PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem tetszik csak sok bug és grafikai hiba van benne viszont a finesse shot és a sok csel jó
valami jobb mint a PES-ben, de most nem jut eszembe P
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát nem olcsó...De ezzel van egy gépem amire az elkövetkezõ 3-4 évben szépen fognak jönni a jobbnál jobb játékok. Plusz ugye DVD lejátszóként is üzemel,és szerintem csak idõ kérdése a Divx-Xvid filmek lejátszása is rá.
PC-t én már nem fejlesztem tovább.Most hogy jönnek DX10-es VGA-k meg a meg több magos proci,meg minden bánat,cserélhetném le az egész gépet ugy ahogy van.Ami meg most van azt kb a harmadában lehetne eladni mint annó vettem.
Hûtés vegyes probléma ahogy nézem.Terjengenek ilyen rémhirek hogy túlmelegszik,meghal az egész vagy fagyogat.Na most 2 ismerõsömnek is van,egyiknél se volt soha semmi gond.De van már rá sima hûtõ is 7000 körül vagy 3000 körül megpiszkálják a benne lévõ hûtöt ami állitólag sokkal kisebb fordulatszámon megy mint kéne.(de mondom környezetemben még igy sem volt gondja senkinek)
Gold elõfizetés 6000/3 hónap. 1 hónapot ingyen kapsz a PREMIUM-os géphez.
Hát valami jobb tv nem árt.Én mondjuk a pc monitorra kötöm majd,igaz kicsi,de legalább brutál jól fog kinézni.
Átalakitás már aránylag régóta megy,és egyenlõre a másolt cuccokal is lehet neten nyomulni.
-bár nemtom mi lesz a különbség,mertha 1edül az,hogy magyar lesz a nyelve?
1ébéként ,azt mondják,ha már veszünk,akkor már vizhûtés is kell rá (+35k?), online Gold elõfizetés (+15k), +nemárt HDs LCD tv(+ 250k?). Asszem lehet rá viszont olyan szoft-ot tenni (flash-elni),amivel lehet nyomatni a másolt cuccokat is?!
..háthát<#wilting>#wilting><#hawaii>#hawaii>
..és azis igaz,hogy olcsobb,mint egy csúcskategoriás konfig kiépitése. Persze mellette megmaradna a mostani PCm is! 😉
Bár már késõ lehet, korábban kellett volna rá gondolni.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
szóval 5-én DEMO? Jó lenne.
Breki, reméljük azért nemcsak a "futás" javul.
"...jelenlegi formájában csalódás...ha nagyon gonoszak akarnánk lenni azt mondanánk hogy a grafika sem változott tul sokat...a különbség nem akkora mint amekkorát elvártunk volna...Shingo Takatsuka a Pes széria "apukája" határozottan állitotta ,hogy ez már az õ következõ generácios motorjuk,és az ezt követõ játékok (igy a jövö tavaszi PS3 verzio) is ezt fogják használni.Reméljük csak viccelt..."
A gamestar-on lévõ videót is ha megnézed,az is minden bizonyal 360-as verzió,mert a video az "XBOXYDE" logo-val kezdõdik,és hát bár szépülget,de a 360 tudásához képest nem tünik valami nagy eresztésnek.Ezt igy szeintem a mai pc-k is simán elvinnék...
..hát tudja fene, még gondolkodom vegyek-e egy XBox360-at ?!<#fogmosas>#fogmosas>
(mondjuk azt mondják a köv. PES rész már PC-re is "next-gen"-es grafikával lesz,persze ahhoz gondolom már más konfig se fog ártani<#nemtudom>#nemtudom><#whatever>#whatever>)
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Létezik pirotechnikai patch ? Konkrétan fasza nagy görögtüzekre,füstre gondolok.Nemcsak meccs végén,hanem közben is okádja a füstöt etc...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
A Team-Nobilis multigaming clan Pro Evolution Soccer squadot szándékozik indítani! Ehhez várjuk az eredeti játékkal rendelkezõ emberkék jelentkezését!
A PES 5-tel indulunk majd ha megérkezik a PES 6 azzal megy tovább a squad értelemszerûen.
jelentkezés MSN-en: [email protected]
vagy [email protected]