PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Ronaldot behoztam 85. percben és lefutotta a már 85 perce hajtó Stam...
Gyors a fiú 😛

horpeti
érdekes mód mindenki Interrel vagy Milánnal van 😛
Persze alaproster😄

ehh ehh

horpeti
Ha ez a lobby fagyás nem lenne, még az onlinet is élvezné az ember...

És ilyenért fizessen az ember nekik? ahh..

horpeti
3 kapufa/meccs.. Már nem tudott kitalálni mást, annyira ordító volt a helyzet.. 😊 a gólom is éppenhogy bement a kapufa mellett 😄

horpeti
és nem is laggolt.
De mindenesetre a döntetlen ellenére 1bõl lépett le... Valszeg nem azért, mert úgy érezte, h. bármi esélye volt. Na mind1. De legalább jól játszott a Reál és élveztem, csak hát ezt nem nyerhettem meg.

horpeti
Most játszottam Reállal Milán ellen, hát olyan mázlis volt, hogy csak na... Én lejátszottam apályáról, sok sok jó helyzettel, és épphogy beszenvedtem 2 gólt, õ meg kb. 2* lõtt kapura vhogy szar helyzetbõl, de az gól...
Milán szerencséje nélkül sehol se lett volna...

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02

igaz ez csak grafika, ha jól látom, e_ meg 0_sound nincs benne

nem, forzaromától van vmi hatalmas, arcos mezes stadionos patch, kinn van ph-n isez az

Breki33
a kitserveres stadiumpack?
Helló! Tudtok vmi gyors linkeket adni superpatch 4-hez? ajánljátok? Esetleg ForzaRoma hatalmas patch-e jobb? Brekit is kérdezem, remélem válaszol.

Ilyen szerencsés embert. 25-öt lõtem kapura õ 2-t egész meccsen. Félpályán 4x jött át kb, és 1:1 lett a vége. Ja és olyan potya gólt lõtt, hogy a kapusom hátáról pattant be a labda.<#csodalk>

Breki33
horpeti
lol, nekem is ez volt 😄

Nem connection lost, hanem úgy ahogy van kilépett...

Elõtte 4 órával meg minden ok... Majd kipróbálom ma is, hogy ezt csinálja-e, mert én nem nyúltam a PEShez kicsit se.

Breki33
más roster sztem
Mitõl van az az,hogy többször kilép mielõtt betöltõdne a meccs onlineban?
Mi ez? Viccportál?😊
nem idetartozik de jó viccek, nem :?
Kisfiam, miért nem mész játszani a Pistikével? - Jaj, anya, te szeretnél játszani egy olyan gyerekkel, aki trágár, bunkó, hazudós, lopós és mocskos? - Nem. - Pistike sem...
A száguldás az áletem - szólt a csiga, és bedõlt a kanyarba!
Kevés vagy, mint elefántnak a normál tampon.
Képzeld el, hogy az óceán mélyén vagy és nem kapsz levegõt. A herezacskóim oxigénpalackok, ezért kapd be a dákóm és lélegezz! Ne röhögj, mert megfulladsz!
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Mi a fing? Szar dudál a kanyarban.
Mi az abszolut bátorság ? Kannibál nõt megszopatni.
A4-es félfamentes lapomat elcserélném egy ugyanilyen típusú audira!
Annyi esélyed van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán!
Hogy hívják a kínai hentest? Csonton csak mocsing csüng.
Megkínozlak, mint Balázs Pali az énektanárt.
Miért veszekszik a 2 csiga? Hogy kinél legyen a házibuli.
Miért lila a Milka tehén? Mert szorítja a kolomp a nyakát.
Hogy hívják a kombi feleségét? KOMBINÉ.
AKI HÜLYE AZ HALJON MEG! Mondta a hal és kifeküdt napozni.
Mi a különbség az élvezet és a döbbenet között? (9 hónap.)
Mi az? Egy fekete pont két fehér ponttal? Bolha vattával a fülében.
Apa! Miért ugrál a nagyi cikkcakkban? Maradj csöndben fiam és adogasd a töltényeket!
A csiga bemegy az orvoshoz. A doktor megkérdezi tõle mi történt vele. Erre a csiga: hát doktor úr száguldottam, és nem kinõtt elõttem egy gomba?
Hogy hívják a messzirõl jött hajléktalant? Távcsöves
Két here beszélget: Te figyelj, szerintem bevetésre megyünk! Honnan veszed? A nagyfõnök felállt!
Ha zavar ahogyan vezetek..akkor......tünés a járdáról!!
patkány bemegy a Keravilba. -Egy tévét kérek! -Fekete-fehéret, vagy színeset? -Mindegy, csak sok legyen benne a csatorna!
l: Mi az? Kicsi sárga és a földet kaparja. Kiskínai aknát keres. És mi az? Kicsi, sárga és repül. MEGTALÁLTA!
Hogy tudod betörni egy szõke nõ orrát? Üvegasztal alá teszed a farkad!
Az élet olyan, mint egy szál cigaretta. Egyszer-kétszer jól megszívjuk!
Mi az? Kicsi, vörös és kaparja az üveget. Kisgyerek a sütõben.
Tudományosan Elcseszett Selejtes Cuccok Osztogatása
Két sperma beszélget. Megkérdi az egyik: -Látsz a közelben petesejtet? -Nem. Akkor ez szopás.
Mi a legfélelmetesebb hely? A WC, mert ott még a legbátrabb ember is összeszarja magát!
Mikor kell az anyóson gyújtást állítani? Amikor az elsõ rugásra nem indul.
Mi a hasonlóság a gyufa és a nõ között? -Ha benedvesedik, BASZHATOD.
Mi az? Arnold Swarchenegger-nek hosszú, Madonnának nincs, a pápa meg nem használja? -VEZETÉKNÉV!
Két varjú zoknit stoppol a fán, elszáll felettük a ló, mi ebben a furcsa? Nem köszönt a ló!
: Mi az? Nagy, sárga és ne vedd a szivedre. Úthenger.
Kevés vagy, mint szöcskében a lengéscsillapító!
Miért jó a kocka feju no? Mert szopatás közben a fejére lehet tenni a sört!
Mi az? P betûvel kezdõdik és inával végzõdik? PALESZTINA.
A legjobb tv a nõ. Elõl van két gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyõ. Havonta színes adás is van. Ha elmarad, valaki baszogatta a készüléket.
Miért a pina a legjobb motor? Minden méretû dugattyúhoz alkalmazkodik, önmagát olajozza, 4 hetente automatikusan olajat cserél.
Mit mondanak a falusiak a faluban: Itt fekszik a mi jó orvosunk, és körülötte akiket megyógyított!!!
Azt mondja a melltartó a gatyának: "Jó lenne kicsit kikapcsolódni! " Mire a gatya: "Na, még csak az kéne! Tegnap is miattad toltak le!
Vigyázz! Akkora pofont kapsz, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd a trafóházat!
Ha létezik Isten, akkor miért kell villámhárító a templomra?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

AdaKiller
köszi😊

Steam Nick: adakiller

Tudtomal az angol szerver-re járnak a legtöbben,de most igy "véletlenül" megtalálni valakit elég reménytelen.Elõtte jobb lebeszélni ha játszani akarsz valakivel aztén egyszerre felmentek.Utánna már ha a játékban felveszed a barátok listára,onnantól mindig látd ha fent van és hogy hol.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

AdaKiller
általában ti melyik szerveren vagytok megtalálhatóak?

horpeti
játszál, és élvezd a játékot!

tobias88
Mért, milyen bugok vannak??? A távoli szabadról hallottam, de még nem tapasztaltam, pedig próbálkoztam!
horpeti
Dejó játszottam most sráccal kb. 7 meccset. utcsó 4et megnyertem. és csak az elsõ 3at jegyezte meg... Mind1, de azért elmehet a faxomba ez a rendszer. Ennél csak jobbat tudnak csinálni!

báttyó02
huhh nekem a multhéten volt egy oylan meccsem amikor ilyen teljesen alap lökésekkel az ellentõl "lesérítettem" 2embert 😄D
a végén rendesen sajnáltam szerencsétlent.... :-P

horpeti
jah, és a legviccesebb... injury on!!!

és így csinálta a lábra menõ rúgásokat. Le is sérült 1 emberem.

horpeti
mondhatni minden bugot próbált kihasználni, de emellett meg a játékhoz sík béna volt. 😊 4 csatárral lolz 😄 aztán mindig felrúgott, ha támadni akartam.. csak beszívta, amikor rögzített poziból is gólt lõttem. 😛

horpeti
1 jó volt benne, hogy a kapcsolata jó volt 😄D

horpeti
Gabe most pont taliztam olyan sráccal, aki csak becsúszással operált, de még be se fújt, mikor hátulról lerúgott, stb... Jah, és ha én szabálytalankodtam, nyomta a távoli lövés bugot, és lett 1 felsõkapufája.
Jah, emellett meg olyan mocskos szája volt, bármikor amikor lehetett írni, k. anyázott, meg minden de mind a 10 HSZe ilyen volt...

Jah, még 1. meccsen mázlija is volt, de olyszinten, hogy csak nah... és így is csak épphogy nyert... 0 szögbõl bevédte 2* a kapusom a hazaadás szintû gurításokat. 😊

2. meccsen meg lõttem egy gólt és kilépett...

Ilyen értelmi fogyatékosokat, úristen. 😊

tobias88
Sokkal több sárga lapot adhatna, és pirosakat is! gyerek hátulról becsúszik középpályán 6szor és csak 3 SÁRGÁT kap! Egyedül futok kapu felé, elöttem senki, hátulról a passz gombal leránt, és nem kap semmit!
horpeti
hát azok a kis faszságok gyönyörûen elkerülhetõk...

én max. 2x szoktam anyázni a bíróra egy meccsen, amit túlzásnak ítélek. 😊
Viszont néha meg olyat nem fúj be, ami egyértelmû.. de ez is mázlifaktor kérdése, van amikor nagyon 1 oldalnak fúj, de olyankor a labda is odapattog, meg stb.. 😊

tobias88
Mesterséges inteligencián javíthatnának, mivel már 6csillagon játszok, de a gép ilyenkor is még mindig leválik a jobb szélsõmrõl, ha a jobb hátvéddal megyek mögöttük, és így picit könnyû!
tobias88
Szerintem az élethez képest sokat enged! Newm akarom hogy olyan legyen mint a Fifa, mert ott egy 15 percesen van 2 szabálytalanság!
Gyengébbre?Ne röhögtess már.
Volt egy gyerek on-line,az nem csinált mást,hog ha nálam volt labda és indulni akartam ütött vágott rúgott ahol ért.Szó sem volt labda elvételrõl,méterekrõl repült-csúszott az emberemre.A 10 perces meccs végére 25 szabálytalansága volt,amiért 2 darab sárgalapot kapott összessen.A meccset is megnyerte 1-0-ra,mert ez ellen akkor semmit nem tudtam csinálni,egyszerüen nem lehetett egy támadást végigvinni.
Ne is több befujt dolog kéne,hanem a lapokat kellene sokkal szigorúbban osztani.Fõleg az elrontott becsúszásokal kapcsolatban.Arról nem beszélek hogy a hátulról becsúszás ugye eleve egybõl piros,na az itt jó ha ötbõl egyszer igy van.Néha még lap sincs,csak odamegy karon paskolni a bûnöst a biró "jól van ügyes vagy,csak igy tovább..."

jbal
mi?h sokat engednek?lol.akkora kis f*szságokat lefúj.nagyon jó lesz h javítják

horpeti
Jah, a bírók néha így is túl sokat engednek lol.. És még ennél is kevesebbet fognak? 😄D Mi lesz itt, pankráció? 😄

Csabesz6
hát az az igazság hogy nekem megvan a winning eleven 10 ps2re, angol peccsel...és hát nekem nagy csalódás😞 a játékmenet ebbe télleg olyasmi mint ami ide levan irva...a kapusok télleg lököttek kicsit+ a passzok naon el lettek rontva...pedig a pes4, 5 nagyon jo volt gameplayilag meg mindenhogy.ha a pes6 is ien lesz, akkor nagyod fogok csalódni:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Azt már senki,de szépen terelné az embereket a Pes6 megvételére...

Breki33
akkor ki venné meg a maradék Pes5-öt P
Amúgy kérdés mi lesz a PES5-ös szerverek sorsa ha megjelenik a 6?Ha nagyon szemét a Konami akár egybõl leállithatja õket...

"A játékvezetõ nem fog olyan könnyedén szabadrúgásokat adni az apró szabálytalanságokért."
-Hibás döntés,inkább szigoritani kéne rajta sárga-piros lap ügyileg.

"Passzok, a lövések és a keresztpasszok sokkal egyszerûbbek lesznek, ezzel sokkal gördülékenyebb a játékmenet."
-Hibás döntés.Egyszerûsödünk,"Fifásodunk",félek...

"Gyors szabadrúgás az R1+L1 kombinációval."
-Jó döntés,életszerübb lesz a játék.

"A játékosok labda nélküli helyezkedése sokkal jobb, befutnak az üres területekre…"
-Biztató.

"a kapusok elég bénák, nem nagyon reagálnak úgy a lövésekre, ahogy azt mi elvárnánk."
-Ezen elmehet az egész játék ha igaz,és nagyon érzõdni fog...<#szomoru1>

"Az online játék az elõzetes hírek szerint teljes átalakításon esik át. Ez jó hír, de hogy mi lesz belõle, azt még nem tudni. Az ígéretek szerint végre tökéletesen fog mûködni."
-Biztató,de ezt a tökéletes meg nagyon jó lesz már a 5.-el kapcsolatban is ígérték,és hát a lobby mûködése egy katasztrófa...

Egy hónap múlva jön,ideje lenne egy demót kiadniuk...

tobias88
De nekem ne a superpatch kell, mert nem jön be! Egy sima kellene.
jbal
superpatch 4-be van

tobias88
De sok idõ van még addig😞!
Nincs valakinek addigis egy normális adatbázisa?? Mert a peshungaryról szedtem le, de nem volt megcsinálva pl az angol liga nevei, címerei stb
eZo
PES 6 Info:

játék fõbb jellemzõi:

International Challenge mód
Passzok, a lövések és a keresztpasszok sokkal egyszerûbbek lesznek, ezzel sokkal gördülékenyebb a játékmenet.
A játékvezetõ nem fog olyan könnyedén szabadrúgásokat adni az apró szabálytalanságokért.
Gyors szabadrúgás az R1+L1 kombinációval.
Új "Random Selection" meccsmód.
A játékosok labda nélküli helyezkedése sokkal jobb, befutnak az üres területekre…

A PES6 nagyban hasonlít a WE10-re, de ez várható volt. A játék béta verziójáról már láttak napvilágot hírek, ezek szerint a kapusok elég bénák, nem nagyon reagálnak úgy a lövésekre, ahogy azt mi elvárnánk.

Az online játék az elõzetes hírek szerint teljes átalakításon esik át. Ez jó hír, de hogy mi lesz belõle, azt még nem tudni. Az ígéretek szerint végre tökéletesen fog mûködni.

Csapatok terén is történt változás:

Új liszenszelt válogatott csapatok:

- Argentina
- Australia
- Czech Republic
- England
- France
- Italy
- Netherlands
- Spain
- Sweden

Új válogatott csapatok:

- Angola
- Ghana
- Togo
- Trinidad and Tobago

Törölt válogatott csapatok:

- Morocco
- South Africa

Új klub csapat liszenszek:

- Bayern Munich
- Manchester United
- Sporting Lisbon
- Benfica
- Olympiakos
- A teljes francia elsõ osztály (Ligue 1)

Törölt klub csapatok:

- Brugges
- Moscow
- Shakhtar Donetsk

Megjelenés: Október 20.
PS2, PSP, PC, Xbox360, DS

Forrás: PESHUNGARY

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Fyrex
<#idiota><#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

báttyó02

AdaKiller
köszi

jbal
nem kellenek az elõzõ részek mehet fel