PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sokkal joban bejön a wc nagyon sok játékosnak arca van stb.
Pedig nagyon jó patch!!!
Lelehet tölteni mentéseket amelyben bevannak állitva a csoportok és azt a mentést töltöd be amelyik csapattal lenni akarsz...
Lelehet tölteni mentéseket amelyben bevannak állitva a csoportok és azt a mentést töltöd be amelyik csapattal lenni akarsz...
a zászló elvileg azért nincs mert nincsenek kint a vb-n és ezzel éreztették.hát mezfeketeség.nem vmi jó ez a patch
érdekes a wc patch...egy jópár csapatnál, amikor a csapatválasztásnál vagyok, nincs egyszerûen zászlajuk, és ha ilyenekkel játszom ,akkor a mezük is fekete...ilyen még nem volt nálam pesben...tud vki vmit errõl?
A WC patchben??? Most viccelsz??? Ugye ezt nem mondod komolyan???
amúgymeg az Argentínoknak nagy szerencséjük volt, az afrikaiak megérdemelnének egy döntetlent legalább, sokkal többet és jobban/szebben támadtak...
amúgymeg az Argentínoknak nagy szerencséjük volt, az afrikaiak megérdemelnének egy döntetlent legalább, sokkal többet és jobban/szebben támadtak...
benne vannak, csak kivették a képüket, ha rá mész, ki is írja!
a 210mb-s ben az olaszok képt is kivették, úgy kellett megkeresni!
a 210mb-s ben az olaszok képt is kivették, úgy kellett megkeresni!
#25677 ??? valaki?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
sajnálom az Elefántcsontpartot, sztem jol pörögnek a játék képe alapján nincs 2gol különbség köztük. Jó meccs!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Az LE-is fent van nekem az is jó lenne.
Én egy 512*256 UEFA2006 CL adboards-os ba raktam be õket azzal fagyott.
Én egy 512*256 UEFA2006 CL adboards-os ba raktam be õket azzal fagyott.
Nem tudtok egy olyan helyet, amikor megy a meccs, akkor megtudom nézni a kezdõ 11-et, mert az rtl nemírta sose! Tegnap voltam valahol fent, csak elfelejtettem a címét!
Jól néz ki.
Neked nem fagy?
Én akár mit csinálok vele, mindig fagy, vagyis a tréning pályán jó, de ha elindítok egy meccset, akkor fagy és csak a resetelni lehet. Szívesen próbálgatnám én is, de ma már legalább 25* indítottam újra a gépet miatta.
Ha kész leszel, akkor feltöltöd?
Neked nem fagy?
Én akár mit csinálok vele, mindig fagy, vagyis a tréning pályán jó, de ha elindítok egy meccset, akkor fagy és csak a resetelni lehet. Szívesen próbálgatnám én is, de ma már legalább 25* indítottam újra a gépet miatta.
Ha kész leszel, akkor feltöltöd?
van a sima world cup patch, amit dkzvel kell feltenni, leszedtem egy 2.0át, és ezt még arra kell rá???
Nézzétek az rtl-t: FOCI VÉBÉ!
Ezeken már csak röhögni lehet, nem ám vilábajnokság, nem ám simán foci vb, neeeeeeeeem, FOCI VÉBÉ! úúúúúúúúúú
Ráadásul mutatták a fociszakértõ Kokót fél percig, és nem tudta mi van😄, elis kapcsolták, de mára már kitettek eredményjelzõt!
Ezeken már csak röhögni lehet, nem ám vilábajnokság, nem ám simán foci vb, neeeeeeeeem, FOCI VÉBÉ! úúúúúúúúúú
Ráadásul mutatták a fociszakértõ Kokót fél percig, és nem tudta mi van😄, elis kapcsolták, de mára már kitettek eredményjelzõt!
ok ezt szedd le.ha megvan tedd fel és még most jelent meg 1 patch 22.8mb javit még dolgokat + adatbázis
ezt
ja és nemsokár fog még 1 javitás megjelnni...
ezt
ja és nemsokár fog még 1 javitás megjelnni...
hanyas easy installer-t szeded?
nekem nem.Én szépen letöltöttem régen a simát és azóta rakom felfele a javitásokat amik megjelennek
ja és a world cup patchben nem csak a vb-s dolgok vannak javítva ugye?azért vannak mezek...stb.
nekem akkoris jobban teccik 😛
ja és minden elismerésem T&T-é
ja és minden elismerésem T&T-é
a wcpatch-en legalább 2 hónapja játszok nem értem neked mért nem indul el.Szerintem jobb mint az LE.WC patch után nincs változás ha LE-vel játszok
ebbe a WC Patchbe vannak szurkolói hangok?illetve meg van már oldva h ha indítom el is induljon?
balra
4,4 (T-Mobile) adidas
4.3 (McDonalds) mastercard
4.2 (Toshiba)coca cola
4.1 (Fujifilm)mcdonalds
Hynday
Fly Emirates
Continantal
Yahoo
jobbra
3.-as felülrõl
(Awaya)Toshiba
(Continental)Fujifilm
(Coca Cola)Gilette
(Yahoo)Philips
Utánna ötös
(Fifaworldcup)Bud
(T-Com)Awaya
(Gillette)T-Com
(im lovin it)FifaworldCup
4,4 (T-Mobile) adidas
4.3 (McDonalds) mastercard
4.2 (Toshiba)coca cola
4.1 (Fujifilm)mcdonalds
Hynday
Fly Emirates
Continantal
Yahoo
jobbra
3.-as felülrõl
(Awaya)Toshiba
(Continental)Fujifilm
(Coca Cola)Gilette
(Yahoo)Philips
Utánna ötös
(Fifaworldcup)Bud
(T-Com)Awaya
(Gillette)T-Com
(im lovin it)FifaworldCup
1-bõl egyes München van középpen
balra
4,4 (T-Mobile)
4.3 (McDonalds)
4.2 (Toshiba)
4.1 (Fujifilm)
utánna a 3-as tába yahoo-tol
jobbra
3.-as felülrõl
(Awaya)
(Continental)
(Coca Cola)
(Yahoo)
utánna az ötös
balra
4,4 (T-Mobile)
4.3 (McDonalds)
4.2 (Toshiba)
4.1 (Fujifilm)
utánna a 3-as tába yahoo-tol
jobbra
3.-as felülrõl
(Awaya)
(Continental)
(Coca Cola)
(Yahoo)
utánna az ötös
olyan bin-be kell rakni
de mivel a #25673 -re senki sem jelentkezett így most cserélgetem, hogy jó legyen a sorrend illetve irom fel, hogy jó
a labdákat ballserverrel érdemes elvileg az összes kész van csomagban egy labdára várok.....
de mivel a #25673 -re senki sem jelentkezett így most cserélgetem, hogy jó legyen a sorrend illetve irom fel, hogy jó
a labdákat ballserverrel érdemes elvileg az összes kész van csomagban egy labdára várok.....
Breki fel tudnád tenni ezeket, a reklámtáblákat bin-fájlban mert én, ha kicserélem a WC2006 Patch-ben akkor állandóan fagy a játék? Nem tudom mitõl lehet, mert ha a sima PES-be rakom, akkor meg jók.
Ja és a labdát sem tudom cserélni 512*512 nagyságúra, mert akkor is fagy.
Ja és a labdát sem tudom cserélni 512*512 nagyságúra, mert akkor is fagy.