PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kiváncsi vagyok az X360-as verzió látványára mozgás közben. A három elõzetes kép nagyon impresszív volt.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Bár fenn van LE, haverral toltuk, bár vicces, mert meg is utálta 1 hét alatt. Sajnos 40 meccsbõl 1 döntetlenre futotta neki, azt is hagytam 😛
Rollal kicsit szívunk, mert nagyon szivat a gép, talán randomnál, és vagy WE9cel nem fog. Bár neki nem tudom melyik van fenn.
akkor az úgy bonyolítja. Akkor nem lesz ilyen e_text csere... Mondjuk nekem csak onlinera kell...
van egy tivolim, egy san sirom, meg egy we9.zipem, ami elvileg a tied.. abból valamelyiket kell feltegyem. 😊
Melyik kitservert ajánlottad? nekem most a 5.12 van, és jól mûködik PES5tel (a megfelelõ korrekciók is fel vannak téve)
valszeg ha ugyanaz a grafikai motor, akkor müxik a we9 is..
de mostanában nem nagyon játszok vele mert beleraktam az online rostert és így nem klappol
az biztos amit ajánlottam, de én a mezcsomagot nem cseréltem mert pl a holland abban nem olyan jó
az a hülye kiscímer idegesítõ
e_text csere nemtudom jó-e ha alap stadionok maradnak abban meg az újjak képe van, illetve az arcok nemtudom jók lesznek-e alapból
condtionnél vannak különbözõ színek a különbözõ formáknál.
És nekem mondtad hogy külön csapatrészeknek is vannak színei we9ben, jobb rosszabb forma, és ha pl. jobb játékost raktsz be, akkor a csapatrész szín is változik.
Kiváncsi leszek rá. Bár nyilván onlineban nem változik.
Csak arra a színekre...
Aztán majd mehet a random condition 😊
Azért kérdeztem az AFSt (e_text), mert az online stadionokat, meg stb azt mind felraktam már PES5höz, és ha azt kicserélem, akkor már ugyanaz, mintha peccselgetnék...
Nem?
Jah, és a kitserver, ami PES5höz jó, jó ehhez is?
Mert akkor végülis csak annyit csinálnék, hogy felinstallálom alapot. e_text csere. Online roster csere (unknowxxx.bin) És kitserver fel.
Ha meg akarok olasz kommentárt azt az e_soundot teszem fel...
itt úgyis hozzám járnak a környékbeliek, sztem pesten még több ember van aki játszik vele
deha csak online-ra kell elég a we9 patchem amiben volt ugye online stadion labdák reklámtáblák
mellé egy kitserver és kész
Category: Games > Windows
Seeds: 93
Leechers: 223
Total size: 933.75 megabyte
Downloaded: 20,591
Requires registration: No
Torrent added: Wed, 22 Feb 2006 02:17:01 +0100
Last updated: Fri, 07 Jul 2006 09:07:18 +0200
Download client: In order to download the content of this torrent file, you need a BitTorrent client like µTorrent (?).
Alternative download: The file PCDVD - World Soccer Winning Eleven 9 International
Ennél találtam a legtöbb leechert, seedert, meg legtöbb letöltött számot.. a többinél csak 1-2.....
akkor valszeg ez kell ugye?
PES5 helyett, most onlinera a WE9et akarom letölteni, felrakni, a randomos csapatrész színek miatt. (offlinet nem játszom).
Torrentrõl van bevált WE9?? (pontos név)
Vagy kb. 1 gigásat nézzek?
ill. ha felrakom, akkor csupán annyit csináljak grafika ügyben, hogy az e_text-et kicserélem a mostani PESesre, ill. az online rostert átnyomom?
Köszönöm
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
élethûbbé teszi..............szerintem meg kéne tanulni játszani vele
kicsit élethûbb mint az easport üdvöske
Andrea Pirlo, Fabio Cannavaro, Gianluca Zambrotta, Gianluigi Buffon
Patrick Vieira, Thierry Henry, Zinedine Zidane
Michael Ballack, Miroslav Klose
Maniche
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
lol vazeg😛
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
( gondolom ami a WE9LE-hoz van k-patch az pes5-re nem jó )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Becsülendõ, hogy idáig eljutottak.
Nem akartam elõtte elkiabálni, hogy az elõzõ meccsükön szerintem az Argentínok jobbak voltak, viszont megköszönhetjük nekik, hogy kiejtették õket.
Egy Olasz-Argentín elég kemény lett volna. Két kedvenc csapatom egymás ellen...
Szval a Német foci erõn felül teljesített (szerintem) hatalmas akaraterõvel és elszántsággal és emiatt le a kalappal a játékosaik és az edzõik elõtt.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC