PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KillR
naugye...neked/-tek semmi poénos nincs benne...

Megnéztem.
Az a sok brazil az elején egybõl negativ hangulatba hozott,de azért tovább néztem.Egyetértek,ez a patch valóban csak a számotokra nyújthat élményt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KillR
gabe, ha annyira érdeklõdtél a készülõ patchem iránt, akkor itt van egy videó róla, ugyan még nincs kész, de egy csomó minden már benne van (gondolom úgy sem fogod megnézni, de hátha van benned annyi, talán meglesed):
PES5: Pro Evolution Suckers' patch

KillR
na MOST ki töröl?? és miért??

KillR
tudom, de vki megint töröl, pedig ebben aztán végképp semmi sincs, még csak nem is off...

Terminátor14
Nagyon találó volt a név 😄DDDDD

CSAK a Fradi

Életed hátralévõ részét pedig úgy kell leélned hogy az SG fórum bejegyzett tagja vagy...
Nem tudom,ezért máshonnan kiközösítenek vagy mi a baj?

a házigazda, bizonyos Breki33 nem nagyon ténykedik, pedig sztem kéne, kicsit sok a spam

milyen jó érzés, hogy itt így köszöntenek; gratulálni tudok csak mind a házigazdának, mind az adminoknak, hogy ezt megengedik, hogy az új regeknek rögtön elmenjen a kedvük az itteni kommunikálástól

de nagyon nagy az arcod; majd ha nem pakolod tele a topicokat szarságokkal, akkor lehet nagy az arcod, meg akkor, ha az új regeket nem oltod le rögtön...az életben valszeg egy nagy 0 vagy, azért is költesz pénzt az sg-re (húúú, nagyobb képet rakhatsz ki magadnak, hát télleg, megéri...), és azért próbálod rögtön lenyomni a másikat a föld alá...csakhogy ezzel magadról tanusítasz nagyon sokmindent...dehát ekkora szánalmas embert ritkán lát az ember, szal figyellek

Fyrex
ez szívbõl szólt köszi h megosztottad velünk ^^

Avanti Crociati!

Fyrex
nah jó folytassuk az óvodást stílust, egyszer élünk...

lol 😄DDDDDDDDDDDDDD

hát szar lehet nekem h nincs külön élettörténete az email címemnek 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ezen beszartam 😄DDD

Avanti Crociati!

KillR
fontos ugyan nem vagyok, ám mégis pölö a nevem elsõszámú (nem kellett számokat/plusz betûket utána rakni), és a statisztikát csak javítom...

Milyen fogalmakkal?Nehogy már te mond meg milyen "büntetést" kapj.Meg annyira fontos ember se vagy hogy veled külön foglalkozzanak.
Amúgy asszem 20 büntetõ pont után törölnek,úgyhogy még bele kell húznod...

Szerintem ha lenne valami téma,kérdés,hír, akkor irnának az emberek.De a Pes5 lassan egy éve kint van,a legtöbb patch már kitárgyalásra került,a Pes6 még sehol,sõt hírek se nagyon jönnek róla.Igy aztán nincs mirõl beszélni.

És szerinted ez itt kivánság mûsor,hogy te törlést kérsz?Ha nem akarsz többet ide írni KillR néven akkor nem kell,igy saját magad "törölheted"...

a köv. meg az e-mail címemre vonatkozott
komoly érvek, grat
jah, és persze igazak <#vigyor4><#vigyor4>
nagyon értelmes gyerek lehetsz, ha ilyenekkel próbálsz leoltani...

de tényleg, KillR-nek abban igaza van, hogy az új arcokkal is bunkó módon kommunikáltok...az elsõ hsz-ed hozzám egy "nem mindeki ül a gép elõtt egész nap"-os, elõítéletes szöveg volt, semmitmondó, puritán körítéssel...

tényleg, menjél már a p***ába, vazzeg, nem tudod a történetét az e-mail címemnek, szal ne pofázz már annyit. a tiednek valszeg semmi története nincs.az enyémnek legalább van. szal nyasgem

Fyrex
lol ilyet szól ez jutott tudlak sajnálni 😄DDDDD

sajnálom de veletek csak igy lehet kommunikálni

KillR bocs h ilyen primitívek vagyunk egy hozzád hasonló értelmiségi emberhez képest

Avanti Crociati!

elég primitív dolog más e-mail címét kifigurázni/vicc tárgyává tenni; nekem ez jutott, ez van...

jbal
farkakháborúja😄DDDDDD

Fyrex
büszke lehetsz az email cimedre

látom veled sem érdemes leállni mert KillR szintjén tudsz csak kommunikálni

Avanti Crociati!

Persze,én szoktam ide irogatni néha.Sõt én álltalában akkor irok ha van valami mondanivalóm.Ez alól kivételt képezett a múlt heti kabaré,amit itt rendeztél,de hát azt nem lehetett kihagyni...

Viszont te mintha múlt héten kijelentetted volna hogy "nem kivánsz részt venni a SG fórum további életében" (vagy valami ilyesmi kijelentés volt),mert ide tudatlan buta stb... emberek járnak.Most meg mégis?

Nekem elöítéletem?Inkább következtetésnek mondanám...
Ellenem kihasználta ezt a csalást,vagy nevezzük aminek akarjuk.Akkor nehogy már én legyen a rohadék amiért felvetõdik bennem ez a kérdés.
Amugy milyen furcsa hogy a lõtt gólok statisztikája is 2.44,ami igen sok 3-0 körüli eredményt sejtet,fõleg ha hozzáveszem hogy van kb 200 meccse amit nem nyert meg,igy feltételezhetõ hogy azokon nem lõtt 3 gólt,tehát azok rontják a 3-as átlagot lefelé.
De persze minedez csak következtetés.De mindegy is,mivel ellenem csalt,pedig még oka se nagyon volt rá az eredményt látva.Innentõl kezdve részemrõl egy csaló kis féreg még ha az összes többit magátol nyerte is meg.

jbal
mi volt a paraszt stílus Fyrex hsz-ébe.ne utánozd már le KillR-t.õt mindenki utálja ne akard már te is ezt

amúgy ha ennyire utálod a csítereket (mondjuk jogosan), akkor egyél fel és megbeszélhetünk egy-két meccset: [email protected]

nah, a jó kis elõítélet...mért ne nyerhette volna mindet tisztességesen?? mekkora irígy ember vagy...

nem ülök a gép elõt egész nap, ha ennyire érdekel, de basszus, 25 órája vagy többb óta nem jött üzenet, amikor azt írtam...
ha csak ilyen paraszt/köcsög stílusban tudsz reagálni, akkor inkább te húzzál a búsba...

Statisztika:

Vajon hányat nyert igy?

Anestesie nevü egyén 2-0-ás vezetésénél döntött ugy hogy befagyasztja a meccset...Igaz addig is 2 lövése volt vagy 25 méterrõl,mind a kettõ gól.Amikor kicsit éledeztem volna akkor ugy döntött hogy elég volt.

Hogy dögölne meg az összes csaló szemétláda aki valaha multiplayer játék elé csalással ült le...

jbal
nektek az új sp-s roster van vagy a jun 2.-i.és az sp-ssel lenne esélyem sokakkal játszani?

jbal
jaj.inkább ne legyen élet de te ne legyél itt

Fyrex
nemteccik a topik ellehet menni

nem erõszak

nem mindeki ül a gép elõtt egész nap..

Avanti Crociati!

Na most örülhetsz,lesz itt olyan élet mindjárt hogy még sok is lesz belõle...

basszus, tegnapi üzenetek vannak...visszanéztem, és azelõtt óránként jött 5 üzenet...most meg 25 órája semmi. fasza egy topic. vagy mindneki nyaral?

AdaKiller
vmi jó friss roostert tudtok ajánlani?

Steam Nick: adakiller

jbal
fúúúúú kb. hanyadik hsz-nél volt az a sok pes6 video ami egy oldalon volt?

jbal
máskor nagyon pörög a topik

Killr, na ezt inkább a többiek elõtt ne emlegessük, jó emlékek <#smile>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

a meg ki??<#conf>

lankadt? akkor nézd meg a fifa world cup germany 2006 fórumba mi megy, ott komolyan semmi nincs, nincs élet , itt legalább killr adott egy kis szint

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Valaki elmagyarázná hogy kell berakni a Stadiumokat kitserverrel?Nyitottam a GDB-n belül 1 mappát stadiums névvel bemásoltam oda a stadiumokat de nem megy a játékban.Segitene valaki?Kitserver 5.2.3-as-om van.
ELõre is kösz

jbal
és átnevezed KONAMI-WIN32WE9UOPT-ra

huhh, jbal, úgylátom, te nemigen tudod tartani a pofikád 😄

báttyó02
egy friss rostert tudna valaki linkelni? we9hez

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
Boldog Szülinapot The Hedgehog!

jbal
a HEP-be 5.2.-es kitserver van de most nekem se lép ki
Poolfan sztem ha neked Powerpatch van hagyjad azt

ja, és a játékból se lök ki, már ezer meccset jétszottam, és még egyszer se lépett ki!!!

nem lehet labdát betenni? nekem sikerült, és faszául müxik...vmit elcseszhettél. Jah, és tök jó a hep5!!!!

Én nem tenném fel a te hejedre.fõleg ha van superpatched,mert akkor kifog lökni a játékból + a külföldi játékosok.. láttad a stuttgartos képét? de a te dolgod...
Csak én a te helyedbe nem tenném fel,emrt labdát sem lehet betenni kitserverrel,nagyon szar...