PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
molina nemtom mit akart 😄

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Nem tudjátok véletlenül miért nem müxik az nt89.net?
Esetleg megszûnt az oldal?
Esetleg megszûnt az oldal?
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
hát a gépigényt nem a dobozról néztem le.emlékszem h tavaly a régi gépemen épphogy ment és most is megy az újon.és azért elég sok mindent én csináltam benne
és azokat a gólokat Brekinek csak ide kellett másolni
és azokat a gólokat Brekinek csak ide kellett másolni
és én ezzel nem a "munkád" akarom lealacsonyítani, neadjisten téged, de ne sírjál már mint egy óvodás
de te is "csak összelopkodtad"....nem érted? Breki biztos olyanért "rinyált", amit tényleg õ csinált, csakis az õ nevéhez fûzõdik, de te a gépigényt lenézted a dobozról, azt, h online csak eredetivel lehet azt is inenn tudod (emlékszem még a hülye kérdéseidre 😄) stb stb stb...érted már?
ehh, semmi közöd ahhoz, h mi golyik fh-n, nem is rólad szól...és nem is ide tartozik, nemtom, mért vagy ekkora paraszt, h ezt is idehozod...
mi nem semmi? esetleg nincs igazam, és tényleg meglopott téged? vag tényleg levédetted??
ne legyél már hülye...
mi nem semmi? esetleg nincs igazam, és tényleg meglopott téged? vag tényleg levédetted??
ne legyél már hülye...
a másik ugyanolyan a számláló volt amit megkérdezésem nélkül felhasználtak másik topicban
ottis legalább megkérdezték volna tõlem...ugyan mit szólnék hozzá
részemrõl ennyi lezártam remélem világos a továbbiakra
ottis legalább megkérdezték volna tõlem...ugyan mit szólnék hozzá
részemrõl ennyi lezártam remélem világos a továbbiakra
nem nekem az volt a bajom, hogy szó nélkül a megkérdezésem nélkül kiraktad a neved alatt
egyrészt ha oda akartam volna kirakom magam, másrészt hamár lusta vagy egy az egyben átvenni illene megkérdezni mit szólok hozzá
esetleg utánna elnézést kérni....
egyrészt ha oda akartam volna kirakom magam, másrészt hamár lusta vagy egy az egyben átvenni illene megkérdezni mit szólok hozzá
esetleg utánna elnézést kérni....
jó csak megkérdezted volna.
Killr sztem te meg visszavehetsz az arcodból mert ez nem semmi meg azse amit FH-n mûvelsz
Breki neked is ugyanez volt a bajod amikor a gólokat beraktam a VB topikba
Killr sztem te meg visszavehetsz az arcodból mert ez nem semmi meg azse amit FH-n mûvelsz
Breki neked is ugyanez volt a bajod amikor a gólokat beraktam a VB topikba
Na mielõtt még véresre cincálnátok...
Amikor láttam, hogy szeretnétek egy FAQ-ot készíteni, gondoltam nekiugrok egy elkészítésének, mert láttam, hogy az anyagot is kitettétek hozzá. (akkor még nem tudtam, hogy jbal fogja megcsinálni) és mire én kész lettem vele addigra már jbal is kész lett és én hagytam az egészet, aztán azóta ott maradt. Azért valljuk meg az enyémet kicsit télleg idõigényesebb volt elkészíteni, mint jbalét, és ezért lett késõbb készen. De most már levettem, és elnézést kérek akkor itt az illetékesektõl, egyáltalán nem volt célom a "lopás"... (mint láthattátok a számlálót is, elég kevés "látogatót" mutatott, mivel az csak azt számolta amikor én készítgettem az oldalt és felléptem rá, meg senkinek nem mondtam meg a címet) Pénzt meg pláne nem kerestem vele a saját látogatásomból, mert látom már ezt is megemlítettek 😊
Béke!
Amikor láttam, hogy szeretnétek egy FAQ-ot készíteni, gondoltam nekiugrok egy elkészítésének, mert láttam, hogy az anyagot is kitettétek hozzá. (akkor még nem tudtam, hogy jbal fogja megcsinálni) és mire én kész lettem vele addigra már jbal is kész lett és én hagytam az egészet, aztán azóta ott maradt. Azért valljuk meg az enyémet kicsit télleg idõigényesebb volt elkészíteni, mint jbalét, és ezért lett késõbb készen. De most már levettem, és elnézést kérek akkor itt az illetékesektõl, egyáltalán nem volt célom a "lopás"... (mint láthattátok a számlálót is, elég kevés "látogatót" mutatott, mivel az csak azt számolta amikor én készítgettem az oldalt és felléptem rá, meg senkinek nem mondtam meg a címet) Pénzt meg pláne nem kerestem vele a saját látogatásomból, mert látom már ezt is megemlítettek 😊
Béke!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
amúgymeg nem tudom mit fáj neked, esetleg levédetted? vagy õ keres belõle egy fityinget, míg te nem? meglop õ ezzel téged? akkor meg mit vagy úgy kiakadva?
röhejes és gyerekes...
röhejes és gyerekes...
bazz, ezt akartam írni...
ilyen világban élünk, ráadásul nem tudom mit papolsz, amikor te is pont ugyanúgy "vétkeztél"...de utálom az ilyesmit...
ilyen világban élünk, ráadásul nem tudom mit papolsz, amikor te is pont ugyanúgy "vétkeztél"...de utálom az ilyesmit...
ugyanaz a szöveg a multi rosternél.a gépigényt elszúrtam mert csak 256 mb ram 512 helyett és õ is elszúrta
A VÉBÉ, ami VB közvetítéssel ugye nektek is bajotok van, itt egy petíció, ha eléri a 10ezret, akkor eléri a 10 ezret😄
petició
petició
4-2-2-2 nagyon fekszik nekem és argenentinának és nekem is 😊
Eddig mindig csak 1 szûrõ/védekezõ középpályást használtam, de így kettõvel elég stabil a védelem !
Eddig mindig csak 1 szûrõ/védekezõ középpályást használtam, de így kettõvel elég stabil a védelem !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
amúgy a 10-es gyõzelmi sorozat nálam a csúcs, de remélem most megdöntöm, utolsó meccsen az inter ellen a 4. gólom után lépett ki a gyerek😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
1-0 Maxi Rodriguez (5')
2-0 Esteban Cambiasso (30')
3-0 Maxi Rodriguez (40')
4-0 Hernan Crespo (78')
5-0 Carlos Tevez (83')
6-0 Lionel Messi (87')
link