PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#worship>#worship>
Még nem játszottunk 😊
Mondjuk tudom, én érek rá kevésbé, azért is...
Ma kb. 7tõl tudnék játszani pár meccset, aztán jöt át haver livewarezni, v. meccset nézni.
vedd meg maradonát azt 10bõl 8szor kiszoritottab helyzetbõl igy fog lõni MAGÁTÓL
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Hazudnék ha azt mondanám,hogy teljes mértékben így akartam! <#ravasz1>#ravasz1>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Nagyon szép, grat. !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha valakinek lesz kedve meccselni, akkor írjon priv. !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Neked mennyi idõ alatt jött le, mert nekem ránézésre lessz 1 hét vagy 2! 0.2% lejött, és máris csak feltölt😄
durván 5-6 meccs után annyi jött le, hogy livewareben inkább passzolok, PESben inkább megpróbálom elvinni 1-1ben 😊
Este szívesen játszanék én is onlinet 😊 csak nemtom mikor, mert megint lesz a meccs, és arra érek haza kb.
Amúgy nekem tetszik a liveware, de PES5tel egyszerre eléggé nehézkes játszani. Jónéhány tipikus olyan változás van, amit, hogy ha 2t egyszerre játssza az ember, akkor egyikben sem lesz jó 😊 (pl. elhúzások, szerelés is picit más lett, legalábbis én úgy tapasztaltam, aztán ilyeneknél tényleg hajszálon múlnak amúgy is a dolgok).
De haverral tuti ezt fogjuk nyomni, mert a sima PES5nél hullaközeli iram volt 2 playernél max formán, ami nevetséges..
Köszi a segítséget!
Kellene 1 kis segítség!Eléggé lemaradtam a kiegészítõkben mostanság,és nem tudom,hogy mit rakjak föl ahhoz,hogy fenn legyen a we9 és a k-patch is úgy h mûködjön,és angol legyen.Már próbáltam keresni de nagyon sok kiegészítõ van,és nemtom melyiket szedjem le.
Légyszi írjátok már le melyek lennének a legjobbak!
Köszi!
de lényegesen kevésbé kell figyelni apróságokra (labdaátvétel, megtolás, stb), mint PESben.. itt nehezebb bebukni 😊
elég sokban különbözik PEStõl 😊)
Ami szarakodás van PESben, az nincs benne a livewareben, ergo még kevesebb szarozás van 😄 szép.