PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Na létszi máshol még ne terjesszétek nemtudom mennyire publikus

512 TURF BIN

--------------------------------------------------------------------------------

hi frenkie, here you got the Stamford Bridge hexedited with 512x512 turf 256 colours, day fine for stadium server, Good Luck

link:

please let me know your progress

Breki33
hát szerintem elrontotta a beírást
Akkor meg azt a 200-as csomagot miért ne tudná bemásolni kérdem én....
Néha itt alapvetõ gondok vannak....

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Breki33
ha van már 36 stadionja ezt tudja gondolom

de lehet én ittam sok bort tegnap P
jbal
a 7-essel meg lehet olyat h a hazai csapat stadionja

A stadionokat a KitServer (Stadion server) kezeli, ezért ne ott keresd õket a játékban, ahol eddig. A mezválasztó menü alatt vannak, úgy mint a labdák, csak a PAGE UP gombbal válts át másik oldalra, majd a 0, 8 -as gombokkal tudsz váltani a stadionok között.
A legjobb az lenne, ha elolvasnád a kitserver hivatalos leírását...

Breki33
néz meg egy olyat amit behoz szintaktikában

legegyszerûbb ha egy jól mûködõ stadion szövegrészét vágólapra másolod és visszamásolva azt írod át és úgy hogy a könyvtárnevet nem bepötyögöd hanem szintén vágólapról másolod.
PESFAN
Én próbálom folyamatosan balu.
Hiába ez az opt file ami benne van nem írja át a csapatneveket amikor én akarom átírni akkor meg kifagy editben.

Másik bajom, hogy azt a sok stadiont hogy a fenébe kell betenni.
Követtem a PEShungarys leírást de semmi.
Bemásolom oda ahová kéri lesz egy stadium mappám benne a sok stadion, a kload. nfo-tban átírom amit kell de semmi, ugyanaz a 36 vagy mennyi stadion van a játékban és sehol sem találom a többit.

Valaki hlp pls.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

"4. pedig ha jól veszem ki olyan online rendszerrõl szól ahol 8an lehetnek egyszerre a pályán"

Hát én már azzal is elégedett lennék ha 2-2 ember lehetne online,persze külön gépekrõl.Érdekes lenne mindig más játékosal párban játszani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jbal
cd-rom érdekes
vki próbálta rajtam kívül a superpatcht?(nem meg Quaresmán kívül)

És mikor jelenik meg?
Hegeace
fejlesztésekrõl ír: gép inteligencia, üresbe mozgás ha nincs nála labda, a védõk megforgatása, meg visszazárnak a védõk. a lövés technikák is fejlesztve, cselezési rendszer is. 3. bekezdés a licenszekrõl szól a 4. pedig ha jól veszem ki olyan online rendszerrõl szól ahol 8an lehetnek egyszerre a pályán 😊

Heló szia remélem hogy vagy

Terminátor14
Lényeg a végén van, online zsír új lesz, 4 gépen 8 emberke is tolhatja.

CSAK a Fradi

Terminátor14
még így is 10k

CSAK a Fradi

Breki33
The PES 6 from what I heard..well read this:

With the series famed for its realism, Pro Evolution Soccer 6 is packed with new gameplay additions. Player AI has been upgraded, with players running intelligently into space when not in possession of the ball, while the physical side of play has been refined, with players working to turn defenders as they receive the ball, with defenders learning to back off slightly to prevent such moves.

The shooting system has also been refined, and players will be able to attempt more snap shots than in previous versions, while volleys and half-volleys have been reworked. Other new moves include the ability to retain control of the ball when performing a sliding tackle, while all-new feints and backwards dribbling are now available thanks to the improved dribbling controls.

Konami’s commitment to introduce new licences to the series is also confirmed at the Games Convention and Pro Evolution Soccer 6 will include the fully-licensed kits for the Czech, French, Australian, English, Italian, Argentinian, Spanish and Swedish national sides. Similarly, the French Championat league has been added to the game following a new agreement, alongside Bayern Munich, Portugal’s Sporting Lisbon and Benfica, Greek giants Olympiacos Piraeus, and Manchester United from England. The previously-announced Brasilian striker Adriano will appear on the German packaging, too.

And This:

The online side of the PlayStation 2 and PC game has been massively revamped. Shingo ‘Seabass’ Takatsuka’s and his team have implemented a new online system that allows up to eight players to compete simultaneously through four linked systems.

valaki lefordítaná?
Fyrex
CD-ROM?

Avanti Crociati!

Breki33
Frenkie,

Ci sono Tantissime Novità su Pesmania - www.p3smania.com

Cerchiamo di elencarle tutte :

1) ---- PES 6 per PC ----

Accordo raggiunto con Imbogames, uno dei maggiori negozi online di videogiochi per

!!! *GRANDE SCONTO DEL 10% SULLA PRENOTAZIONE DI PES 6 per PC* !!!

Prenotazione già possibile fin da ora !!

http://www.p3smania.com/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=32
Breki33
Breki33
elõször képeket lenne jó látni róla

kitserveres stadion?
ha jó nt-hez is felkerülhet illetve a soccergaming fórumba

csak jönnön a 2ga-s bin végre
Én mint a peshungary vezetõje szivesen kirakom a saját készítésû kiegészítõket, csak kûldjétek el nekem!

Nem is bonyolult a grafikai szerkesztése a játéknak.
pl füveket egész könnyen ki lehet cserélni.
Kérdés: ha megcsináltam egy stadiont korrekten(pl pofásabb fû,új háló) kinek küldjem el,hogy felrakja valahova letölthetõbe?
Peshungary-sok vannak itt?Met az lenne a legcélszerûbb ha nekik elküldeném ,Õk pedig felrakják az oldalra public downloadba.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

0 és a 9 es gombokkal lapozgatsz köztük.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

PESFAN
a 0 points locked allt

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
be persze

Beraktad az Option fájlt?

PESFAN
Köszönöm szépen.

Most már minden jó egyetlenegy kérdésem maradt és békén hagylak benneteket.
Én rontottam el valamit, vagy ebben a patchben nincsenek átírva a csapatok nevei.
Pl Evereton - Mersey Side Blue

Ha én rontottam el akkor mondjátok el pls hogy mit?

Amúgy ez az:
http://files.filefront.com//;5510923;;/

peshungary-n az SP!-es cikkben.

http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=916

PESFAN
Az merre van Quaresma keresõ nem találta

SP4? Akkor szedd le a "Nincsen otthon az eredeti DVD-m" nevezetû PES5.exe fájlt. Ugyan csak ki van linkelve peshungary-n.

PESFAN
Megõrülök.
Szenvedek már vagy egy órája hogy feltegyem erre amikor felmegy minden és elindítom az exet kiírja wrong disc inserted.
Most mi a baja?

Így van....😊

PESFAN
És miután kitserverbe bemásoltam azt a tömérdek stadiont a játékban megjeleniik majd?
Vagy valamivel külön ki kell választani?

jbal
aki most kezdené torrentrõl szedje az sp4-et villámgyors

http://rapidshare.de/files/33257867/uni.rar

jbal
sp4-ben van

PESFAN
BIG THX

Kicsomagolni...
Töltsél le UHA tömörítõt. Peshungary-n kilinkeltem.

PESFAN
Srácok mit kell csinálni az uha fájlal?

Tudtok nekem kitserverhez 1 mezcsomagot????Nekem van 1 elég jó csak néhány mez még nincs meg benne......

báttyó02
hát ez vicc....
nyomoik 6meccset ebbõl 3szor kilépnek mikor nyerésre állok
az egyik nyomorék meg 2védõs taktikkal áll fel,erre csodálkozik ha köze nincs a meccshez...idioták

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

PESFAN
és mit kell csinálni az uha-val?

jbal
na ha stadion serverrel megcsináltam mivel és hol lehet stadiont választani?

jbal
nem.de öcsém ez olyan bonyolult.rar helyett ilyen uha-k vannak.áááááááááá

PESFAN
Ha fel akarom tenni az sp 4-et akkor ugye nem kell hogy fennt legyen az elõzõ 3?

kuktabá
kösz Gabe benned biztam

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

jbal
én is filefrontról.nem jön rosszul
peshungary-t nézd fel lesz rakva saját szerverre

Az alap adatbázist,amivel a játék kijött.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kuktabá
kösz a választt.-

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

koki44
Torrentrõl töltöd?
Én elindítottam a filefront-os linkeket de nagyon lassan jött.