PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tán úgy izgibb😄
Most látom csak igazán mi a különbség a két játék közt... a magyar kommentátor nagy húzás volt de semmi több !
Ezzel le is zárnám a fifa vs pes kérdést !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak ez nem 😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Low-on megy szépen de ugy ronda nagyon és a fû is vibrál, ha meg bekapcsolom az AF és AA szûröket (vagy csak az AF) akkor egy idõ után belassul nagyon !
Mezeket kiszedtem, loadmixer-el levettem minden, 3danalizer-t is próbáltam !
Inkább nem erõltetem ... várok ! Addig meg Fifa 07 és/vagy FM 06 !
GF4Ti 4200 ?
a lényeg, hogy okt. 27
Jövõ 7 végefelé jön meg a vga-m ha minden igaz és akkor már játszhatok ujra 😊
Mondjuk akkor már lassan Pes6 is kijön !
Okt.27 az europai megjelenés ?
A vicces az, hogy mig a GF4-en nem lehet normálisan PESt játszani, DE a Fifa 07 szépen fut rajta, csak valahogy 1-2 nap után már unalmassá vált, és hiányzik a pes 😞
--------------------------------------------------------------------------------
I have just spoken with Konami UK to ask when the PES 6 Demo for the PC will be out and was told that:-
"there Will be NO Demo for the PC, because the Full Game will be out on the 27th October"
This is what I was just told, If you do not believe me here is the link to their customer support phone number:-
http://uk.gs.konami-europe.com/contact.do
What are they playing at there is at least 4 weeks until they release the Full game so why NOT???
csak gondoltam leírom mire számíthat a vevõ.
Steam Nick: adakiller
Egyszerüen annyit kellett volna irni hogy eredti PES5 használtan eladó.
a pes5 HASZNÁLT, de ha kell eredeti cdgalaxis-os számlát tudom mellékelni; 1 szabad hely van még az online játéknál. 1800 HUF az ára. dvd+kézikönyv teljesesen sértetlen állapotba mellékelve lesz. cdgalaxisba 5000ért lehet újonnan megvenni. aki sokalja az 1800at az menjen és vegye meg boltba, és hagyjon engem békén a drága, meg ennyit nem ér, és hasonló szövegekkel😊. köszi
bocs az off-ért
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
thx
10. percben lövök 2 gólt, és akkor annyi volt az egésznek.. üres kapuról hagyok ki mindent...
Õ meg nagy nehezen eljut kapuhoz segítséggel, és amit kapura lõ gól..
így vesztettem 2-3ra... lol
És azt mondja igen, sikerült, és lelép...