PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
pont az a jó benne de settingnél ahol a kemerát választod beállíthatod
tobias88
ez:
A WC patchben a kameraállást valahoogy vissza tudom hozni? Mert a Wide is elfordul, úgy meg nem lehet rendesen játszani!
nem olyan dizájnos!!!!<#vigyor3>
EmIn3m02
plz vki adjon egy linket bootpack-hoz
we9 ie-re kéne

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Terminátor14
Mi lenne, ha a mondatok végén csak 1-1 írásjelet használnál?

CSAK a Fradi

tobias88
A WC patchben a kameraállást valahoogy vissza tudom hozni???? Mert a Wide is elfordul, úgy meg nem lehet rendesen játszani!!!
tobias88
Az ADF-n megy!!!!! Nekünk betették 1 adó helyére!!! KERESSGÉLJETEK!!!!
jbal
jó meccs volt.Sport Klubom meg németem sincs sajna úgyhogy POL-ECU-nak lõttek.

Breki33
Breki33

Johnny23
hát ez a Frings gyerek naon eltalálta !

vigyázni kell majd a németekkel,azt mondom

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
Breki33
Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

tobias88
Le is fagy!!!
tobias88
Segítsetek légyszi, leszedtem a world cup patchet, betettem egy mappába és feltelepítettem, de 85%nál megáll a world cup patch.html-nél
ILYENKOR MI VAN?
jbal
hihetetlen milyen mocskos cheaterek vannak.elsõ félidõ 2-0 nekem
aztán a 2.félidõben nem tudom mi irányította a csapatomat mert hogy nem én az biztos.de a hülye így se bírt nyerni.szerencsétlen😄

Na de tegnap még én is a régivel játszottam...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
õ csak azt írta, hogy kell berakni
gabber_saviola
most már használod látom 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
bazeg ez a ketyegés😄

használhatom?😄

jbal
vki jön majd jáccani egy meccset?

gabber_saviola
nah ezt már nem értem 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
miszter az az iviw-rõl?
gabber_saviola
miszter, Te vagy a Mester 😛

Breki33
má megoldottam közben

tod ki a mester
gabber_saviola
Breki Mester itt a flash kódja:

<div align="center">
<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="335" height="84">
<param name="movie" value="http://www.breamster.com/fla/counter/wc2006counter.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="http://www.breamster.com/fla/counter/wc2006counter.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="335" height="84"></embed>
</object>
</div>

jbal
na megvan😄

horpeti
velem tegnap régi rosterrel játszottál. Vagyis nekem az alap van.

szal ergo akkor nem is Vieri és Rui costa játszott? 😊 nem hinném..

mint ahogy a világválogatottnál is a világválogatott neveket láttad, nem pedig mondjuk rui costa helyett Ronaldinhot... 😛

szal szvsz azt látod, amivel tényleg nyomja. De ki kell próbálni.

horpeti
Szerintem csekkold le fizetés elõtt.

No meg bár nem valószínû, hogy elõfordul, de vannak, akik elcsenik a kódokat, vagy csak kiírják, és reggelik egy adott passworddel, így ha ugyanazt kapod, amit már valaki használ, és csinált rá kódot, akkor szivacs van.

De ilyen alapon semmi se mûködhetne... szal csak ijesztés. 😊

jók a lasztik😊

Breki33
Az alábbi összeállítás elsõsorban azoknak szól, akik hisznek a labdarúgásra vonatkozó statisztika erejében és meghatározó szerepében, de talán azoknak is érdemes végigolvasniuk, akik nem hisznek benne, hátha meg lehet õket gyõzni a természetfeletti erõk által kreált egybeesésekrõl.

A németországi torna hivatalos internetes oldalán felettébb érdekes, a játékosok életkorát elõtérbe helyezõ statisztika készült a világbajnokságokról. Kezdjük talán az egyik legfontosabbal: az elmúlt tíz vb-n csak olyan együttes hódította el a serleget, amelynek átlagéletkora 28 év alatt volt. Nos, ezen statisztika alapján a pénteken kezdõdõ tornát nem nyerheti meg Brazília, Franciaország, Olaszország, Csehország, Svédország, Portugália, Szerbia-Montenegró, az Egyesült Államok, Ausztrália, Horvátország, valamint Trinidad és Tobago válogatottja sem. A japánoknak még lehet hajszálnyi esélyük, hiszen Zico gárdájának átlagéletkora – 28.01 esztendõ – csak minimálisan haladja meg a bûvös határt. Elsõ ránézésre ez banálisan hangzik, ám a számok nem hazudnak. A 28-as szabályt legutóbb 44 éve, 1962-ben szegte meg Brazília, annak a csapatnak az átlagéletkora 30 év és egy hónap volt a chilei világbajnokságon. A legendás gárda ezzel minden idõk legöregebb vb-gyõztese, a következõ legvénebb társaság szintén brazil (1994-ben 27 év és 11 hónapos átlagéletkorú csapat), míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára az 1954-ben a magyar Aranycsapat ellen jobbnak bizonyuló Németország „lépett fel” 27 év és 9 hónapos átlagéletkorral.

További érdekesség, hogy az összes gyõztes átlagéletkorát átlagolva 26 év és 11 hónap az eredmény, ami pontosan a jelenlegi német válogatottéval egyezik meg. Az is figyelemre méltó adat, hogy valamennyi, döntõben vesztes együttes életkora mindig nagyon közel állt a gyõzteséhez. A pénteken rajtoló torna legfiatalabb gárdája Ghánáé (25.2 év), míg a vb „matuzsáleme” Trinidad és Tobago (29.5).

A legfiatalabb labdarúgó az angolok „titkosügynöke”, akit nem James Bondnak, hanem Theo Walcottnak hívnak. Az Arsenal tinije a nyitó napon lesz 17 éves és 85 napos, és amennyiben betalálna az ellenfél kapujába, akkor õ lenne minden idõk legfiatalabb világbajnoki gólszerzõje. A legöregebb résztvevõ a tunéziaiak egyes mezét viselõ Ali Bumnidzsel, a kapus 1966. április 13-án, három hónappal azelõtt született, hogy Anglia elsõ és egyben utolsó aranyérmét megnyerte. Bumnidzsel a világbajnokságok történetének ötödik legidõsebb játékosa, olyan legendák elõzik meg, mint a kameruni Roger Milla, az északír Pat Jennings, az angol Peter Shilton és az olasz Dino Zoff.

Az összes résztvevõ átlagéletkora Németországban 27 év és öt hónap. Furcsa, de ez az érték az elmúlt tornákon szinte alig változott, 2002-ben és 1998-ban 27 év és hat hónap volt.

Az egy csapaton belüli legkisebb korkülönbségre a japánoknál találunk példát, náluk a legfiatalabb és legöregebb kerettag között nyolc év és két hónap a differencia. A legnagyobb korkülönbség a briteknél található: a már említett Theo Walcott és az augusztusban 36. évét betöltõ David James között 18 esztendõ és hét hónap van.

Breki33
jó kérdés ki kell próbálni

tippem van csak
Na multiban van változás.A Bayernben már nincs Ballack,de van Podolski.2 emberrel is tudtam volna játszani (eljutott a taktikai képernyõig,tehát nem szakadt meg) de csak az egyikel játszottam végig.Simán lement,pedig meccs közben hoztam be Podolskit,de semmi gond...
Ez most igy mondjuk nekem magas.Most arra mennyi az esély hogy pont ez az új roster pont bent van ennek az embernek?Szerintem nem sok.De ha meg nincs,akkor Õ mit láthat mikor én a Podolskit becserélem a Bayernbe?<#conf>

jbal
aha.ma megveszem.Vb is lesz.jó sok minden lesz.még be is kell vásárolni italból.majd este jáccunk mert úgyse adják a POL-ECU-t.
ha nincs benne kód akkor mit csináljak?

horpeti
mikor be akar jelentkezni a 2. játékos, akkor írja, hogy "residual data exist"

amikor néha alt f4elek, akkor ezt írja, szvsz mert benn maradtam a rendszerben. 😊

szal valszeg így müxik.

jbal
egy kóddal ha csinálok több profilt akkor is csak 1 tud jáccani?vagy csak egymás ellen nem tudunk?

Breki33
Beraktam,de túl sok változást nem észlelek.

Breki33
sima dkz-s

csak 5 bin
Megnézem,ha be tudodm tákolni,tudod hogy hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz..<#vigyor4>

Breki33
mondjuk érdekes mert pes5-be pillanatok alatt berakta

we9-nél meg mintha új afs-t készített volna
Breki33
Ez a 416 KB-os update file?