PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudok úgy játszani a wc patchel hogy nincsenek benne a classic csapatok?? Mert így nincs értelme! Köszi
!
!
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,ha felteszem a world Cup patchet,az nem barmolja szét a feltuningolt pesemet??? És érdemes feltenni,milyen??? Légyszi írjatok,mert addig nem merem felrakni! Köszi
hmmm....😊
Aki tud még lõni:
Recoba
Stankovic
SOLARI
CRUZ
ill ha jó napja van, akkor Figo is.
Martins meg tényleg vicces, lehetetlen vele normálian lõni 😛 (bar az elõbbi gifen nem õ van, de akkoris😛)
Aki tud még lõni:
Recoba
Stankovic
SOLARI
CRUZ
ill ha jó napja van, akkor Figo is.
Martins meg tényleg vicces, lehetetlen vele normálian lõni 😛 (bar az elõbbi gifen nem õ van, de akkoris😛)
CSAK a Fradi
hehe!
el kezdtem én is interrel játszani, m. negatív visszajelzéseket kaptam a milánnal kapcsolatban, és nem szeretném elveszteni játszótársaim. 😊
Tetszik, csak nagyon falábúak. 😄
Egyedül Adriano tud lõni 😛
Legalábbis a stat szerint..
De tetszik.. Martinsnak csak 5 méterrõl szabad lõnie 😄
el kezdtem én is interrel játszani, m. negatív visszajelzéseket kaptam a milánnal kapcsolatban, és nem szeretném elveszteni játszótársaim. 😊
Tetszik, csak nagyon falábúak. 😄
Egyedül Adriano tud lõni 😛
Legalábbis a stat szerint..
De tetszik.. Martinsnak csak 5 méterrõl szabad lõnie 😄
Üdv mindenkinek! 😊
Így alvás elõtt hoztam nektek két gifet, nézegessétek meg õket 😄
Szép kapás, szerintem:
TAPSOT KÉREK 😊:
Így alvás elõtt hoztam nektek két gifet, nézegessétek meg õket 😄
Szép kapás, szerintem:
TAPSOT KÉREK 😊:
CSAK a Fradi
nemt udom!😄
aza gond, hogy néha van 5 seeder, de minidg 30 felett a peer, azaz 16al töltenek fel kb a seederek(aza max), azt oszd el 6 felé, és megkapod mennyivel töltök
hát akkor vmit szarul csinálsz 😄
Eddig én szenvedtem vele a legtöbbet, de még nekem is lejött 1 hát alatt 😊
Eddig én szenvedtem vele a legtöbbet, de még nekem is lejött 1 hát alatt 😊
CSAK a Fradi
na, a livewaret épp most töltöm egy hete és lejött 8%, de feltöltöttem 2gb-ot, jól megvan csinálva
a Quik Settingsben all attack-ra teszem?
a csapat mentalitását szögletnél manuálisan teljesen támadóra teszed,és lám rögtön szaladnak fel a védõk
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hali!nem tudja vki hogy hol kell beállitani hogy a védõim pontrugásoknál jöjjenek elõre fejelni?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
mi a faxért teszik a *va kép közepére azt a k*va szöveget?
Valaki nem tudná felrakni a k-patch 4. és 5. részét(rar)valahová?Mert a filefront nem megy,semmit nem tudok róla letölteni.Légyszi tegye már föl valaki valahová,össz. vissz. 200 mega.
Nagyon köszi!!
Nagyon köszi!!
Ja,mármint 4. és 5. részéhez és az option file-hoz.
Sziasztok!
Légyszi adjatok már 1 linket a k_patch final version 4.5 részéhez és az option file-hoz mert a filefrontos nem megy.
Köszi!
Légyszi adjatok már 1 linket a k_patch final version 4.5 részéhez és az option file-hoz mert a filefrontos nem megy.
Köszi!
vazze tök jo ez az uj WC kitpack, vannak benne 2006/2007es klubmezek is !!<#beka3>#beka3>
Breki szépek a tábláid!<#eljen>#eljen>
Breki szépek a tábláid!<#eljen>#eljen>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nem tudja valaki, hogy kell egy játékot újra feltelepíteni, ha a telepítõ része le akarja uninstallálni, ha az már nincs fent???