81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• tobias88
    ugyan az mint a liga, csak több szezonos, vannak igazolások, ifik, játékosfejlődés
  • vili 27
    Mielőtt belevágnékk, mi a lényege a master league-nak ?
  • vili 27
    Az ML-t nem próbáltam, kénytelen leszek és kíváncsi vagyok milyen.

31éves vagyok, amióta bajnokság mód létezik játékokban azóta azt nyomtam. Mindig fifás voltam, megtetszett a pes, de hogy kihagyták a sima bajnokságot módot azt nem értem.
  • [HUN]FaTaL
    Mert az ML fos. A liga módban is volt kupa és BL (EL) is, csak nem kellett átigazolásokkal meg a többi baromsággal szarakodni. És nem jelent meg Del Piero visszavonulás után 18 évesen :D A varázscipős idiótaságokról nem is beszélve.

Ha manager mód kell, akkor FIFA, ott ki van dolgozva normálisan.
  • bakkerman
    na meg egy 38 meccses spanyol ligát letolni nem kevés idő...
  • tobias88
    Nem tudom miért akar mindenki ligát játszani. Ott a Master League, amiben a liga mellett kupa és bajnokság is van, az életszerű legalább...
  • vili 27
    Vállalkozó lévén nincs időm arra hogy órákat olvasgassak itt hogy megtudjam, egyszerűbb megkérdeznem, amiért fatal-nak köszönet.

Hát ez elég csalódás. Akkor ez rendesen el lett QRVA !!!
  • bakkerman
    lassan mehetne bannerba,hogy nincs bajnokság mód
  • [HUN]FaTaL
    Nincsen.
  • vili 27
    Merre találom a sima bajnokság módot ? Angol bajnokság konkrét.
    Nincs benne, vagy jól eldugták :)
  • Nagyi2pac
    Így van. Jó, én csak segíteni próbáltam, ha ez neked így jó, akkor nekem is.
  • tobias88
    Szerintem nem színezi el a csíkot ez (persze nem ilyen opacitással van alap esetben):

Ami elszínezte, az a színcsere, de még bőven a határon belül van
  • Nagyi2pac
    Igen, én ilyet több stadionban is tapasztaltam már. :D Évek óta így van, de bárcsak ez lenne a legnagyobb gond. :D
  • Nagyi2pac
    Értem, de attól hogy kivan vágva, attól még ugyanúgy elszíneződik a felfestés is, ha az az alap gyepen van rajt amit színeztél, hidd el. :)
    Ha megnézed a két képet, akkor látszik is hogy a tied sötétebb mint az eredeti. :)
    Amúgy ha továbbra is szeretnél foglalkozni a gyepekkel akkor odaadhatom a psd-met, ott külön rétegekben van minden. Aztán úgy állítod be ahogy neked tetszik.
  • tobias88
    fölül pont lehet látni a hibát, hogy a sötét csík a felezővonal jobboldaláról átnyúlik a baloldalra
  • tobias88
    Dehogynem, persze hogy színeztem hogy sötétebb legyen a sötét rész + színcsere is volt hogy az egész másképp nézzen ki. Van egy réteg a hosszanti csíknak ahol sötétebb, egy a kereszt csíknak ahol világosabb, egy réteg a kosznak + az alap. De mondom, ki van vágva, azaz a vonalak az alap színeken vannak még, a színcsere max egy kicsit belenyúlt, de nem hinném
  • bakkerman
    van már valami használható détbész ápdét?
  • Nagyi2pac
    Nem is színezted a gyepet? :P Mert akkor a felfestés színe is változik, kivéve ha nincs egy teljesen külön layer-en.

Az alap szín az ilyen:

• tobias88
    Ez az alap szín, nem csináltam vele semmit.
    Ami rá van téve fekete layer, az a vonalaknál végig ki van vágva
  • Nagyi2pac
    ezen én már valahogy nem lepődök meg.. :D
  • Nagyi2pac
    hát én nem úgy látom vagy akkor fehéríthetnél rajta, mert elég halvány, szürkés :D bár ahogy neked tetszik
  • tobias88
    amúgy az a durva, hogy annyira nem foglalkoztak a füvekkel, hogy a tavalyi nou campos elcsúszásos hiba is benne van a nappali napos bin-ben...
  • tobias88
    a festések ki vannak szedve, nincsenek elszineződve
  • Nagyi2pac
    Sokat kell vele b*szakodni az biztos. :D Énis sokat szenvedtem a színekkel. Túl erős a csíkozás, ha a sötét csíkokat világosabbra veszed akkor szebb lesz. Meg a felfestéseket is külön megkéne rá csinálni, mert így elszíneződnek. :)
  • tobias88
    Eddig ez a legjobb amit ki tudtam hozni, és ez is vagy a 40. indítás után lett ilyen. Valahogy nem lehet életszerűen bevinni azt a színt amit szeretne az ember.
  • zsilka péter
    Letöltöttem az 1.1-es PESEdit patch-et és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a BL-ben BL labda legyen, az angol bajnokságban az angol nike labda? Vannak leszedve labdák, be is tettem a GBD-be a balls-ba, de az alap PES labda van. Köszi.
  • midian
    Sziasztok
    Nem tudom ti hogy vagytok de engem már az agyvérzés kerülget.
    Prof on játszok a Man.United el A Real M. ellen BL meccset és egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük.
    Egy pont hátrányban vagyok,tehát ki kellene egyenlítenem ,ez általában sikerül is ,sőt néha már vezetek is volt hogy az első 15 percben és volt hogy a 80. percben.Aztán valahogy mindíg sikerül nekik vezetni, vagy egy kiugratással ami általában Ronaldo Vagy Higuain 5 ből 4 szer biztos hogy belő.
    Vagy egy szögletből pl valahogy bekotorják .
    4 3 1 2 es felállás a legbiztosabb ellenük legalábbis a most játszott kb 12 meccsből .
    A nehézségi szintet nagyon nem szerettem volna le venni ,de úgy néz ki az lesz most, a kb 30. ik nekifutásra
    G
  • zsilka péter
    ML-ben hol lehet szerződést hosszabbítani?
  • Nagyi2pac
    *13-as :D
  • Nagyi2pac
    A nextGen-es PES-ek közül szerintem a 11 volt a legnagyobb fail. És talán a mostani 12-es a legjátszhatóbb, persze tele hibákkal. De mindenképpen jobb lett mint az előzőek. Viszont a bajnokság mód kivételével nálam nagyot esett az idei rész.
  • Breki33
    Ilyen lett vele a graf

• Breki33
    a pes11-nél sokkal jobb lett szerintem
  • Nagyi2pac
    Énis most néztem még a demohoz készített Royal London-os gyepemet és sokkal erősebb lett a gyep színe mint a demo-ban volt. Úgy tűnik le vették róla azt a homály effektet vagy nem is tudom minek nevezzem ami rajt volt a gyepeket. Mert amikor készítettük a gyepeket ugye mindig jóval sötétebbre kellett csinálni mint ahogy a játékban megjelent.
  • Breki33
    lokött a Jenkey Gameplay tool

Version : 1.00
    Features :

Lodmixer
    Sound effect slider
    Gameplay slider
    Unlock ball selection in Copa Liberadores
    Replay disable
    Module : Scoreboard switcher, Camera switcher
    Plugin : Camera tool

http://www.mediafire.com/?dcfbe1c8cd7oc9t
  • cvetok
    jó pár játékóra és tesztelgetés után asszem maradok a pes11-nél...meg jöhet a Fifa 13... remélem az jó lesz
  • Breki33
    na ezt speciel énse értem meg azt se miért gyepre kell rakni az árnyékot
  • Breki33
    azt olvastam vmelyik bin jó vmelyik kiakad

viszont Nou Camp-ba beraktam egy tavalyi itt tök sötét lett tökre világosítani kellett
  • tobias88
    de a valóságban ugye ez nem így van, nem tudom miért csinálják így
  • Nagyi2pac
    Igen, ezt is sikerült már lebutítaniuk. Régen még külön volt a nyár meg a tél, meg volt délutáni is stb..
  • Nagyi2pac
    Igazából csak az árnyékokat kell megnézni, ha azok stimmelnek, akkor átrakhatóak igen. Csak más lett a számozás meg kevesebb bin tartozik egy-egy stadionhoz, szóval figyelni kell.