PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KillR
na mondjad nagyokos, de már csak PÜ-ben, hogy úgy mégis, miben volt igazad?

Fyrex
veled szemben soha senkinek nincs igaza mégsem ért veled egyet senki

Avanti Crociati!

KillR
amúgy a hep az adatbázist javítja, az arcokat javítja, magyar csapatokat tesz a játékba, reklámtáblát, gyepeket...igaz, új mezeket nem mindenkinek rak be asszem, csak a magyaroknak, de elég komplett, és nagyon friss az adatbázisa
amúgy itt csupán annyiról van szó, hogy bármibe, amibe csak lehet, itt a nagyon értelmes hsz-eekt firkáló fyrex meg miki megpróbálnak belekötni...a helyzet az, hogy most egyszer sem volt igazuk...

KillR
fõleg az elkényesztetettebb fajtája a fiataloknak...

Fyrex
NEM? HOGY Õ NEM MONDOTT???!! HÁT Õ AZ ÁSZ ITT EZ EDDIG NEM VOLT NYILVÁNVALÓ?

pfff..

Avanti Crociati!

"majd én válaszlok, mert egyesek elég okosnak hiszik maguakt ahhoz, h tudják, mi a pálya"

Látod ez nem kellett volna és nincs semmi gond.De számomra mostmár egyértelmû hogy neked a provokácio az egyetlen célod itt.Amit megfelõ módon is csinálsz,mindig tudsz olyat mondani amire ugrani fog valaki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Terminátor14
Nyugi már...

Ennyi erõvel te sem mondtál semmi hasznosat, mivel a HEP közelsem javít mindent 😞

Az a baj hogy nagyobb volumenû patch (tehát ami tényleg mindenre kiterjed) utóljára a sp volt. Vagyis van ugye az a koreai K-patch is, és az annyira nem is régi, csak nem túl elterjed itt 😊

CSAK a Fradi

KillR
én??? HOG ÉN NEM MONDTAM??? te egy vak hülye vagy, bazzeg, istenem, mekkora hülyék vannak itt mo-n...a hepet és a wc patchet is mondtam, ami viszonylag új...TE nem mondtál semmi hasznosat, és mostmár állítsd le magad kisöcsi, nem kellenek a hazugságaid...
a cl patch-et meg a ph oldalon láttam, még nincs kész de a rajt környékén vmikor szeptemebrben már lesz kpróbákható változat

nem uj, de legalább mindent javit, de te nem mondtál semmi használhatót, ugyhogy te is befoghatod

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

jbal
és mi lesz ez a Champions League patch?vmi nagyobb patch?

KillR
bocs, de ha vki így kérdezi, hogy ÚJAT, akkor nyílván nem az éveleji superpatch 2.0-ra gondol...szal ez nem segítség a számára...

KillR
bakker télleg, bocs😄 már nem is emlékeztem, már az elsõ hep óta azzal tolom a gémet

mit baszakodol? te olyat irsz ami készülõben van , és ami elég szr, szóval nyugizzál le ember.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

jbal
ott van még a Powerpatch is.
milyen BL-s patch lesz?arra kiváncsi leszek

Fyrex
ohh majd te válaszolsz mert te vagy itt a faszagyerek... szánalmas a stílusod

tényleg szörnyû h miki megpróbált segíteni...

Avanti Crociati!

Terminátor14
Holland csapatok 😄
De amúgy jogos

CSAK a Fradi

Hegeace
Lengyel?

Heló szia remélem hogy vagy

KillR
már bocs, de ezek koránt sem újak...cike azt kérdezte, hogy ÚJAKAT tudunk-e mutatni...majd én válaszlok, mert egyesek elég okosnak hiszik maguakt ahhoz, h tudják, mi a pálya
szal Cike, új patch készülõben van, champions league (BL-s) patch lesz...nemrég volt a world cup patch, elég gyenge lett
amit ajánlani tudok, az a hep5, kivéve, ha nagyon ragazkodsz a lengyel klubcsapatokhoz 😄

superpatch 2.0 3.0

a pes5höz nem tudtok vmi uj patchet ami midnent javít?
Hali! Nem tudna nekem vki linkelni egy friss online rostert(Lpool:kuyt,bellamy)!? Megköszönném!
uyg feltudjá kbaszn iaz agyam az oanok akik kilépnek a 90.percbe miközbe simán vezetek...

horpeti
1on1:

Ha még életedben nem fociztál, akkor elég nehéz elméletben megoldani a szitukat. Ha viszont vezetted már 1on1ben kapusra a labdát, akkor elég egyértelmûek a szituk... 😄 Ennek a PEShez nincs sok köze, max. a megvalósítási mód, a gombkombó, természetesen.

KillR
x360-ra? linket pls

jbal
vannak olyan oldalak ahol patcheket gyártanak rá

PESFAN
sziasztok srácok!

Azt szeretném megkérdezni az itteni szakiktól hogy ha vennék egy Xbox 360-at akkor tuti nem lehet a gamet patchelni?

Illetve aki tudja mondja már meg pls, hogy akkor most mi lesz licencelve?
Eddig ugye a spanyol, olasz, holland az volt.
Az angol lesz licencelve a mostaniban?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

jbal
#27828:ja csak ugye a C benne van a csel-ben.de sztem az R is kényelmes
de mind1 én gamepaddal tolom

tobias88
szabadot ahhoz a jelhez ami jelzi hogy hány méterre van a kaputól! és a lefele nyomásával 23 méternél közelebbrõl, simán 28 méterig és onnan nyomd a felfelét, kapus ellen az a legjobb, ha megnyomod a lövést és utána a passzt, mert akkor lövõcselt csinál! de a kétszer nyomott d is jó és a q+d is
távoli lövést pedig próbálgasd, azt nemtom elmagyarázni
Terminátor14
játékos feje fölött sincs? 😄

CSAK a Fradi

nekem nincs semien nyíl meg hasonló 😄

Terminátor14
szögletet a labdához, szabadot a labdához meg a nyílhoz, távoli lövéseket távolról, 1 az egybe meg átemelés, elhúzós csel, lapos gurítás sarokra, lövõcsel...

CSAK a Fradi

egy kis segítséget kérnék

szabadrúgásokat meg szögleteket hogy rúgjátok , vagyis mihez viszonyatjátok ?!
távoli lövéseket hogy meg honnan lövitek
1on1ben kapus ellen meik cselt érdemes használni ?

DaemoonHunter
Senki sem akar a Pes4-en jáccani egy meccset velem multin???

Fyrex
lényeges gombokban ugyanaz, csak az nem tetszik nekem nagyon h R2=R ?!?!

nálam az C, ugyebár így logikus meg kényeles

persze így sem rossz csak logikátlan

Avanti Crociati!

jbal
sztem is ez jó.tudtam is h sokan ezt használják ezért ezt raktam neki.Fyrex neked milyen?

Teljesen jó ez a beállítás. Nekem is ilyen kisebb eltérésekkel. A jobb kar gombjai(cselek) nálam is pont így vannak beállítva. Így egyszerû mozdulattal meg lehet csinálni elég sok cselt.

horpeti
szerintem nem vészes, amikor billel toltam, én is így állítottam be.

Csak a jobb kar beállításait nem használtam.

fsgh
neked milyen a bill beálításod?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
sztem az emberek 90%a Dvel lõ, köztük énis

de ez a jbal féle beállítás elég érdekes, persze mindenki ugy játszik ahogy neki kényelmes

Avanti Crociati!

horpeti
én is Dvel lövök. megszokás FIFÁból talán. 😊

nekem kézre is jobban áll. Másnak meg nem.

Fyrex
látom nemigen érted

alapbeállításban nem az A a lövés hanem a négyzet, és ehhez alapból az A gomb van rendelve

de ez jbal saját kiosztása és õ a D-t rendelte hozzá

Avanti Crociati!

a d a lövés ? lol ? én a-val lõttem 😄

DaemoonHunter
Valaki játszik még a Pes4-el? Ellenfelet keresek multin!

jbal

kb.ez.most pontosan így nem lehet megmondani az L2-t meg az R2-t

jó kösz bent van midnen. jbal írd már le pls hogy te cfg-dben mi mire jó
most próbálgatom , a lövés s és w pass (meik meik ? 9 d pass , de ilyenek h f x c v stb ne mnagyon vágom ?!

jbal
meccs elõtt megnyitod a frapset és f9-el
vagy alt+tab-al leteszed ablakba

jbal
DkZ Studio
megnyitod vele a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat mappából a 0_text.afs fájlt.edit-->import-->import all files kiválasztod a mappát amibe a csuka fájljai vannak.berakja aztán save as-sal elmented 0_text1.afs néven az egészet.a 0_text-et kitörlöd vagy áthelyezed a 0_text1-et meg átnevezed 0_text-re

na megvolt elsõ meccsem m rúgtam 2 óriási óglt
1 rkérdés: hogy tudom õket betenni? mert gém közben nme tok lemenni windowsba frapeéert

hova kéne betennem ? 😊 de jól néz ki

Csabesz6
köszi ezo
én leszettem😊
thx

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"