Vagy ha kiállna mellette a végletekig?
Szerintem minden igazi Juventus drukker saját maga is becsapva érzi magát azért ami kitudódott,még ha csak a fele igaz akkor is,és elítéli azt amit a klubvezetés csinált.Viszont az igazi szurkolók kiállnak a csapat mellett,és akkor ahogy pár éve a Fiorentina,ugy a Juventus is vissza fog kerülni 1-2 idény alatt újra.Már ha egyáltalán kizárják... (bár az lenne a reális)
Viszont már messze nem csak a Juventusról szól ez az egész,viszont a fél Seria A-t meg ugyse zárhatják ki...
Szerintem minden igazi Juventus drukker saját maga is becsapva érzi magát azért ami kitudódott,még ha csak a fele igaz akkor is,és elítéli azt amit a klubvezetés csinált.Viszont az igazi szurkolók kiállnak a csapat mellett,és akkor ahogy pár éve a Fiorentina,ugy a Juventus is vissza fog kerülni 1-2 idény alatt újra.Már ha egyáltalán kizárják... (bár az lenne a reális)
Viszont már messze nem csak a Juventusról szól ez az egész,viszont a fél Seria A-t meg ugyse zárhatják ki...
már bocs de te vagy a szánalom.mert nem válaszolt a kérdésedre?lol
nem tudom te büszkélkednél-e vele ha a Brazilokat kitiltanák a VB-rõl.meg mi ez h ha nem válaszol akkor õ már szánalmas.
nem tudom te büszkélkednél-e vele ha a Brazilokat kitiltanák a VB-rõl.meg mi ez h ha nem válaszol akkor õ már szánalmas.
megsúgom, h nagyon óvodás módon viselkedsz...a csapatod, az istenek, akiknek nicns ellenfelük, a másodosztályba kerülnek, és ráadásul valszeg a pes6-ból is kimaradnak emiatt...mindezek ellenére még reagálhatnál...ráadásul ha mondjuk a juve vmilyen úton-módon vmiféle kitüntetést kapott volna, azt beírtad volna ide...ezt nem...szánalom a négyzeten...
Hi Breki1,
France have called up Olympique Lyonnais forward Sidney Govou to replace the injured Djibril Cissé at the FIFA World Cup. Read more on uefa.com.
France have called up Olympique Lyonnais forward Sidney Govou to replace the injured Djibril Cissé at the FIFA World Cup. Read more on uefa.com.
Breki!Légyszives linkeld ide azt a rostert amit délelött mondtál,hogy azzal v.szinü lehet játszani interneten!Talán holnap már jó lesz!Köszi:Laci.
jah,hogy ez PES5ös !!??<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#pias>#pias>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
én pes5-re raktam ott jó (meg ez amúgy is online roster)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
hát ez nem igaz már 2.szor rakom ujra a gammát,és miután benyomom eztaz "update transfers2.dkz" pacsset utána inditás után:
(..hibát észlelt az WE9le.exe ezért leáll" hibaüzi<#bdead>#bdead>
(..hibát észlelt az WE9le.exe ezért leáll" hibaüzi<#bdead>#bdead>
ha már kicsit offoltak mások is, hadd mán én is
érdekelne Breki véleménye, de másoké is, akik szeretik/-ték eddig a juvét, h most mégis mit gondolnak róluk, változott-e a véleményük; Breki jött még nekem ilyenekkel, amikor említettem, mekkora brazil-fan vagyok, h "Nade régen miket csináltak, így meg úgy", mire én azt mondtam, h nem is ismerem a múltját a braziloknak részelteiben, nem láttam az igazán nagyot (Pelé) játszani, én a mai brazil válogatottba vagyok szerelmes, a múlt hol érdekel engem, az már rég elmúlt... és télleg csak arra vagyok kiváncsi, h a juvéról mi a véleményetek, nem pedig a milanról vagy a többiekrõl...de leginkább Breki véleménye érdekel
várom a reakciókat
érdekelne Breki véleménye, de másoké is, akik szeretik/-ték eddig a juvét, h most mégis mit gondolnak róluk, változott-e a véleményük; Breki jött még nekem ilyenekkel, amikor említettem, mekkora brazil-fan vagyok, h "Nade régen miket csináltak, így meg úgy", mire én azt mondtam, h nem is ismerem a múltját a braziloknak részelteiben, nem láttam az igazán nagyot (Pelé) játszani, én a mai brazil válogatottba vagyok szerelmes, a múlt hol érdekel engem, az már rég elmúlt... és télleg csak arra vagyok kiváncsi, h a juvéról mi a véleményetek, nem pedig a milanról vagy a többiekrõl...de leginkább Breki véleménye érdekel
várom a reakciókat
Akkor egy Mexico-Ecuador meccsen nem igen lehetne tudni ki kinek szurkol...
Becenevek
Angola: Fekete Antilopok
Argentína: Az égszínkékek
Ausztrália: Futballozó kenguruk (Socceroos)
Brazília: Selecao és Kanárimadarak (Os Canarinhos)
Costa Rica: az ország neve becézve (Ticos)
Németország: A csapat
Ecuador: A háromszínûek
Elefántcsontpart: Az elefántok
Anglia: Három oroszlánosok
Franciaország: Kékek (Les Bleus) vagy Háromszínû csapat (Equipe Tricolore)
Ghána: Fekete csillagok
Irán: Perzsa csillagok
Olaszország: A kék csapat (Squadra Azzurra)
Japán: Kék fiúk
Horvátország: A tüzesek
Mexikó: Háromszínûek
Hollandia: Narancsosok (Oranjes)
Lengyelország: Fehér-pirosak
Portugália: Európa braziljai
Paraguay: Fehér-pirosak
Szaúd-Arábia: Zöld sereg
Svédország: Háromkoronások
Svájc: "Nati"
Szerbia-Montenegró: Plávik (Kékek)
Spanyolország: A vörös fúria
Koreai Köztársaság: Vörös ördögök
Togo: Karvalyok
Trinidad és Tobago: Táncoló harcosok
Csehország: A reprezentánsok
Tunézia: Karthágói sasok
Ukrajna: A csapat
Egyesült Államok: becenév nem ismert
Angola: Fekete Antilopok
Argentína: Az égszínkékek
Ausztrália: Futballozó kenguruk (Socceroos)
Brazília: Selecao és Kanárimadarak (Os Canarinhos)
Costa Rica: az ország neve becézve (Ticos)
Németország: A csapat
Ecuador: A háromszínûek
Elefántcsontpart: Az elefántok
Anglia: Három oroszlánosok
Franciaország: Kékek (Les Bleus) vagy Háromszínû csapat (Equipe Tricolore)
Ghána: Fekete csillagok
Irán: Perzsa csillagok
Olaszország: A kék csapat (Squadra Azzurra)
Japán: Kék fiúk
Horvátország: A tüzesek
Mexikó: Háromszínûek
Hollandia: Narancsosok (Oranjes)
Lengyelország: Fehér-pirosak
Portugália: Európa braziljai
Paraguay: Fehér-pirosak
Szaúd-Arábia: Zöld sereg
Svédország: Háromkoronások
Svájc: "Nati"
Szerbia-Montenegró: Plávik (Kékek)
Spanyolország: A vörös fúria
Koreai Köztársaság: Vörös ördögök
Togo: Karvalyok
Trinidad és Tobago: Táncoló harcosok
Csehország: A reprezentánsok
Tunézia: Karthágói sasok
Ukrajna: A csapat
Egyesült Államok: becenév nem ismert
sztem qrvára nem errõl szól a topik, de mindegy...
ez még attól is qrvára elüt, ami csak egy kcisit üt el a témától, mondjuk a vb, vag hogy milyen a net...
orvosnál érdeklõdj, nemhinném, h itt van köztünk orvosvégzettségû, ledoktorált embreke (bocs, lehet, h Breki az....😊
ez még attól is qrvára elüt, ami csak egy kcisit üt el a témától, mondjuk a vb, vag hogy milyen a net...
orvosnál érdeklõdj, nemhinném, h itt van köztünk orvosvégzettségû, ledoktorált embreke (bocs, lehet, h Breki az....😊
jah kokszira ropog az egész térdem 5 kiló súlyon is a combfeszítõ gépen, így elég nehéz erõsödni...
De legalább bírja valamennyire.. Fél éve 5 kilóval meg se bírtam mozdítani a gép rúdját a lábammal (csak a ballal). Sõt simán ülve és a lábat függõlegesbõl vízszintbe emelni is gáz volt...
Az meg igencsak lehangoló élmény volt ... 1 évvel az utcsó baleset után....
De biztos valamennyire erõltetnie kell, hogy fejlõdjön, mert csak rosszabb lesz, ha nem használom. ropog ropog, meg fáj is, de picit csinálni kell, amíg nem kezd el fájni annyira.
vmi tipp?
nem értek hozzá. De valamit kezdeni kell vele.
Lehet el kéne nézni vmi orvoshoz... A fél éves ultrahang eredmény az megvan, túl sok nem hinném, hogy változott.
De legalább bírja valamennyire.. Fél éve 5 kilóval meg se bírtam mozdítani a gép rúdját a lábammal (csak a ballal). Sõt simán ülve és a lábat függõlegesbõl vízszintbe emelni is gáz volt...
Az meg igencsak lehangoló élmény volt ... 1 évvel az utcsó baleset után....
De biztos valamennyire erõltetnie kell, hogy fejlõdjön, mert csak rosszabb lesz, ha nem használom. ropog ropog, meg fáj is, de picit csinálni kell, amíg nem kezd el fájni annyira.
vmi tipp?
nem értek hozzá. De valamit kezdeni kell vele.
Lehet el kéne nézni vmi orvoshoz... A fél éves ultrahang eredmény az megvan, túl sok nem hinném, hogy változott.
sajna nem felejtem el soha.
kisteremben voltunk egy sulibajnokin
Saját csapattárs oldalról szembõl a lábamra (mind2en labdára mentünk, csak ugye a nagy eszével izomból kellett neki talpalnia, maga a csúszás nem volt durva, De totál mintha széthúzta volna az egész lábam az egész.
Törés nem volt, csak zúzódás lett megállapítva, 2 hét gipsz (fekvõjáró), aztán rehabilitáció...
Utána visszanyertem az eredeti gyorsaságom, de kb. 1 hetet fociztam, és utána ártatlan szitukból kiújult... aztán 2 hét pihi, max. erõ, aztán újra...
Aztán térdvédõt is hordtam, segített, de akkortájt már totál átalakult a játékom. Egyre kevesebb csel, egyre kevesebb irányváltás, egyre gázabb minden. De vigyáznom kellett, mindig ott lebegett a sérülés.
Aztán a legutcsó ami betett végleg kb. 1.5 éve egy teremben volt, mikoris végigcseleztem 3 öregfiút, és üres kapuba gurítottam, és letapadt a cipõm ahogy belsõvel akartam (ugye oldalsó helyzet a térd szempontjából), ill. rá 2 hétre mikor nyúltam labdafelé és letapadt a lábam és csak a törzsem fordult..
Nah az utcsó eset után nem épültem fel ... eltelt 2 hét 1 hónap 2 hónap... Aztán ez volt télen, és hanyagoltam. De nyáron sem javult, hiába hívtak focizni.. Kimentem, de kb.álltam a pályán.
Meg iszonyat fájdalom gyötört ha a labdába kellett rúgni belsõvel. Ballábbal nyomtam, az nem az igazi, de vmi volt.. de sprint már kb. 1 éve nem volt...
Mentem ultrahangra az meg kimutatott szalag kopást, stb... szal megerõsítem, de a focit abba kell hagyni. Busz után megy a futás meg ilyesmi, bár 200 méter után kezdem érezni a térdem.
Story ends. 😄
Kicsit hosszúra sikerült.
Asszem tavaly is leírtam ide 😄DDD
Mit javasoltok rá? 😊 Próbálom erõsíteni az izmokat, és akkor a többi is csak erõsödik... Focit természetesen nem fogom kipróbálni picit se...
kisteremben voltunk egy sulibajnokin
Saját csapattárs oldalról szembõl a lábamra (mind2en labdára mentünk, csak ugye a nagy eszével izomból kellett neki talpalnia, maga a csúszás nem volt durva, De totál mintha széthúzta volna az egész lábam az egész.
Törés nem volt, csak zúzódás lett megállapítva, 2 hét gipsz (fekvõjáró), aztán rehabilitáció...
Utána visszanyertem az eredeti gyorsaságom, de kb. 1 hetet fociztam, és utána ártatlan szitukból kiújult... aztán 2 hét pihi, max. erõ, aztán újra...
Aztán térdvédõt is hordtam, segített, de akkortájt már totál átalakult a játékom. Egyre kevesebb csel, egyre kevesebb irányváltás, egyre gázabb minden. De vigyáznom kellett, mindig ott lebegett a sérülés.
Aztán a legutcsó ami betett végleg kb. 1.5 éve egy teremben volt, mikoris végigcseleztem 3 öregfiút, és üres kapuba gurítottam, és letapadt a cipõm ahogy belsõvel akartam (ugye oldalsó helyzet a térd szempontjából), ill. rá 2 hétre mikor nyúltam labdafelé és letapadt a lábam és csak a törzsem fordult..
Nah az utcsó eset után nem épültem fel ... eltelt 2 hét 1 hónap 2 hónap... Aztán ez volt télen, és hanyagoltam. De nyáron sem javult, hiába hívtak focizni.. Kimentem, de kb.álltam a pályán.
Meg iszonyat fájdalom gyötört ha a labdába kellett rúgni belsõvel. Ballábbal nyomtam, az nem az igazi, de vmi volt.. de sprint már kb. 1 éve nem volt...
Mentem ultrahangra az meg kimutatott szalag kopást, stb... szal megerõsítem, de a focit abba kell hagyni. Busz után megy a futás meg ilyesmi, bár 200 méter után kezdem érezni a térdem.
Story ends. 😄
Kicsit hosszúra sikerült.
Asszem tavaly is leírtam ide 😄DDD
Mit javasoltok rá? 😊 Próbálom erõsíteni az izmokat, és akkor a többi is csak erõsödik... Focit természetesen nem fogom kipróbálni picit se...
jah, életem a foci volt. de már 2 éve le kellett szokjak róla. Hiányzik. Nagyon. Mozgásnak is tökéletes volt, így most nem is mozgok eleget.
Most próbálom felerõsíteni a az izmokat, így a hozzá tartozó szalagok is erõsödnek majd, de a fociról le kell mondjak.
Legkisebb irányváltásokra is csúnyán reagál a térdem a mindennapokban is. Most a foci meg csak errõl szól.
Szal maradok a PESnél 😞(
Most próbálom felerõsíteni a az izmokat, így a hozzá tartozó szalagok is erõsödnek majd, de a fociról le kell mondjak.
Legkisebb irányváltásokra is csúnyán reagál a térdem a mindennapokban is. Most a foci meg csak errõl szól.
Szal maradok a PESnél 😞(
Hát ja,mondjuk idén kivételessen a foci VB elõtt kidobhatták volna,legalább európában,tuti jót tett volna az eladásoknak.
nemtom láttátok e már
PES6 (PS2es verza) gameplay video az E3ról:
ITT
-hát a játékosok mozgáskulturája ténleg baromi élethû,folyamatos
...azt ugyan még mindig nemértem,pláne ezek után,hogy miért kell várniuk ezzel októberig????<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
PES6 (PS2es verza) gameplay video az E3ról:
ITT
-hát a játékosok mozgáskulturája ténleg baromi élethû,folyamatos
...azt ugyan még mindig nemértem,pláne ezek után,hogy miért kell várniuk ezzel októberig????<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
jah. Amúgy gáz. Én térdsérülés miatt hagytam abba a focit (a hobbit is),egyszerûen a térdszalagok annyira készen lettek sérülésrõl sérülésre, hogy már egy hirtelen irányváltástól is kiment 2 hétre a térdem.
(ezt egy nagy sérülés elõzte meg, de utána még 1-1.5 évig toltam a focit felépülve, csak mindig újra visszaesett)
Ezt mind azért írtam le:
Hogy egy ilyen csonttörés ami Ciccénél lett, az valszeg nem az elõzõ sérülése miatt lehetett... egyszerûen csak óriási pech.. Óriási 😞
(ezt egy nagy sérülés elõzte meg, de utána még 1-1.5 évig toltam a focit felépülve, csak mindig újra visszaesett)
Ezt mind azért írtam le:
Hogy egy ilyen csonttörés ami Ciccénél lett, az valszeg nem az elõzõ sérülése miatt lehetett... egyszerûen csak óriási pech.. Óriási 😞
Cissé eszméletlen volt egy kicsit.talán kicsit jobban járt.de bazeg nemrég épült fel és újra<#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom><#shakehead>#shakehead>
Ballack nem játszik a nyitómeccsen
Biztossá vált: a németek csapatkapitánya Michael Ballack nem lehet ott a pénteki nyitótalálkozón Costa Rica ellen. Ballack ugyanis még mindig nem épült fel vádlisérülésébõl.
Biztossá vált: a németek csapatkapitánya Michael Ballack nem lehet ott a pénteki nyitótalálkozón Costa Rica ellen. Ballack ugyanis még mindig nem épült fel vádlisérülésébõl.
reménytelennek nem mondanám elég nagy százalékban jó
van akikkel elõfordul......
de le lett írva hogy elsõ félidó a baloldalé a második a jobbé
van akikkel elõfordul......
de le lett írva hogy elsõ félidó a baloldalé a második a jobbé
Sajnos a netes játék olyan,hogy egy félidõ az mindig reménytelen a lag miatt!Így mindig abban a félidõben kell gólt rugni amikor még jó...Másnak is ilyen?Illetve ez mitõl függ,hogy az egyik félidõ az jó amásik meg lagol??
tedd vissza aztán próbáld meg a tegnap kilinkelt rostert rárakni valószínû úgy megy
de nem kell mindig újra felrakni, elég ha az afs-t mented.
Újrarakni csak amiatt érdemes, hogy a kódot ne kelljen beírogatni.
Regelni a hivatalos oldalon nem kell csak online játékkor az általad megadott jelszót beírni.
de nem kell mindig újra felrakni, elég ha az afs-t mented.
Újrarakni csak amiatt érdemes, hogy a kódot ne kelljen beírogatni.
Regelni a hivatalos oldalon nem kell csak online játékkor az általad megadott jelszót beírni.