PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
OFF:
BL-sorosálás, 17:50-tõl: Élõben az M1-en.
és még 1
A Valencia 24 millió euróért leigazolta Joaquínt
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Dátum: 2006.08.23. 16:52 Adta: Kandurex
Felülbírálva a BAN, 3 pontra, KillR ígéretet tett, hogy a jõvöben normálisan fórumozik, továbbá kerüli a céltalan és felesleges vitákat, valamint a fórum egyes részeit.
Eredeti ok
"Fórumképtelen magatartás, folyamatos tágárkodás, spam. Továbbá kérésre. IP elrakva, a jövõben kerüld a fórumot." ----> 5 pont
De akkor aztán álljon vissza a rend... 😊
de ilyen embereknek nincs kedvem kiegészítõket készíteni
nem csinál semmit csak leszólja más munkáját
hát minden hozzászólásában b+, segg stb a többit nem is irom
privátban olyanokat ír, hogy élõben biztos bárki leütné érte
És ez a viselkedés egy gyógyósé........
És áruld már el miben van igaza?
Ilyen "embernek" nincs helye itt
Nem Gondoljátok Így?
mindenesetre kössz a véleményt,tároljuk 😛
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Most meg én nyertem 4-1re Reál ellen ugyanúgy a Chelseaval
új madrid, régi chelsea no Sheva. 😛
De úgy, hogy Drogba ollózott is, meg sikerült kijátszani is, de egyszer láttam, h. 1ik játékosa meg se mozdul, nyilván máson volt az irányítás, de attól még annak is kéne játszani...
Õ meg bár 10. percben lõtt egy bombafejes gólt, de ezen kívül semmi se ment be. bár azért annyira jól nem játszott, de nagyságrendekkel jobb volt, mint a másik srác, akitõl 3-0, 4-1re kikaptam, õ néha még okosan is passzolt, csak peche volt... 😛
Szal elég gagyi. De hát játék. Egyáltalán nem igazságos.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mint ahogy az is látszik már a mozgásukból, h. önbizalomtól duzzadnak, és be is lövik amit be kell... Fõleg 93as shot accularyval...
Annyira látszik. Már szinte 1-2. labdaérintésbõl. 😊
3-0nál 2. félidõ rohadt nagy lagg, és connection lost.
Legalább nekem írta.
Furcsa, h. ennyire leront a játék egy csapatot, nem tudom milyen random alapján... Meg persze ez befolyásolható, ha az ember tudja, melyik csapat ellen melyiket rontják le stb.. De ez már kicsit gáz, nem igazán a PESrõl szól.
Na mind1. Okosabb lettem megint. 😛
Csak bosszanthatja az embert, hogy 4-1re veszít olyan meccsen, ahol a másik úgy lõ gólokat, hogy egyszerûen elengedik a játékosait, meg 0 szögbõl minden bemegy (ráadásul nem az hogy Ronaldó, meg Adriano 😛) és õ meg kidolgoz 7-8 tiszta helyzetet, ordítóakat, és mégis kimaradnak, ráadásul gólvonalig mattolva is kihagyja úgy, hogy felhúzott csíkra visszahúzza. 😛
No de hát ez a PES, ezen nem kell idegeskedni, én nem tettem most se annyira, ti se tegyétek, mert ez elég igazságtalan. És a focikedvét el tudja venni az embernek a sok hûhó semmiért...
Mondjuk ez a srác nem volt paraszt, mert játszott tovább, de ilyen meccs után még mondjuk ki is röhög, és kilép, na az eléggé fel tudja idegesíteni az embert, és jó idõre ki tudja akasztani, gondolom tapasztaltátok már. 😊
Na még egyet nyomok vele. De hát vicces. Ennyire nem lehet nem gólerõs a csapat, meg hát az egész...
Max. annyi, h. nem olasz csapat. 😊 Mert ez már tényleg nem rajtam, meg rajta se múlik, mikor lukat rúg, meg gólvonalról visszahúzza amikor már a bepasszhoz lenyomtam a csíkot 5mpje. 😊
Nekem meg hiába 93as a rúgása, egyszerûen közelébe se megy...
Persze nyilván ez genya eset, mert ez nonszensz... Ennyire nem bénák, csak most.
2 meccset játszottam sráccal, már üres kapuig is kijátszottam, és olyat csinál, h. visszahúzza a gólvonalról.. Pedig a csík ott van.
lol vazeg.
amúgy ezen az oldalon rendszeresen frissítenek