PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És tutira csak az én gépemen van így, hiszen mások is játszanak offlineban 2 playert, és nem tapasztaltak ilyet.
Vagy igen? 😄
ÉRdekes, mert 6* ellen tutijó a gameplay az iram, a játékosok, a mozgások, beindulás!!!
Bár néha lol, havernál multkor 6*nál is alig mozogtak az emberek, nehézkesek voltak stb... De amikor én játszottam Milán vs tök mind1, mindig pörgött a játék.
Tutira!!
aztán 2player gém, és jön ez amit mondtam.
Most beszarok ha azért van, mert 1ik játékos bill.. áh...
az is vicces, hiszen ez lehetetlen szinte. Semmibe bele se nyúltam. 😄
Ugye a 2.0-s applied 3.0-s patchhel... de legutoljára úgy nyomtam hogy 2.0 fel,és AFS csere...
de ennek nem szabadna erre kihatnia egyáltalán.. nonszensz 😊
Én nem tom, tény, hogy jó helyre helyezkednek a játékosok. De nekem nem ezzel volt a bajom, mikor másik csapattal voltam, hanem az, hogy meg se mozdultak, mint akinek semmi kedve nincs játszani.
Mondjuk amikor meg az Inter Milán meccs volt fordított állásban, nekem mentek szépen az Inter... Szal annál nem volt gond. De valamikor meg amikor Interrel voltam, akkor sem volt az igazi.. Én nemtom ezt hogy képzeli a gép, hogy van a motor, de ez vicces.
Jah meg.
mikor játszottuk 1-2 meccset, totális lassított felvétel volt a játék, összes ember béna, tipikus másodosztály.
Aztán mondom újraindítom PESt, utána meg volt rendesen iram. Ez hogy van? úristen...
Mitõl függ? hogy éppen dolgozik a gép,vagy éppen megy MSN, stb stb.??
áh.. 😄
ez igaz onlinera is.. szar az iram, újraindítom PESt, és jó az iram.
Kicsit furcsa nekem.
Remélem a Livewareben nem lesz ilyen.
Egyik se mozgott, csak álltak a pályán, és várták a messiást... 😛
Biztos megjegyzi a gép, hogy melyikc sapattal mennyit játszom, és akkor minél többet játszottam, annál jobb??? áááá... nevetséges 😊
Mostanában eléggé szaros a PES5, mikor 2en játszunk.
Tegnap Arsenal vs Inter volt (én arsenal).
4 meccsen szinte semmit nem csinált az Arsenal, lassított felvétel az egész, mint akit nem is érdekel a meccs.
Aztán lettem Milánnal, azok meg szinte szárnyaltak... Nem ett godlike, hanem volt beindulás, meg mozgott a csapat, a játékosok...
aztán haver ki is akadt, hogy minden hozzám pattan és nyomtunk fordított meccset. Én az Interrel õ taktikájával, õ a Milánnal én taktikámmal.
Csont ugyanolyan jó volt nekem a mozgás minden, mint Milánnal, és halál lazán elvertem a saját milánom a saját taktikámmal...úgy, hogy momentuma se volt (haver taktikája ellen az enyém, eléggé szenvedõs, nem annyira jó, mint mások ellen, de nem változtatok azért sem. 😄 csak piciket)
Szal furcsa.... de nagyon.
Most ilyenkor mivan? Gémpadosnak adja a meccset, vagy mi? Mert õ bill és player 1 ugye...
nem hinném, hogy van ilyen megkülönböztetés...
De az hogy Arsenállal meg se moccannak, Milánnal meg szépen helyezkednek, gördülékeny a támadás ugyanúgy vezetve, mint Arsenallal, az nevetséges.... ég és föld.
Remélem ez a része meg van oldva a livewareben, mert igencsak már elment a kedvünk a játéktól... Fõleg neki, mivel általában én nyerek, és ugye minden hozzám pattan a Milánnal meg stb.. Ha másik csapatot választok, az meg meg se mozdul a pályán... énezt nem értem.. rossz csapatkapitányt választok? 😄D vicces.
na mind1.
Livewarenek lesz topikja? vagy majd inkább PES6/WE10 ??
Akkor ez a liveware ilyen PES6 elõdnek mondható (a sok javítás miatt)?
ill. a mozgásokon, és játékmeneten kívül változtak a gombkombinációk, vagy azok maradtak PES5ösek?
ilyenrõl van valamilyen szedet, vagy azért ennyire nem vészes a változás?
Ha ezt linkelnétek, akkor ne, mert megtaláltam, csak nem tudom, mi az az x86???
Google most nem volt a barátom... És nekem otthon csak 4.01es van asszem...
köszi!
CureRom 2.0.1 - errõl nem találtam linket, nem tud valaki?
Ezt fogom használni + a deamon toolst. Remélem menni fog.
az 1.3.1et curerom megvan, de ha van 2.0.1, gondolom az jobb.
meg tudnátok mondani, melyik az a progi, amivel a livewaret indítjátok ? így perpill gõzöm nincs, így nehézkesen találom meg azt a HSZt, ahol nagyon szépen le van írva, hogy kell indítani, a sok labdásHSZ között meg nem igazodom el. 😄
Kösz
Múltkor kiválasztottam egyiket de fura volt ezért visszaraktam az electro-t.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
tûnik, eltört Cisse lába !
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
illetve a we9-es roster se teljesen korrekt ide
Berakod ezt (#25480) a Pes5-be !
Kitörlöd(de elötte csinálsz róla mentést) a Dokumentumok\Konami\Pro Evolution Soccer 5 \Save\folder1 -bõl az Options filet, majd elindítod a játékot !
Szerintem csinál egy új options filet, amiben ezek az új igazolások lesznek !
Minden esetre ez csak egy ötlet...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
stats itt a játékosokra vonatkozik, ahogy az átigazolás is !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
full friss keretek, végre a real-ba is ott van ramos, cicinho, cassano !
Peti: Pes5
Quick Match-eltem
Most próbáltam ki a chelsea-t nyertem 3-1 re Sheva, Ballack, Lampard voltak a gólszerzõk 😊
Én csak dícsérni tudom eddig 😊
ugye errõl van szó : #25480
(még jo ,hogy van biztonsági mentésem)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
és érdemes feltenni ?
Updated to yesterday, works online with no stats modified just the transfers.
Enjoy!
http://rapidshare.de/files/22211102/...diale.dkz.html