PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezd sz@r@kodni a gamepadom... Logitech Dual Action
Lövés és passz gomb néha beragad.
Szédszedtem, megtisztítottam egy darabig jó volt, most megint ugyan az... ebbõl csere lesz !
Voltam egy MM-ba és nézegettem, "kipróbáltam" a játékvezérlõket, milyen a fogásuk, gombkiosztás stb... és találtam egy egész jót, elég jó áron !
Jól össze van rakva, és kézre is áll, csak nem tom vegyem-e, mert számomra nem túl ismert márka:
Speedlink- SL6543
Features:
Force Vibration | sechs Feuertasten | vier Schultertasten | zwei analoge Ministicks mit Tastenfunktion | acht-Wege-Steuerkreuz | turbo-/clear-Taste | analog-/digital-Modus | USB-Anschluss
az ára 4990 FT
Szerintetek megéri?
Valakinek van valami tapasztalata ezzel a tipussal vagy márkával kapcsolatban ?
Lövés és passz gomb néha beragad.
Szédszedtem, megtisztítottam egy darabig jó volt, most megint ugyan az... ebbõl csere lesz !
Voltam egy MM-ba és nézegettem, "kipróbáltam" a játékvezérlõket, milyen a fogásuk, gombkiosztás stb... és találtam egy egész jót, elég jó áron !
Jól össze van rakva, és kézre is áll, csak nem tom vegyem-e, mert számomra nem túl ismert márka:
Speedlink- SL6543
Features:
Force Vibration | sechs Feuertasten | vier Schultertasten | zwei analoge Ministicks mit Tastenfunktion | acht-Wege-Steuerkreuz | turbo-/clear-Taste | analog-/digital-Modus | USB-Anschluss
az ára 4990 FT
Szerintetek megéri?
Valakinek van valami tapasztalata ezzel a tipussal vagy márkával kapcsolatban ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nekem a proci miatt szaggat a másik gépen, és ezt szervízbe kellene vinni, ezért nem tud valaki olyan progit, ami javíthatna ezen! Igazából nem is szaggat, hanem picit lassabb!!
Elõkerestem a PES 5-öt, úgyhogy most feltelepítem, meglátom, mire megyek ezzel.
Amici di nessuno...
Azt is próbáltam... az megy a demonál? És hogy kell pontosan beállítani, mert a FAQ-nál nem jó a link.
Amici di nessuno...
Nem változik sokat!
Grafika marad, picit javul ( bár ezen a képen ritkafos)
Viszont Casillas arckifejezése nagyon jó a gól után😄!
Grafika marad, picit javul ( bár ezen a képen ritkafos)
Viszont Casillas arckifejezése nagyon jó a gól után😄!
Csak az a gond, hogy kipróbáltam, és az elsõ néhány mp. után lefagy az egész.
Amici di nessuno...
az nem azt jelenti h el se indul meg semmi.nyugodtan játszhatsz vele sztem.
és itt egy vadonatúj roster amibe vannak mezek,logók,nevek
és itt egy vadonatúj roster amibe vannak mezek,logók,nevek
Sziasztok!
Ismét visszatértem egy hosszabb kihagyás után, igen rég nem is játszottam a PES-sel, látom már megjelent a WE 9 Liveware Edition. Szedem is le éppen, addig pedig felraktam a PES 5 demot, csak van 1 kis gondom vele.
Láttam, hogy a min. konfig Geforce 3, ezzel eddig nem is volt problémám, mert ATI Radeon 9200-am volt, és gyönyörûen mûködött az egész. A baj csak az, hogy a gépem elszállt (vincsi, proci, video kártya), úgyhogy most visszaraktam 1 szar Geforce 2 MX 100/200-at. Ezzel akkor nem is fog menni, mivel a PES nem támogatja az MX-et? Nagy kár, ha így van, akkor sürgõsen be kell szereznem 1 új video karit.
Ja és a legszomorúbb az egészben, hogy minden PES cuccom elszállt, semmit se tudtam visszaszerezni. 😞(( Mezek, stadionok, az összes saját készítésû kiehészítõm, minden...
Forza ITALIA!!!
Ismét visszatértem egy hosszabb kihagyás után, igen rég nem is játszottam a PES-sel, látom már megjelent a WE 9 Liveware Edition. Szedem is le éppen, addig pedig felraktam a PES 5 demot, csak van 1 kis gondom vele.
Láttam, hogy a min. konfig Geforce 3, ezzel eddig nem is volt problémám, mert ATI Radeon 9200-am volt, és gyönyörûen mûködött az egész. A baj csak az, hogy a gépem elszállt (vincsi, proci, video kártya), úgyhogy most visszaraktam 1 szar Geforce 2 MX 100/200-at. Ezzel akkor nem is fog menni, mivel a PES nem támogatja az MX-et? Nagy kár, ha így van, akkor sürgõsen be kell szereznem 1 új video karit.
Ja és a legszomorúbb az egészben, hogy minden PES cuccom elszállt, semmit se tudtam visszaszerezni. 😞(( Mezek, stadionok, az összes saját készítésû kiehészítõm, minden...
Forza ITALIA!!!
Amici di nessuno...
nem nagyon tudok köpködésrõl, ettõl még lehetet
viszont az a csicska csapat a világbajnokság esélyese, volt úgy érkezett svájcba, hogy angolokat kint és otthon is (7-1-re a vb elõtti utolsó hiv. meccsen)elgyepálta, veretlen volt 4 ÉVE
Közben Olimpiát nyert, Europa kupát. Favorit volt egyértelmûen.
De szerintem térjünk vissza a témára.
viszont az a csicska csapat a világbajnokság esélyese, volt úgy érkezett svájcba, hogy angolokat kint és otthon is (7-1-re a vb elõtti utolsó hiv. meccsen)elgyepálta, veretlen volt 4 ÉVE
Közben Olimpiát nyert, Europa kupát. Favorit volt egyértelmûen.
De szerintem térjünk vissza a témára.
Azért olvastam a meccsrõl, és volt köpködés mindkét oldalt, de a Brazilok latin temperamentuma megmutatkozott<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>! Mondjuk nem azért, de énis megõõõrülnék, ha egy csicska(szerintük) Középeurópai csapat lealázna!
Ezt a meccset ugye úgy hívták a Berni csata
A hetedik percben 2-0-ra vezettünk. Ettöl a brazil csapat valósággal megvadult
és bár 11-esbõl szépítettek össze vissza rugdosták a magyarokat.
Ugye egyik magyart úgy lerügták, hogy onnantól kezdve szinte 10 emberrel játszottunk.
Ugye volt még a kettõs kiállítás illetve a bokszmeccsen lévõ két Brazil kiállítása a 90. percben illetve a meccs végén.
De ez még hagyján, de amit utánna mûveltek.
Lecsapta valaki a villanyt és nem bírván elviselni a vereséget a sõtétben szódásüvegekkel támadtak a magyarokra.
Ottis megvertük õket, de több civil is megsérült és a játékosokat se kimélték.
Szval erre nonszensz azt írni, hogy jóhogy elszabadultak az indulatok........
A hetedik percben 2-0-ra vezettünk. Ettöl a brazil csapat valósággal megvadult
és bár 11-esbõl szépítettek össze vissza rugdosták a magyarokat.
Ugye egyik magyart úgy lerügták, hogy onnantól kezdve szinte 10 emberrel játszottunk.
Ugye volt még a kettõs kiállítás illetve a bokszmeccsen lévõ két Brazil kiállítása a 90. percben illetve a meccs végén.
De ez még hagyján, de amit utánna mûveltek.
Lecsapta valaki a villanyt és nem bírván elviselni a vereséget a sõtétben szódásüvegekkel támadtak a magyarokra.
Ottis megvertük õket, de több civil is megsérült és a játékosokat se kimélték.
Szval erre nonszensz azt írni, hogy jóhogy elszabadultak az indulatok........
mellelseg jbalu, ott voltál, hogy õszintén és elfogulatlanul megítéld az akkori dolgokat?? nem??? akkor mért pont te hozod fel??? majd jön Breki, és megmondja, hogy volt...de úgysem fogja, nem mer nekem már semmit sem írni, sajna túl sok iagazt mondok...
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1> Ne káromkodj, még lehetnek gyerek olvasók itt!!!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, azthittem hogy ez a vb-s topik, de most látom hogy a Pes kiegészítõs, mért itt beszéltek ilyenekrõl?
és igenis, félszáv év alatt nem láttál iylent braziltól...argentíntól meg azért nemhogy tegnap elõtt láttál ilyet, hanem még az elmúlt jónéhány évben...ne akarjál már okos lenni, nem vagy az,...
Most nem azért, de az egy igen parázs meccs volt 3 piroslappal és 2 11-essel! Utána jó hogy elszabadulnak az indulatok!
akkor minek mondod h a Brazilok nem verekednek.és éppen a magyarok ellen.eléggé el vagy vakulva.ezek melett simán elsiklassz.látom te is csak a szokásos Brazil (divat)drukker vagy.
ja, mellesleg ezekszernt a brazilok legutóbbi ilyen esete félszáz éves, az argentínoké meg tegnapi...ehh, van különbség, nemde??? 😄
most 52 éves dolgokat hozol fel?? ne idegesítsél már, hol van az?? mért a tegnapban éltek?? csakhogy vmi rosszat mondhassatok?? GRATULA, EZ SZÉP!! ecsém....sem én, sem te, de még breki sem ismerte az akkori csapatokat, le van szarva, mi volt akkor EMBEREEEEK, 2006 VAN!!! És mit látok ma?? Brazilok szépen gratulálnak, argentínok ütlegelnek...ezt...ez a lényeg, ami MA van..ne a múétban éljetek, az le van szarva, az már megtörtént, ráadásul nem is tegnap, hanem félszáz éve....félszáv évet emlegetsz a kemény 14 éveddel?? ugyanmár...
tess, ebbe nem sértek senkit, a tényeket írom le:
Mielõtt még jbalu meg Breki meg gabe vagy bérki mondana bármit is, annyit szeretnék a mai meccshez fûzni, hogy:
Gratulálok a franciáknak, szép és tiszta játékot játszotttak, a gyõzelem megérdemelt volt, gratula nekik! A meccs amúgy egyértelmûen Zidane meccse volt, az elmúlt 20-30 spanyol bajnokin nem játszott így, mint ma!
És csak annyit a brazil-argentín ellentéthez, hogy látta most vki a meccs végén, hogy összeverekedtek volna? hogy egy brazil lerúgta volna mondjuk henry veséjét?? csakmert az argentínok ezt csinálták...és ezen mentalitások miatt imádom a brazilokat (akik, mint most is, vesztés után odamennek és GRATULÁLNAK AZ ELLENNEK), és úúúútálom az argentínokat (akik vesztés után odamennek, és AGYONRÚGJÁK AZ ELLENFELET!!)
Mielõtt még jbalu meg Breki meg gabe vagy bérki mondana bármit is, annyit szeretnék a mai meccshez fûzni, hogy:
Gratulálok a franciáknak, szép és tiszta játékot játszotttak, a gyõzelem megérdemelt volt, gratula nekik! A meccs amúgy egyértelmûen Zidane meccse volt, az elmúlt 20-30 spanyol bajnokin nem játszott így, mint ma!
És csak annyit a brazil-argentín ellentéthez, hogy látta most vki a meccs végén, hogy összeverekedtek volna? hogy egy brazil lerúgta volna mondjuk henry veséjét?? csakmert az argentínok ezt csinálták...és ezen mentalitások miatt imádom a brazilokat (akik, mint most is, vesztés után odamennek és GRATULÁLNAK AZ ELLENNEK), és úúúútálom az argentínokat (akik vesztés után odamennek, és AGYONRÚGJÁK AZ ELLENFELET!!)
Reméljük most nem csinálták azt amit negyeddöntõbeli vereségeik után szoktak,
hogy nekiállnak az öltözõfolyosón is verekedni...
hogy nekiállnak az öltözõfolyosón is verekedni...
Ugy jatszottak, ahogy a Real szokott: sokan vagyunk, sztarok vagyunk,
nem letezik, hogy valamelyikunk ne rugjon annyi golt, ami eleg.
Hat, megis letezik.
A vege azert kemeny volt.
Csak egyetérteni tudok ezzel:
"Nem kedvenc csapatom a francia együttes,de csodálattal méztem ahogy elvették a braziloktól azt a lehetõséget,hogy játszák azt a játékot amit a legjobban szeretnek!Némi iróniával nyugodtan mondhatnám,hogy Ronaldóéknak adhattak volna egy másik labdát is,hogy õk is játszanak valamivel!Ez az 1-o sokkal demoralizálóbb volt mint nagy vereség!Mint nem francia szimpatizáns gratulálok az egész csapatnak,de nem nekik fogok szurkolni az elõdöntõben sem,de utálni sem fogom õket,de ha mégis õk jutnak tovább akkor emelem kalapomat!"
nem letezik, hogy valamelyikunk ne rugjon annyi golt, ami eleg.
Hat, megis letezik.
A vege azert kemeny volt.
Csak egyetérteni tudok ezzel:
"Nem kedvenc csapatom a francia együttes,de csodálattal méztem ahogy elvették a braziloktól azt a lehetõséget,hogy játszák azt a játékot amit a legjobban szeretnek!Némi iróniával nyugodtan mondhatnám,hogy Ronaldóéknak adhattak volna egy másik labdát is,hogy õk is játszanak valamivel!Ez az 1-o sokkal demoralizálóbb volt mint nagy vereség!Mint nem francia szimpatizáns gratulálok az egész csapatnak,de nem nekik fogok szurkolni az elõdöntõben sem,de utálni sem fogom õket,de ha mégis õk jutnak tovább akkor emelem kalapomat!"