PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a sok brazil az elején egybõl negativ hangulatba hozott,de azért tovább néztem.Egyetértek,ez a patch valóban csak a számotokra nyújthat élményt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PES5: Pro Evolution Suckers' patch
Nem tudom,ezért máshonnan kiközösítenek vagy mi a baj?
milyen jó érzés, hogy itt így köszöntenek; gratulálni tudok csak mind a házigazdának, mind az adminoknak, hogy ezt megengedik, hogy az új regeknek rögtön elmenjen a kedvük az itteni kommunikálástól
lol 😄DDDDDDDDDDDDDD
hát szar lehet nekem h nincs külön élettörténete az email címemnek 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezen beszartam 😄DDD
Avanti Crociati!
Amúgy asszem 20 büntetõ pont után törölnek,úgyhogy még bele kell húznod...
komoly érvek, grat
jah, és persze igazak <#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
nagyon értelmes gyerek lehetsz, ha ilyenekkel próbálsz leoltani...
sajnálom de veletek csak igy lehet kommunikálni
KillR bocs h ilyen primitívek vagyunk egy hozzád hasonló értelmiségi emberhez képest
Avanti Crociati!
látom veled sem érdemes leállni mert KillR szintjén tudsz csak kommunikálni
Avanti Crociati!
Viszont te mintha múlt héten kijelentetted volna hogy "nem kivánsz részt venni a SG fórum további életében" (vagy valami ilyesmi kijelentés volt),mert ide tudatlan buta stb... emberek járnak.Most meg mégis?
Ellenem kihasználta ezt a csalást,vagy nevezzük aminek akarjuk.Akkor nehogy már én legyen a rohadék amiért felvetõdik bennem ez a kérdés.
Amugy milyen furcsa hogy a lõtt gólok statisztikája is 2.44,ami igen sok 3-0 körüli eredményt sejtet,fõleg ha hozzáveszem hogy van kb 200 meccse amit nem nyert meg,igy feltételezhetõ hogy azokon nem lõtt 3 gólt,tehát azok rontják a 3-as átlagot lefelé.
De persze minedez csak következtetés.De mindegy is,mivel ellenem csalt,pedig még oka se nagyon volt rá az eredményt látva.Innentõl kezdve részemrõl egy csaló kis féreg még ha az összes többit magátol nyerte is meg.
ha csak ilyen paraszt/köcsög stílusban tudsz reagálni, akkor inkább te húzzál a búsba...
Vajon hányat nyert igy?
Hogy dögölne meg az összes csaló szemétláda aki valaha multiplayer játék elé csalással ült le...
nem erõszak
nem mindeki ül a gép elõtt egész nap..
Avanti Crociati!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ELõre is kösz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Poolfan sztem ha neked Powerpatch van hagyjad azt
Csak én a te helyedbe nem tenném fel,emrt labdát sem lehet betenni kitserverrel,nagyon szar...