PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZIASZTOK!!! Mostantól Poolfan néven leszek! Én vok az akit nem enged ki a netre a játék,pedig tegnap ezért vettem meg eredetiben!!! Most van orvosolás alatt a dolog!! Addig is azt szeretném kérdezni,hogy feltehetem a powerpatcht/1,2,2.5/,mert nekem azzal nagyon jó volt!? Nem zavar majd be az internetes játéknál?/Ha egyátalán tok neten játszani majd/! Köszi:Laci Ja,még egy dolog?ha újratelepítem a játékot ezután nem kell minden alkalommal regelni ugye? CSumi
tobias88
Nem tudtok valami olyan patchet, ami a régi lesszabályt lecseréli az újra?
horpeti
De sima installnál is így volt, szal érthetetlen.

És tutira csak az én gépemen van így, hiszen mások is játszanak offlineban 2 playert, és nem tapasztaltak ilyet.

Vagy igen? 😄

ÉRdekes, mert 6* ellen tutijó a gameplay az iram, a játékosok, a mozgások, beindulás!!!

Bár néha lol, havernál multkor 6*nál is alig mozogtak az emberek, nehézkesek voltak stb... De amikor én játszottam Milán vs tök mind1, mindig pörgött a játék.

Tutira!!

aztán 2player gém, és jön ez amit mondtam.

Most beszarok ha azért van, mert 1ik játékos bill.. áh...

horpeti
vagy csak az én verzióm ilyen?

az is vicces, hiszen ez lehetetlen szinte. Semmibe bele se nyúltam. 😄

Ugye a 2.0-s applied 3.0-s patchhel... de legutoljára úgy nyomtam hogy 2.0 fel,és AFS csere...

de ennek nem szabadna erre kihatnia egyáltalán.. nonszensz 😊

horpeti
õ meg ugye azért borul ki, mert "minden labda hozzám pattan"...

Én nem tom, tény, hogy jó helyre helyezkednek a játékosok. De nekem nem ezzel volt a bajom, mikor másik csapattal voltam, hanem az, hogy meg se mozdultak, mint akinek semmi kedve nincs játszani.

Mondjuk amikor meg az Inter Milán meccs volt fordított állásban, nekem mentek szépen az Inter... Szal annál nem volt gond. De valamikor meg amikor Interrel voltam, akkor sem volt az igazi.. Én nemtom ezt hogy képzeli a gép, hogy van a motor, de ez vicces.

Jah meg.

mikor játszottuk 1-2 meccset, totális lassított felvétel volt a játék, összes ember béna, tipikus másodosztály.

Aztán mondom újraindítom PESt, utána meg volt rendesen iram. Ez hogy van? úristen...

Mitõl függ? hogy éppen dolgozik a gép,vagy éppen megy MSN, stb stb.??

áh.. 😄

ez igaz onlinera is.. szar az iram, újraindítom PESt, és jó az iram.

Kicsit furcsa nekem.

Remélem a Livewareben nem lesz ilyen.

horpeti
próbáltam Arsenalt, Chelseat, Barcát.

Egyik se mozgott, csak álltak a pályán, és várták a messiást... 😛

Biztos megjegyzi a gép, hogy melyikc sapattal mennyit játszom, és akkor minél többet játszottam, annál jobb??? áááá... nevetséges 😊

horpeti
Remélem ez igaz ha offline 2 playerben játszunk.

Mostanában eléggé szaros a PES5, mikor 2en játszunk.

Tegnap Arsenal vs Inter volt (én arsenal).

4 meccsen szinte semmit nem csinált az Arsenal, lassított felvétel az egész, mint akit nem is érdekel a meccs.

Aztán lettem Milánnal, azok meg szinte szárnyaltak... Nem ett godlike, hanem volt beindulás, meg mozgott a csapat, a játékosok...

aztán haver ki is akadt, hogy minden hozzám pattan és nyomtunk fordított meccset. Én az Interrel õ taktikájával, õ a Milánnal én taktikámmal.

Csont ugyanolyan jó volt nekem a mozgás minden, mint Milánnal, és halál lazán elvertem a saját milánom a saját taktikámmal...úgy, hogy momentuma se volt (haver taktikája ellen az enyém, eléggé szenvedõs, nem annyira jó, mint mások ellen, de nem változtatok azért sem. 😄 csak piciket)

Szal furcsa.... de nagyon.
Most ilyenkor mivan? Gémpadosnak adja a meccset, vagy mi? Mert õ bill és player 1 ugye...

nem hinném, hogy van ilyen megkülönböztetés...

De az hogy Arsenállal meg se moccannak, Milánnal meg szépen helyezkednek, gördülékeny a támadás ugyanúgy vezetve, mint Arsenallal, az nevetséges.... ég és föld.

Remélem ez a része meg van oldva a livewareben, mert igencsak már elment a kedvünk a játéktól... Fõleg neki, mivel általában én nyerek, és ugye minden hozzám pattan a Milánnal meg stb.. Ha másik csapatot választok, az meg meg se mozdul a pályán... énezt nem értem.. rossz csapatkapitányt választok? 😄D vicces.

na mind1.

Breki33
sztem nem érdemes külön topic

sokak szerint gameplaybban jobb mint a we10
Breki33
#21531 <#nyes>
http://pesfaces.frac.dk/viewpage.php?page_id=11 Ide érdemes ellátogatni!!! Nagy várkozásomban találtam!!!
horpeti
KONAMIS kérdés:

Livewarenek lesz topikja? vagy majd inkább PES6/WE10 ??
Akkor ez a liveware ilyen PES6 elõdnek mondható (a sok javítás miatt)?

ill. a mozgásokon, és játékmeneten kívül változtak a gombkombinációk, vagy azok maradtak PES5ösek?

ilyenrõl van valamilyen szedet, vagy azért ennyire nem vészes a változás?

horpeti
Curerom kérés törölve, rátaláltam. csak az x86os él. 😊)
Bár nem közvetlenül KONAMIs... sry.

horpeti
"daemon403-x86.exe"

Ha ezt linkelnétek, akkor ne, mert megtaláltam, csak nem tudom, mi az az x86???

horpeti
Valaki be tudná linkelni a deamon tools 4.03nak a linkjét?

Google most nem volt a barátom... És nekem otthon csak 4.01es van asszem...

köszi!

horpeti
köcc. Hát van pár indítási mód, kipróbálom majd a legegyszerûbbet este.

CureRom 2.0.1 - errõl nem találtam linket, nem tud valaki?

Ezt fogom használni + a deamon toolst. Remélem menni fog.

az 1.3.1et curerom megvan, de ha van 2.0.1, gondolom az jobb.

Breki33
#23877 -78
horpeti
Hali

meg tudnátok mondani, melyik az a progi, amivel a livewaret indítjátok ? így perpill gõzöm nincs, így nehézkesen találom meg azt a HSZt, ahol nagyon szépen le van írva, hogy kell indítani, a sok labdásHSZ között meg nem igazodom el. 😄

Kösz

Breki33
A DAMned Nike Mercurial Vapor féle labdák másnak is kicsit nagynak tûnnek?

Múltkor kiválasztottam egyiket de fura volt ezért visszaraktam az electro-t.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Akkor tûzfalad van?

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Breki33
10. percben, francia-kina tesztmeccs: szerencsétlen földetérés, úgy
tûnik, eltört Cisse lába !
KIIIR! Nincs routerem,lehet,hogy a szolgáltatónál van,vagy nem tudom! Amit mondtál azt hogy kell megcsinálni!? Köszi:Laci
KillR
routeren keresztül is tök jól lehet nyomni, csak beállítás kérdése az egész...nyiss meg 1 portot a routered beállításainál lehet ezt megtenni, és azon keresztül próbálkozz, vagy amit én is csinálok, minden, a routerbe bejövõ adatot irányíts a te ip-dre/gépedre, és akkor tuti menni fog (mondjuk akkor kell egy tûzfal, különben 2 perc múlva beáll a gép 😄)

Én kérdztem van-e router-e,mert az esetleg bezavarhat,de azt mondta nincs.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
ott írja, hogy vagy kapcsolódj közvetlenül vagy állítsd be a routert
http://i5.tinypic.com/121bkn9.jpg Lécci nézzétek meg és segítsetek!!!! Köszönöm:Laci
Breki33
ez így nem jó valószinû hogy nem jó a számozás

illetve a we9-es roster se teljesen korrekt ide
Breki33
nem ez alapján mondtam olvastam dolgokat
eZo
Csak egy tipp, de egy próbát megér :

Berakod ezt (#25480) a Pes5-be !
Kitörlöd(de elötte csinálsz róla mentést) a Dokumentumok\Konami\Pro Evolution Soccer 5 \Save\folder1 -bõl az Options filet, majd elindítod a játékot !
Szerintem csinál egy új options filet, amiben ezek az új igazolások lesznek !

Minden esetre ez csak egy ötlet...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ne csak netre...

Azért csinálhatnának már rendes rostert is.Meg Livewarehoz is

eZo
" no stats modified just the transfers "
stats itt a játékosokra vonatkozik, ahogy az átigazolás is !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
én tudom
eZo
a játékosképességekhez nem nyúlt, úgy érti , csak átrakta a friss igazolásoknak megfelelõen a játékosokat az uj csapatukba !

full friss keretek, végre a real-ba is ott van ramos, cicinho, cassano !

Peti: Pes5
Quick Match-eltem

Modemmel lehet játszani,mert nem bírok segítséggel sem rájönni miért nem jó!
horpeti
hol játszol ezzel online?

PES5?

english lobby?

Breki33
Breki33
ha jól értem az van, hogyha a stathoz nem nyúlsz nem akad ki
eZo
Nálam nem fagy ki, sõt tõk jó online végre friss keretek vannak és tudok játszani mindenkivel !
Most próbáltam ki a chelsea-t nyertem 3-1 re Sheva, Ballack, Lampard voltak a gólszerzõk 😊

Én csak dícsérni tudom eddig 😊

ugye errõl van szó : #25480

Johnny23
VIGYÁZZATOK evvel au update transfer 2 -vel,nekem fagyizik erõsen!!!

(még jo ,hogy van biztonsági mentésem)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

eZo
az eredeti unknow_00022.bin legyen az online rostered (azért írtam, hogy tedd vissza)

eZo
ez melyikhez jó ?

és érdemes feltenni ?

jbal
na.user registration.ott regelsz.aztán játékba Network menüpont ott beírod az új kódot és mehet a játék.vmelyik nap én is megveszem

Nem lehet hogy az internetemmel van gond??? Valaki aki ért hozzá adja meg az msn címét légyszi és segísen nekem,mert az egész délutáno mezzel töltöm,és semmi eredmény! Köszi
jbal
és Breki az sp már lejárt?

Breki33
http://www.zshare.net/download/updated-transfers-2nd-june-dkz-h7k.html

Updated to yesterday, works online with no stats modified just the transfers.

Enjoy!
Rosternek mi az ami jó a netre?
Breki33
i have upload this patch that actualize the roster (national and clubs)for to play online with the ultimate transfer (scheva and ballack chelsea, rui costa benfica and others).

http://rapidshare.de/files/22211102/...diale.dkz.html

Breki33
Ezis érdekes, mutatok vmit
Köszönöm!!!