PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jbal! Ha felteszem a HEP et akkor hogyan tok online játszani?
jbal
na nem rossz ez a HEP

én elszedtem azt a stadium mega packot ami 6 részbõl áll de milyen mappa nevet kell adni a GDB-n belül hogy mûködjön a stadium server?

Hali! Azt szeretném kérdezni,hogy a stadium servert felrakhatom a powerpatchra? Mûködni fog? S akkor ilyen sok stadion lesz a játékban? Még egy: Van valami olyan patch amivel onlineban is lehet stadiont választani???? És friss roster van? Nekem powerpatch van fenn,ahoz kéne jó kiegészítõ! Köszi:Laci
horpeti
temporarily unable to connect to server...

1* akarok pesezni 😊

Terminátor14
Üdv 😄

Most telepítem a pes5-t.

Úgy vagyok vele hogy amíg nem jön meg az új procim, addig elmultizgatok 😊 Jó lenne Brekivel, Gabeval és Rollal is játszani 1-2 meccset, úgyhogy szóljatok ha bennevagytok és holnaptól a tiétek vagyok 😊 (na nem úgy...)

CSAK a Fradi

Arról nem is beszélve, hogy míg pl.:a milanos nem is nyom szerelõ gombot, ugy is leszerel, míg a másik csapatnál ha szerelést nyomsz átlépi a labdát, az ellenfél meg simán fut tovább. Mondjuk ez csak néha fordúl elõ.

horpeti
jah, de az is igaz, hogy az argentínok az olaszok ellen, a franciák meg az argentínok, a brazilok meg a franciák ellen tápok...

Annyiszor játszottam így és totál igaz... 😄

Mintha meglenne minden csapat ellen hogy melyik csapat ellen mázlis, stb..

Bár volt olyan is hogy franciákat lehetett verni argentínokkal 😛
De az ritka, és kb. 100x nehezebb volt, mint olaszok ellen. Ugyanazellen az ember ellen.

Ja hát igen a Milan-tól ez ismerõs.
A Brazilokról nem tudom,azok is marha erõsek ugye de régebben boldog-boldogtalan a brazilokkal volt igy ezt még nehezebb lenne megállapitani (a VB óta alig találkoztam Brazilt irányitó játékossal)
Fõleg tényleg a kétes labdák megszerzése az ami idegesitõ.Hogy amikor a Milan ellen játszom volt hogy egymás után vagy 4x csaptak össze játékosok teljessen bizonytalan labdáért,és mindig a Milanos vitte továbbb,mig gól nem lett az akcióból.
Persze ez csak akkor jön elõ ha nagyjából azonos tudású emberek játszanak,akkor viszont igen döntõ lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pl.:Sokkal könnyebb ezekkel a csapatokkal gólt lõni, hozzá pattan minden labda, hihetelen mázli. Néha az az érzésem ilyenkor, mintha a gép nem engedné nyerni az ellenfelet ezeknél a csapatoknál. De errõl horpeti is tudna mesélni😊

És az mi? (azon kivül hogy a Milan jobb ember irányitásában már-már verhetetlen kategória)

3-as sebességû emberrel kell játszani, és akkor nincs lag. Már nem is emlékszem mikor játszottam olyan meccset amelyiken akadt volna.
A legnagyobb hibája a játéknak szerintem a Milan, Inter, Brazil csapatok bugja.

Terminátor14
Azért a pes4-es multinál messze élvezetesebb a mostani, de ahogy Peti is írta még mindíg nem tökéletes 😞

CSAK a Fradi

horpeti
változó...

Fõleg netfüggõ.

De néha tényleg a konami a gáz.

Néha tényleg érzõdik hogy késik, meg alig reagál, ezeket én is utálom.
Néha épphogy csak érzed, akkor tudsz mindkét félidõben JÁTSZANI azért.
És van, amikor mindkét félidõ úgy hasít ahogy kell... Nah olyankor a legtutibb a gém. 😄

Én általában a 2.kal találkozom, és úgy még megéri a játék. Bár ilyen tirpákok ellen nem, de ismerõsökkel igen jó élmény lehet.

Bár én mindig azt tapasztalom,hogy a konami motor nagyon genya tud lenni egyik féllel (akár random,akár csapatfüggõ), és néha elmegy az ember kedve.
Nekem akkor is elment, amikor lehetetlenné tette a játékom,de akkor is, amikor egy ilyen gázos meccs után meg minden nehézség nélkül vágtam 5öt (akár ugyanaz ellen az ellenfél ellen is)... Szal ilyenkor egyrészt a fair play érzés szál ell, másrészt meg maga a küzdelem, meg hogy jobbat nyújtson az ember. Van, amikor tök mind1, mennyire vagy jó, mert a gólvonalról is kihagyja (tapasztalat 😄), szal már már a gólvonalig mattolás SEM elég!! , ilyenkor felteheti az ember, hogy mi kell még, mit kell még többet nyújtani?
Máskor meg az is bemegy, aminek nem is kéne...

Remélem vmennyire lesz ez a dolog javítva. 😊) Valamennyire balanceosabbá téve a játékot... De általában akkor van gebasz, ha a netkapcsolat nem tökéletes... Akkor jönnek be ezek a változók... Amikor tutifrankó a kapcsolat, általában nem kedvez egyik félnek sem, fõleg nem ennyire látványosan.

báttyó02
eleinte bántam...mosmár nemnagyon érdekel,multkor havernál multiztam,hát nemgyengén fos,tiszta oylan lag volt mint a pes4ben...a pes4es client idõket meg nemnagyon fogom visszasírni..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
most nekelljen má képet csinálnom 😊

sztem naggyából alap, csak lövés+ívélés felcserélve

meg ugye az analóg karokat benyomtam vmi közeli gombra...

Avanti Crociati!

horpeti
jah. 😊

Kár, hogy nem megy a multi :-/

jbal
Fyrex milyen bill.beállítást használsz?

jbal
csak multizni nem tud

báttyó02
mióta pes3megjelent azóta rabja vagyok 😛

horpeti
Te játszol PESsel?😊
Vagy csak a Milán szó hívott ide? 😛

horpeti
jah, de utcsó 3 ellenfelem meg a Brazilokkal van...

Most nagyon elkerültem azokat a játékosokat, akik nem a nyomi pontokra hajtanak...

Ezért utálok ismeretlenekkel játszani. Csak hát ha nincs 1 ismerõs se fenn...

báttyó02
hát sajna tényleg igaz hogy b*zi a bilán :w

horpeti
Egyvalaki megver, egybõl nagy hahaha és nagy gyorsasággal lép kifele. 😊

Ilyenekkel nem is szívesen játszik az ember

horpeti
Lol most meg õröletbe kergettem egy srácot.

Még el se kezdõdött az 1. meccs, de már elszídott mindennek, hogy buzi Milán , meg noob. 😄DD

Aztán megvertem 2*, és szídott tovább hogy meg kéne tanulnom játszani 😄

Aztán 3. meccsen meg rúgtam 10 perc alatt 2õt, és kilépett 😛P

Mocsok ez a Milan még mindig... 😛

Én sem tudom pontossan mirõl van szó,de olyat lehet csinálni aki "ért" hozzá hogy a nagyon messzi szabadrúgást (~35-40 méter) leguritani,és azt egybõl kapura ívelni.Na ilyenkor valamiért a kapus nem áll a vonalon,és vissza se ér,aztán fölötte behullik a labda.Gyakorlatilag kivédhetetlen ha igy a kaput eltalálják...

jbal

OFF:
Az van hogy Ati Radeon 9600-as Videókarim vvan és az a probléma gyötör, hogy vannak bizonyos játékok amik után ha más játékkal akarok játszani akkor ott zavaróan sötét lesz a kép.Próbáltam ujrainditani de mind hiába.Nem tudjátok mért van?
Elõre is kösz!!!!

Bocs az off-ért de sajnos így nem megy a játék...

mirõl van szó? milyen "félpályás bug"? van bug a pes5-ben?? 😄😄😄

horpeti
na most használták ki ellenem elõször azt a félpályás bugot. Természetesen gól is.

gg

akkor nincsen vagy nem küldtõk hát jo csak mondjátok meg
ha akar valaki megbeszélten online nyomni velem, az vegyen fel msn-en: [email protected]

köcce, bejött 😄

na igen haverom már átnyomta és én fel is tettem õ azt mondta mert pes5-õn nxomta fel , hogy akkor jo ha egy kapus kesztyüt mutat a mez választásnál ha tabot megnyomom jo is de egy mezt se javitott ki nektek igen ha jo akkor nem tudnál egy linket átnyomni légyszi!mert leht hogy ez egy másik és itt is a kitservert kell megbabrálni ugye?
jbal
ugyanaz jó ami PES5-höz
#27448 hát igen ezért kéne javítni a FAQ linkjét

bocs én most vagyok itt elõszõr és még nem is irtam be egyszer se,de a winning eleven 9-hez nem tudtok esetleg egy 2006-2007 es mezcsomagot és ha igen pontosan hova kéne beilleszteni bocs ccsak mondom kezdõ vagyok?! elõre is nagyon kõszi
HEP 5 és stuttgart - Ljubolja, vagy hogy kell irni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Vagy haszáld amit a #27235 -ben belinkeltek.

Ez Stuttgart ha jól nézem...

Hegeace
mejik csapat nál?

Heló szia remélem hogy vagy

Ha HEP5 akkor azért mert HEP5

Ez mé van ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

"A Patch már bonyolultabb téma,mert nem biztos hogy kivel fogsz tudni játszani.Ha ez a patch ami neked fent van megváltoztatja az alapról a játék 0_text.afs -ben lévõ 00022-es bin file-t,akkor csak olyannal tudsz játszani akinek ez a file ugyanilyen.Tehát gyakorlatilag azok tudnak játszani egymással akiknél ez a 00022-es file megegyezõ."

Gondolom neked megváltoztatta valamelyik patch.Mivel legtöbben az alap változattal játszanak,érdemes azt visszatenni.
Ha nem,és te az alapal játszol akkor pont olyanokat fogtál ki akik patcheltek.De ez az arányokat nézve valószinûtlen.

Hi all!
új reg vagyok, és kéne vmilyen megoldás a problémámra: eredeti gémem van, de amikor elindítanék egy játékot egy ellennel, és a játékos-cserékhez érne a kép, connection lost....mit kéne tegyek? szinte mindenkinél ez van! pls, help!!

Nem tudom mostanában hol tart a cheater tudomány,de nekem mostmár egyre biztossá válik hogy valahogy egyes játékosok tudják szabályozni hogy milyen eredmény kerüljön be a statisztikába.
Ma 4 meccset játszottam este.Vereség-vereség-gyözelem-gyözelem.Az utolsó 3 egy ember ellen.Mi került bele a statba?A 2 vereség.Tehát már nem csak arról van szó hogy az utolsó meccs eredménye bukik valamiért,hanem már a 2 utolsó eredményt dobta...

Fyrex
:-))

Avanti Crociati!

jbal
a superpatch update 3.0 fasza roster de sajnos elavult.legszívesebben visszamennék az év elejére és úgy nyomnám.
fõleg Parma-val(igen Fyrex😄DD) a Tardiniben csodagyep és Morfeo úgy lõ távolról mint az atom

elnéztem akkor a dolgokat...

Fyrex
akkor nemtudom hogy kerestél de 2 napja se volt kb mikor linkeltek 2õt is mert én kértem...

Avanti Crociati!