PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Az Interhez nem tudtok véletlenül HD-mezt?

CSAK a Fradi

jbal
na egyszer gyõztem végre és lecsítereznek.vmi time bug-ot vagy mit írt.én nem láttam semmi roszat az idõvel.szépen lepergett õ választott 5 percet.nem bírja elviselni a vereséget.lol

1.az uj kitservert nyomasd be a winning fõkönyvtárába
2.aztán menj be a kitserver mappába, majd a GDB mappába, és oda illeszd be az uni fájlt, ami felül fogja irni a régit
3.aztán a kitserver mappába menj a setupra és aztán install, ennnyi!

sztem ez elég érthetõ volt

Jaja, de franc tudja soha nem adtam még el játékost xD

bazd, inkább hívjál fel, és elmondom normálisan és értsd már meg végre, mer má pes3 óta én csinálom meg neked....

mezeket szeretnék cserélni de kaptam hozzá egy kitservert haveromtol csak mennie kellett és már sajna nem tudtad elmagyarázni mert én béna vok hozzá tehát letszedrtem egy kitserver 522 nevü fájlt és egy uni nevüt és kibontottam és a konami/kitservert megnyitottam azt monddta el és mondta hogy menjek setup és remove aztán meg a kitservert szedjem ki tõlrõjem ki és a megadott uj mappát illesszembe de nem tom meiket és menjek a setupra a kitserver 522 be és install de nem engedi szürke de probáltam hogy beillesztem a uni és a kitserver 522 eegszerre külõn külõn de igy se jo szal mezeket 2006:2007 mezeket szeretnék csinálni de tom hogy elvben nem jo õ mondta hogy õ rájõtt és neki jo és még dkz-t is szedtem le hozzá de az elveben csak a pes5 nél kell
magyarul WE9LE-hez akarsz Kitservert telepíteni? vagy csak mezeket akarsz cserélni a Kitserverben?

naon gyors segitség kéne winn9 hez van itt egy uni és egy kitserver522 mappám tom bemmek konami kitserver és remove ugye a setupot és utána meik mapáát illesszem be tom lerht hogy hülye amatõr vok de ezek 2006/2007 es mezek
naon kéne és most segitség kérek mindenkit aki tud naon kõszõnõm elõre is
báttyó02
te az vagy akire gondolok? (GS)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Plz XD

KillR
istenem, ne legyél már ennyire oda, mit szeretnél? küld el privibe, mert itt már nem válaszolok

Már boccs hogy igy elhallgattatok mindenkit nem sok jogom van hozzá...

Ne szólogassatok be neki...TE is oláhbá hagyd a francba...
hd váalszoljon a kérdésemre

oláhbá
hátnem...
am miota van a dzsungelba net?-

fejezzük már be légyszives midnenki.Kapjunk az agyunkhoz...<#pardon1><#szomoru1>
igazából nem tudom mit irkáltatok megint nem olvastam végig mert megint a veszekedés...fejezzük be végre és foglalkozzunk azzal amirõl a téma szól...
KILLR LÉGYSZIVES SZÜNETELTESD MAGAD.ÉN NEM AKARLAK SÉRTEGETNI DE ÉSZREVEHETED, HOGY NEM LÁTNAK SZIVESEN ITT....JÓ EZ NEKED HOGY MINDENKI UTÁL?

KillR
hmm, csak nem balukapitány szólalt meg?

báttyó02
és ha legelõször is így kommentáltad volna a videót szted most itt tartanánk?
ez a baj veled hogy ami neked nem tetszik az csak szar lehet
szerintem ásd el magad pár évre,mire felnõsz talán visszatudod magad fogni egy kicsit

oláhbá
hát egy ideje olvasgatok itt, de megkérdezném h a szüleid hogy birtak egy ekora parasztot tizenakárhányévig etetni? te vagy az a gyurka itt aki mindenkit leugat te erkölcsbajnok, te vagy it a Messiás vagy mi a jofaszom? bujjálmáel egy körre lécci -

KillR
nem vitázom, a videótok nem sikerült úgy, ahogy kellett volna, és kész, fogadd el...

Fyrex
ennél jobban már nemlehet alacsonyabb szintre levinni a dolgot, sajnos te még így sem érted... és ez a szánalmas

Avanti Crociati!

KillR
ne röhögtess már, de bocs, ennél kiszelkécske is értelmesebb hsz-t írt volna...

báttyó02
ahhoz képest azt a szart rajtad kivül szinte mindenki dícsérte
errõl ennyit tizenéves iq bajnokom

Fyrex
én meg azt gondolom te olvasd el, leírom mégegyszer gyengébbek kedvéért

ha valaki összedob valamit, kisebb esetleg nagyobb munkával, az munka, és legalább a kitartása dicséretet érdemel h megcsinálta

te azt mondod ami szar az nem lehet munka... saját magadat hazudtolod meg, mert ezekszerint mégis leszólod a dolgot, lényegtelen h munkának v összecsapott maszlagnak titulálod, de leszólod más igenis M-U-N-K-Á-J-Á-T

olyan értelmetlen vagy hogy az már fáj...persze h nem szarozhatsz le munkát ha a leszarozható dolgokat nem tekinted munkának, gondolkodj már ember...

...jah elnézést, a határaidat már sikerült bemérnünk, úgyhogy felmentelek a gondolkodás rész alól...

Avanti Crociati!

KillR
elég csúnya? hát szörnyû...de érdekes, nem csak én mondtam rá, hoyg rossz

Még szerencse hogy szerény vagy,igy csak a "remeket" mutatod meg nekünk,és nem a csodálatosat...
Amúgy nem tudom mi bajod van az emlitett videóval,de mindentõl függetlenül rámondani hogy "ez nem munka" elég csúnya megnyilvánulás.Az hogy neked nem tetszett,az egy más kérdés.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KillR
amúgy azt mondom, olvasd el mégegyszer amit írtál, mert igaz, csak nem veszed észre:
ami MUNKA, azt nem szarozom, mivel azzal nyílván dolgoztak, és a MUNKÁN látszik, hogy nem csak összedobták...
amit pedig szarozok, általában azért szarozom, mert nemigen foglalkoztak vele, csak összedobták, hogy legyen valami, az pedig nem munka, max felvágás, h õ bezony csinált ilyet...
nem azt mondom, hogy mindenkinek "remeket" (ha nem tudjátok mi az, segíthetek) kell csinálnia, de azér olyan régi motorosoknak, mint enyo meg gp, illene vmi jobabt összedobni, mint amilyet én össze tudtam annó dobni kezdõ pesesként...

KillR
sajna még a hep5-ben sincs magyarítás a játékhoz, szal nincs...
én pedig online nyomom, csak régebben master league-ztam, akkor úgy 3 vagy 4 csillagon, többnyire 3-on

KillR
bocsesz, de frenkie munkáit sose szaroztam...
amúgy ha nem tudnád, ami szar munka, az nem ér semmit, szal az gyakorlatilag nemmunka...ami szar, azzal mire mész? szarból tudsz várat építeni? nem...szal ezt kissé rosszul látod...

Breki33
Ilyet még nem láttam én kezdek és olyan mintha frapsal venném

persze brazilok.....
Breki33
amikor meg hazudik az nem hazugság...........
Fyrex
"mondj egy oylan esetet, amikor én szaroztam vkinek a MUNKÁJÁT?? az avideó nem volt munka... "

ezen behaltam 😄DDDD szóval ami munka azt nem szarozza le, de ami szar az nem munka 😄DDDDDDDDDD

Avanti Crociati!

Hát nekem is írt pár privátot,amiben (mivel nem értettem egyet bizonyos elképzeléseivel) én is lettem sok dolog,csak szép meg jó nem.Bár ennyire ott nem vadult el a hangvétele.

Breki33
nincs

online-t játszom illetve teszteléshor a max csillagon
Breki33
igen a kvanyázás persze nem az

azt hiszem ezért páran bevernék a képét

ezeket törölni fogom csak azért raktam be hogy mások is lássák milyen hazug ember és milyen hangvételben ír
és nemcsak nekem
fsgh
akkor megkérdezem mégy 1x... VAN MAGYARÍTÁS A WEI9HEZ?

amúgy ti hány csillagon játszotok?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Breki33
na hazugkám és most takarodj innen

remélem végre felfogod ha azt nem vagy képes megérteni, hogy nekem mérnõki és programozói diplomám van, tanári nincs tehát nem lehettem tanár mert ahhoz több évig tanulni kell pedagógia fõiskolán
Ezek szerint a hozzászólás törlés a világ legnagyobb aljassága.Ez fogja rombadönteni az emberiséget!

Breki33
Na kiderül az igazság

A logból elõkerült

"Feladó: KillR
Elküldve: 2006. 07. 02. 11:19
Tárgy: Pöcsfej
Te igazi köcsög geciláda!!!
elmondanád, mégis mi a fasz bajod van a hsz-emmel??? válaszoljál te rohadt geci, semmit nem érsz, csakúgy megsúgom, ha erre sem tudsz válaszolni, gy kibaszott nagy 0 vagy, nem véletlenül nincs barátnõd sem, 35 évesen, baszod!!! gondolkozz el, hogy miylen ember is vagy!!! ha folyamatosan törölgeted a hsz-eimet, akkor eltakarodhatsz a jó qrva anyádba, mert ez a legszemetebb és aljasabb dolog, amit ember fia tehet!!! "

Breki33
majd Sheva adja féláron P
jbal
kiadsz!!!😄DD itt leszünk mi

horpeti
jah. jólvan. Majd hiszem ha látom. 😛

Bár nemtom, kiadok-e rá megint X ezer pénzt, ez majd kiderül. 😊
Attól függ, lesznek-e ismerõsök, akikkel lehet játszani...

Ez nem arról szól.Kivitták a játékot a kiállitásra,gondolom boldog boldogtalan játszik a gépel aki hozzáfér hogy kipróbálja.Valaki meg felvett pár percet.

Valaki plz 😄

jbal
bujj már el

horpeti
lol mekkora gáz a video 😛
Azért ha már videót készít, picit tudhatna játszani 😄

Amúgy a grafika pazar, meg ha jól láttam a kamera is szép távoli...

Meg a passzok is elég szép gyorsan mentek...

bestGP
még szerencse hogy érted mit mondtam 😊

hüje vagy hamán szép nem!4

Fyrex
én meg sültkrumplit ebédeltem ^^

Avanti Crociati!

bestGP
minden érmének két oldala van

hüje vagy hamán szép nem!4

báttyó02
hát én abszolut nem vagyok elájulva ettõl...
ez csak egy vélemény,de nem sok különbséget látok

Azt szeretném lérdezni h PES 5 ML-be hogy lehet eladni játékosokat, vagy megnézni hogy ki érdeklõdik utánuk, és úgy eladni?
Mert erre sosem jöttem rá 😄D
THX