PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem azért, de 1 ha pl egy 14 éves még nám látott ennél durvább képet, az sztem gáz! Ha egy 18 éves nem látott ennél durvábbat élõben, az nagyon gáz!
fú, én is beírok: én meg 17 vagyok! húú, de zajlik az élet!
fiúk, remélem, elmúlt a killr-paranoiátok!
amúgy elég kompromitálóak a képek
ja, és egy kérdés: online roster kéne, olyan, amiben már az össezs igazolás benne van (barca--thuram-ék, real--nistelrooy, chelsea--sheva stb)! elõre is köcce
fiúk, remélem, elmúlt a killr-paranoiátok!
amúgy elég kompromitálóak a képek
ja, és egy kérdés: online roster kéne, olyan, amiben már az össezs igazolás benne van (barca--thuram-ék, real--nistelrooy, chelsea--sheva stb)! elõre is köcce
számoljunk
battyo szerint 2 hónapja 18, tehát nyáron ünnepli a szülinapját
ha tavaly télen azt írja h 16, igaza van e?
jó számolást balu, elõkészít a holnapi matekra!
battyo szerint 2 hónapja 18, tehát nyáron ünnepli a szülinapját
ha tavaly télen azt írja h 16, igaza van e?
jó számolást balu, elõkészít a holnapi matekra!
Avanti Crociati!
2honapja 18multam szal ezt bebuktad -.-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
azért lehetnél a jbalu félékre tekintettel :}
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Erõsen korhatáros ez a kép...
De annál jobb! <#buck>#buck>
De annál jobb! <#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
😄DDDDDDD ezek a képek ide😄
na én már ki is vettem a fav-ból a FIFA07 topikot vhogy nem érdekel az a szar játék😄
na én már ki is vettem a fav-ból a FIFA07 topikot vhogy nem érdekel az a szar játék😄
Lol gyerek megvert 3-1re, és végig HAHAzott, meg minden hülyeség, hogy mekkora béna vok, meg õ mekkora király, ez ingame massagebe 😄
Akart még, játszottunk, akkor megvertem 2-0ra, akkor kevesebb szöveg volt.
3. meccsen 3-1, 1 darab beírása SEM volt 😄
aztán 90. perc connection lost.
Ilyenkor szerintetek kilép a játékból is a srác?? másfajta módszer nincs mi?
Akkor valszeg ilyenkor mára ennyi? 😛
Akart még, játszottunk, akkor megvertem 2-0ra, akkor kevesebb szöveg volt.
3. meccsen 3-1, 1 darab beírása SEM volt 😄
aztán 90. perc connection lost.
Ilyenkor szerintetek kilép a játékból is a srác?? másfajta módszer nincs mi?
Akkor valszeg ilyenkor mára ennyi? 😛
De legalább ha nem laggol, szépen lehet velük játszani, csak gól nem lesz belõle. Mert a 93as shot acculary az nem elég. 😛
A motiváció a gyõzelemre szinte mindig megvan, mert sose éri el az ember... Csak ha valami csoda folytán 3-4%os helyzetkihasználás van. 😄
Aztán akkor mit csináljon az ember jobb ellenfél ellen, ahol még nincs is sok helyzete.. furi. 😊
Nekem mindenki olyan könnyen lõ gólt kb. 50%os helyzetkihasználással, én meg rohadt nehezen. 😄 Biztos én csinálok vmit rosszul... De mindent nem lehet üres kapura mattolni, az elég ritka... És én se úgy kapom a gólokat. 😊
Na de legalább kell fejlõdni 😄
A motiváció a gyõzelemre szinte mindig megvan, mert sose éri el az ember... Csak ha valami csoda folytán 3-4%os helyzetkihasználás van. 😄
Aztán akkor mit csináljon az ember jobb ellenfél ellen, ahol még nincs is sok helyzete.. furi. 😊
Nekem mindenki olyan könnyen lõ gólt kb. 50%os helyzetkihasználással, én meg rohadt nehezen. 😄 Biztos én csinálok vmit rosszul... De mindent nem lehet üres kapura mattolni, az elég ritka... És én se úgy kapom a gólokat. 😊
Na de legalább kell fejlõdni 😄
Chelsea az isten csapat. Kaptam 2 potyagólt, kapus bevédte a hazaadás szintû labdákat, több helyzete nem is volt, nekem meg kihagyott mindent 2-2.
Hosszabbítás elõtt mondja, hogy mekkorát csítelek hogy a frissebb Chelseam van.
Aztán 3 perc alatt volt 5 helyzetem, mind 1-1 kapussal szembe, mind mellé,v. kapusba 😄
Jó ez a Chelsea, nem hagyja, h. elbízza magát az ember... Egyszerûen irdatlan peches csapat, többszörös erõn felül kell teljesíteni, ha nyerni akar az ember. 😊 És a 10 helyzet se elég , szal itt végülis ha zsinórban gyártja az ember a ziccereket, akkor se nyer, szal végülis nincs felsõ határ, h. mennyit kell teljesíteni a gyõzelemhez. 😊
Hosszabbítás elõtt mondja, hogy mekkorát csítelek hogy a frissebb Chelseam van.
Aztán 3 perc alatt volt 5 helyzetem, mind 1-1 kapussal szembe, mind mellé,v. kapusba 😄
Jó ez a Chelsea, nem hagyja, h. elbízza magát az ember... Egyszerûen irdatlan peches csapat, többszörös erõn felül kell teljesíteni, ha nyerni akar az ember. 😊 És a 10 helyzet se elég , szal itt végülis ha zsinórban gyártja az ember a ziccereket, akkor se nyer, szal végülis nincs felsõ határ, h. mennyit kell teljesíteni a gyõzelemhez. 😊
Hát én ilyenekt nem piszkálok,ugyhohgy ha a patch nem nyúlt hozzá,akkor igen.
Pedig nekem superpatch van fent csak.Kitserver-el csak mezeket raktam be.
hát akkor ilyen ha gs-be berakva nem fér be rendesen és lebutitja kevesebb színre
a kitserveres stadionpackokban vannak ilyen füvek
a kitserveres stadionpackokban vannak ilyen füvek
Szerintem a játékban is "ilyen".Mér milyen?<#vigyor4>#vigyor4>
Ronaldo Marseille mezben...
És még sokan mások...

És még sokan mások...

hát gratulálok. 😊
Amúgy Inter vs Real tudhatnátok, h. egyértelmû Inter tunning.
És nem az Intert húzom le egyáltalán. 😊 Meg nem is a Reált! ez csak egy gém...
Amúgy Inter vs Real tudhatnátok, h. egyértelmû Inter tunning.
És nem az Intert húzom le egyáltalán. 😊 Meg nem is a Reált! ez csak egy gém...
Nem játszunk egyet?
hu mekkora csalás
belövöm a srácnak a 3-at erre szó nélkül kilép mondom ok legalább enyém 3-0-al

belövöm a srácnak a 3-at erre szó nélkül kilép mondom ok legalább enyém 3-0-al
Edit módban lehet szerkeszteni a mezeket, ha jól emlékszem, de elég macerás, és aztán meg sem közelíti a kitserveres mezek minõségét.
A Proevolutionline csinált a Superpatch-hez egy serie B kieget, és abból szedtem ki a mezeket. ML-ben olasz "bajnokságban" játszok, úgyhogy a többi nem nagyon érint, de azokat is össze lehet vadászni szerintem. A németet pl pesx.de-rõl 100%
nem használok új rostert
nem tudnék egy igazságtalanul szétszedett csapattal játszani
Pes5-öt letöröltem csak we9-em van és a világbajnok csapattal játszom
kezd összeállni a védelem ma
illetve holnap P
nem tudnék egy igazságtalanul szétszedett csapattal játszani
Pes5-öt letöröltem csak we9-em van és a világbajnok csapattal játszom
kezd összeállni a védelem ma
illetve holnap P
Breki kipróbáltad az új rostert.szted meg lehet csinálni h rendesen legyen mez?
és neked most mi is van a PES-eden?vagyis mi a trendi?😄
és neked most mi is van a PES-eden?vagyis mi a trendi?😄
ja de asszem van lehetsõég vhogy az option file-ban is átszerkeszteni a mezt.melyik kitserverrel oldottad meg?vagyis melik mezcsomaggal?
Ja, mert a játékoskereteket frissítették benne, a mezcserét én kitserverrel oldottam meg. Amúgy ahonnan szedtem, ott azt írták, hogy 99%-os, szóval gondoltam, hogy nem hibátlan.
Játszottam 1 meccset, srác kiválasztja a Real-t, na mondom kipróbálom az Inter-t a Madrid ellen, hát bejött !
Adriano életveszély !!! Bárhonnan !!!
4-1 re nyertem, de két ilyen góllal:
majd nem sokkal késöbb...
Adriano életveszély !!! Bárhonnan !!!
4-1 re nyertem, de két ilyen góllal:
majd nem sokkal késöbb...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]