PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most telepítem a pes5-t.
Úgy vagyok vele hogy amíg nem jön meg az új procim, addig elmultizgatok 😊 Jó lenne Brekivel, Gabeval és Rollal is játszani 1-2 meccset, úgyhogy szóljatok ha bennevagytok és holnaptól a tiétek vagyok 😊 (na nem úgy...)
CSAK a Fradi
Annyiszor játszottam így és totál igaz... 😄
Mintha meglenne minden csapat ellen hogy melyik csapat ellen mázlis, stb..
Bár volt olyan is hogy franciákat lehetett verni argentínokkal 😛
De az ritka, és kb. 100x nehezebb volt, mint olaszok ellen. Ugyanazellen az ember ellen.
A Brazilokról nem tudom,azok is marha erõsek ugye de régebben boldog-boldogtalan a brazilokkal volt igy ezt még nehezebb lenne megállapitani (a VB óta alig találkoztam Brazilt irányitó játékossal)
Fõleg tényleg a kétes labdák megszerzése az ami idegesitõ.Hogy amikor a Milan ellen játszom volt hogy egymás után vagy 4x csaptak össze játékosok teljessen bizonytalan labdáért,és mindig a Milanos vitte továbbb,mig gól nem lett az akcióból.
Persze ez csak akkor jön elõ ha nagyjából azonos tudású emberek játszanak,akkor viszont igen döntõ lehet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A legnagyobb hibája a játéknak szerintem a Milan, Inter, Brazil csapatok bugja.
CSAK a Fradi
Fõleg netfüggõ.
De néha tényleg a konami a gáz.
Néha tényleg érzõdik hogy késik, meg alig reagál, ezeket én is utálom.
Néha épphogy csak érzed, akkor tudsz mindkét félidõben JÁTSZANI azért.
És van, amikor mindkét félidõ úgy hasít ahogy kell... Nah olyankor a legtutibb a gém. 😄
Én általában a 2.kal találkozom, és úgy még megéri a játék. Bár ilyen tirpákok ellen nem, de ismerõsökkel igen jó élmény lehet.
Bár én mindig azt tapasztalom,hogy a konami motor nagyon genya tud lenni egyik féllel (akár random,akár csapatfüggõ), és néha elmegy az ember kedve.
Nekem akkor is elment, amikor lehetetlenné tette a játékom,de akkor is, amikor egy ilyen gázos meccs után meg minden nehézség nélkül vágtam 5öt (akár ugyanaz ellen az ellenfél ellen is)... Szal ilyenkor egyrészt a fair play érzés szál ell, másrészt meg maga a küzdelem, meg hogy jobbat nyújtson az ember. Van, amikor tök mind1, mennyire vagy jó, mert a gólvonalról is kihagyja (tapasztalat 😄), szal már már a gólvonalig mattolás SEM elég!! , ilyenkor felteheti az ember, hogy mi kell még, mit kell még többet nyújtani?
Máskor meg az is bemegy, aminek nem is kéne...
Remélem vmennyire lesz ez a dolog javítva. 😊) Valamennyire balanceosabbá téve a játékot... De általában akkor van gebasz, ha a netkapcsolat nem tökéletes... Akkor jönnek be ezek a változók... Amikor tutifrankó a kapcsolat, általában nem kedvez egyik félnek sem, fõleg nem ennyire látványosan.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
sztem naggyából alap, csak lövés+ívélés felcserélve
meg ugye az analóg karokat benyomtam vmi közeli gombra...
Avanti Crociati!
Most nagyon elkerültem azokat a játékosokat, akik nem a nyomi pontokra hajtanak...
Ezért utálok ismeretlenekkel játszani. Csak hát ha nincs 1 ismerõs se fenn...
Ilyenekkel nem is szívesen játszik az ember
Még el se kezdõdött az 1. meccs, de már elszídott mindennek, hogy buzi Milán , meg noob. 😄DD
Aztán megvertem 2*, és szídott tovább hogy meg kéne tanulnom játszani 😄
Aztán 3. meccsen meg rúgtam 10 perc alatt 2õt, és kilépett 😛P
Mocsok ez a Milan még mindig... 😛
Az van hogy Ati Radeon 9600-as Videókarim vvan és az a probléma gyötör, hogy vannak bizonyos játékok amik után ha más játékkal akarok játszani akkor ott zavaróan sötét lesz a kép.Próbáltam ujrainditani de mind hiába.Nem tudjátok mért van?
Elõre is kösz!!!!
Bocs az off-ért de sajnos így nem megy a játék...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gondolom neked megváltoztatta valamelyik patch.Mivel legtöbben az alap változattal játszanak,érdemes azt visszatenni.
Ha nem,és te az alapal játszol akkor pont olyanokat fogtál ki akik patcheltek.De ez az arányokat nézve valószinûtlen.
új reg vagyok, és kéne vmilyen megoldás a problémámra: eredeti gémem van, de amikor elindítanék egy játékot egy ellennel, és a játékos-cserékhez érne a kép, connection lost....mit kéne tegyek? szinte mindenkinél ez van! pls, help!!
Ma 4 meccset játszottam este.Vereség-vereség-gyözelem-gyözelem.Az utolsó 3 egy ember ellen.Mi került bele a statba?A 2 vereség.Tehát már nem csak arról van szó hogy az utolsó meccs eredménye bukik valamiért,hanem már a 2 utolsó eredményt dobta...
fõleg Parma-val(igen Fyrex😄DD) a Tardiniben csodagyep és Morfeo úgy lõ távolról mint az atom