PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg azért akadnka hibák de a jó szándék becsülendõ
Thx, de mit keres Tonge a magyar csapatban? Gera nincs? Nem mintha hiányolnám meg játszanék a magyar csapattal de azért!
új OF, a feljutott csapatokkal
Szerintem sem,csak a pes 6-ban
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Az biztos,hogy magyae de az nem,hogy labdarúgás<#levele>#levele><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
magyar LABDARÚGÁS a helyes kifelyezés<#hehe>#hehe>
msn:[email protected] bárki felvehet
Valaki megmondaná hogyan kell a Pes4-en online-on játszani? Felraktam a Pesonline 2.01-et de vhogy nem jó.
Tesco-ba nem nagyon láttam de menézem úgy is nyílt egy új a közelben P
nekem a felsõ van meg 1 ilyen de ez semmi 0

nekem a felsõ van meg 1 ilyen de ez semmi 0

Hát a felsõ rettentõ ócska szerintem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
azt szeretném kérdezni h hol is lehet 3k-ért megvenni azt a saitek impact gamepadot?asszem van két fajta
ez
meg ez
asszem az elsõ az 4000 a második meg 3000 Ft.
ez
meg ez
asszem az elsõ az 4000 a második meg 3000 Ft.
itt elég sok van
no de Mák ide vagy oda, azért sikerült 2 milánost is megverni, pedig durva voltmá 😄D
Lassan megszokom 😄
Lassan megszokom 😄
Hát igen, a milán...
Ez meg Dejan:
A minõségét úgy lerontottam, ahogy csak tudtam, de még így is nagyon nagy lett, nemtom mért 😞 sorry
Ez meg Dejan:
A minõségét úgy lerontottam, ahogy csak tudtam, de még így is nagyon nagy lett, nemtom mért 😞 sorry
CSAK a Fradi
Na akkor látod most én miket éltem át ellened...<#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
legalább rosszabb lesz a statom, és nem lesz arcolás. Csak már rálõni se merek, mert tudom, h. semmi se gól 😛
jee, megvertem Milánost Chelseavel. Full durva Milán ellen játszani, minden laszti övé, és mindent véd a kapus, meg stb... Fú még üres kaput se lõttem be. 😄D De azért sikerült a gyõzelem a hosszabbításban 😊
Na ez aztán az izgi, széllel szemben.
Sajna szegény Chelseanek amilyen jó a kerete annyira unlucky... Eddig 1* nem volt még szerencsém vele, mindig meg kellett mindenért duplán szenvedni. De sebaj. 😊
Na ez aztán az izgi, széllel szemben.
Sajna szegény Chelseanek amilyen jó a kerete annyira unlucky... Eddig 1* nem volt még szerencsém vele, mindig meg kellett mindenért duplán szenvedni. De sebaj. 😊
sziasztok!
1 Bullard arcot tud valaki?
elõre is emgköszönném vagy 1 linket 1 olyan oldalhoz amin arcok vannak.
1 Bullard arcot tud valaki?
elõre is emgköszönném vagy 1 linket 1 olyan oldalhoz amin arcok vannak.
jah, Recoba túl ballábas, nem vállalta el jobbal. Viszont annyira meg ügyes, hogy ballal megpróbálja. 😊
Nem egészen...
Nemtom látszik-e, de ugye egyrészt nem egyenesen, hanem kicsit átlósan futottam, másrészt megtolás után ellentétes irányt nyomtam együtt a lövéssel 😊
Nemtom látszik-e, de ugye egyrészt nem egyenesen, hanem kicsit átlósan futottam, másrészt megtolás után ellentétes irányt nyomtam együtt a lövéssel 😊
CSAK a Fradi
Én legelõször még a challange training-en kapott PES pontokból vettem meg. Onnan kb fél óra alatt össze lehet szedni a rávalót. (amúgy ha nem akarsz szenvedni, pl a PESFan-féle opton file editorral át tudod írni a pontjaidat, FN-n fent van)
amúgy kösz, igazad volt. 😊
Pl. ez az edit hogy shopolási tényezõ.. Szívjál MLben , amíg összejön a pontod, hogy utána tudjál normális MLt játszani. Hát ez fantasztikus. 😄
Persze csak ha addig nem sima meccseket játszik az ember, vagy nem 99ks pes pontos optionsfilet tesz be.
Pl. ez az edit hogy shopolási tényezõ.. Szívjál MLben , amíg összejön a pontod, hogy utána tudjál normális MLt játszani. Hát ez fantasztikus. 😄
Persze csak ha addig nem sima meccseket játszik az ember, vagy nem 99ks pes pontos optionsfilet tesz be.
jah. Akkor valszeg a shop miatt nincs.
lol... Hogy minek kell ez a shopolás, nagyon nem értem 😊
lol... Hogy minek kell ez a shopolás, nagyon nem értem 😊
Üdv, miután feltöltötted pl. random csapatokkal, felül megjelenik egy EDIT gomb, hogyha a shop-ban megvásároltad az edit módot.
Hallod, én is akartam MLt kezdeni, de elfelejtettem, hogy kell saját magam berakni csapatokat a ligába?
Mert ugye nyomok egy körgombot, akkor berakja randomra (ugye négyzetre is), ha a háromszöget megnyomom az egész visszaugrik... Ha kört, akkor semmi se... Pedig emlékszem, simán lehetett rakni be egyesével a csapatokat, sõt magamat 1. ligába, stb stb...
De akkor is szenvednem kellett vele, míg elõjött, de most egyáltalán nemtom... Ugy a 3.0s superpatch van, de szerintem az mind1...
Mert ugye nyomok egy körgombot, akkor berakja randomra (ugye négyzetre is), ha a háromszöget megnyomom az egész visszaugrik... Ha kört, akkor semmi se... Pedig emlékszem, simán lehetett rakni be egyesével a csapatokat, sõt magamat 1. ligába, stb stb...
De akkor is szenvednem kellett vele, míg elõjött, de most egyáltalán nemtom... Ugy a 3.0s superpatch van, de szerintem az mind1...
illetve lövést akartam írni<#smile>#smile>
Az elsõt sima d-vel rúgtad?
Nah kezdtem egy új ml-t az Inter új keretével...😊
Recoba elsõ gólja:
Adrianoé:
A szokásos szabadrúgásgólokat(1 Adri és 1 Recoba 😄DD) nem teszem be 😊
Recoba elsõ gólja:
Adrianoé:
A szokásos szabadrúgásgólokat(1 Adri és 1 Recoba 😄DD) nem teszem be 😊
CSAK a Fradi
sztem ha olyan lesz, mint a már volt cl patchek, akkor élvezhetõ is lesz, meg játszható is
egyáltalán, van itt, akit érdekel? mert nem láttam hsz-eekt róla...
és akkor most nyíltan teszem fel a kérdést: kinek mi a véleménye, milyen lesz az új cl patch?
nincs mit kideríteni, és nem vagyok hajlandó ezzel többet foglalkozni
tudod, okos enged szamár szenved...
sztem utánanézek, h ezt hogy képzelik itt
tudod, okos enged szamár szenved...
sztem utánanézek, h ezt hogy képzelik itt
ez nem paranoia csak elegeünk van a nem idevaló elemekbõl
és nem olyan nehéz kideríteni a dolgokat
és nem olyan nehéz kideríteni a dolgokat
tök paranoiások lettetek😄