PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
sp4-hez kellenek az elõzõ részek, vagy egybõl lehet feltenni az origi pes5re?

Steam Nick: adakiller

jbal
grat!bárcsak én így kezdtem volna
OFF:milyen téma az?

horpeti
ezt a kérdést nem értem, ha az volt

tobias88
Az nem is azt jelenti, hogy az adott pillanatban hogy játszik a csapatod, mennyit birtokolja a labdát?
horpeti
De auto beállításnál is lehet pillanatnyilag befolyásolni az intenzitást... ha támadsz pl. normálon és felrakod pirosig, akkor nem fogja visszavenni egészen addig, ameddig nálad van a laszti és támadsz, de utána visszaáll sárga környékére.

ugyanez van védekezésnél is, ha támad ellen és benyomod kékig, akkor szépen ott marad, ameddig meg nem szerzed a labdát...

horpeti
ez meg lol! 😊

Én nem manuálist használok, de sokszor tapasztalom, hogy magától beáll védekezõbbre (zöld) a csapat, pont amikor menni kéne.... és ez eléggé idegesít. 😄

De mivel nem akarom folyamatosan állítgatni meccs közben, ezért van autón...

pl. ha auto attackra van állítva, akkor ha támadok felviszi pirosig, és megy elõre boldog boldogtalan, ami akár még jó is lehet.. Viszont ha ellen támad, akkor visszamegy sárgára, és nem az van, hogy elõlrõl drukkolnak a védõknek a középpályások... :F

horpeti
ez nem feltétlenül cheat 😊))))))))

tobias88
Én írtam levelet a konaminak, és visszaküldték, hogy jelenleg még nem találkoztak mûködõképes cheattel, denekem már volt pár, mikor "véletlenül" haveromnál hátul csak 2 ember maradt, a beállított 4 helyett!
Olyan csalásal találkozott már valaki hogy a támadás-védekezés intenzitását szabályozó kis "kapcsolót" (ami a játékos neve mellett van)az ellenfél variálja?
Nekem az mindig "manual"-on van hogy én tudjam állitgatni helyzettöl függõen.Na most játszok egy gyerekel,Elhúz az elsõ félidõben 2-0-ra,persze támadóbb felállásra kényszerültem,és ezt is fel akartam egyet vinni "narancssárga" állásba.Felnyomom,1-2 másodperc múlva visszamegy.Kinlódok ott vele,de mindig visszaállt középre a "sárga" szintre.Mondom biztos elállitottam a taktika részen véletlenül automatikusra.Megnézem,de nem,ott szép manual beállitás van.Felnyomtam utánna full vörösre,pillanatok múlva az is visszaáll...Na kikaptam 5-1-re végül,csodálatos módon adott egy visszavágót,ahol 2-0-ra sikerült gyõzni (a végére vagy 6x beirta hogy "lucky motherfucker").Már meg sem lepõdtem hogy az 1-5 igen,a 2-0 pedig nem került be a statisztikámba...
Utánna másik emberrel is játszottam két meccset,persze kiváncsi voltam ott mit csinál a támadó-védekezö beállitás.Természetessen tökéletessen mûködött...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

báttyó02
eddig jóal megy

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
ph-n nézd meg a cikket van torrent link

Helló!
Rég írtam ide, de most kérdezni szeretnék vmit: tudna nekem vki adni egy olyan, nem filefrontos linket, ahonnan letudnám szedni az sp4-et? esetleg jó, gyors torrent is szóbajöhet! elõre is thx!

Jövök. Gyere english lobby 4-be.

báttyó02
valaki nemjön meccselni?

jbal
meik gombbal lehet választani napszakot "kitserveresen"?

jbal
sp4-es minek?#28225 az a legjobb

eZo
Ha valaki játszik vele annak jól jöhet :
WE 9 LE NOCD

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

PESFAN
az sp4-ben

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

báttyó02
sp4es online rostert merre találok? :S

PESFAN
Az volt a gond hogy fingom sem volt arról hogyan kell a stadionokat a játékban elõhívni.
De már megy faszán és nagyon sirály.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

kuktabá
hopp két online szri

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

kuktabá
jbaluka jelentkezz nálam msnen légyszives online mer onlien szeretnék jáccani kegyeddel :}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

Az U21-s se tudom kiválasztani mert nemes egyszerüen nincs mit csináljak?

CFCHungary
Kösz, de én PES 4-re gondoltam, mert PES 4 FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

Pedig Pes fan editorral ha megnyittom ugy jók a csapat nevek de már a játékban nem .

Most micsináljak?

Nekem ugyanaz a bajom nincsenek rendes csapat nevek.

horpeti
SP4ben az offline roster az mikori kb?

Breki33
és mi volt a gond?

a kilinkelt stadiont nem próbáltátok ki?
báttyó02
bünözövagy
(py)

bestGP
mennyetek az Auchan-ba
két pes5 cédé is felvolt bontva
megneztem dobtam egy esemest enyonak azt lett kodja nekiis meg batyonak is 😄
masikat meg szomszedgyerek kapta

uh jouzlet vot csak figyelni kel
(nemkövettem el buncselekményt mer a zárojegy szetvolt szakitva rajta)

hüje vagy hamán szép nem!4

jbal
igen

Köszi,sikerült! És így online-ban is tudok választani?
jbal
tök mind1.csak bemásolod a stadiums mappát a GDB mappába és kész

Nekem powerpatch van,nem mondaná el vki?mert már csak az kéne az online játékhoz))))!
jbal
sp4-es telepítésnél le van írva

PESFAN
Köszönöm a segítséget.
Akkor mindent jól csináltam csak azt nem tudtam a játékban hogyan kell elõhívni a stadionokat.
Most már megy és nagyon szupi.

Hogyan kell stadionokat berakni,hogy onlineban tudjak választani!? Légyszi segítsetek,mert nem tudom hogyan rakjam be?
PES 6 demoról semmi hír?
jbal
ááááááááá király vagy kösz

Online roster (Augusztus 31):
http://www.zshare.net/download/updated-transfer-file-31st-august-part2-dkz.html

jbal
Quares belinkelte a mezcsomagot a sp4-bõl abba biztos van
http://rapidshare.de/files/33257867/uni.rar

CFCHungary
nekem a pes hez kelene egy chelsea centenáriumi mez vagy ge ymosatni adidas mez meg egy labda please HELP !!!

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

eZo
a 3danalyzer ezzel a hibaüzenettel magyarázza, hogy nem hajlandó tenni a dolgát

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Sziasztok !
Most olvasom,h van sp4 ... biztos jó lehet !
Egy darabig nem próbálhatom ki, mert tegnap megadta magát a vga kártyám ( ASUS GF6600GT ), még jó h van rá garancia még, igy valószinû csere lesz, de 2 hétig biztos nem lesz meg az uj, szóval addig nem pes-ezek, mert a régi kártyámon nem ugy fut ahogy kellene 😞
Bezzeg a fifa 07 demo is simán fut 1280x1024-be😞

horpeti
PES 6 mázlis csapatok miért nincsenek listázva? 😄

CSõ all: most töltöm a Peshungaryn adott torrentlinkrõl a superpatch 4.0 -át, ami 2 gb-os :-( , de én ráérek, meg van valakinek? ha igen aakkor mien-?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

jbal
ez mi?ez az 512 turf bin
a mezválasztásnál lehet napszakot is váltani rámegyek de melyikkel tudom átállítani mondjuk délutánira?

Végre😊 Jól van😊

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Breki33
aki kipróbálja rakhatna be képet