PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
21765 és 24807! Itt van a word cup patch és a javítása (már egy patchhez is kell javítás, hova jutottunk😄)
ugye mindenkinek világos, hogy miért kiegészítõk a topic címe?
ezzel kapcsolatban keresnék segítséget akik megkapnák tesztelésre a 2GA-s reklámtáblákat és berakva meg kéne nézni a sorrendet illetve õsszehasonlítani e mccseken
az igazival.
Ez alapján meg lehet oldani a sorrendet, hogy megegyezzen.
Inkább LE-eket várnék ugyanis arra van meg jelenleg.
Persze átnevezhetõ és berakható pes5-be is.
ezzel kapcsolatban keresnék segítséget akik megkapnák tesztelésre a 2GA-s reklámtáblákat és berakva meg kéne nézni a sorrendet illetve õsszehasonlítani e mccseken
az igazival.
Ez alapján meg lehet oldani a sorrendet, hogy megegyezzen.
Inkább LE-eket várnék ugyanis arra van meg jelenleg.
Persze átnevezhetõ és berakható pes5-be is.
oks, köszi!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
pes5-höz van a world Cup patch
a cocceraccesen fent van pár napja ittis ki volt linkelve az egyben telepíthetõ
a cocceraccesen fent van pár napja ittis ki volt linkelve az egyben telepíthetõ
heló,
1 kérdésem lenne... honnan szedhetek le, esetleg be tudnátok linkelni nekem egy olyan VB patchet, ami viszonylag jó adatbázissal is rendelkezik, meg nem is fagy, meg semmi baja nincs?
elõre is kösz
1 kérdésem lenne... honnan szedhetek le, esetleg be tudnátok linkelni nekem egy olyan VB patchet, ami viszonylag jó adatbázissal is rendelkezik, meg nem is fagy, meg semmi baja nincs?
elõre is kösz
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
De cseréltem! akkor ha visszacserélem akkor jó lesz?
nem kérdezett senki.akkor mire válaszolsz?és amúgy se téged kérdeztelek hanem a normálisabb embereket.
hozzám nem szólt direkt senki, de mivel ez egy fórum, ezért ha vki ide beír, az vállalja, h fog reakciókat kapni...iszonyat, milyen gyerekes vagy...(tudom a válasz: "Nem, te vagy aaaaaz!")
Sziasztok! Vmi baj van a pesben az arcokkal de nem tom pontosan h mi. Szoktam cserélgetni õket meg újakat berakni és eddig kisebb hibákon kívül semmi komoly nem történt de most vmitõl az arcok 50%-a összecserélõdött egymással(Rooney-nak Ballack arc stb.). ez még nem lenne akkora gond mert vissza lehet cserélni de ha az edit face-ben váltogatok az arcok között akkor kb. a 10.-tõl az utolsóig nem váltakoznak az arcok, tehát csak a szám növekszik de az arc ugyanaz a 10. marad végig. Nem tudom érthetõen írtam-e le de nagyon nagy kavarodás van. Valakinek van vmi ötlete?
LOL 😄😄😄😄😄😄😄😄😄
és ott mit akarsz nyerni? virtuális pénzt, amit virtuális nõkre költhetsz??
LOL 😄😄😄😄😄😄😄😄😄
és ott mit akarsz nyerni? virtuális pénzt, amit virtuális nõkre költhetsz??
LOL 😄😄😄😄😄😄😄😄😄
na, itt van:
hitelkártya: visa/visa electron, mastercard, diners card,
waller: netteller, money bookers
banki átut
elõre fizetett kártya: Freebet card
hitelkártya: visa/visa electron, mastercard, diners card,
waller: netteller, money bookers
banki átut
elõre fizetett kártya: Freebet card
Most ajánlom hogy fogadj, mert ha 10 euróval fogadsz, +40 et kapsz ajándékba (asszem, nem biztos)
jobb volt az Ecuadori csapat, és teljesen megérdemelte a gyõzelmet, fõleg úgy, hogy betandwinen fogadtam rájuk😄
amúgy a wc patchben a füvek (ha annak lehet nevezni😄), szándékosan vakítják az embert napfénynél??? Olyan világos, bántja a szemet!
amúgy a wc patchben a füvek (ha annak lehet nevezni😄), szándékosan vakítják az embert napfénynél??? Olyan világos, bántja a szemet!
Igen, de nem az a baj, hanem olyan mintha tv-rõl közvetítenék, és elfordul, és úgy nemtok jáccani!!!!! Olyan a Wide meg a normal, mint sima pesben a broadcast!