PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daver88
Pesedit patch tényleg nagyon sokszor kifagy, én töröltem egyelõre, reméljük hamarosan lesz fix..

Telepítés:
Copy img & unlock folders + wehellas2013-unlock.exe to the PES 2013 Demo directory. Start game via wehellas2013-unlock.exe.

PES 2013 WeHellas Demo Patch

The patch contains 117 teams in total (!) including the 4 greek clubs (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ😉 and every club from the leagues of "Premier League" , "Ligue 1" , "Serie A" and "Liga BBVA".

Τhe "WeHellas PES 2013 Demo Patch v.1" consists of 6 parts totalling in 1,2 GB of size. In the next versions of the patch, the teams will get roster updates and new season kits!

The first version of this patch just unlocks the teams, making it possible for you to play as them in the game. In following updates there will be included roster updates, kits, stadiums and many new 3D faces!

Download:
http://www.moddingway.com/file/26254.html

Igen, elvileg mindig amikor új verzió jelenik meg újra felrakják az egészet egybe, szóval elég a legújabbat leszedni. 😊

Krisz018
Köszi! És ebbõl elég ha a legfrissebbet teszem fel?

gabe paul logan
kéne egy horti ehhez a brazil bajnoksághoz 😄

http://www.youtube.com/watch?v=bsIQs63734c

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gyurma78
Csatlakozom, ez tényleg jó, ezt használom.
penge96
Imádom az új PES-t!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Próbáld ki a pesedit patch-et, azt folyamatosan frissítik szóval biztos jó lehet.
http://pes2008editing.blogspot.com/2012/07/peseditcom-2012-patch-35-coming-soon.html

Nah lejött végre, felraktam és hát a statok érdekesek...Chelsea taktikája 99-es, a PSG Barca szinten van, de hogy hogyan arra kíváncsi lennék, jah meg néha kifagy. <#zavart2> <#nevetes2>

Krisz018
Sziasztok!!

Feltettem újra a pes12-õt és azt szeretném kérdezni hogy melyik patach.et érdemes feltenni? ti melyik ti melyiket ajánljátok?

Köszönöm elõre is !!

Sziasztok!!

WeHellas announced an incredible Demo Patch for PES 2013! Check out what this 1st Demo includes!

All these teams will be unlocked.
England League
France League
Italy League
Spain League
FC Porto
SL Benfica
Sporting CP
Olympiakos
Panathinaikos
AEK
PAOK
Ajax
AZ
Feyenoord
Twente
PSV
FC Bayern
Schalke 04
CSKA Moscow
Spartak Moscow
Zenit St. Petersburg
Celtic FC
Rangers
Motherwell
Besiktas
Fenerbahce
Galatasaray
Shakhtar Donetsk
Dynamo Kyiv

This first version is just a base for everything to come. It just unlocks the teams. There are no transfers yet, or unlicensed teams like Arsenal remain with edit kits etc. (like in the original game).

Hát ez ilyen. 😄 Én már kb. 45 perce szedem a dt0d-t és még ugyanennyi van hátra. És akkor még maga a patch le sincs szedve. <#mf2>
Mondjuk érthetõ, hogyha ennyit baszakodnak vele akkor már legyen belõle hasznuk is. 😄 Már bánom hogy anno a PAC-PATCH-et énse ilyen fizetõs szarra töltöttem fel, 30 000+ letöltésbõl csak összejött volna egy kis összeg. 😄

penge96
Értem... jó, 2 óra múlva már játszhatok is a patchel...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Direkt írták is hogy ne kérjen senki más linket, mert nem fogják máshova feltölteni, azzal támogatjuk az oldalt, ha innen töltjük...valószínûleg pénz kapnak érte, azért töltik mindig ide.

penge96
Soha nem fogom megérteni a PES-editet, hogy nekik ez miért jó.

Fyrex
ráadásul ugye csak két részletben, 1 óra eltéréssel

mind1 így oldották meg...

Avanti Crociati!

penge96
Hát kurvára örülnék, ha nem csak ilyen 150 kbites mirrorról lehetne szedni...

Fyrex
ha valakinek van használható letöltési mirror hozzá, ne habozzon szólni

Avanti Crociati!

Hopsz

Ez maga a patch:
http://uploaded.to/file/8wu6rya1

Ez meg a dt0d.img:
http://uploaded.to/file/xpklom61

Hát ez tényleg gyors volt. 😄

PESEdit.com 2013 Demo Patch 1.0

Adds 11 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona, Real Madrid)

Features:

Full squads, latest transfers & shirt numbers
Faces for almost all players
Correct 12/13 kits including configuration
Original demo teams available too

Download dt0d.img:
http://ul.to/xpklom61

How to use:
Copy dt0d.img from PES 2012 img folder to PES 2013 Demo img folder (alternatively, download dt0d.img (link above))

Copy the content of the PES 2013 Demo folder included in this download to the PES 2013 Demo folder
on your pc.

Start the game via 'pes2013-unlock.exe'

Forza Italia
Hali. Olyan kérdésem van, h a Pes 2012 mért van az h a védelmem össze vissza futkozik. Félpályáról indít valaki simán átmegy a labda az egész védelmen és 1 az 1 be megy a csatár. Meg h fejelek és méterekkel fölé fejel. Valami patch vagy valami javítás létezik???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Demo Patch Beta 1 by khai
- Includes Barcelona, Chelsea, Paris, Real Madrid

http://pes2008editing.blogspot.com/2012/07/demo-patch-beta-1-by-khai.html

gabe paul logan
a magyar válogatott kerete

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Tetszik az új rész<#eljen>
Már csak azt várom,hogy lássak egy Multiplayer videót és ha az is tetszik meg is veszem majd.Gép ellen nekem már unalmas😊
Esetleg azt a részét majd SP-nek ami kihat a multira ami azthiszem a Become a Legend mód,na erre azért rámegyek majd.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

DaemoonHunter
telhetetlenek, túlzottan is, emiatt "vakok", természetes emberi tulajdonság😊

Hivatalos facebook oldalon hozzászólásokban sokan szidják az új pes-t, hogy ugyanaz mint a 12 volt, meg hogy még rosszabb...nem tudom ezek hol élnek vagy mivel játszanak. 😊
Tény hogy van még bõven hova fejlõdni, mit javítgatmi, a körítésre is nagyon ráférne már egy átszabás, de a gameplay sokat fejlõdött tavalyhoz képest.

DaemoonHunter
nekem az ilyen apró animációk tetszenek a játékosoktól, szögletet íveltem be, a rúgó játékost figyeltem, elrúgta, szaladt a 16 felé, látta hogy újabb szöglet jön mert levágódott valakirõl, és elindult vissza a zászlóhoz még mielõtt kigurult a labda, kicsit olyan érzés így mintha valóban tudnák a játékosok mi következik, együtt élnek a játékkal😊

Az igen..
Múltkor asszem nekem is jelzett, de aztán nem lett belõle semmi. Mondjuk többségben csak PES Edtitet meg Moddingwayt látogatom mostanában.

Breki33
pes patch oldallal vigyázni

felmentem rá, rögtön bekaptam egy ál vírusirtót trójait stb.

három óráig küzdöttem vele, hogy használni tudjam újra a gépet
de még mindig beriasztott hogy a serveces.exe fertõzött csak törölni tudtam , most meg a gép nem indul el.....

szval óvatosan !
Roland10
Értem! 😊 Azért örültem volna, ha egy órán belûl már kész lett volna! 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Hát ha én azt tudnám.. 😄 A nemsokára az = 1 héten belül kb. 😄 Dolgoznak rajta, ki tudja meddig, de általában a PES Editesek gyorsak.

Roland10
A nemsokára az még ma lesz? 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

penge96
Észrevettétek, hogy a nézõk közül jönnek bekiabálások? 😄 Támadok Özillel, és bekiabálják hogy "shoot!". 😄DDD

Nemsokára a PES Edit kifog adni egy demo patch-et amiben 11 csapatot hozzáfognak adni a játékhoz.
Arsenal
Chelsea
Man City
Man Utd
PSG
Dortmund
Bayern
Juventus
Milan
Bacelona
Real Madrid

azt gondoltam több oldal lesz a véleményekrõl, de ez igen csak kevés😄
penge96
Hát srácok, én 2 év után szerintem újra PES-ezni fogok. Nagyon bejön az egész, fõleg az iránítás, most érzem, hogy mindennek van súlya. A kapusok mondjuk továbbra is szart sem érnek, ezt mondjuk ki, de én igazából PES-ben jó kapussal még nem találkoztam. Ettõl függetlenül most ígéretes a játék, csak ML-ben ne reinkarnálódjanak a játékosok!! (Utóbbira van esély, hogy végre nem lesz benne ez a hülyeség? Mert tavaly ezért hagytam abba az egész játékot)

Rudee
Na ezt kipróbálom.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Pethy23
A kapus kidobás animációja nagyon gagyi 😄 Mintha megtörne a labda útja. Ezt azért már csak javítják.
daver88
Pár meccs alapján szerintem is mindenképpen jobb, mint a tavalyi verzió, bár van azért mit javítani:

- Ha az ellenfél kapusánál van a labda, akkor miért kézzel dobja ki a labdát 80 %-ban?? ráadásul mindig az én emberemhez a félpályánál.
- Bíró...mintha itt se lenne, átmennek rajta a játékosok, illetve ha kinyújtja a karját és közelébe van egy játékos, akkor átdöfi a szívét vele...
- És amit évek óta hiányolok, az a random kezdés...miért nem lehet azt megoldani, hogy a meccsek váltott oldalra kezdõdjenek...egyik meccsen jobbra kezdenél támadni, másikon meg balra...
-Kapusok még mindig kicsit bambák, fölöslegesen sokszor kifutnak a kapuból, simán ki lehet passzolni üreskapura akár 16-18 méternél is, úgy hogy még egy védõ is van hátul..2x is megtörtént

Ezektõl függetlenül jól sikerült, és még javítani is fogják (reméljük).

Fyrex
mivel már mindenki leírta a jó dolgokat azokat hagyom

számomra a legidegesítõbb hogy billentyûzettel nem lehet csak a rövidsarokra lõni szinte

Avanti Crociati!

Fyrex
Breki (vagy bárki) ha van valami jó kamerabeállítása pls tegye közzé, köszönöm!

Avanti Crociati!

penge96
Köszi, már megtaláltam.

penge96
Hát szerintem ezzel a blur effectet nem lehet kikapcsolni, akárhogy is próbálom.

PES 2013 Demo Tweak / Unlocker 1.0 by MxSoNiC

Features:

change Camera Position ( Height, near Side and far Side )
change Camera Angle
change Camera Angle Modulator
enable or disable Replays
import PES 2010 Camera Types
import PES 2011 Camera Types
disable Replays
disable Blur
unlock general Settings

How to use:

open PES 2013 EXE File
change your settinngs
push "accept" Button
save PES 2013 EXE File

http://pes2008editing.blogspot.hu/2012/07/pes-2013-demo-tweak-unlocker-10-by.html
http://www.moddingway.com/forums/thread-1815.html

Egész jó lett, a gameplay sokat változott, sokkal folyamatosabb a játék, okosabban játszik a gép, a kapusok is egyenlõre jónak tûnnek.

Mai napig a PES6-nál jobbat még nem csinált a Konami. Futás gagyi,esések nem változtak,kapus szokás szerint érdekesen mozog.Szabadrúgást 10/7 beveri a gép. Nem bántani akarom a sorozatot, de a 6után vmi megtört, azóta botrány amit a Konami csinál évrõl-évre. Még az õskorban (PS ISS) ismerkedtem meg a játékkal szóval nem most kezdtem. Számomra nagy csalódás. Véleményes szubjektív, vitatkozni nincs erõm senkivel.
Huhh, a demo a legmerészebb várakozásaimat is felülmúlta. Nagyon tetszik. Persze még furcsa egy kicsit, de nagyon sokat látok benne. Belelkesedte, hogy több év után végte tényleg jó lesz a PES, mitöbb, nagyon jó.
Ha ezen már csak finomítanak (pl. kapus helyezkedés), akkor már nyert ügye van a PES-nek.
Terminátor14
Kipróbáltam én is, nekem is tetszik, sok év után.

Az AI nagyon sokat fejlõdött, védekezésben és támadásban is sokkal okosabb a gép, jól helyezkedik, jók a passzok és fõleg reális, amit a játékosok csinálnak. Valóban nincs már 100 méteres sprint senkivel, szóval jó lesz ez úgy tûnik.

CSAK a Fradi