PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A WC patchben a kameraállást valahoogy vissza tudom hozni? Mert a Wide is elfordul, úgy meg nem lehet rendesen játszani!
nem olyan dizájnos!!!!<#vigyor3>#vigyor3>
we9 ie-re kéne
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
vigyázni kell majd a németekkel,azt mondom
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
ILYENKOR MI VAN?
aztán a 2.félidõben nem tudom mi irányította a csapatomat mert hogy nem én az biztos.de a hülye így se bírt nyerni.szerencsétlen😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<div align="center">
<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="335" height="84">
<param name="movie" value="http://www.breamster.com/fla/counter/wc2006counter.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="http://www.breamster.com/fla/counter/wc2006counter.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="335" height="84"></embed>
</object>
</div>
szal ergo akkor nem is Vieri és Rui costa játszott? 😊 nem hinném..
mint ahogy a világválogatottnál is a világválogatott neveket láttad, nem pedig mondjuk rui costa helyett Ronaldinhot... 😛
szal szvsz azt látod, amivel tényleg nyomja. De ki kell próbálni.
No meg bár nem valószínû, hogy elõfordul, de vannak, akik elcsenik a kódokat, vagy csak kiírják, és reggelik egy adott passworddel, így ha ugyanazt kapod, amit már valaki használ, és csinált rá kódot, akkor szivacs van.
De ilyen alapon semmi se mûködhetne... szal csak ijesztés. 😊
A németországi torna hivatalos internetes oldalán felettébb érdekes, a játékosok életkorát elõtérbe helyezõ statisztika készült a világbajnokságokról. Kezdjük talán az egyik legfontosabbal: az elmúlt tíz vb-n csak olyan együttes hódította el a serleget, amelynek átlagéletkora 28 év alatt volt. Nos, ezen statisztika alapján a pénteken kezdõdõ tornát nem nyerheti meg Brazília, Franciaország, Olaszország, Csehország, Svédország, Portugália, Szerbia-Montenegró, az Egyesült Államok, Ausztrália, Horvátország, valamint Trinidad és Tobago válogatottja sem. A japánoknak még lehet hajszálnyi esélyük, hiszen Zico gárdájának átlagéletkora – 28.01 esztendõ – csak minimálisan haladja meg a bûvös határt. Elsõ ránézésre ez banálisan hangzik, ám a számok nem hazudnak. A 28-as szabályt legutóbb 44 éve, 1962-ben szegte meg Brazília, annak a csapatnak az átlagéletkora 30 év és egy hónap volt a chilei világbajnokságon. A legendás gárda ezzel minden idõk legöregebb vb-gyõztese, a következõ legvénebb társaság szintén brazil (1994-ben 27 év és 11 hónapos átlagéletkorú csapat), míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára az 1954-ben a magyar Aranycsapat ellen jobbnak bizonyuló Németország „lépett fel” 27 év és 9 hónapos átlagéletkorral.
További érdekesség, hogy az összes gyõztes átlagéletkorát átlagolva 26 év és 11 hónap az eredmény, ami pontosan a jelenlegi német válogatottéval egyezik meg. Az is figyelemre méltó adat, hogy valamennyi, döntõben vesztes együttes életkora mindig nagyon közel állt a gyõzteséhez. A pénteken rajtoló torna legfiatalabb gárdája Ghánáé (25.2 év), míg a vb „matuzsáleme” Trinidad és Tobago (29.5).
A legfiatalabb labdarúgó az angolok „titkosügynöke”, akit nem James Bondnak, hanem Theo Walcottnak hívnak. Az Arsenal tinije a nyitó napon lesz 17 éves és 85 napos, és amennyiben betalálna az ellenfél kapujába, akkor õ lenne minden idõk legfiatalabb világbajnoki gólszerzõje. A legöregebb résztvevõ a tunéziaiak egyes mezét viselõ Ali Bumnidzsel, a kapus 1966. április 13-án, három hónappal azelõtt született, hogy Anglia elsõ és egyben utolsó aranyérmét megnyerte. Bumnidzsel a világbajnokságok történetének ötödik legidõsebb játékosa, olyan legendák elõzik meg, mint a kameruni Roger Milla, az északír Pat Jennings, az angol Peter Shilton és az olasz Dino Zoff.
Az összes résztvevõ átlagéletkora Németországban 27 év és öt hónap. Furcsa, de ez az érték az elmúlt tornákon szinte alig változott, 2002-ben és 1998-ban 27 év és hat hónap volt.
Az egy csapaton belüli legkisebb korkülönbségre a japánoknál találunk példát, náluk a legfiatalabb és legöregebb kerettag között nyolc év és két hónap a differencia. A legnagyobb korkülönbség a briteknél található: a már említett Theo Walcott és az augusztusban 36. évét betöltõ David James között 18 esztendõ és hét hónap van.
Ez most igy mondjuk nekem magas.Most arra mennyi az esély hogy pont ez az új roster pont bent van ennek az embernek?Szerintem nem sok.De ha meg nincs,akkor Õ mit láthat mikor én a Podolskit becserélem a Bayernbe?<#conf>#conf>
ha nincs benne kód akkor mit csináljak?
amikor néha alt f4elek, akkor ezt írja, szvsz mert benn maradtam a rendszerben. 😊
szal valszeg így müxik.
we9-nél meg mintha új afs-t készített volna