PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
Itt van még 1 !

- > DOWNLOAD < -

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Csináltam egy újabb cipõcsomagot, akinek kell töltse !

- > DOWNLOAD < -

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Nem értem az ilyen emberek egyáltalán minek játszanak.Elkönyvelhetnék maguknak hogy ma nyertem 5 meccset 3-0-ra azt kész.Minek az áramot fogyasztani meg a kontrollert koptatni,ha ugyis tudja mi lesz vége.Nem tudom vajon rendez valami gólörömöt amikor látja hogy az aktuális ellenfél végre megunta,kilépett,és az övé a meccs?

Nekem az imént 700 nyert meccses ellenfél a 2-0-át érõ találatom után kilépet,de legalább ezt én kaptam 3-0-al.
Utánna a ranglista 21.-jét fogtam ki.Érdekes egy stilusa van... Elején kiugranék,hátulról felrúg,amikor a piros helyet nem kap csak sárgát egy "LOL" birással nyugtázza.Utánna a félidõ hátralévõ részében végig jötek a "LOL"-ok ha valami nem sikerült nekem.Második játékrészbben gyorsan betaláltam 2-1 ide,ekkor jött a pszichologiai hadviselés,a taktikába kilépéskor be volt állitva vagy 120 másodperc idõ vagy még több is,erre kilépkedett és rendre megvárta mig az idõ lepergett.Nem tudom mit gondolt hogy megunom azt kilépek?Végül az utolsó pár percben benyomott még pár "LAG LAG LAg LAg" feliratot,aztán vége lett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

horpeti
én nem tartom a meccseket.😊 ok

eZo
Holnap szívesen játszok, de ma már fáradt vagyok... 2 meccset játszottam, és bõven elég volt mára, fõleg ki tudja meddig fogja tartani a meccset magam részérõl várok egy darabig még ... kiváncsi vagyok mikor unja meg, de sztem én leszek az aki elõbb kilép !

Mostanában Lyon-al is szoktam lenni, nagyon jó kis csapat és a játékban alap taktivával is nagyon jól lehet velük játszani ! Juninho meg életveszélyesn rúgja az összes szabadrúgást, még 45m-rõl is ;-)

horpeti
rég nyomtuk! 😊

horpeti
nem fog. 😊

Játszol velem eZo?

eZo
Most játszok egy gyerekkel, 1 félidõ (õ a host) full lagg, vezet 2-0 ra (az egyik 11esbõl), második félidõ támadok 1000-el meg is lett az eredménye 2-1 erre a 89.percben befagyassza a játékot egy szögletnél amit én rúgok !
Öszintén szólva ezt nem értem,ha bemenne a szögletem, akkor is csak 2-2 lenne és hosszabítás, ott meg bármi lehet...
Nem bízza a véletlenre !
Mindegy tartom egy darabig, hátha megunja és kilép !

Csabesz6
kösi😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

AndrewT
ok, köszi

Csabesz6
sztem meg a cordless rumblepad 2😉
most vettem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jbal
a Logitech Dual Action a legjobb

jbal
sztem csak 1 gamepad meg egy bill

AndrewT
üdv
2 kérdésem volna
1. pes4 online játéknál meg lehet-e oldani, hogy a 2 humán ugyanazt a csapatot irányítsa (player settingset nem nagyon ajánl fel sehol)
2. bármilyen pes játéknál meg lehet-e oldani, hogy 2 billentyûzetet lehessen használni a 2 humánnak
kõõszi

báttyó02
havertól 😄
vett anno egy kormányt,ami alapbol ps2es,de pc-re is rálehet kötni ezzel a bizonyos átalakitóval
csak sztéb*szta a kormányt ugyhogy az átalakitót meg nekem adta
amugy szerintem lehet venni iylen elektronikai boltokba ilyet...media markt vagy iylen nagyobb helyek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Csabesz6
hallod lécce privibe v itt esetleg mommámeg hogy honnan van oan átalakítód...plz<#wow1><#wow1><#kacsint>

Hát valami márkája legyen szerintem mert ugyan lehet 2000-ért is venni ilyen utángyártott izéket,de aztán majd nem lehet rendessen bekalibrálni,vagy egy hulladék az analógja.

de árban mondjatok jóka (nem muszály ien logitach meg steel series )

báttyó02
nekem eredeti ps2 sony joy van,átalakitóval...ennél jobb nincs (bár peshez nemhasználom)

jbal
nyomhatunk párat ha összefutunk itt😄
msn-t adsz privibe ott talán könyebb?

jbal
én a Saitek Imapctet 3000-ért vettem sztem az jó.ha rászánsz vagy 8ezret akkor Logitech Dual Action

és egy normálisabb gamped ? mrt ha ugye elkezdem , akkor már profi felszereléssel

horpeti
hát nem. 😊

Pro Evolution Soccer 6 Konami October 2006 EU
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 Konami Q3 2006 US

Mikor jön ki pc-re?

Breki33
szerintem már a pes6-ra gyújts
Breki33
sok hát

nem mindenki játszik naponta tucat meccset
horpeti
és az sok? 😊

eZo
Pes5 4990 Ft
Pes4-nél nem kell eredeti a multizáshoz !

mennyibe kerül PES5 eredetibe ? vagy meik PESt ajánljátok , ameik elég jó volt ? gondolom az már elég olcsó

Breki33
most kiakasztottam egy 200 nyert meccses gyereket

két 11-esét kivédtem aztán hosszabításban befejeltem neki egyet

mondjuk ez már a második meccs volt elsõben 1-1 lett de ott majdnem végig vezettem
báttyó02
nekem adhatnál 😮😄D

horpeti
adjak online kódot?

én megyek , de csak ha elküldöd postán az eredeti gamet :-P <#beka2><#vigyor>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Valaki online?

ezen az oldalon is találsz egy jó kis leírást (talán regelni kell hozzá)

horpeti
ebbõl a becsúszó láb feletti pöccintést nem is ismertem. Pedig hasznos. 😄

jbal

Cselek:
-zizu: jobb stick-et tekerd körbe (billnél a jobb stick két irányát nyomd gyorsan egymás után)

-flip-flap: az R2-t vagy az L1-et nyomd gyorsan 3-szor

-bicikli: egy lábbal: 2-szer R2; egymás után sokszor: L1 sokszor nyomogatása

-átemelés: amikor leveszi a csávód a labdát megnyomod gyorsan azt az irányzékot amerre áll aztán gyorsan a háta felé levõt

-testcsel: A:mozgás közben:miközben futsz megnyomod az egyik irányt, hogy forduljon majd gyorsan az ellenkezõt; B :állóhelyzetben:megnyomod az r2-t hogy megálljon az embered, ha úgy áll meg hogy a labda teljesen ott van a lábadnál akkor nyomj hirtelen egymás után egy, az embernek megfelelõ oldalirányt 2-szer

-hátrahúzós csel (jobban nem tom megfogalmazni): megállsz az R2-vel és miközben lenyomva tartod még mindig az R2-t megnyomod az embernek hátrafelé az irányt

-becsúszó láb feletti átpöccintés: a jobb stickket a futás irányába told el

-lövõcsel: nyomd a lövés vagy a beadást (beadást csak akkor ha megy az erõssége is) és miközben megy az errõsség csíkja nyomd le a passzt!

-átlépõs csel: miközben a passz után gurul az ebbered felé a labda nem nyomsz semmi irányt csak az R1-et, azaz a gyorsfutás gombot!

Breki33

keresõvel a többit is megtalálod itt

alul beírod és kijönnek a hozzászólások

De ezt bill-el nem érdemes tolni hanem gamepaddal, sokkal jobb úgy sztem.
Breki33
nem enged kapcsolódni a serverre
hello
most szereztem be a játékot , és mint teljesen lama lenne pár kérdésem , mert FAQ nem jóak.

Tudom kell vmien suprpatch , linket megköszönném
Mezcsomag és Labdacsomag linkje is jöhet

Meg amik kellhetnek játékhoz

És aki Bill.-el tolja , mondja el légyszíves , hol lehet beállítani és meik gombokat használja. És egy 1-2 tökküt(csel , emelés , dekázás stb... ) köffffi

báttyó02
<#vigyor4>

jbal
lyon?😮

fsgh
pontosan😊))))😉

Termi nincs kedved az Inter topicba is járni?😛😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

báttyó02
SA:?A_:SD:?ASD:?ASD
szegénybalu na majd a hamburg vagy a lyon ?:_SDAS_A?😄

Terminátor14
Mivan?
Gyõzött a jobbik, elõre mondtam 😄DD

CSAK a Fradi

jbal
ááááááá ez nem igaz😞(((((

Terminátor14
inter-roma 4-3

köszönöm szépen <#worship>

CSAK a Fradi

tobias88
Hell, nekem még ilyen nem volt!:
4-1 re nyertem, de a játékosok listáján összesen csak 3 gól szerepel és a match details menüpontban ahol megmutatja hogy születtek a gólok, ott is csak 3! Ez miért van?
jbal