PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs, de nem vitázom, hanem védem magam, nem másodnick, és kész
a káromkodás pedig ki lett csillagozva
a káromkodás pedig ki lett csillagozva
káromkodás, csúnya beszéd vita keltése
nem gyanúsítottam senkit tényeket mondtam
ha továbbra is így viselkedsz mész a macska mellé
nem gyanúsítottam senkit tényeket mondtam
ha továbbra is így viselkedsz mész a macska mellé
a végén még paranoiások lesztek ettõl a killr-tõl <#felkialtas>#felkialtas>
nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani, és kész
nagyon örülök, köszönöm
Breki33, pontosan miféle stílust nem szeretsz? nem értelek: meggyanusítasz, majd neked áll feljebb? érdekes nézetek.
Breki33, pontosan miféle stílust nem szeretsz? nem értelek: meggyanusítasz, majd neked áll feljebb? érdekes nézetek.
De az elméletet én dolgoztam ki!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
most olvasom b*zze, Breki33 te kezdted ezt a killr=tomi, hát kösz, nagyon rendes vagy, de nem kérek a gyanusítgatásaitokból
bár igazság szerint már mindenféle ultrapatchek kijöttek, amikhez max. egy option file meg új mezek kellenek
jajó, bocs, csak azt hittem, egy fórum attól fórum, hogy beszélgetnek benne az arcok, megdumálják a legújabb patcheket
visszaolvastam, és megláttam a cl patchet, egész jónak ígérkezik, de arra is várni kell még
visszaolvastam, és megláttam a cl patchet, egész jónak ígérkezik, de arra is várni kell még
nem tom, mibõl gondolja itt bárki is, h killr vok
csak annyit mondtam, h turbózhatnátok a topicot, mert elég lapos, sajna, pedig jó volna idejárni beszélgetni, de nem az elõítéletesebb fajtával
talán majd jbal vagy mikiking
csak annyit mondtam, h turbózhatnátok a topicot, mert elég lapos, sajna, pedig jó volna idejárni beszélgetni, de nem az elõítéletesebb fajtával
talán majd jbal vagy mikiking
csumi, látom a faq nem mükszik , ugyhogy segitene valaki, mert tegnap valamit ökörködtem a Hep-vel , és a mezekrõl eltüntek a licenszek , csak egyszerü mezük lett, mit csináljak?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
dehogynme. Szólsz gabbernak v bárkinek , néz 2 Ip címet és voilá
Hát érdekes hogy KillR-t elõször kizárják,erre másnap feltûnik Tomi cyca (kizárást követõ másnapon éppen).És itt van egészen addig amig KillR-t vissza nem veszik eredeti néven.Amikor vitába keveredik valakivel akkor hirtelen a KillR féle stilus elõjön,amit véleménykülönbségeknél szokott használni.De aztán Tomi cyca a homályba vész...
Itt van nekünk Killer egészen tegnapig.Erre most hogy kizárták hipp-hopp megint megjött Tomi cyca.
Persze ez olyan mint az UFO-k,érdekes de bizonyitani nem lehet.Amúgy én most biztos mindjárt valami vezérhülye leszek Tomi cyca részérõl...
Itt van nekünk Killer egészen tegnapig.Erre most hogy kizárták hipp-hopp megint megjött Tomi cyca.
Persze ez olyan mint az UFO-k,érdekes de bizonyitani nem lehet.Amúgy én most biztos mindjárt valami vezérhülye leszek Tomi cyca részérõl...
helló!!!
mi a helyzet? megint semmi, úgy látom....kár, pedig pöröghetne ez a topic rendesen...
mi a helyzet? megint semmi, úgy látom....kár, pedig pöröghetne ez a topic rendesen...
Andrew Johnsonhoz tudtok egy arcot
nem lehet kilökni innen ezt a buzit? nem látod hogy mindenkinek csak az agyát ba..od fel. bazeg ha a topicban 3 embert mutatol , aki még iakar itt látni , akkor te vagy az ász , de ha nem akkor pakesz , szavazzuk már le innen , mert szivja a levegõt, ja és az hogy mekkor haüjék vannak mo-n? hát te lehet hogy az vagy , de mint mondtam Szlovban lakok , ugyhogy csak mutasd ki az iq-d. <#levele>#levele>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ez lesz az eddigi marad, deha ezek után se tíltják ki minden hozzászólását törlöm, de ha nem vagyok itt akkorse reagáljon senki rá
Breki, egy egyszerû kérés 😊 mostantól töröld barátunk hsz-eit, és nincs flém
tudom nem lehetsz itt mindíg, de amikor teheted, és úgy érzed, tedd, mielõtt még flémelni kezdünk
tudom nem lehetsz itt mindíg, de amikor teheted, és úgy érzed, tedd, mielõtt még flémelni kezdünk
Avanti Crociati!
egyik haverom kérte a patchet, aztán én a hep5öt ajánlottam neki h azt szedje le, és most megvan vele elégedve....de most ezen igazán nem kell vitázni
hát ezentúl nem lesz
és aki azt mondja, hogy õ sohasem szidta más anyját aztán világosan
kiderül, hogy ezt tette méghozzá minõsíthetetlen elmebetegre utaló hangnemben
az szerintem ne másokat szidjon
és most viszlát nem vagyunk rád kiváncsiak
és aki azt mondja, hogy õ sohasem szidta más anyját aztán világosan
kiderül, hogy ezt tette méghozzá minõsíthetetlen elmebetegre utaló hangnemben
az szerintem ne másokat szidjon
és most viszlát nem vagyunk rád kiváncsiak
Na jó,már megint ott tartunk ahol a multkor a videónál,ami "szerinted nem jó" táhát "nem munka".
Te kitalálsz valamit az úgy van.
Egyébként az alap kérdés az volt "a pes5höz nem tudtok vmi uj patchet ami midnent javít?" . Na de mihez képest? Mi van ha neki a sima SP van fent?Akkor ahhoz képest a 3.0 verzió bõven új.Aki kérte azóta nem reagált,de te eldöntötted hogy az nem jó neki...
Te kitalálsz valamit az úgy van.
Egyébként az alap kérdés az volt "a pes5höz nem tudtok vmi uj patchet ami midnent javít?" . Na de mihez képest? Mi van ha neki a sima SP van fent?Akkor ahhoz képest a 3.0 verzió bõven új.Aki kérte azóta nem reagált,de te eldöntötted hogy az nem jó neki...
bocs, 15:46-kor írtam a cl-rõl...még mielõtt belekötnél ebbe is, kis hálátlan, elkényesztetett hülyegyerek
még neked is segítettem te hálátlan kis pöcs, pont ma, most , egy olyan órán belül, mikor megkérdezted, mi az a cl patch, szal te is csak egy féreg vagy, amiért ezt mondod...
😄 ne röhögtess
gabe: a 0 segítség nem segítség...ha vki azt kérdezi, mennyi 2+2, akkor kurvára ki van segítve azzal, hogy megmondod, hogy 3+4=7....
gabe: a 0 segítség nem segítség...ha vki azt kérdezi, mennyi 2+2, akkor kurvára ki van segítve azzal, hogy megmondod, hogy 3+4=7....
"talán kicsit nagyobb gond, h az ilyen, igazán nagyképû és "okos" emberek leugatják a segítõkész embereket..."
Mintha te nem ezt tettd volna...
Mintha te nem ezt tettd volna...
milyen patcheket nem szükséges leszedni?a powerpatch se kis patch és azt se 1 perc leszedni a rapidshare miatt
nem neked írtam, szal bocs, de van képem...
a hazugságaim pedig nem derültek ki, max az ilyen vakoknak, mint ti, akik nem látnak a saját szemhéjjjuktól...
a hazugságaim pedig nem derültek ki, max az ilyen vakoknak, mint ti, akik nem látnak a saját szemhéjjjuktól...
de azért ti se tudjátok abbahagyni a veszekedést látom....
én mint készítõ azt mondom, hogy pl a powerpatch jobb illetve mióta a kitserverbe akár 100 stadiont is lehet belerakni nem szükséges ilyen patcheket leszedni
KillR mondd már meg h téged mi kár ér ha vki egy 8 hónapos patchet ajánl vkinek?feleslegesen írtál ide
és tényleg a Superpatch a legjobb patch ami készült
és tényleg a Superpatch a legjobb patch ami készült
érdekes, hogy a múltkori égésed után mikor kiderült hogy miket hazudozol itt
és milyen hangvételben írsz privát üzeneteket
még van képed ide irogatni
amúgy ha valami nem megy, attól, hogy leírod nem fog menni
na pá hazudós..............
és milyen hangvételben írsz privát üzeneteket
még van képed ide irogatni
amúgy ha valami nem megy, attól, hogy leírod nem fog menni
na pá hazudós..............
lehet, h a terhedre vagyok, de az új srácnak nem, ugyanis tõlem normál segítséget kap, és nem kell 8 hónapja lejárt patchek után nyomoznia heteken keresztül akár, és nem kell perces szinten beírnia ide, hogy mitholmiérthogyan stb...
érdekes, mégiscsak én tudtam igazi segítséget nyújtani a srácnak...szal úgylátszik, mégis többet tettem, mint mondjuk te, aki baszott beírni bármit is...
ha akarod szívesen bemásolom ide a tartalmát is, de gondoltam az felesleges, mivel mindenki ismeri a szintedet
hirtelen milyen segítõkész ember lettél... de aki elõtted próbált segíteni egybõl leugattad
vedd már észre magad, ez már rég nem arról szól h kinek segítessz és h hogyan... az a lényeg h itt csak a terhére vagy mindenkinek
hirtelen milyen segítõkész ember lettél... de aki elõtted próbált segíteni egybõl leugattad
vedd már észre magad, ez már rég nem arról szól h kinek segítessz és h hogyan... az a lényeg h itt csak a terhére vagy mindenkinek
Avanti Crociati!
szal igazam van, de nem ért velem egyet senki, a stílusom meg hanyagolható...ahamm...szal már az is baj, ha segítek ,az is, ha azt írom, pöcsikém, mivel aztarohadtbebaszottkurvapinafasz, milyen egy trágár ember vagyok, télleg...
talán kicsit nagyobb gond, h az ilyen, igazán nagyképû és "okos" emberek leugatják a segítõkész embereket...a te trágárságodról nem beszélek...
jah, és arról sem, h mekkora neveletlenségre és illetlenségre utal pü-ket közösbe írni...tudod, mit jelent az, hogy privát? nézz utána a szótárba, úgylátszik, még nem futottál bele ebbe a szóba...
talán kicsit nagyobb gond, h az ilyen, igazán nagyképû és "okos" emberek leugatják a segítõkész embereket...a te trágárságodról nem beszélek...
jah, és arról sem, h mekkora neveletlenségre és illetlenségre utal pü-ket közösbe írni...tudod, mit jelent az, hogy privát? nézz utána a szótárba, úgylátszik, még nem futottál bele ebbe a szóba...