PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
igen aki sokat multizott Pes-el automatikusan használja a gyors eltolást esetleg irányváltással átlós lefutással eléggé el lehet menni

nekem tetszik csak sok bug és grafikai hiba van benne viszont a finesse shot és a sok csel jó

valami jobb mint a PES-ben, de most nem jut eszembe P
tobias88
Télleg, azu új fifa szerintetek milyen lett?? szerintem a kommentárral sokat nyertek a pessel szemben azok körében, akik nem tudják hogy a pes miért jobb, azaz a játékélmény és valósághûség!!! Egyébként minden évben röhögök, hogy mit vettek fel a tavalyi pestõl, idén a szabadrúgásra és a fejlõdésre került a sor, de a mozgásmechanika is inkább peses, mint a tavalyi Fifáé! Az meg LOL, hogy lehet 3. fokozaton (4van) úgy játszani, hogy elfutsz a védõ mellett.
hát,et az október 5-ei demo valahogy nem jött be,kicsit dejavu-m van,a fifa-nál is kb egy héttel a valós demo megjelenés elõtt hirdették hogy jön a demo,aztán kijött a full elõtt két héttel..ha lesz demo sztem ez is két héttel a full elõtt jön,ez pedig ha jól számolok jövõhét közepe

jbal
már van

horpeti
sport1en nyomják a Fifa07 reklámját 😊

Azért rulZ lesz a kommentár tutira 😄

Johnny23
Breki,ebbe a "PES ARCOK RENDSZEREZVE" cimû link alá,ha lehet javasolni pl. ezt kéne benyomni

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
szerintem ide való
Amúgy bocs az OFF-ért,nem ide való téma.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

110 a Premium-os gép (amiben van winchester) átalakitva,kell vennem mellé még 8-9-ért egy VGA kábelt hogy monitorra tudjam kötni.Ugyhogy durván 120.
Hát nem olcsó...De ezzel van egy gépem amire az elkövetkezõ 3-4 évben szépen fognak jönni a jobbnál jobb játékok. Plusz ugye DVD lejátszóként is üzemel,és szerintem csak idõ kérdése a Divx-Xvid filmek lejátszása is rá.

PC-t én már nem fejlesztem tovább.Most hogy jönnek DX10-es VGA-k meg a meg több magos proci,meg minden bánat,cserélhetném le az egész gépet ugy ahogy van.Ami meg most van azt kb a harmadában lehetne eladni mint annó vettem.

Lesz rá helyi garancia,mert igy ha meghibásodik visszaviszik külföldre ahol õk is vették,mert csak ott lehet garanciálissan szervizeltetni.

Hûtés vegyes probléma ahogy nézem.Terjengenek ilyen rémhirek hogy túlmelegszik,meghal az egész vagy fagyogat.Na most 2 ismerõsömnek is van,egyiknél se volt soha semmi gond.De van már rá sima hûtõ is 7000 körül vagy 3000 körül megpiszkálják a benne lévõ hûtöt ami állitólag sokkal kisebb fordulatszámon megy mint kéne.(de mondom környezetemben még igy sem volt gondja senkinek)
Gold elõfizetés 6000/3 hónap. 1 hónapot ingyen kapsz a PREMIUM-os géphez.
Hát valami jobb tv nem árt.Én mondjuk a pc monitorra kötöm majd,igaz kicsi,de legalább brutál jól fog kinézni.
Átalakitás már aránylag régóta megy,és egyenlõre a másolt cuccokal is lehet neten nyomulni.

Johnny23
mondjuk én lehet megvárom,mig "hivatalosan" lehet majd itthon kapni november?

-bár nemtom mi lesz a különbség,mertha 1edül az,hogy magyar lesz a nyelve?

1ébéként ,azt mondják,ha már veszünk,akkor már vizhûtés is kell rá (+35k?), online Gold elõfizetés (+15k), +nemárt HDs LCD tv(+ 250k?). Asszem lehet rá viszont olyan szoft-ot tenni (flash-elni),amivel lehet nyomatni a másolt cuccokat is?!

..háthát<#wilting><#hawaii>

Breki33
az mennyi lesz?
Én ma megyek a 360-ért ha találok egy boltot ahol emberi áron adják és van is per pillanat...

Johnny23
..mindenesetre én gondolkodom az X360-on, naon odavág a cucc!

..és azis igaz,hogy olcsobb,mint egy csúcskategoriás konfig kiépitése. Persze mellette megmaradna a mostani PCm is! 😉

Breki33
gondoltam rá

küldeni nem küldtem, csak ajánlottam
céloztam is anno
Miért nem küldöd el magad? Hátha...
Bár már késõ lehet, korábban kellett volna rá gondolni.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Csak el kéne kérniük a fütextúrát amit csináltunk ehelyelyett újra kezdhetjük.
Ha befüveznek, akkor mindenféle marhaságot fognak programozni. Inkább ne... P

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Azért füvezhetnének
Nekem megfelelne a mostani grafikai is, nem az a lényeg. Inkább a játékosok animálásán, annak darabosságán, szögletességén javítsanak egy kicsit, meg az intelligencián és akkor tuti lesz.

Hát azért nem biztos hogy az Xbox360-as file-okba is bele tudnak nyulkálni,de persze nem kizárt.

shevy
johnny23 xbox verziot is lehet majd patchelni, az én ps2-es verziom is szét van már patchelve

Hát aláznia kellene,mert 360-ra most meg lehetne csinálni brutális minõségüre is,de ugytünik a Konami szokás szerint nem a grafikával akar villogni elsõsorban.

báttyó02
ehh pont szülinapomon :p
jólenne

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Johnny23
jaja nézem már, asszem ez PS2-es

Johnny23
najo lehet,hogy az "aláz" szó tulzás volt.

szóval 5-én DEMO? Jó lenne.

Breki, reméljük azért nemcsak a "futás" javul.

576 Konzol irta a X360-as Pes6-ról:

"...jelenlegi formájában csalódás...ha nagyon gonoszak akarnánk lenni azt mondanánk hogy a grafika sem változott tul sokat...a különbség nem akkora mint amekkorát elvártunk volna...Shingo Takatsuka a Pes széria "apukája" határozottan állitotta ,hogy ez már az õ következõ generácios motorjuk,és az ezt követõ játékok (igy a jövö tavaszi PS3 verzio) is ezt fogják használni.Reméljük csak viccelt..."

A gamestar-on lévõ videót is ha megnézed,az is minden bizonyal 360-as verzió,mert a video az "XBOXYDE" logo-val kezdõdik,és hát bár szépülget,de a 360 tudásához képest nem tünik valami nagy eresztésnek.Ezt igy szeintem a mai pc-k is simán elvinnék...

Breki33
hát a fú maradt.......futás szerintem jabult
Breki33
egy fórumon olvastam, hogy valószínû 5-ém jön

Johnny23
1ébként úgy fest a helyzet,hogy az X360-as verzió grafikája alázni fogja a PC-s verzát,ami persze a jol megszokott PS2-es konverzió lesz. VISZONT az X360-ast nem lehet majd patch-elgetni (kivéve a hivatalos javitások), ellentétben a PC-s verzával ugye.

..hát tudja fene, még gondolkodom vegyek-e egy XBox360-at ?!<#fogmosas>

(mondjuk azt mondják a köv. PES rész már PC-re is "next-gen"-es grafikával lesz,persze ahhoz gondolom már más konfig se fog ártani<#nemtudom><#whatever>)

Johnny23
ez honnan jött?

jbal
vki nem tud az 5-höz egy jó rostert ami tényleg jó.és nincsenek pl. a kapusoknak 9-es vagy 4-es mezszám

Éljen éljen!<#taps>

Breki33
úgy néz ki mégis lesz demo

éssssssssssssssssssssssssss

a HÉTEN
jbal
ha a pesfan editor kezeli a pes4-es fájlt akkor küldd el a rosteredet és megcsinálom.

DaemoonHunter
Ok. Azért kössz az infót!

PES4-hez? Nem tudom, hogy mennyire új a legújabb, de szerintem már van 1 éves...

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Nincs!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

DaemoonHunter
Hello! Valaki tudna egy linket adni? A Pes4-hez kellene a legújabb igazolásokat tartalmazó roster.

Üdv!

Létezik pirotechnikai patch ? Konkrétan fasza nagy görögtüzekre,füstre gondolok.Nemcsak meccs végén,hanem közben is okádja a füstöt etc...

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Túl sok változás nincs,mindenesetre ha ez Xbox360-on ment,oda rettentõ karcsú lesz grafikailag...Bár az 576-ban is olvastam a 360-as PES6-ról,és hát ott sem voltak elszállva tõle.

PES6 video a gamestar-on.

shevy
ez csak egyszer sikerült, és április óta van meg, szóval nem szállt el annyira 😊

PESFAN
Remélem a PES 6 nem megy el Fifaba ezekkel a 12-0-ás eredményekkel.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

hi all!

A Team-Nobilis multigaming clan Pro Evolution Soccer squadot szándékozik indítani! Ehhez várjuk az eredeti játékkal rendelkezõ emberkék jelentkezését!
A PES 5-tel indulunk majd ha megérkezik a PES 6 azzal megy tovább a squad értelemszerûen.

jelentkezés MSN-en: [email protected]
vagy [email protected]

shevy
jaj, a real sociedad ellen

shevy
Leagueban, a barcaval a santander ellen

shevy
6*-on a gép ellen nyert már valaki 10 perc alatt 12-0 -ra? We10-ben sikerült

horpeti
Hali, option fileból a legfrissebbet meg tudnátok adni?
Mert offlineban nyomnánk meccseket, de akkor már legfrissebb kerettel...

Köcc.