PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
peshungary-n vagy még?

nem akarjátok ezt a videót magyarosítani?
szerintem sokaknak hasznos lenne fõleg a védekezõs és manual shot-os rész

Breki33
Jó lenne nekem egyik kedvenc stadionom
Breki33
hát elég alap hiba egy grafikai motort összekeverni a gameplay-el
de te meg tudod állapítani, hogy nem új a gameplay, hiába hangzik el a Konamis videókban más

nagyon kevered a dolgokat
már a demóhoz is van yair által készített javított gameplay
Akkor nem motor, hanem más a neve.
Négány jellemzõ hiba:
- hosszú oldali védõ szabadrúgásnál belóg, így nem lesz les beadásnál
- kiugratásnál hosszúoldali szélsõ bekk nagyon belóg, hogy nem legyen les
- emberváltás védekezésben ritkán megy a legjobb pozícióban lévõ emberre
- az ellenfél támadója a saját csatárjára viszi rá a labdát, az én védekezés emberváltásom a csatárt fogó emberre megy, abban a pillanatban meg be mögé a hosszú indítás
- támadó bedobásnál bizonyos távolsaágra az alapvonaltól a hátsó embert szabadon hagyja
- védekezõ bedobásnál nem áll oda a bedobás célpontjához
- nem lehet rendesen egészpályás letámadást csinálni, mert a csapattagok nem pressingelnek
- vesztésre állunk, minden full támadón, 2 bekk, 4 kb, 4 csatár, de támadásnál a védõ négyes (amibõl kettõ középpályás) hátul marad

Ezek mind arról árulkodnak, hogy a gameplay csak toldozás-foldozás. Most pl. a beadás eredményességét nagyon visszavették, mert a 2012-ben szélenelvisz-laposanbead 70%-ban gól volt. De ez nem új gameplay.
Igen, rikít a Barca címer a pálya szélén. 😄 Lesz benne Nou Camp, nem kell aggódni. 😄

Breki33
Breki33
érdekes itt a videóban Nou Camp van szerintem
Breki33
összekevered a grafikai motort a gameplay-el
olyan nincs is hogy gameplay motor 😛

Persze, a motor az ugyanaz, de maga a gameplay nem, és tavaly óta szerintem sokat változott, mégha el is marad a nagy áttöréstõl amit annyira mondtak.
Tisztában vagyok a hibákkal. 😊

Igen, legalább 3. éve ugyanazt a gameplay motort használják. Azon javítgatnak, változtatnak, de a lényege ugyanaz. Nem emlékszem, hogy mikor volt, amikor nagy dérrel-dúrral bejelentették az alapjaitól újratervezett gameplayt. Most is az van, csak folyamatosan toldozva. Soroljak 5 típushibát az utolsó 3 évbõl, amit nem javítottak ki a gameplayben?
Ugyanaz a gameplay? lol <#vigyor>

Igen, érdemes. Ugyanaz a gameplay, de több dolgot javítottak, már játszható.
A PES 2012 tényleg játszhatatlan volt, de a 2013-nál él a remény.
Shevchenko
Szevasztok!
Milyen az új PES érdemes letölteni a demót?
2012 hányás volt sajnos :-(

FORZA MILAN!!!

Rudee
Elég az ha hasonlít. Amúgy is megcsinálják majd, de szerintem tök mindegy, nem a Stadion Viewer 2013-ra várok 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Igen a Rose Park meg a Royal London, de az túlzás hogy valós lenne, csak valami hasonló, nagy vonalaiban megegyezõ koppintás.

Rudee
Sima lövéssel, kissé érthetetlen is.

Breki33
szép lapos lövés a háromszöges leszorítással lõtted?
Rudee
Ilyen helyzetben azért a középsõ védõnek illett volna kizárnia a szélre és akkor még kapura lövés sincs. Kár, hogy Liptákról mintázták a bekkeket 😄

Rudee
Unlicensed stadionok közt vannak kamu néven valós stadionok Angliából.

Rudee
Fel se raktam, biztos voltam benne hogy lesz valami hibája.
Majd talán a 2. demoban normális csapatok is lesznek 😄

Angol csapatok nem licenszeltek, így nehezen lennének angol stadionok a játékban, sajnos. :/ Már nagyon hiányolom õket énis..
Amúgy elvileg majd dlc formájában érkezni fog egy stadion csomag a spanyol bajnoksághoz és mindegyik csapatnak lesz saját stadionja, legalábbis múltkor valahol ezt írták.

Breki33
yair25 gameplay patch -test patch v3 16.8.12
test patch V3-

*balanced gameplay.
*CPU hold the ball much more.
*fluid animation.
*better GK.

http://adf.ly/Bx4nD

regards yairpatch team
Breki33
Breki33

Breki33

Breki33
Azért ez érdekes nincs Nou Camp , Emirates, Stanford Bridga, Amsterdam arena
viszont van 8 új stadion?
Breki33
PES 2013 Stadium List revealed

Spain Stadiums

Campo San Mames – Athletico Bilbao
Vicente Calderon – Athletico Madrid
Estadio RCD Espanyol – Espanyol
Coliseum Alfonso Perez – Getafe
Ciutat de Valencia – Levante
La Rosaleda – Malaga
Reyo de Navarra – Osasuna
Santiago Bernabeu – Real Madrid
Ramon Sanchez Pizjuan – Sevilla
Camp de Mestalla – Valencia

England Stadiums

Old Trafford – Manchester United
Wembley Stadium – English National Stadium

Rest of Europe Stadiums

Stade De France – French National Stadium
Stade Lous II – Monaco
San Siro – AC Milan
Il Nuovo Stadio Della Juventus – Juventus
Stadio Olimpico – Roma/Lazio
Giuseppe Meazza – Inter
Allianz Arena – Bayern Munich
Estadio Da Luz – Benfica
Estadio Dragao – Porto
Estadio Jose Alvalade – Sporting Clube do Portugal

Rest of World Stadiums

Estadio Urbano Caldiera – Santos
Saitama Stadium 2002 – Urawa Red Diamonds

Unlicensed Stadiums

Bristol Mary Stadium
Burg Stadion
Estadio Amazonas
Estadio De Escorpiao
Estadio Del Nuevo Triunfo
Estadio De Palenque
Konami Stadium
Mohamed Lewis Stadium
Rose Park Stadium
Royal London Stadium
Stade De Sagittaire
Stadio Orione
Ville Marie Stadium
Breki33
Breki33
Terminátor14
Leszedtem ezt a sokcsapatos patch-et, erre minden 2. alkalommal kidob a formáció beállításánál. Így ettõl is elment kicsit a kedvem 😄D

CSAK a Fradi

Rudee
Nemhogy játszanátok inkább 😊

Terminátor14
Nincs erõm külföldi fórumokat nézegetni.

Ide is csak azért írtam hosszú idõ után, mert ez a rész elsõ játszásra jobbnak tûnt sokkal, mint a 12.

A cselek egyelõre abszolút nem érdekelnek, vannak szerintem fontosabb problémák. 😛

CSAK a Fradi

I concede most of goals:
- when computer just go trough my defenders;
- when second defender don't tackle easy balls from computer
- when computer adjust my pass direction and i lose ball in atack and then whole my team didn't manage to get back to defence;
- when cleared ball out of box or random deflections does not land at random places, but lands just in front of computer players;
- when i do silly mistakes..

So most of the reasons why i loose matches is just because this game is arcade. It is unbalanced, you can easily notice differences how computer and human player performs same game elements in different way, also don't forget that some of your passes, shots are adjusted by computer and it doesn't care where you aim trigger or how long you press button.
Breki33
igen egyeseknél úgy tûnik, hogy ez már hobby

miért nem írod akkor az evo-web-re?

nagyobb az esély, hogy illetékes olvassa, magyar fórumról édeskevés

de ezt a breckinridge rendszert a cselekrõl nehogy odaírjátok :-)
Breki33
leírhatod, de én még ezt a passz hibát se láttam

énnekem speciel nem tetszett a Pes 6 Pes5 után nemis szereztem be kódot hozzá, hogy online játsszak azzal
Terminátor14
Honnan tudod?

Valaki olvassa itt, lehet, hogy a hivatalos fórumon köt ki a véleményével. Más is megerõsítést nyer, hogy ez így tényleg szar. Többen is olvassák és õket is zavar, õk is megírják, hogy ez így nem jó...És így tovább 😄 Szerinted tényleg unalomból írjuk, hogy mi az, ami minket zavar???

Ejnye, már bocs...😛

CSAK a Fradi

Breki33
igen csak nem az itt beszéltek alapján

egyébként írtam már régebben mikor külföldi fórumokon mondták direkt a konaminak fû ügyben annak is az lett az eredménye mint ennek itt
Terminátor14
Hibátlan játék nincs, viszont engem zavar nem egy mostani dolog. De nem merem a többit leírni, mert lefordulnál a székrõl...😊))

A Pes6-ban közel sem volt ennyi idegesítõ hiba, azt úgy érzem lehetett szeretni, nem hiába azzal ment a legtöbb itthoni összeröffenés is haverokkal. 😊

CSAK a Fradi

Breki33
jólvan azt szeretném elfelejteni 😛
Breki33
nem ezzel finoman arra céloztam, hogy ezek lennének azok az ordító hibák?

azt már rég elismertem, hogy a játék nem hibátlan

Pes 6 sem volt az legfeljebb a ti emlékeitekben !

egyéb beszólás? 😛
Terminátor14
Nem,ha csak én egyedül, akkor nem, de tudod, a tömeg ereje...

Demóról beszélünk, ami többek között azért van, hogy meghallgassák a játékosok észrevételeit. Olvass híreket vagy konami közleményeket. Ezért lesz 2. demó is, amiben sok észrevételt felhasználva próbálják még javítani a játékmenetet és ezzel demonstrálják, hogy hova jutottak.

Szóval igen, hosszú távon, ha sok-sok ember beszél róla, akkor ki lesz javítva. 😊

CSAK a Fradi

Rudee
Én is lövöldöztem párat a védõkkel 😄

Breki33
ja is attól, hogy itt hibákról beszélsz szerinted tényleg ki lesz javítva?
Terminátor14
"demost tényleg ezek olyan nagy hibák egy elsõ kiadású demónál?"

Ezzel a kérdéssel elismered, hogy igen, ott vannak, többes számban 😊

És igen, mivel én sokat passzolok és 10 perces meccset játszom, ezért ez nem egyszer, nem is kétszer fordul elõ meccsenként, ami idegesítõ. De ez lényegtelen, hogy most egyetlen egyszer fordul elõ, vagy hatszor, a lényeg, hogy van, és nem jó így. Szerintem.

Egyéb kukacoskodó, értetlenkedõ kérdés? 😄D

Ma már nem kapsz videót, holnap meló után esetleg.

CSAK a Fradi

Breki33
jó de volt az a srác aki tudta hogy kell onnan gólt lõni egy trükkel

vagy most keverem másik résszel?

mircen volt
Breki33
direkt nem írtam ki a teljes neved és mivel ez a második része minek írnám nagybetûvel?

ha valaki ordító hibákról beszél és mecsenként 5-6 5 cm-es pastról akkor az a játék játszhatatlannak érezhetõ...

itt nem én túlzok szerintem mert az ordító hibák azért erõsen az
mitis ismertem el Rudeenak?

sztem ezt benézted a kapuskivetõdésre írtam
Rudee
Volt 40es gól, szöglet utáni kapáslövés, beadás meg minden finomság 😄

Breki33
ebben egyetértünk máig emléxem a fûre rajzolt logókra meg a chatre, hogy na még egyet

de a srácra is aki 40 méterekrõl rúgdosta a góljait
Terminátor14
Való igaz, a 2012 kipróbálása után történt az, hogy sok-sok év után megnéztem az aktuális fifát, sõt, azzal játszottam többet...Ez elég szomorú.

Breki: még annyit, hogy a nevem nem vári, és ez már sértõ, egyrészt nem így hívnak, másrészt nagybetûvel lenne írandó...Szóval leszel szíves a vezetéknevem kihagyni a játékból.

Az eddigiekhez csak annyit, hogy Te valamit nagyon nagyon félre értelmezel. Senki nem írta, hogy a játék játszhatatlan vagy szar lenne, viszont vannak hibák, és ezeket meg kell említeni, beszélni kell róluk, ha azt szeretnénk, hogy ki legyenek javítva.

Amit Rudee-nak írsz az meg szép és jó, de érdekes módon neki már el tudod ismerni, hogy létezik a hiba. Senki nem mondta, hogy nem lehet adott szituációban más megoldást használni, de attól még ha erõsen akarok emberhez passzolni, akkor az oda menjen, ha már jól nyomom meg. Ennyi a lényeg, a hiba ott van és kész.

Nem kell amiatt nyafogni, mert mi azt szeretnénk, ha ezek eltûnnének a játékból. 😊

CSAK a Fradi

Breki33
te minden évben egyszer jössz be ide és csak a szerinted ordító hibákat nyomod, ezenkívül még más nem hallottam tõled

egy szép gólt egy leírást egyáltalán semmit se
miért kéne válaszolnom az összes kritikára?

ígyis úgy vagyok beállítva minta én hibátlannak tartanám a játékot
amit nem tudok elfogadni, más a véleményem arra reagálok

énis kitaláltam egy jó cselrendszer megoldást mégse válaszolt rá senki mégse kértem számon :-)