PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Nézném, de a laptop nem viszi csak erõsen laggolva.
Meg idõm sincs annyira, régen azért más volt.

FIFA2003 máig az egyik legjobb rész, vitathatatlanul.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
de vhogy fifánál nem nézed igy nagyítóval a hibákat :)

vagy legalábbis én nem láttam ilyen írást tõled

Fifa 2003 tele volt hibával mégis imádtuk :)
"illetve ilyen breckinridge ordító hibákat keresõ embernél akinél évek óta látszik, hogy csak arra megy hogy minél több rosszat mondhasson a játékról " "az illetõ úr tavalyi mûködésére trollkodására"
"évente egyszer feltûnsz a játékot szidni"

Én csak a véleményemet írom le. Az nem hibakeresés, trollkodás. A lényegi kritikára nem válaszolsz, csak ilyeneket irogatsz, amit idéztem.
A tavaly leírtak nem közelítik meg az õszinte véleményemet. Azt megtartom inkább, de csak a jó viszony végett ;-)
Elfogadom, hogy szerinted jó a gameplay. Elfogadom, hogy ez neked elég. Sajnos én szeretném, hogy tényleg jó legyen. Nem érintene meg a sok hiba, ha nem szeretném a PES-t. Ezért igazán elkeserítõ a sorozat iránya, ami a 2012-ben szerintem kicsúcsosodott.
Rudee
Persze, egy demonál még nem lenne akkora baj. De láthattuk tavaly is már. Az meg nem demo volt.

Breki33
te már tavaly leírtad a véleményedet.......

szerintem egyébként fogalmad sincs az én ténykedésemrõl
évente egyszer feltûnsz a játékot szidni

semmi ciftát nem mondtam, nem töröltem hozzászólásod, nem írtam csúnyán
szóval mit is lehet nekem??
Breki33
demost tényleg ezek olyan nagy hibák egy elsõ kiadású demónál?

ennél engem sokkal jobban zavar pl hogy a fenitsnél nem használták ki a kínálkozó remek lehetõséget
Breki33
nem véletlenül, emlékeztem a tavalyi megnyilvánulásaidra
de ezt már nem hagyhattam szó nélkül annyira ......

te azon kívül hogy a játékot szidni jöttél be évek óta mást se csinálsz

engem meg érdekelnek a kiegészítõk ezért nyílt ez a fórum is
és nem érzem a gameplayt használhatatlannak

de komolyan mondom lehet nyitni egy Pes 2013 fikázó vagy sima Pes 2013-as topikot
Rudee
De a kérdés nem az, hogy hogyan kellet volna, hanem hogy hiba-e :)
Tök erõsen adja, a labda mégis lassú.

1:56nál valóban beleér a védõ, de 1:52nél, egy passzal korábban nem. Mégis olyan sebességgel halad a labda, mint az említett kiugratásnál, pedig tisztán látszik, hogy fele annyira se nyomta az erõsséget.

Köszi a pozitív véleményt. A PES 2012 pocsék lett. Szidtam éppen eleget. Érdekes módon az érdemi részekre nem kaptál rá, csak erre a bonyolult irányítás dologra.

Nézzünk néhány jellegzetes, gyakori csalást (nem pedig rosszindulatú bughalmazt):
http://www.youtube.com/watch?v=tWqXd2VrLJY

Hasonló a vonal-problémára (jobbat sajnos nem találtam):

http://www.youtube.com/watch?v=3bXGGbgA1B0

Ilyenek miatt tartom játszhatatlan, pocsék játéknak a PES 2012-t. A Jenkey patch néhány kisebb dolgot javított, a terminátor-módot kicsit korlátozta, de lényegileg nem változott a dolog. Nagyon szerettem volna, ha a 2013-ban javul a helyzet. Javult, de a potenciáltól még nagyon messze van. Ebben a gameplay-ben még mindig sokkal több van.

A kiegészítõk engem addig nem igazán érdekelnek, amíg a gameplay használhatatlan. Sajna.
Breki33
na 1:25-nél szerintem a lapos kiugratás helyett magasan kellett volna
a védõ mögé ívelni a labdát, vagy kifele adni a széle felé, itt szerintem nem a gyorsasággal van gond irtó nagy védelmi hiba lenne ha ilyet egy védõ nem kapcsolna le

1.56-nál lévõ szerintem a tökéletes ütemû indítás, kár hogy a védõ beleér és így lelassul

0.56-nál én úgy látom, hogy a védõ aki rajta van kicsit löki kifele egyszerre ugranak fel kicsit hátrafelé már csak így éri el 5:35-ös szintén ilyennek látom két védõ lóg a nyakában

valamelyik fifában volt hogy szinte mindegyik beívelés fejes gól

2:12-est aláírom, bár nekem õszintén szólva nem fura, lehet megszoktam
Breki33
köszi, hogy megnézted megnézem énis az írtakat
Breki33
én sose mondtam, hogy rólam kéne beszélgetni

de sose mondtam, hogy felsõbbrendû lennék és nemis dicsekedtem diplomáimmal
itt legfeljebb a játékhoz készített munkáimra lehetek büszke arra azis vagyok.

igen azt a filet egyedül te köszönted meg itt pedig sokan leszedték
de egy véleményt se kaptam

a gifedre nem emléxem ha megmutatod melyik hozzászólás megnézem

én nem mondtam, hogy a probléma nem létezik
illetve ilyen breckinridge ordító hibákat keresõ embernél akinél évek óta látszik, hogy csak arra megy hogy minél több rosszat mondhasson a játékról kiakadok mikor ilyeneket ír, hogy bonyolult az irányítás mert nem úgy van ahogy õ szeretné és neki bill-el ezért bonyolult

én emléxem az illetõ úr tavalyi mûködésére trollkodására, akkor se írt semmi másról

az ilyen emberek véleményét veszem semmibe vagyis sajnos nem vettem
az ilyen nem hozzáértõk véleményei viszont tényleg kiakastranak

viszont olyanok mint Rudee véleményét pedig akivel együtt nyomtuk a fifa 2003-at szívesen meghallgatom még akkor is ha tudom, hogy õ inkább fifás

õ meg tudja mit mondtam elõször a pesrõl :P
Akkor egy olyan probléma, ami már évek óta benne van. Színtiszta gameplay-dolog:

http://www.youtube.com/watch?v=HCMmrolUOxg

Egy hasonlóan régi gond: csak akkor reagál a játékos, ha neki szánt labda megy felé, egybként nem:

http://www.youtube.com/watch?v=j7xonaHGDBw
Rudee
Megnéztem. Az elõzõ gondolatokat fenntartva is találtam hibát. 1:26nál szinte max erõvel megy a passz CR felé, de a labda holt lassú, mint pl 1.52-nél a negyed akkor erõvel meglõtt esetében.

Egyébként nehéz is ilyenbe hibát találni, mert ha megnézted, akkor láthatod, hogy kb a 75-78. percig arról szól a "játék", hogy passzoljunk CR-nek vele meg addig cselezünk míg lövõhelyzet nem lesz.

Egyébként szomorúan látom, hogy itt is jelentkezik a fejes hiba. 0:56nál pl, meg 5:35nél is. Bõven tudnák rendesen is fejelni, de épp hogy csak a hajuk súrolja a labdát.

Meg ami még beugrott a videóból és még nem említettem, az megint csak a kapushoz kötõdik. 2:12nél pl miért kell kicsúsznia a labdára, mikor senki, még védõ sincs igazán a közelben. Ez teljesen irreális. Még ha a 87. percben tenné, mikor õrizni kell az elõnyt, akkor oké, de így :S

Fyrex
viszont részemrõl ennyi ebben a témában

a passzhoz pedig annyi hozzáfûznivalóm van, hogy rásegítéssel játszok, és 2-3 meccsenként fordul elõ, amikor megpróbálom kis területen gyorsan járatni a labdát

Avanti Crociati!

Fyrex
kicsit eltértünk a tárgytól, de nem is baj, nem rólad kell itt beszélgetni, a véleményem áll és szerettem volna közölni ha már felmerült, lehet vele egyetérteni meg nem, aki rendszeresen olvassa a topikot biztos megvan a maga álláspontja

én másfél évig gyártottam és teszteltem is itt kb, már nincs ilyenekre idõ. nem véletlenül olvasom a mai napig a topikot, pedig alig játszok

múltkor is beraktál egy fájlt, meg is köszöntem

mikor kijött a játék megdicsértük, azóta pedig keressük a hibákat, azért demo a demo

nekem azzal van gondom, hogy felhozunk egy problémát, és nem megbeszélve van, hanem rámondod hogy a probléma márpedig nem létezik, vita nincs.

az hogy moddolásra itt nincs igény/idõ/köszönet, nem ok arra hogy semmibe legyen véve a véleménye azoknak akik nem járnak ide gyakran, és kritikát mondanak a játékra

kicsit úgy érzem, hogy minden bugot, vagy megjegyzést személyes támadásnak érzel, és fogalmam sincs miért, ennek semmi köze a te munkásságodhoz szerintem amit beleölsz a játékba

Avanti Crociati!

Breki33
jó csak rákerestem egy teljes meccsre
énmiattam lehet bármelyik meccs, hogy lássam mirõl van szó

mondjuk én nem állítottam a meccs hosszát hosszabbra, de ha mindegyik meccsen van öt-hat azért már látnom kellett volna

most akkor akkor jelentkezik ez, ha a pasz segítség ki van kapcsolva?

jó étvágyat :-)

Rudee
Az a baj, hogy egy tök idegen videó alapján nehéz véleményt formálni. Nem tudjuk, hogy melyik csapat a user, nem tudjuk, hogy milyen segítségek vannak bekapcsolva. Mert ha mind, akkor az összes passz jó lesz. De azért végig nézem, ha ettem végre.

Breki33
ezse igaz

sose mondtam, hogy a játék tökéletes vagy hibátlan lenne ez hazugság

viszont te mást se csináltál itt évek óta csak a játékot szidtad
és hol mondtam neked ilyet amit állítasz mutasd már meg lol

+1. de nem is 1, hanem sok
Ugyanígy vagyok én is. Többször rámutattam a játék ordító hibáira, de mindig megkaptam, hogy én személyeskedek. A PES a kedves házigazda szerint tökéletes, hibátlan, aki mást mondott, az személyeskedett szerinte. Ez van...
Breki33
diplomáról pedig egyszer esett szó keresõ szerint ebben a topikban KIIR ámokfutása idején

szó sincs itt arról, hogy ki a felsõbbrendû és nem dicsekedtem vele - nemis lenne ez esetben miért
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=27675
Breki33
elõször is ez egy kiegészítõ topik és pont azért nyílt az aktuális
pes topik mellett, hogy a kiegészítõ gyártóknak magyarországon is legyen egy fóruma

érdekes akkor mikor gyártottuk a kiegészítõket készült a superpatch és az itteniek hamarabb megkapták a dolgokat mint ahogy kikerült akkor más volt a vélemény

"aki Brekinek bármit mondott ami nem az volt, hogy mennyire fantasztikus füvet gyártott, az azonnal ki lett kiáltva egy személyeskedõ ostobának,"

ez meg egy az egyben nem igaz, de többek között az ilyen hozzáállás miatt
megy el az emberek kedve a kiegészítõgyártástól. Az volt a legjobb mikor kiegészítõ topikban beszóltek, hogy miért kiegészítõkrõl beszélgetünk.

és akkor énis kimondom a magyarok többsége lusta tenni vmit a játékért, sokszor irigykedve nézem az olasz német fórumokat mennyien gyártanak hozzá kiegészítõket, hogy beszélik meg egymást közt, hogy segítik egymást
itt ebbõl semmi se valósult meg, még tesztelésre se lehet kérni embereket, mert erre ugye nincs ideje. Persze játékra kritikára van.

Másik meg divat mindenben a hibát rosszat keresni, látom ezt a fifa és pes topikban is, egykét mondatos fikázások és ha valaki esetleg másképp látja vagy nem tapasztalja ezt megy a személyeskedés.

Itt nincsen hosszabb vélemény leírás a játékról csak két mondatos fika aztán hogy idén is törlöm a játékot meg hasonlók itt is fifa fórumban is.
Ez az állítólagos konstruktív kommunikáció.

Pont egy ilyen hosszabb tesztelõ leírást másoltam be aztán töröltem.
Itt semmi ilyet nem olvasni...........
Fyrex
többek közt amiatt is halt ki ez a topik, hogy aki Brekinek bármit mondott ami nem az volt, hogy mennyire fantasztikus füvet gyártott, az azonnal ki lett kiáltva egy személyeskedõ ostobának, csak mert más volt a véleménye, és megpróbálta azt megbeszélni

semmilyen konstruktív kommunikációt nem lehet vele folytatni, ami házigazdaként rendkívül szomorú. olyan a játék ahogy õ látja. ha nem úgy látod akkor mást nézel, és kész.

az ember azt hinné, hogy az oktatás szélesíti a látókört (mivel ugyebár az is elhangzott már többször, hogy õ mennyivel felsõbbrendû mivel X számú diplomája van, honnan máshonnan tudnám), de számodra kizárólag a saját két szemed világa létezik, és lassan 5 éve nem tudom megérteni hogy miért van ez így

és ez nem offtopik, mivel ezért ment tönkre itt teljesen az élet. személyeskedésnek személyeskedés, de az alábbi párbeszéd megkívánta, sajnálom.

Avanti Crociati!

Breki33
töröltem vári úr, rájöttem nincs értelme míg ilyen fensõbbséges kioktató stilusban próbálsz írni

Terminátor14
Na mi történt, hová tûnt a kilométeres bemásolt hozzászólásod? :P Csak nem nem stimmelt vmi?

Még annyit, hogy évek óta most látok valami javulást a játékban, úgyhogy igen is játszom vele, meg is írtam, hogy tetszik, de ettõl még megvannak a hibák. Ami jó, arról nem mindig beszélnek az emberek, nyilván a többség azt hangoztatja, hogy mi az, amin változtatni kéne. Többek között ezért is van demó...:)

CSAK a Fradi

Terminátor14
Mivel a játék gyakorlatilag visszafelé fejlõdik a PES 6 óta, ezért a sokmillió emberbõl ide csak nagyon-nagyon kevés ír már :) Nézd vissza mennyi volt a napi hozzászólások száma régen, hol tartunk most...

Kezdesz nagyon idegesíteni, úgyhogy csak a kedvedért fel fogom tenni az animation shop-ot meg a fraps-et és készítek pár videót, csak hogy lássad végre mirõl van szó :)

CSAK a Fradi

Breki33
hát keresztúron lehet ez a menõ Ferikém, felénk ez személyeskedés

annyit kértem attól a sokmillió embertõl, hogy egy ilyen példát
mutasson, nem azért mert nem hiszem, csak én ilyet eddig nem tapasztaltam és kíváncsi vagyok rá

persze be lehet állítani úgy hogy biztos én nem értek hozzá és megpróbálni oltogatni

hogy hazudsz-e? hát ha azt mondod minden meccsen van ilyen akkor igen, de látom már módosítottad :P
Terminátor14
Brekikém, nem akartam személyeskedni, az eddig tõled látott kommentek alapján leírtam a véleményem. Ha ez megbántott, akkor bocsi! :)

Nem érdekel, hogy mi van a videón, meg se néztem én játszom, és látom, hogy mi történik, ilyen egyszerû.

Egyébként leírom még egyszer: Felnõttek vagyunk, nem óvodások, nekem senkinek nem kell bizonygatnia semmit, én elhiszem, ha mondja :D Vagy szerinted én hazudok?

És pontosítanék, az én meccseimen van 5-6 ilyen eset, nyilván nem K. Gizi meccseirõl beszélek, aki a youtube-ra posztol. Én sok rövid passzos játékot játszanék, de emiatt sokszor kellene a játékossal nem megegyezõ irányba passzolni azonnal, ez viszont gyakran ilyen gagyi pöccintés lesz, erõtõl függetlenül. Nem azt írtam, hogy nem lehet jól passzolni ilyenkor, hanem hogy legalább 5-bõl 1, de inkább 2 passz gagyi lesz, az okát meg nem tudom, mert mindent ugyanúgy csinálok.

CSAK a Fradi

Breki33
aham persze

több millió :P

beraktam egy full meccset egy ilyet se tudtál benne mutatni
közben meg azt hangoztatod, hogy minden meccsen van 5-6

de sejtettem, hogy ez lesz, személyeskedés, meg hogy nincs idõ lol
Terminátor14
Ebbõl a gagyi stílusból visszavehetnél kicsit, rajtad röhög minden ember, aki kipróbálta a játékot :) Te minden évben a Konami külön számodra készített programjával játszol, amiben nincsenek benne a több millió ember által hangoztatott hibák. Ennyi, van ilyen.

Nem vagyok ovis, mindenki látja a hibákat, mindenki tapasztalja ezt a rövid passzos dolgot is, ennyi. Aki akar, majd tesz róla be videót, nekem nincs idõm ilyen baromságokra.

Na jó játékot! ;)

CSAK a Fradi

Breki33
De egyszerûsítsünk

itt egy full match akkor várom hol az az 5-6 gagyi passz benne

http://www.youtube.com/v/-KpAg_1wqVU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Breki33
mivel még egy ilyet se láttam talán mégis
vagy csak duma......

Terminátor14
Legalább 5-6 alkalommal van ilyen gagyi passz minden meccsen :)
Olyan nyilvánvaló, hogy errõl video se kell. :DD

CSAK a Fradi

Breki33
miért ne lenne az?

megmutattam nálam milyen a passz
egyszer sem láttam másmilyet

akkor nem fogom azt mondani, hogy baja van

lássunk egy ilyen videót !

De ne youtubes direkt bugra menõt !
Fyrex
jó, de nálad mindig kevesebb a hiba mint itt másoknál, nem mérvadó :)

Avanti Crociati!

Breki33
hát nálam nincs
Rudee
A sûrû rövid passzoknál valóban van egy kis baja.

Rudee
A passzokra könnyen rá lehet érezni szerencsére. Rásegítés nélkül se kell 4-5 meccs, hogy jól menjen.

Rudee
Kb igen, de oda-vissza érvényes, CPU szintén ilyet alkot. Az zavar, hogy bármilyen szituációból a sarokra próbál lõni, ott meg sok esélye nincs a kapusnak.

Illetve amin még megakadt a szemem, azok a fejesek. Akár szélrõl beadás, akár rögzített helyzet után. Megint csak majdnem 90%-ban a feje búbjával éri el a játékos (akár támadó, akár védõ). És lehet akár egy Klose is, még õ sem bólint rendesen erõbõl, ha van a közelben védõ.

Utolsó elõtti nehézségen van, mielõtt valaki kérdezi.

Breki33
azért már van, hogy beakad távolról, lehet kezdek belejönni....

Breki33
én passz rásegítés nélkül játszom pont ezt mondom

nálam semmi ilyen centis nincs csak a videóban mutatott
Breki33
mondjuk ezt én nem úgy érzékelem, hogy jó a játék

hanem hogy nem tudok még jól manuális irányítással lõni
Pethy23
Nah de passz rásegítés nélkül akkor ne is játszon az ember mert ilyen gyatrára sikerült? Az a legjobb hogy random módon adja be ezeket az 5 centis passzokat, függetlenül hogy mikor ér oda a játékoshoz a labda milyen erõsségel nyomom a gombot. Egy az egyben ugyan olyan mint a 2012-ben.
Fyrex
mondjuk az is igaz hogy ez egyéni játékstílus függvénye is

Avanti Crociati!

[HUN]FaTaL
+1 nekem is sokat véd a kapus. Mondjuk a lövések többsége kapura megy. Igaz, szinte minden lövés elõtt megtolom a labdát.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
passsssssz
Breki33
a pass- és lövés segítségen állítottam
Fyrex
az mondjuk elég érdekes, fõleg ha azt mondod a nehézségen se állítottál

Avanti Crociati!

Breki33
az egybõl pasz pedig ilyen pontos

Breki33
7-et kapura lõsz és kb öt gól abból?

nálam ez úgy megy hogy 10-bõl kb 5 megy kapura és egy megy be többit kapus védi még ziccereket is