PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
na itt a sp4 minden új
1kérdés:a stadion face meg ilyen servereket muszály letölteni vagy a 0_text-ben benne lesz a 36 stadion?és a server az csak ilyen ráadás?

jbal
az augusztus2-i volt a legújabb mezcsomag?

horpeti
hát ha én azt neked el kezdem küldeni MSNen... 😄

jbal
hát õ most mindenem elveszett úgyhogy ilyen superpatcheket meg ilyeneket töltök
vki tudna egy sp2-es e_text-et?

horpeti
Amúgy nagyon el tudja ám venni az ember kedvét így a gém. 😄

Szerdán pl. nyomtam volna meccseket, de az 1-2. meccs úgy felcseszett, mert irdatlan szemét volt a gép, és esélyt sem adott, hogy azt mondtam, a JÓ K. A. fogok én veled játszani. 😄D

Aztán természetesen játszik az ember, csak minden nap tiszta lappal indul a gém.

horpeti
Hát én azon már 2 hete túlvagyok. 😄D

De azért ha olyanom van, ki tudok borulni nemkicsit.. Mert ugye általában 4-5 ilyen óriási helyzet után van az, hogy valami irdatlan szar helyzetbõl az ellenfél vezetést szerez és megnyeri a meccset...
Elmúlt meccseim kb. 60%a ilyen volt. 😄

De amikor nemvok annyira kiborulva, meg jóhangulatom van, és tiszta fejem, akkor túlteszem magam rajta, és kidolgozok még 3 ilyen helyzetet. 😊
Már ha tudok... Mert nem mindenki béna... Meg én sem vagyok egy csúcsjátékos. 😄

De van, amikor amúgy is kb. lenne 2-3 helyzetem, és azt is kihagyja... Ha szivat, az látszik már a passzoknál is... 😄 nehézkes minden ember, mintha öregfiúk meccs lenne.😄 Na fõleg olyankor van az, hogy góllövésre esély kb. 0%... És olyankor az ember is túljátsza a dolgokat, mert amikor 3-4 jó helyzetben elpuskázza a játékos, akkor nem merem 5.*re is rálõni, hanem próbálok még tisztább helyzetet... Önbizalom meg a béka segge alatt. 😄D

No problemo... Csak olyan idegállapot kell. 😄D Amúgy meg izgibb, mint Milánnal, ott még akkor is nyertem, amikor egyértelmûen bénán játszottam, csak a fent említett szitu az én javamra... Másik srác meg téphette a haját.. 😄

Apropó, nem játszunk pár meccset? 😊

jbal
ez kemény.te csak viseled el h üres kapura hagyod ki a helyzeteket és játszol tovább?én úgy szétverném a gépet😄DDDDDDDDDDDDDDDD

horpeti
igen

báttyó02
we9el ugye müxik a pes5 online kód?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

horpeti
lol Milános 4-0 után kilépett :F

Pedig õ félideje megint hót laggos volt, csak õ volt béna.. 😄

horpeti
Srác visszavágón már mázlis... forduláskor meg olyan hihetetlen laggban kellett volna fordítanom, hogy csuda... De szeretem a buzi embereket.

horpeti
vazz most Inter ellen 25. percben 4-0ra megyek😄 minden bement😄

horpeti
ehh ehh, nem elég hogy Milánnal volt, de még az õ félideje úgy laggolt mint az állat... Lépni se lehetett..õ mind2 félidõben ugyanúgy játszott, szal valszeg neki jó volt.
1. félidõ 2-1, aztán kibekkeltem a 2.at, de hát ez is csak azért ment, mert a játékhoz sík buta volt... 😊
Természetes 2 üres kapumat 5 méterrõl is elszúrt nekem a gép 😄 Nem értem, ha necces a szitu, meg szerencsétlenkedtetni akar a gép mindig adom be üres kapura a passzt, lövéscsíkot rég felhúztam, de csak nem rúgja be egybõl, hanem át akarja venni, amit elcsesz, és oda a helyzetnek 😄 Szal lol...

horpeti
nyomok Chelseavel Milan ellen lol.

Ultrapeches csapat az ultramákos ellen. Kb 0-4et jósolok akkor is, ha szart se tud a gyerek😄

horpeti
vki online?

Pes6demot-akarok!!!!!!!

Breki33
Breki és nincs msn-em.

Viszont van magánéletem P
Breki33
Meg lehet oldani, de elég bonyolult.

Be kell rakni az adott stadiont egy asf-be és ott szerkeszteni.
Méretnövelés tesztelés stb.

Aztán kiszedni és visszarakni.

Szval elég macerás, remélem hamarosan jön a 2ga-s fû és akkor kicsit szupi
lesz szerintem.
PESFAN
Igazad volt, valóban a hep 5-ben az új mezek vannak már.
Király.
Csak én sajna mást is felraktam elõbb amit nem kellett volna az kavart be.
Jó a hep, de az adboardsok nem tetszenek, és a szurkolói hangokat is hiányolom.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

koki44
A soccergaming fórumán található Superpatch 4.0 verziót próbálta már valaki?

kuktabá
srácok onlineba melyik adatbáézist használják leggyakrabban?

ha sp3-asat akkor tudna vki küldeni?

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

nincsnek benne? akkor nekem miért vannak benne?

PESFAN
Nincsenek benne a legújabb mezek
És nem is találok sehol csak darabban.
Mert az ide belinkelt mezek linkje nem mûxik

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

a legujabb mezek is benne vannak a HEP5beXD...de ha nem azt akarod akkor nemtom:S

Üdv!
Breki meg lehet csinálni azt,hogy stadion server-es stadionoknál kicserélni a füvet ? (azért kérdezlek mert olvastam,hogy gyártasz füveket)
Esetleg még a kapun a hálókat is át lehet rakni egyik stadionnál a másikba(ss-nél)?
Ha megoldható megadod a program nevét vagy valami infót?
kösz

Stephen(Sing Chi) Chow forever

breki,itt vagy? Van msn-ed?
PESFAN
Akkor mindenkitõl kérdem kedves nagy hatalmas PES-es barátaim.
:-)

Breki33
De miért mindig csak tõlem kérded? P
Így mások nem válaszonak

volt pár napja ilyen kérdés ahol visszakerestem hozzászólásszámra az ilyen linkeket, vagy keresõbe beirod, hogy kitserver pack
PESFAN
és a legújabb mezeket honnan szerezhetem be Breki?

Breki33
én nem használok HEP5-öt

elég egy jó kitserver stadionpackkal
PESFAN
Ja
Pl hogy nem win updatenél frissítek hanem beállítom az automatikust és akkor gond nélkül leszed minden frissítést.
Jól kitalálta a micro

tobias88
Ejnye, a winfos nem eredeti, ki hallott még ilyet?
Van 100% olyan hogy tovább, mindig van olyan hogy tovább!
PESFAN
Leszedtem már de az a kurva win logo teszt miatt (pedig már ki is kapcsoltam már az a szájbabbaszott DKZ sem települ fel)

ezt szedd le: HEP5 Extra Edition, nekem naon bejön...

PESFAN
Miért nem ír ide senki???!!!

A DKZ studio nem települ fel egy szaros windows logo tesztelés miatt!
Hogy iktathatom ki?
Frissiteni nem frissül az win mert nem eredeti persze

PESFAN
Breki írj már valami véleményt mert kezdenék.
A peshungaryn mindent le kell szednem ami hep 5?
Breki te mit mondasz?

PESFAN
Azt honnan lehet?
Nem tom jó az?
Mert a super az nagyon zsír lett.

sztem szedd le a HEP5öt, és még az emirates stadiont is megtalálod benne

PESFAN
Breki!

Megvan a superpatch 1,2,3!
Mit ajánlasz mit szedjek és honnan a legújabb rostert és a legújabb mezeket szeretném.
Esetleg egy Emirates stadiont.
Valami ötlet?

Breki33
never end
horpeti
hehe, szép eredmény. 😛

Én 3-4 napja játszottam egy sráccal, statra nem volt vmi nagy szám, viszont olyan irdatlanul jól játszott, h. szinte élményszámba mentek a meccseink. 6ot játszottunk, felváltva nyertünk, de hát az fantasztikus volt. Természetesen kb. olyan volt a netkapocs, mintha lan lett volna, talán ezért is volt olyan magas a színvonal.

Ez jó nagy élmény volt számomra, végre! 😊

De azért 10 gólokat nem lõttünk. 😛P

horpeti
6-4 lol 😄

És te 10 perces meccseket játszol? 😊

Elég sok újítás van benne, másként fogalmazva sokmindent átvettek a pesbõl. A játékosok feje viszont még mindig iszonyat ronda. Mintha a 2000-ben is ugyanilyen lett volna.
Pes6-ig azért el lehet vele szórakozni.

Breki33
grafikailag kb egy nap rendbetenni csak még gondolkodom rajta van-e értelme szenvedni vele, hogy aztán játszak vele egy hónapig meg beszóljanak olyanok akik semmit sem csinálnak.

Az nem tetszik még benne hogy nyomok egy meccset az abból áll, hogy támadok megszerzi a labdát elõreíveli azt a középkezdõ körnél megszerzem és újra támadok.

Alig jön át a félpályán de amikor átjön olyan gólokat lõ pl tegnap hogy jobböszekotõ helyérõl átível átlõsan Messi pedig Csikar szögbõl belövi szinta az alapvonalról úgy, hogy a kapus szinte bevédi.

Közben nekem kb 60 kapuralövésem van de abból 30 a kapufa mellé éppen 2 konkrét kapufa 10 bravúros védés és a többi vagy fölé vagy másfelé.

És így nyer 6-4-re
Na kipróbáltátok a fifa 07demo-t?
Én kipróbáltam és a véleményem, hogy javult a játék menet de a grafikai elmek megint nagyon elhuzzák a dolgokat igy aszondom hogy valamit javult de a pesszinthez még sokat kell fejlõdni

eZo
Ilyen is már rég volt...
Bement minden 😄

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
nem berakni kell csak a kitserver megfelelõ stadion könyvtárába bemásolni
ugyanúgy mint pl a mezeket és a labdákat

korábban ez le volt írva részletesen de a readme-ben is benne van
Breki! Itt vagy? Nem tudok berakni stadiont! Nekem a powerpatch van fenn,attól még lehet??? Légyszi segíts!
Végülis rohamossan jön az Október,addigra pedig meg kell gyõzni a játékosokat hogy érdemes az új részre váltani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
a másodikban késõbbiben több van de össze is vonhatod a kettõt