PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KillR
hát pedig nem kell vmi nagy ész, hogy megértse vki...bárki...
mi a f@x ez a zene???

horpeti
így igaz. Mert béna vok, és nemtok a kapuig se eljutni 😛

jbal
ja.Ronaldinho-nak szép gólja volt.de a Bayernes az nem volt mázli.szinte egy lövést nem tudtál felmutatni😄

horpeti
akkor mázlid volt, hogy inkább be se írta 😛

jbal
eltûnt egy 1-0-s gyõzelmem

javulok

horpeti
nem

KillR
csakhogy a brazilok sose mentek még odam eccs után az ellenhez, és kezdtek bele egy jó kis verekedésbe...ennyi..érted??

Johnny23

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

horpeti
szerintem meg senkit nem kéne megsérteni.
Mert neked se tetszene fordítva 😊

Terminátor14
Pesottino 😛PP Aranyos..
Persze jobbulást neki.

CSAK a Fradi

Jó kép.Forza Pesso!

Breki33
nagyon is igazad van!!!!!!
hajrá németek!!!
jbal
ez igaz.de az edzõjük szarta el

Terminátor14
Sajnos nem láttam a meccset, viszont a leírtak alapján érdemes lenne megnéznem az ismétlést 😊

CSAK a Fradi

KillR
hajjaj, az argentínok mehetnek haza...nézte valaki a meccset? ha igen, el tudja képzelni, hogy miért is úúútálom õket de rohadtul...görény, szemét, aljas egy népség...
minden egyes szabálytalanságuk után ugattaka bírónak, h ne fújja már be, pedig õk is tudták, hogy mennyire szabálytalanok voltak...
a végén meg az a bunyó...hát ezek unnnndorítóak...nem bírnak veszíteni, mégis, kiestek, hát mit tegyenek, jól szétverik az ellenfelet...gratula nekik és azoknak is, akik ezt a focit szeretik, ezt a jó kis argentín focit, a csodálatos riquelme-vel és ayala-val az élen...
megérdemelték, hogy kiestek, sztem nagyon is, egyszerûen egy szemét népség...
(remélem, csak azoakt sértettem meg, akik igazán megérdemlik)

Terminátor14
a liveware-s cuccokat<----- Ez alatt mit értesz? Nekem nincsenek meg a stadionjaid, tábláid 😞

CSAK a Fradi

Breki33
az külföldre nem igazán gyors, de ha gondolod felpakolhatod a többieknek

a liveware-s cuccokat

FORZA ITALYYYYYYYYYYY <#eljen>
Terminátor14
Én csináltam egy extrást meg egy atw-st, az atw-s üres az extrás félig van.
Mindkettõn lehet ftp-vel is tölteni.

CSAK a Fradi

Breki33
nekem ftp-s kell

és had ne én szenvedjek már vele
Terminátor14
Extra vagy atw nem jó? 😄

CSAK a Fradi

jbal
fw,uw,atw simán csinálhatsz

Breki33
igen ezeket egy hónap után törlik

mikor kértem, hogy vki készítsen tvnet-es tárhelyet ahová feltehetem a cuccokat nem jelentkezett senki

énmeg most csak ilyen helyekre tudom felpakolni a tvnet-esem ugyanis tele van

pes5-ösök egy az egyben nem jól liwevare-hoz át kell nevezni az általab ajánlott bulk rename-val pl.
jbal
he.észrevettem h nem válaszolt senki.
DkZ Studio Patch menüpont-->Apply Patch in Folder és a pes5/dat mappája

Te Breki amit adtál linkeket azok már nem jók.A mytempdir-en azt írják,h the file was removed.Ami itt van fönn: http://nt89.altervista.org/ az jó?Mert azt írja h az pes5-höz lett csinálva,az gondolom nem jó liveware-hoz,vagy igen?
Ha nem jó,akkor nem tudnál adni 1 másik linket?
Köszi!
Köszi a segítséget!Még annyit szeretnék megtudni,h hogyan lehet elõre küldeni a védõket szabadrúgásnál és szögletnél fejelni?Írtátok,h tegyem all attack-ra de akkor megváltozik a formációm.Valami más megoldás nincs?
Elõre is köszi!
Breki33
nincs mit

mondjuk a holland mezt érdemes cserélni P
eZo
Breki, úgy néz ki jó a pes5-höz a kitserver amit linkeltél tegnap v. tegnap elött, probléma mentesen megy minden (we9 és we9le -hoz még nem próbáltam) !
Köszi !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Breki33

Breki33
fecoh-nak boldog szülinapot !
Breki33
a kitserver vagy a kitserver pack a filefrontról?

érdemes több szálon szedni ha lehetséges
Breki33
Amiket csinálok azok általában itt vannak (stadion update-k)

klikk

A Dragau-t javítottam illetve NT Bernabeu-ját raktam be.
Mondjuk a másodiknak kijött crowd-os változata pes5-re.

Teljes stadionpack-ról nem tudok LE-hez, nemis szükséges sztem jók a stadionok, csak a füvet kell cserélni, mondjuk az elég idõigényes mivel a k-patch ugye dkz-s tehát berakásnál pont akkorára növeli meg amekkora kell neki.

Így nem lehet simán áthúzni pl a Dragao-ból a gyepet, hanem elõtte az adott stadionnál méretet kell növelni.

Ha viszont ezt valaki mindegyik stadionnál megcsinálja egyszerûen cserélhetõ
tobias88
aki le tudta szedni, mert nekem 24%on tart 1 hét után, és ma jött jól úgy 4 órán keresztül, az 10%!
Terminátor14
De most mért? Akinek LE van annak szuperül mûködik....
Breki a stadionjaidhoz nekem is kéne link...😄

CSAK a Fradi

Köszi a választ!
De nem tudnál adni valami linket a stadionokhoz,vagy azt add meg hogyan keressek rá,mert nem találom.Olyan linket adj már amelyikben a legtöbb jó stadion benne van.Köszi!
KillR
"illetve érdemes kitservert (az újjal tökéletesen mûködik)"
megjelent új verzió? 5.2-nél újabb? ha nem, akkor meg ne ajánlgass felelõtlenül, mert nem biztos, h nem fagy ki nála IS a gém...

Breki33
én készítettem néhány stadion update-t hozzá

illetve érdemes kitservert (az újjal tökéletesen mûködik)
én használok labdacsomagot is hozzá

Igazából mást nem nagyon kell elég jó patch

ja de még a reklámtáblákat de aztis kilinkeltem már illetve más is készített wc-st, de én direkt livewarest
Breki33
gondolkozz rajta..........
Sziasztok!
A WE9 Le-hoz a k_patch-on kívül milyen kiegészítõt érdemes feltenni?Valami stadionpack van?Légyszi segítsetek!
Köszi!
jbal
tudom.és azt mikor adja be?😄

Breki33
nincs holland verzió holland liga reklámtáblák vannak
jbal
és Holland verzió?<#banplz>

Breki33
nem

itt a nemzetiség telepítési verziót jelöl, de nem egészen értem ha nem tetszik asz angol kicseréled vagy felcseréled a két bin-t
jbal
és nem lehet azt h váltogassa?amúgy télleg a 9088-as a Tardini mert abba is BL-es van

Breki33
annó mikor a superpatchez készítettem a táblákat ezeket leírtam

a 9088-ast most nem tudom fejbõl akinek fent van a superpatch megnézheti mi van azon abból lehet következtetni. Õszinténszólva nem emléxem, lehet a Tardini.

Azért az angol táblákat mert angol verziód van telepítve, ha németet telepítesz német lesz, sõt akkor mindig az lesz az általános az angol helyett.

Szval beállíthatod ha azt telepíted.
jbal
9075 - ??? Konami + Adidas
9076 - Template
9077 - Stamford Bridge Stadion reklámtáblái
9078 - 2 fehér Konami reklámtábla
9079 - Német reklámtáblák
9080 - Angol reklámtáblák
9081 - Spanyol reklámtáblák
9082 - Francia reklámtáblák
9083 - Olasz reklámtáblák
9084 - Holland Liga reklámtáblái
9085 - San Siro Stadion reklámtáblái
9086 - Delle Alpi, Enrico Tardini Stadion reklámtáblái
9087 - Highbury reklámtáblák
9088 - Olympico Stadion reklámtáblái

itt nem értek 1-2 dolgot.
az Olimpico-nak és a Highburynak ugyanaz a táblája.akkor melyik stadioné 9088-as?
aztán ott van h Delle Alpi,Tardini.de a tardiniben az általános van.a BL-esek.
meg mér mindig csak az angol táblákat adja be általánosan?a német,spanyol,olasz mér nincs soha?ezt nem lehet beállítani?

Sziasztok! Újra itt vagyok))! Remélem ma már tényleg megcsinálják a netemet,hogy ki tudjak menni a játékkal,s akkor játszhatnánk egyet!!! Már jó lenne kipróbálni multiban! Remélem,ha fenn van az online roster akkor lehet majd játszani!!!! Már be vok sózva,várom a netes gyereket!!!
Terminátor14
pfffff, ugyanilyet lõttem én is Adrianóval 😄DDD

CSAK a Fradi

eZo
Riquelme kivételes rúgó technikája, vagy Barthez potya gólja 😊

Az ellenfelemmel együtt én is csak néztem, mondjuk igaz hogy a 90. percben esett a gól, de 1-0ra már vezettem elötte, így lett 2-0 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]