PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
512 TURF BIN
--------------------------------------------------------------------------------
hi frenkie, here you got the Stamford Bridge hexedited with 512x512 turf 256 colours, day fine for stadium server, Good Luck
link:
please let me know your progress
Néha itt alapvetõ gondok vannak....
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
A legjobb az lenne, ha elolvasnád a kitserver hivatalos leírását...
legegyszerûbb ha egy jól mûködõ stadion szövegrészét vágólapra másolod és visszamásolva azt írod át és úgy hogy a könyvtárnevet nem bepötyögöd hanem szintén vágólapról másolod.
Hiába ez az opt file ami benne van nem írja át a csapatneveket amikor én akarom átírni akkor meg kifagy editben.
Másik bajom, hogy azt a sok stadiont hogy a fenébe kell betenni.
Követtem a PEShungarys leírást de semmi.
Bemásolom oda ahová kéri lesz egy stadium mappám benne a sok stadion, a kload. nfo-tban átírom amit kell de semmi, ugyanaz a 36 vagy mennyi stadion van a játékban és sehol sem találom a többit.
Valaki hlp pls.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Hát én már azzal is elégedett lennék ha 2-2 ember lehetne online,persze külön gépekrõl.Érdekes lenne mindig más játékosal párban játszani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Heló szia remélem hogy vagy
With the series famed for its realism, Pro Evolution Soccer 6 is packed with new gameplay additions. Player AI has been upgraded, with players running intelligently into space when not in possession of the ball, while the physical side of play has been refined, with players working to turn defenders as they receive the ball, with defenders learning to back off slightly to prevent such moves.
The shooting system has also been refined, and players will be able to attempt more snap shots than in previous versions, while volleys and half-volleys have been reworked. Other new moves include the ability to retain control of the ball when performing a sliding tackle, while all-new feints and backwards dribbling are now available thanks to the improved dribbling controls.
Konami’s commitment to introduce new licences to the series is also confirmed at the Games Convention and Pro Evolution Soccer 6 will include the fully-licensed kits for the Czech, French, Australian, English, Italian, Argentinian, Spanish and Swedish national sides. Similarly, the French Championat league has been added to the game following a new agreement, alongside Bayern Munich, Portugal’s Sporting Lisbon and Benfica, Greek giants Olympiacos Piraeus, and Manchester United from England. The previously-announced Brasilian striker Adriano will appear on the German packaging, too.
And This:
The online side of the PlayStation 2 and PC game has been massively revamped. Shingo ‘Seabass’ Takatsuka’s and his team have implemented a new online system that allows up to eight players to compete simultaneously through four linked systems.
valaki lefordítaná?
Ci sono Tantissime Novità su Pesmania - www.p3smania.com
Cerchiamo di elencarle tutte :
1) ---- PES 6 per PC ----
Accordo raggiunto con Imbogames, uno dei maggiori negozi online di videogiochi per
!!! *GRANDE SCONTO DEL 10% SULLA PRENOTAZIONE DI PES 6 per PC* !!!
Prenotazione già possibile fin da ora !!
http://www.p3smania.com/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=32
kitserveres stadion?
ha jó nt-hez is felkerülhet illetve a soccergaming fórumba
csak jönnön a 2ga-s bin végre
pl füveket egész könnyen ki lehet cserélni.
Kérdés: ha megcsináltam egy stadiont korrekten(pl pofásabb fû,új háló) kinek küldjem el,hogy felrakja valahova letölthetõbe?
Peshungary-sok vannak itt?Met az lenne a legcélszerûbb ha nekik elküldeném ,Õk pedig felrakják az oldalra public downloadba.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Most már minden jó egyetlenegy kérdésem maradt és békén hagylak benneteket.
Én rontottam el valamit, vagy ebben a patchben nincsenek átírva a csapatok nevei.
Pl Evereton - Mersey Side Blue
Ha én rontottam el akkor mondjátok el pls hogy mit?
http://files.filefront.com//;5510923;;/
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=916
Szenvedek már vagy egy órája hogy feltegyem erre amikor felmegy minden és elindítom az exet kiírja wrong disc inserted.
Most mi a baja?
Vagy valamivel külön ki kell választani?
Töltsél le UHA tömörítõt. Peshungary-n kilinkeltem.
nyomoik 6meccset ebbõl 3szor kilépnek mikor nyerésre állok
az egyik nyomorék meg 2védõs taktikkal áll fel,erre csodálkozik ha köze nincs a meccshez...idioták
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.