PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a kép ahol csere van (#26024 ) az melyik játékban van?
Pes 5 , 6?
winning e. 9-10?
légyszi
Pes 5 , 6?
winning e. 9-10?
légyszi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Köszi szépen JBAL! Rendes srác vagy! Minden jót! üdv: Roni
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,h azokat a Power Patcheket honnan lehet letölteni???
Egy címet légyszi adjatok! Köszi szépen! üdv: Roni
Azt szeretném megkérdezni,h azokat a Power Patcheket honnan lehet letölteni???
Egy címet légyszi adjatok! Köszi szépen! üdv: Roni
PES5 Roster by jbal
friss igazolások,VB keretek
friss igazolások,VB keretek
ez honnan van??????
a wc patchben nemtom mért tették be a narancs+fehér+kék cuccost, azt csak a selejtezõkön használták!
a wc patchben nemtom mért tették be a narancs+fehér+kék cuccost, azt csak a selejtezõkön használták!
hasonló
..de naon jo kitpack,talán idáig a legjobb.érdemes kiprobálni
..de naon jo kitpack,talán idáig a legjobb.érdemes kiprobálni
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
azt még nem szedtem le
nálam egy csomó mez javítva van nem akarom azokat felülírni
abban is ilyen?
nálam egy csomó mez javítva van nem akarom azokat felülírni
abban is ilyen?
nah ezen már látszik, nem tudom mér én vok a hülye (aki hülye azis marad #26010), mert nem tudom fejbõl h nézett ki alapból...
De az a lényeg, hogy nagyon nem egyezik a véleményetek, de most akkor minek ezen szarakodni? Breki megy jobbra Te meg balra, tényleg nem kell egymással foglalkozni...
CSAK a Fradi
amúgy látod? nem is igazán amiatt utálom, mert csinál füveket meg lasztikat meg mezeket...hanem azért, mert ilyen szinten van, h én írok vmit, akár rossz akár jó, õ biztos h törli...beszarás, pont, ahogy te is írtad...
hát már bocs, de nálam "Hotlinkong has been disabled stb", de már leírtam, h látom a különbséget, méghozzáááá: áhhá, szóval ezt is törölte, THX BREKI!!
na jó, én kérek elnézést, az elõbb még én is láttam...
lényeg hogy sokkal jobb lett, szóval 😄
Ezeket töröld pls..
lényeg hogy sokkal jobb lett, szóval 😄
Ezeket töröld pls..
CSAK a Fradi
már megint törölsz, mondom, h küldjél privit, ha bajod van, ott vagy akár itt is leírhatod, nekem mindegy, de legyél már érett és nyílvánulj is meg úgy, ne a háttérbõl törölgess, mint aki be van szarva...
és ha van velem vmi ekkora egetverõ bajod, h a hsz-eimet törlöd, akkor azt ésszerûbb és "felnõttesebb" volna, ha priv. üzenetként közölnéd velem...az iylenek nélkül, mint én, a büdös életben nem érted volna el a 20,000 hsz-t, aminek olyan qrvára örültél, még egy ilyen tûzijáték gifet is beraktál...
de amúgy megsúgok vmit: ha ennyire nem látszik, h javítottál rajta, szted a játékban mennyit számít, amiben ezt a képet csak ötsör kisebben látod?? Ki a pöcsöm figyel arra mondjuk, h a hónaljrészen van egy kicsit sötétebb pötty?? az ilyen javításoknak már bocs, de nincs értelme...
az eredeti nekem be se jön...mért ne múgy linkelted a hsz-hez, mint az alatta levõ, te általad "javítottnak" vélt képet?
hát igen.Így van törljük ki a vléleményeket ez az....öcsém beszarás....
Még ilyet... 11 meccses gyõzelmi sorozatba vagyok, erre egy jó kis meccsen 1-1 után a 83. percben megszerzem a vezetést, az ellenfelem pedig kilép
A gond csak az, hogy õ kapta a meccset, 3-0 neki <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
A gond csak az, hogy õ kapta a meccset, 3-0 neki <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nyah, íme ismét 3 gól 😊
Ezt ugyanaz lõtte, akivel a múltkor kihagytam üres kapura 😄DD
Adriano...
Ide rekhatnék megint egy SZÉP szabadgólt, de abból már láttatok eleget😊 Helyette egy potya.
Ezt ugyanaz lõtte, akivel a múltkor kihagytam üres kapura 😄DD
Adriano...
Ide rekhatnék megint egy SZÉP szabadgólt, de abból már láttatok eleget😊 Helyette egy potya.
CSAK a Fradi
ez a parkoló pálya nem😊 valaki gyep helyett ezt tette be😊 Én is észleltem...
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Vannak hozzá alap mentések, ha azokat töltöd be, akkor normál csoportok lesznek....
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

<#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>