PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Az lenne a kérdésem, DKZ Studioval rakom be az arcokat és a Special Hairstyles mettõl meddig tart???
Elõre is köszi, bye
Az lenne a kérdésem, DKZ Studioval rakom be az arcokat és a Special Hairstyles mettõl meddig tart???
Elõre is köszi, bye
ERR MOST MEG NEM ENGED BE A JELSZAVAMMAL
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
vagy van valami más roster?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
rátettem a k peccset,most nagyon király,viszont a nevek még mindig koreai nyleven vannak
ezt nem angolositották ? :S

nt89.net
<.:nt89:.>
hi mate i hexedited turfs !
--------------------------------------------------------------------------------
can you prepare me a 512x512 256 colours turf please ?
Gondolom ez azt jelenti, hogy lehet duplatexturás füvezés
haveromnak van 1 PS-es gamepadja 2 analóggal stb.
az a kérdésem, hogy meglehet e valahogyan oldani, hogy PC-re csatlakoztassam és, hogy használni is tudjam?
elõre is kösz a segitséget
* Ultimate Game of 2006
* Xbox game of the Year
* Nuts All-Nighter Award
* PlayStation Game of the Year
A KONAMI még jelölve lett a következõ díjra:
* Publisher of the Year
Szavazni ITT lehet !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
meg alapbol mellette van egy patch is...
amugy miskolci vagyok 😛
van egy oylan problémám h felteszem a liveware-t,elkezdi telepiteni de kiir vmi hibát a 0_text.afsre vonatkozóan |:
ugyhogy azt csináltam hogy addig feltelepitettem amig tudja,és utána áthuzgáltam a fájlokat ahogy kell a könyvtárába
most elis indul,de a meccs kezdeténél amikor a felállást kell megadni kifagy :\
nálatok nemvolt iylen? ezzel a hiba kiirással nem lehet vmit csinálni ? már tiszta ideg vagyok mer mshonnan meg nemtudom leszedni mer krva lassu :@
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
na akkor léptem ki, a meccset természetesen 3-0-al õ nyerte !
ezúton is gratulálok hozzá !!!
azzal kezdte, hogy hátulról felvágott mikor kiugrottam persze rögtön pirosat, de hiába támadtam végig kapufa újra felrúg hátulról.
Persze visszavágóra nem állt ki.
mi lett azzal a gbase.cg-s fórummal amiben a superpatchez voltak a linkek?
" .TR. " néven fut, vigyázzatok vele (asszem 4ezer körüli helyezett) !
egy meccsen, es orditva nogatta mozgekonyabb jatekra meg gollovesre.
Hiaba, a biro csak nem rugott golt.
Az elnezes oka az, hogy az edzo, a 48 eves Ralf Rangnick szinvak,
csapata pedig ezuttal nem a szokasos kek mezben es nadragban,
hanem vorosben jatszott, a biro pedig zoldben volt.
Mivel a szinvakok "eloszeretettel" tevesztik ossze a zoldet a pirossal,
nem csoda, hogy Rangnick mesternek egy ido utan szemet szurt a biro
tehetetlenkedese.
"Mozogjal mar!" - orditozta neki fel-felpattanva a kispadrol.
Hamarosan azonban felvilagositottak a szereposztasrol,
az edzot pedig azota sokkal tobb mosolygo ember veszi korul, aminek nemigen
orul.
na jó egy off de kapcsolódik a pes-hez ert ha ez enm jó nem tudok pes-elni<#idiota>#idiota>
erre nem tud vki vmit?
"van valami probléma a gépemmel.tudjátok ha bekapcsolom akkor ír ki mindenféle szövegeket fekete képernyõre fehér betûvel.na ottnekem néha leáll és egy idõ után vmi bott device-s dolgot ír ki h indítsam újra és állítsam be a bott device-t.nem tom mért most a floppyn van az a default:Sés ha berakok egy floppyt indítana is róla.raktam már a bottolást mindenre de ugyanaz.most szerencsém volt nem ragadt le de ebben nem lehetek biztos h mikor áll le.így meg ugye nem lehet csinálni.nem tudtok vmi megoldást?
köszi"