PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1kérdés:a stadion face meg ilyen servereket muszály letölteni vagy a 0_text-ben benne lesz a 36 stadion?és a server az csak ilyen ráadás?
vki tudna egy sp2-es e_text-et?
Szerdán pl. nyomtam volna meccseket, de az 1-2. meccs úgy felcseszett, mert irdatlan szemét volt a gép, és esélyt sem adott, hogy azt mondtam, a JÓ K. A. fogok én veled játszani. 😄D
Aztán természetesen játszik az ember, csak minden nap tiszta lappal indul a gém.
De azért ha olyanom van, ki tudok borulni nemkicsit.. Mert ugye általában 4-5 ilyen óriási helyzet után van az, hogy valami irdatlan szar helyzetbõl az ellenfél vezetést szerez és megnyeri a meccset...
Elmúlt meccseim kb. 60%a ilyen volt. 😄
De amikor nemvok annyira kiborulva, meg jóhangulatom van, és tiszta fejem, akkor túlteszem magam rajta, és kidolgozok még 3 ilyen helyzetet. 😊
Már ha tudok... Mert nem mindenki béna... Meg én sem vagyok egy csúcsjátékos. 😄
De van, amikor amúgy is kb. lenne 2-3 helyzetem, és azt is kihagyja... Ha szivat, az látszik már a passzoknál is... 😄 nehézkes minden ember, mintha öregfiúk meccs lenne.😄 Na fõleg olyankor van az, hogy góllövésre esély kb. 0%... És olyankor az ember is túljátsza a dolgokat, mert amikor 3-4 jó helyzetben elpuskázza a játékos, akkor nem merem 5.*re is rálõni, hanem próbálok még tisztább helyzetet... Önbizalom meg a béka segge alatt. 😄D
No problemo... Csak olyan idegállapot kell. 😄D Amúgy meg izgibb, mint Milánnal, ott még akkor is nyertem, amikor egyértelmûen bénán játszottam, csak a fent említett szitu az én javamra... Másik srác meg téphette a haját.. 😄
Apropó, nem játszunk pár meccset? 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pedig õ félideje megint hót laggos volt, csak õ volt béna.. 😄
1. félidõ 2-1, aztán kibekkeltem a 2.at, de hát ez is csak azért ment, mert a játékhoz sík buta volt... 😊
Természetes 2 üres kapumat 5 méterrõl is elszúrt nekem a gép 😄 Nem értem, ha necces a szitu, meg szerencsétlenkedtetni akar a gép mindig adom be üres kapura a passzt, lövéscsíkot rég felhúztam, de csak nem rúgja be egybõl, hanem át akarja venni, amit elcsesz, és oda a helyzetnek 😄 Szal lol...
Ultrapeches csapat az ultramákos ellen. Kb 0-4et jósolok akkor is, ha szart se tud a gyerek😄
Be kell rakni az adott stadiont egy asf-be és ott szerkeszteni.
Méretnövelés tesztelés stb.
Aztán kiszedni és visszarakni.
Szval elég macerás, remélem hamarosan jön a 2ga-s fû és akkor kicsit szupi
lesz szerintem.
Király.
Csak én sajna mást is felraktam elõbb amit nem kellett volna az kavart be.
Jó a hep, de az adboardsok nem tetszenek, és a szurkolói hangokat is hiányolom.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
ha sp3-asat akkor tudna vki küldeni?
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
És nem is találok sehol csak darabban.
Mert az ide belinkelt mezek linkje nem mûxik
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Breki meg lehet csinálni azt,hogy stadion server-es stadionoknál kicserélni a füvet ? (azért kérdezlek mert olvastam,hogy gyártasz füveket)
Esetleg még a kapun a hálókat is át lehet rakni egyik stadionnál a másikba(ss-nél)?
Ha megoldható megadod a program nevét vagy valami infót?
kösz
Stephen(Sing Chi) Chow forever
:-)
Így mások nem válaszonak
volt pár napja ilyen kérdés ahol visszakerestem hozzászólásszámra az ilyen linkeket, vagy keresõbe beirod, hogy kitserver pack
Pl hogy nem win updatenél frissítek hanem beállítom az automatikust és akkor gond nélkül leszed minden frissítést.
Jól kitalálta a micro
Van 100% olyan hogy tovább, mindig van olyan hogy tovább!
A DKZ studio nem települ fel egy szaros windows logo tesztelés miatt!
Hogy iktathatom ki?
Frissiteni nem frissül az win mert nem eredeti persze
A peshungaryn mindent le kell szednem ami hep 5?
Breki te mit mondasz?
Nem tom jó az?
Mert a super az nagyon zsír lett.
Megvan a superpatch 1,2,3!
Mit ajánlasz mit szedjek és honnan a legújabb rostert és a legújabb mezeket szeretném.
Esetleg egy Emirates stadiont.
Valami ötlet?
Én 3-4 napja játszottam egy sráccal, statra nem volt vmi nagy szám, viszont olyan irdatlanul jól játszott, h. szinte élményszámba mentek a meccseink. 6ot játszottunk, felváltva nyertünk, de hát az fantasztikus volt. Természetesen kb. olyan volt a netkapocs, mintha lan lett volna, talán ezért is volt olyan magas a színvonal.
Ez jó nagy élmény volt számomra, végre! 😊
De azért 10 gólokat nem lõttünk. 😛P
Pes6-ig azért el lehet vele szórakozni.
Az nem tetszik még benne hogy nyomok egy meccset az abból áll, hogy támadok megszerzi a labdát elõreíveli azt a középkezdõ körnél megszerzem és újra támadok.
Alig jön át a félpályán de amikor átjön olyan gólokat lõ pl tegnap hogy jobböszekotõ helyérõl átível átlõsan Messi pedig Csikar szögbõl belövi szinta az alapvonalról úgy, hogy a kapus szinte bevédi.
Közben nekem kb 60 kapuralövésem van de abból 30 a kapufa mellé éppen 2 konkrét kapufa 10 bravúros védés és a többi vagy fölé vagy másfelé.
És így nyer 6-4-re
Én kipróbáltam és a véleményem, hogy javult a játék menet de a grafikai elmek megint nagyon elhuzzák a dolgokat igy aszondom hogy valamit javult de a pesszinthez még sokat kell fejlõdni
ugyanúgy mint pl a mezeket és a labdákat
korábban ez le volt írva részletesen de a readme-ben is benne van
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.