PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
options file mellett mi az a sok mentés?
kitserver feltétele ugye ok. DKZ is...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na mindegy várok,jobbat ugyse tudok.
nekem pont akkor csinálta, amikor el kezdtem játszani a 60.kkal... aztán 10. percben kampec.
utána 5 percig ez volt, aztán vissza tudtam menni... de úgy tûnt, hogy csak nekem volt ez, szal lehet 1-1 régiót állítanak le 😊
Mert most ujraraktam az egészet de ez nem segitett rajta,ugyhogy több ötletem nincs...
De barátságos meccseket nagyon szívesen játszom bárkivel!
MSNen egyeztethetünk 😊
Tegnap éjfél körül én is tudtam játszani!
És nem is akad hála istennek 😊)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Mi történt ezzel?Vb alatt beszüntették a játékot?
Ti beneveztek az PES Hungary-n az online bajnokságra ?
( Online PH Liga )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
az 1954-es magyar válogatott!!
A szaúdiak elleni meccs azonban láthatóan még nem stresszeli a két elválaszthatatlan szobatársat, az elsõ számú kapus Király Gábort és a csapat gólvágóját, Torghelle Sándort. Õk ketten minden válogatott meccs alkalmával közös szobát kérnek, ami talán meglepõ lehet azok számára, akik egy kicsit is ismerik a két, látszólag mindenben különbözõ játékost. Az örök mókamester Király sokszor szinte az õrületbe kergeti Torghellét állandó tréfáival. Sanyit, akit a válogatottban többen is Szókratésznek becéznek – nem a nyolcvanas évek zseniális, ám láncdohányos brazil klasszisa után, hanem a Panatinaikhosz játékosának közismert antik filozófiai érdeklõdése okán – a legjobban akkor sikerül kiborítani, amikor Király legendás mackóalsóját a fejére húzva "mumus! mumus!" kiáltások kíséretében rohangálja körbe kettejük lakóhelyét. A szoba két fele is mintha két külön világ lenne: míg Király felén az eldobált ruhák között bolondos bulikellékeket, álarcokat, lufikat és fingópárnákat találunk, addig Torghelle íróasztalán csupán egy laptop és a Zenónnal foglalkozó doktori disszertációjához gyûjtött szakirodalom kapott helyet. A két elválaszthatatlan barát csak akkor komolyodik meg egy kicsit, amikor a csoportból a továbbjutást jelentõ elsõ két hely megszerzésének nehézségeirõl van szó. Torghelle úgy számol, hogy ha a papírforma szerint megverjük a szaúdiakat és második meccsünkön esetleg ki is kapunk a spanyoloktól, a zárófordulóban ki-ki mérkõzést vívhatunk az ukránokkal. Király ennél valamivel optimistább, szerinte az elsõ két meccsen sikerülni fog négy pontot szerezni, és az ukránok ellen egy döntetlen is elegendõ lehet a továbbjutáshoz
Azt szeretném megtudakolni, h ilyen FREEbet elnevezésû kártyát hol lehet kapni?
Elõre köszi!
Karesz
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
msn:[email protected] bárki felvehet
"Visszajatszottak minden izgalmas jelenetet a stadionban.
Ezert lehetett hallani a kozonseget morogni, amikor a palyan nem
tortenik semmi.
Az oldalvonalon van egy monitor a 4. bironak, aki tovabbithat informaciot a
bironak. Ez esetben ugy nez ki nem mukodott az info tovabbitas.
Hiddink azert volt idegbeteg, mert fizikailag a kispadrol nem lehet jol
latni a
kivetitot es megakarta megegyszer nezni az ominozus esetet.
( svéd lány, szalonképesre megvágva a kép és 400x500 méretbe )