PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem tudod mit mûvelt itt

egy video alapján nem jön le a gameplay nekem olyasmi mint a mostaniban
ezt csak játékban derül ki

és igen a fû így nagyon zavar fõleg a nagy eltérés.
Breki33
amúgy utoljára válaszolok ezekre a hülyeségekre

1. Utoljára elolvasott privát uzenetben volt pl kvaanyázás eredeti szöveg megtekinthetõ be lett másolva. Opp egy hazugság.

Teszem hozzá, hogy ebben az üzenetben ennél csak csúnyább szavak voltak.

2. Idejönni dicsekedni képeket bemásolni azután hogy kicsit laggoltunk vhogy a második félidõben még szánalmasabb

3. Fh-ról ki lettem utálva ugye a múltkor megdõlt, de hajtogasd csak PP

4. Ja amúgy elárulom nem tanár vagyok. Szval ezse jött be.

De aki így beszél a tanárokról elég bunkó ember esetleg többször buktatták.
El tudom képezelni.

5. Utoljára mondom tûnj már el innen ezzel a stilussal senki se kiváncsi rád.
Szépnek szép.Játékmenet meg olyan Pes-es...szóval nagy különbséget nem látok ebben.Viszont a fû tényleg nagyon nem jó igy,mert túl nagy a különbség a sötét meg a világos rész között.Legalábbis az ingame videóban.
(amugy 360-ra se muszály 20 ezerért játékot venni már,de ez más téma)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fsgh
Nemtudjátok hogy van-e magyarítás a wei9-hez?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

The Hedgehog
szép okos kultúrált emberek vagytok...

Szóval csak nekem van véleményem az új PES6 nextgen videóról?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

KillR
bocs, de hoyg privát üzenetre nem tiltanak ki, az tuti...

Breki33
na kiir nevû értelmes újabb megnyilvánulása értelmes elolvasni P

"Nagymester-B, kérdeznék én valamit attól a "strandra járok-kemény vagyok" fejedtõl: mégis mikor hazudoztam én? soha...mikor mondtam vkinke, hogy a kurva anyját? soha...
azonban tudok vkit, aki a másik netét képes leszarozni, csak azért, mert vesztett egy játékban: elég szánalmas, nemde? 30-305 évesen vki leszarozza a másik tulajdonát...
sztem akkor szóljál ilyeneket be, ha nem leszel férfikorod leágazó felében, netmániás, avagy úyg is fogalmazhatnék, olyan, aki nem egész nap a gép elõtt ül, lemészítva, hoyg néha "meg kell jelennie" a strandod, a konditeremben, esetleg a szoláriumban...

a másik: mondj egy oylan esetet, amikor én szaroztam vkinek a MUNKÁJÁT?? az avideó nem volt munka...
ráadásul mindezt úgy vágod a képembe, h "te csak szarozni tudsz", hogy halálra dícsértelek a füveid meg nemtudom mieid miatt...szégyenletes, aljas és patkány dolog, h miután én megdícsértelek (akkor, amikor fh-ról ki lettél utálva), te ilyen semmitmondó, ráadásul sértõ megjegyzéseket teszel...nem mellesleges gyerekes, amit mûvelsz, beszari egy emberre utal, hoyg egyik levelemre se válaszolsz...valszeg túlságosan félsz attól, h "felfeded" magad elõttem, de megsúgok valamit: már régóta ttudom, milyen ember vagy...
ugyan lehet, hogy szókimondó vagyok, és trágár
de azt hiszem, a trágárságom megalapozott, amikor én magasztallak, te meg iylen hazugságot vágsz hozzám, hogy én csak szarozni és hazudozni tudok...röhejes vagy...
gondolkozz el....nem véletlenül nem juttottál többre, mint a tanári pálya, aminek már vége, meg a "füvezés" (segítek, nem a könnyûdrogra gondolok, hanem a pes-es gyepmintáidra).... "

Remélem mostmár kitiltják végre

The Hedgehog
kit érdekelnek a reklámtáblák... meg a fûs most... játékmenet?

vagy Te csak erre tudsz figyelni?! pupák vagy béka és amíg ilyen pupák maradsz békának foglak hívni 😄

Breki33
a fû meg ................
Breki33
Breki ha lehet

nem annyira nyûgözött le Konami-s reklámtáblák brrrrrrrrrrr
Breki33
á egy 100%-os után egy 92%-al kellett játszani és még laaag is
The Hedgehog
PES 6 (xbox360) videókat megnézted már béka?

Breki33
szerintem elég nehéz, nemhiszem, hogy bárki is itt csinált

az evo web-en van egy külön fóruma ott kaphatsz segítséget

és várjuk a stadionokat
Üdv!

Pes 5 stadium serverhez szeretnék megtanulni stadionokat gyártani.Milyen programok kellenek ehhez?Illetve aki csinált már tudja,hogy kell ....nos szerinte bonyolult-e,nehéz?

Stephen(Sing Chi) Chow forever

The Hedgehog
Hmmm... jobb a grafika tény. De a játékmenet dönt nálam. Mindenesetre ezt a két játékot beszerzem. Bár a gatyám is rámegy S:

The Hedgehog
20 körül lesznek a játékok sztem... novembertõl már nálunk is lehet hivatalosan kapni

tobias88
Ezeken a képeken a Fifának jobb a grafikája, de sztem azok bõven retusált képek!!
tobias88
De ilyen grafikán még a fifával is eljátszanék!
Breki33
ennyit nem adok érte
tobias88
Attakuva! Kell vennem egy XBOX 360ast😄😄😄
Arra mennyi a játék?? pl a PES6?
The Hedgehog
de most már ennyiért itthon is tudsz venni... azt hiszem

The Hedgehog
75E... kéz alatt jött természetesen 😊

Breki33
mennyiért vetted?
The Hedgehog
NEXTGEN PES 6 TRAILER (XBOX360)
Szóval, minden jelenet ingame. Durva! Egyik gólörömben csávó kitépi a szögletzászlót. Brutális. Még jó, hogy három hónapja XBOX 360 tulaj vagyok 😄

NEXTGEN PES 6 INGAME VIDEO (XBOX360)

KÉPEKET ITT LÁTHATTOK (van FIFA 07 nextgen is, az sem kutya)

Breki33
nemtom, hogy indult el
jbal
Breki:mi???😮OOh magátol elindított egy meccset?
fsgh:http://www.pes5faq.fw.hu/
Breki ezt már láttad?😄

fsgh
te figyu azt a fájlt ami be van csomagolva hova kell tenni mert nem mûködik...(most tettem fel a játékot nincs benne semmi pecs...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Breki33
ilyen nincs

nézem a forumokat visszamegyek we9-re erre látom megy egy we9 multi meccs vmi inter-oszrák és az ellenfél 2-0-ra vezet

most mit csináljak?
fsgh
THX! vagyis ezt felteszem és az Inter mostani igazolásai/eladási már benne lesznek?😊

jbal
fsgh-nak we9-re kell
ez tökéletes lesz ha nincs fent semmi patch

ha az én rapidshare-es linkemre gondolsz, az mûködik, most néztem

fsgh
WE9LE???

WE9LE-hez bármikor tudok neked.... 😄DDD

fsgh
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem! Van-e olyan pecs a Wei9-ben amiben benne vannak az eddigi igazolások? mert játzsanék kicsit a wei9-el de jó lenne ha már a mostani igazolások benne lennének...

Breki33
áááááááááááááááááááááá

na viszlát innen ki vagy tiltva
horpeti
nemtom, lehet, majd MSNen úgyis dumálunk, ha leszünk, ha meg nem, akkor az egész tárgytalan 😊

KillR
öhömm, vitatkozni nem akarok, és nem is fogok, mert amit msot írok, csak tény:
a barca bl-gyõzelmét és spanyol bajnokiját juvésok nélkül szerezte meg...szal spanyolországban igenis egyenlõre (legutóbbit kell nézni) õk a legjobbak, de ezt a juvésok nélkül

Terminátor14
ps2 emu az igenis jó dolog...Most errõl tuti nem foglak meggyõzni, de attól még így van 😊

a zsepénz az meg zsebpénz...Én nem mozira meg discora költöm (bár oda is járok néha), hanem egyéb másra ugye...😄 És tényleg nem fórumtéma, úgyhogy stop.

CSAK a Fradi

Breki33
hát egyrészt a ps2 emu másrészt meg hogy ugye a zsebpénz
de ez nem fórumtéma
Terminátor14
Most mért röhögsz ki? 😄

CSAK a Fradi

Breki33
aham :-)))))))
Terminátor14
minek? ps2 emuhoz

saját pénzbõl
ösztöndíj + ügyesen adogattam el a megmaradt cuccaimat...
És faternak szoktam segíteni a telken, onnan is van egy kis lóvéh 😄 ja meg a zsebpénz

CSAK a Fradi

Breki33
minek?????

saját pénzbõl?
holis dolgozol?
Terminátor14
Nem hülyéztelek le...😄

Figyelmesen olvastam, csak ha szerintemmel kezded, akkor én arra gondolok hogy nem feltétlen magadról beszélsz, mer ha a saját véleményed mondod, akkor abban biztos vagy, mert tudod, ergó nem írod hogy szerintem.
Na 😛

Procit meg nem szoktam kapni, annál inkább venni 😊 De egyébként igen, veszek egy x2 4200+-t, amit pár napon belül tovább is adok, és veszek egy 4400+-t 😄 (sokat számít az a 2mb cache).

CSAK a Fradi

Breki33
??

ja a Barcát nézzük legjobb spanyol csapat két Juvéssal
Breki33
George Best
Az edzõ
Miután befejezõdött nálunk az 1991-92-es szezon, Denis Law meg én Ausztráliába repültünk; fiatal játékosok edzésére szerzõdtettek bennünket. Sydneytõl kicsit délre dolgoztunk, New South Walesben, a Tehetséges Futballisták Iskolájában, amely akkor vagy három éve mûködött. Az ausztrál fiatalok egy-két hetet töltöttek ott, és a munka éppúgy magában foglalta az alapok megtanítását a kisgyerekeknek és a technikai képzettség fejlesztését az idõsebbeknél.

A futball soha nem lesz annyira népszerû azokon az alsó fertályokon, mint a krikett, de azért rengetegen szeretik, sõt boldogan mondhatom, egyre többen. Amennyire meg tudom ítélni, ez három dolognak köszönhetõ: hogy jobb nevelõmunkát végeznek és buzgóbban népszerûsítik a futballt legalsó szinten; hogy nagy számban vannak futballrajongók az olyan országokból érkezett bevándorlók között, mint Olaszország, Görögország és Vietnam, akik erõs és virágzó közösségeket alkotnak; és hogy szép sikereket ért el az ausztrál nemzeti válogatott, és majdnem kijutott az 1994-es vb döntõjébe (Argentínától kaptak ki oda-visszavágón).

Denis és én négy hétre kötöttünk szerzõdést az iskolával. Az elsõ reggelen épp húztuk magunkra a melegítõt, amikor hallottuk, hogy egy csapat fiatal ausztrál teli torokból cikizi az iskola egyik edzõjét. Ki tudtuk venni a beszélgetésükbõl, hogy az illetõ, akárcsak mi magunk, épp most érkezett rövid idõre szóló szerzõdéssel. És szegény fickó rögtön a viccek céltáblája lett.

- Tudjátok, mit csináljunk? - hallottam az egyik fiú szavait. - Kérjük már meg, hogy szaladjon egy kicsit a labdával.

Hatalmas röhögés.

- Láttam, ahogy ment át a pályán ma reggel. Úgy caplatott, mint egy víziló. Ekkora pocakkal képtelenség focizni - mondta egy másik hang.

- Ja, az aztán a has - kiáltotta valaki más, és nevetett hozzá. - Én még ilyet nem is láttam - teljesen kitölti a melegítõt!

Újabb visongó nevetés.

- Na jól van, srácok - szólalt meg valamelyik. - Ma õ lesz az edzõnk, úgyhogy próbáljuk rávenni egy kis futásra a hájpacnit. Lefogadom, hogy a teste még vagy tíz percig kocogni fog, miután befejezi a futást.

Fékevesztett röhögés hallatszott a szomszédos öltözõbõl. Denis meg én áldottuk a szerencsénket. Egyikõnk sem lett volna szívesen annak a másik edzõnek a helyében - ezekkel a srácokkal. Mikor elcsitult a nevetés, egy mély, dörgõ hang hasított a levegõbe. - Ti nevethettek, de szerintem ez egyáltalán nem vicces.

Elõször azt hittük Denisszel, hogy az edzõ védelmezõre talált, de a dörgõ hang csak rátett egy lapáttal az elõzõekre.

- A szüleink szép pénzt fizettek érte, hogy idejöjjünk, és az iskola egy ilyen kövér balfácánt szerzõdtet edzõnek. Mi a frászt bír ez megtanítani nekünk a futballról?

Egyetértõ morgások.

- Tegnap is gyalázatos volt az egész - közölte Dörgõ Hang a többiekkel. - Nem is értjük, hogy mit mond, annyira rosszul beszél angolul, és kötve hiszem, hogy valaha is komoly focista volt. Egy hájpacni!

A többiek egyetértettek vele, és ami kemény, de vicces cikizésnek indult, az most kezdett komolyan eldurvulni. Féltettem azt a fickót, bárki legyen is.

Megjött az iskola egyik vezetõje, és kihívta a srácokat a pályára. Denis is kiment, hogy átvegye a csoportot, amelyet kijelöltek neki. Nekem csak késõbb kezdõdött az órám, ezért úgy döntöttem, sétálok egyet a pályák körül, hogy megérezzem a hely légkörét.

Az egész nagyon jól szervezettnek tûnt. A fiúk és lányok korcsoportok szerint tanulgatták a futballjáték legkülönfélébb elemeit. Minden gyereknek volt egy labdája, és csak arra tudtam, gondolni, hogy mennyire szerencsések. Ez aztán a csodálatos élet! Itt tanulhatják ezt a gyönyörû játékot a türkizkék ég alatt, egy olyan iskolában, amely legalább olyan jól fel van szerelve, mint a lilleshalli edzõtábor, ahol az angol válogatott szokott edzeni.

Ég és föld, ha visszagondolok rá, hogy én meg a belfasti utcákon tanultam meg focizni. Akkoriban ha valakinek akár csak egy mûbõr Frido labdája volt, már olyan népszerû lehetett a srácok között, mint különben csak a legnagyobb hõseink, mint Davey Crockett vagy Dick Barton. A labda birtokosa volt a nagyfõnök. Ha azt gondolta, hogy a lövése gól lett, pedig a többiek tisztán látták, hogy a kapufaként szolgáló kabátkupac mellé ment, akkor megadták neki a gólt. Mert ha nem, akkor fogja a labdáját és hazamegy. Mintha egy õrült diktátorral focizott volna az ember, akinek mindig a kedvében kell járni.

Akkoriban én a Wolvesnak szurkoltam, és karácsonykor új pár csukát kaptam - alig vártam, hogy fölvehessem. Sárga ingben - az hasonlított a legjobban a Wolves régi, aranysárga mezére -, fekete klottgatyában és szürke zokniban, aminek két zöld karika volt a visszahajtott részén, kirohantam a házból karácsony reggelén.

- Ma ki vagy? - kérdezte apám.

- Johnny Hancocks - feleltem, elképzelve, hogy én vagyok a trükkös Wolves-szélsõ, és rohantam megnézni, kapott-e új labdát Napóleon karácsonyra.

Ahogy sétálgattam a pazar pályák körül, összeszámoltam, hogy összesen hat csoportnak van éppen foglalkozása. A legtávolabbi csoport két részre oszlott. Amikor közelebb értem, azt is láttam, hogy mi okozta ezt a szakadást. Egy csapat fiú rá se hederített az edzõre, és céltalanul rugdosta a labdát egymás között.

Az edzõ egy labdát tartott a hóna alatt, és próbált elmagyarázni valamit a toporgó kölyköknek. Nem sok sikerrel.

Tény és való, nem volt valami sportos alkat: nagydarab, majdhogynem hájas fickó, hátrafésült haján több az olaj, mint egy autószerelõ törlõrongyán. Az arca petyhüdt és szürke, éles ellentétben tanítványainak napbarnított, friss ábrázatával. A jókora pocaktól majd' szétpattan rajta a melegítõalsó gumija.

Ahogy közelebb mentem, kis zúgás támadt a fiúk között, és hallottam, amint valaki a nevemet mondja, miközben már mindannyian rám figyeltek, nem az edzõjükre. Rámosolyogtam, és a labdákkal teli háló felé biccentettem, hogy szabad-e használnom õket. Visszamosolygott, amiben egyszerre volt bosszúság és megkönnyebbülés, mindenesetre jelezte, hogy csak tessék, bátran.

Kiszórtam a labdákat a smaragdzöld gyepre, és magamhoz hívtam a rebellis csoportot. Miután megint együtt volt az osztály, felállítottam tíz labdát egymás mellé, a kaputól körülbelül huszonöt méterre. - Meg fogom kérni az edzõtöket, hogy ilyen távolságról lõjön kapura, és próbálja eltalálni a felsõ kapufát. Mit gondoltok, hányszor fog sikerülni neki? - kérdeztem a fiúktól.

Vonogatták a vállukat, toporogtak, s végül Dörgõ Hang szólalt meg: - Egyszer! Ha szerencséje van - mondta, vádló ujjal az edzõre mutatva.

Aztán megkértem az edzõt a mutatványra. Odacaplatott a labdához. Fölpillantott, bemérte a távolságot, ballal fürgén kitámasztott, jobbal pedig finoman alányesett a labdának. A röppálya tökéletes parabola volt. A labda halk csattanással pattant meg a keresztléc tetején.

Miután így bemérte a távolságot, a második labdát már erõvel rúgta meg. A labda még a röppálya emelkedõ szakaszán volt, amikor a keresztlécnek csapódott, mintha csak egy hangvillát rezegtetne meg. A köpcös edzõ következõ nyolc lövése is mind eltalálta a felsõ kapufát. A srácok leesett állal bámulták.

Elszaladtam az egyik labdáért, és odanyestem az edzõnek. Mellel levette, s a labda azonnal a varázshatalmába került. Jobbal-ballal dekázott, a legkisebb erõfeszítés nélkül csinálta ezt vagy fél percig, aztán elindult a kapu felé. Odafelé jobb lábbal dekázott, visszafelé ballal, és egyszer sem érte a labda a gyepet.

Mikor az edzõ visszaért hozzánk, jobb kezemet felemelve jeleztem neki, hogy folytassa csak, ahogy neki tetszik.

Biccentett, még egy kicsit dekázott jobb lábbal, aztán felrúgta a labdát a levegõbe. Elõrehajolt, és a labda megpihent a tarkóján. Megfeszítette nyakizmait, amivel megint fölpattintotta a labdát a levegõbe, és elkezdett fejelgetni magában.

Mikor ezt megunta, enyhén hátradöntötte a fejét, és a labda most a homlokán pihent meg néhány másodpercre. Aztán megint megfeszítette nyakizmait, és a labda fölszökkent a levegõbe.

A srácok elismerõen ujjongtak és fütyültek, miközben az edzõ elõször a térdével pattintott egyet a labdán, aztán elõbb a cipõje külsõ élével, majd a sarkával kezdett dekázni, s végül megint fölrúgta magasra.

- Ottagól! - kiáltotta, mikor a labda esett lefelé. Elõredõlve, jó harminc méterrõl rárúgta. A lövés majdnem kiszakította a hálót. A srácok lelkesen ujjongtak és tapsoltak.

Az edzõre mosolyogtam, és felemeltem a kezem, jelezve, hogy most már magára hagyom. Méltóságteljes mosollyal megdöntötte a fejét, és egyetlen finom biccentéssel megköszönte a segítségemet. Már indultam tovább, amikor ismerõs hangot hallottam. - Ez fantasztikus volt! - mondta Dörgõ Hang. - Mondja, ki maga? Még a nevét se tudjuk.

Megfordultam. - Csak hogy tudd - mondtam szigorúan, fölemelve a mutatóujjamat. - Õ Mr. Puskás.

Igen, a köpcös edzõ nem más volt, mint Puskás Ferenc, annak a csodálatos magyar válogatottnak az esze, amelyik 6:3-ra megverte Angliát 1953-ban, a Wembleyben, ami az angol válogatott elsõ hazai pályán elszenvedett veresége volt. Aztán játszott a fantasztikus Real Madridban, amelyik ötször nyerte meg a Bajnokcsapatok Európa Kupáját 1956 és 1960 között, és úgy gondolom, ma is meg kell hajolnunk elõtte, mert a futball igazi géniusza volt.
tobias88
Barca gyõzelem a kiosztó gálán is, már ameddig el nem vették a képet!
A rapidshareról hogy töltsem azt le??? nem csinál semmit!
Breki33
hát elég uncsi

megint procit kapsz? PP
Breki33
olvass figyelmesebben és hülyézz le mást

na .
Terminátor14
Eldöntheted, csak nekem az jött le, hogy általánosságban nem érdekes a bl a csapatod nélkül...

Peti, holnap du/koraeste pár meccs? 3kor átveszem az új procim 😊

CSAK a Fradi