PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
2006.07.03., forrás: www.juventus.it
A Juventus FC hivatalos közlemény formájában tudatja, hogy elfogadta Fabio Capello lemondását. A kommüniké hozzáteszi, hogy a torinói klub hálás az olasz munkájáért, amit a csapatért tett.
Fabio Capello mostantól gyakorlatilag a Real Madrid vezetõedzõjének számít, hivatalos bemutatás holnap, legkésõbb csütörtökön.
- jobb gameplay !!!
- szebb grafika ( több labda, szebb stadionok... )
- nehezebb cpu ellenfél ...stb
ITT találsz róla egy értékelést !!!
ha jól tudom, csak egy komplett patch van hozzá (k-patch) !
Ha a problemat nem sikerul rendezni addig,
a gorogok az EB selejtezokon sem indulhatnak,
ahol egy csoportban vannak velunk.
A görögök kizárásával (ha így is marad) elméletileg elég szépen megnõttek az esélyeink, szerintem Török/Norvég párosból az egyik mindenképp verhetõ...De szép is lenne....😊
CSAK a Fradi
"Hannover számomra nagy esélyt jelent a további fejlõdésre, márpedig válogatott játékosként ez fontos tényezõ. Ezen kívül ismét elsõ osztályú csapatban futballozhatok" - nyilatkozta a Ferencváros egykori középpályása.
"Már korábban is szerettük volna megszerezni Husztit, tény, hogy a Metz kiesése megkönnyítette a helyzetünket" - mondta Ilja Kaenzig, a német együttes menedzsere. Német lapok szerint a Hannover potom 300 ezer eurót fizetett a magyar labdarúgóért.
a gorog labdarugoszovetseget. A felfuggesztes
oka, hogy a kormany beleszol a szovetseg
mukodesebe.
Ha a problemat nem sikerul rendezni addig,
a gorogok az EB selejtezokon sem indulhatnak,
ahol egy csoportban vannak velunk.
Nekem nem a kamerával volt problémám, inkább maga a gameplay zavart a LE után 😞
CSAK a Fradi
Rég láttalak (nem mintha én többet játszanék..)
Baluka, nem kérdeztem és nem is érdekel...😊
CSAK a Fradi
A jun.2-i rostert használom online, és amig nem cseréltem be Cassanot a 2. félidõben nem is volt gond... utánna kilépett a srác és a Lobby 1-be a közösbe elkezdet minden szemetet írni rólam 😞
A elötte megvertem egy másik gyereket 5-0 ra szintén a Real-al voltam, Cassano szintén a 2. félidõben játszott egy keveset, de gólt nem rúgtam vele, erre ez a gyerek azt írta be, hogy biztos csiter vagyok mert neki is Cassanoval rúgtam 5 gólt 😞
Hiába írtam be, hogy nem vagyok csaló ez csak roster update...
Ti tapasztaltatok hasonlót ? Használjátok ezt a frissített online roster-t ?
Sajnálnám ezt a profilomat, mert pont tegnap volt az 500. meccsem, de lehet ez mellett kezdek egy újat alaproster-el !
Mondjuk amióta letöltöttem csak ezt használom, lassan 1 hónapja és nem volt ilyen gond !
Mi lett volna ha a chelsea-val vagyok : Ballack, Sheva ...
ha van kedved majd játszhatnánk 1-2 meccset !
CSAK a Fradi
Ezek szerint azokat a dolgokat kijavíttoták, amik pl engem zavartak, szóval egy próbát megér 😊
CSAK a Fradi
1 hétig olyan volt mint uj korában !
Most szétszedtem megint, de most tiszta, ezért más lehet a gond, sztem a gumi fáradt el, de nincs elszakadva !
RP2-t vennék szívesen, de ott nem volt csak Cordless Rumblepad 2 ami 12E HUF 😞
Majd körbenézek RP2 ügyben is...
CSAK a Fradi