PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
jaj mér akartam volna kötekedni?ki nem szarja le.nem érdekel.
demo nem lesz

pm-be asszem érthetõen elmondtam, h szerintem mint-s-hogy

Akkor én kicsi vagyok?Nem is tudtam...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

on-topic: vmi hihetetlen, hogy nem jön a demó...elképesztõ idegesítõk ezek a japcsik😄 tûkön ülök, h mikor tölthetem, de még csak hír sincs felõle...mondjuk ez a biztos, nem az, amit az easports minden évbe megtesz a rajongói táborával: a végletekig húzzák-halasztják a demot, aztán kiadnak egy szar változatot, aztán rá egy héttel jön vmi patch vagy egy demo 2...

mármint hogy NEKEM nyújt 😄
ja, és a csokit csak gabe-18 kapta volna, nagyoknak mást adnék, csak arra most nincs keret 😄

Breki33

jöhet a csoki
Breki, a #28439-hszben azt írja, hogy azért írta le, mert hátha nem tudom...tehát nekem írta, de mindegy, kössetek belém, ezaz! hajrá!

bocsesz, de komolyan, de látod, Gabe-18-ból megint elõjött a kisgyerek, aki csakazért is ellenkezik...és unom már a sok hazudozást, ami körbevesz itt Mo-n. pont

Breki33
az nekem szólt

zárjuk már le
mivel egy értelmes, igaz, és normális mondatomat javítja ki, még jóhogy Õ kötöszködik
ha nem tudod a szavak jelentését, keress egy magyar értelmezõ kéziszótárt.

És Õ az aki kötözködi?
Na mindegy,hagyjuk.

kérem hsz számát, amiben jbal segítséget nyújt, vmi értelmes hsz-t pötyög ide; ha megmutatod, kapsz egy csokit 😄

bocs, de jbal kötöszködött, merthogy a roster-nem-egyezik hibánál szerinte a mezek után lép ki...sztem meg a csapattaktika elõtt..ebbe kötött bele, hogy de az nem igaz, amit én mondok...le lehet pattanni rólam, kösz

jbal
jóvan elég!!!

Jbal is segiteni akart,neki meg beszóltál egybõl...

Breki tény h próbált segíteni, nem is ugattam le...

rosszul látod, a legelsõ hsz-em arról szólt, h mielõtt a loadingos képernyõ bejön, lép ki...
a másodikat meg jbalnak írtam, aki szerint ha más a roster, akkor a mezválasztás után lép ki, az pedig a csapattaktika elõtt van...szal nem mondtam magamnak ellen, csak 2 különbözõ dologra kellett reagálnom, legközelebb olvass figyelmesebben, THX

Shevchenko
Csak kár hogy 1 csillagon van lõve.Ilyet a 3 éves fiam lõne<#smile>

FORZA MILAN!!!

Breki33

csak próba
Breki33
szerintem is nekem írta, de ezen felesleges vitázni

mi lenne ha kibékülnétek?
Tudom, hogy még tegnap esete vitáztatok, de csak a tisztánlátásotok kedvéért.

Kedves Tomi cyca! Saját magadnak mondtál ellent két beírásodban, idézem:
Elõször:
"miután mezt kiválasztottam, bejött a csapattaktikás képernyõ, nyomtam egy exitet, várta míg az ellenfél is lenyomta, majd mikor lenyomta õ is, és töltõdött volna maga a játék, kidobott..."

Majd:
"én meg azt írtam, h a taktikás beállításos rész elõtt, vagyis a mezek után...ugyanazt írtad, mint én..."

Breki próbált segíteni, jbal pedig helyesen kijavította, az elsõ beírásod alapján.

Mért pattogsz? Mért spammeled tele a topikot?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

a tudok=tudók

itt a konami topicban csak olyanok lehetnek "szakértõk", a játékot jól ismerõk, és többet tudok annál, minthogy a pes5 ikonra kell kétszer kattintani, akik már évek óta ide járnak, vagy mi? ja, és nem értem, az illetékes mért hagyja h telespamelje egy kötekedõ gyerek a topicot...

mi az nálad, h szakértõsködöm? mekkora szakértõ vagyok, még azt is tudom, h a mezek után a taktikák jönnek! fúúú
amúgy TE milyen lámaságokról beszélsz? szeretném tudni

jbal
mi van veled?azt se tudod ki vagyok én se láttalak még 1-2 lámaságodon kívül amit itt a topikban csináltál.nem tudom mit szakértõsködsz itt.

igen, folytasd csak, persze, a mezválasztás utáni rész meg lehet az is, amikor a 2 órányi játék után kimegyek szarni...sok értelme van belekötni a másikba...érdemes lenne leszokni errõl

jbal
ki kötöszködik?
a taktika beállításos rész elõtt lehet akármi.a csapatválasztás is.az is a taktika beállítás elõtt van.csak leírtam hátha nem tudod

és pls, ne kötözködj, thx
elégszer láttam már a megnyílvánulásaidat

igen, a mezválasztás után a taktika-beállítások jönnek, én meg azt írtam, h a taktikás beállításos rész elõtt, vagyis a mezek után...ugyanazt írtad, mint én...

jbal
akkor a mezválasztás után lép ki

hmm, akkor nem a csapattaktikás képernyõ elõtt kéne kilépnie?

Breki33
szerintem más a rosteretek
vki nem tudna segíteni?

A spanyol változat borítója, Adriano és Fabregas😊
A német ilyen lesz: http://screenshots.winfuture.de/1159298604.jpg

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

csáó!
van egy kis bajom: felraktam a superpatch 4-et, meg azt a rostert amit Quaresma ajánlott(#28426), és a netes játéknaál néha csakúgy kidob a desktopra, most legutóbb akkor történt ez, miután mezt kiválasztottam, bejött a csapattaktikás képernyõ, nyomtam egy exitet, várta míg az ellenfél is lenyomta, majd mikor lenyomta õ is, és töltõdött volna maga a játék, kidobott...mit tudnék tenni ez ellen? thx elõre is

Csabesz6
ok promblem megoldva😉 régebbi curerom kellett

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Breki plz mond el priviben ,hogy hogy kell megcsinálni curerommal a liwewaret mer win reinstall volt, és most nem akar sikerülni.azt irja amikor inditom ,hogy Conflict with Disc Emulator Software detected
szal plz help.pedig régen ment ugy ahogy most csináltam a cures exet...igaz akkor a daemon hajlando volt kezelni az 1.es cdt ,most meg alcohollal muntoltam😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tobias88
erre vártam, kössz
Hali!

Itt van egy elég jó, benne vannak az újabb igazolások egészen szeptember 1-ig.
Ezzel tudsz játszani oylanokkal is, akiknek az alap adatbázis van bent.

http://mossebergsfestivalen.se/Polls/Minipatch2.0.dkz

Igen, persze, lehetséges. PES4-hez is volt fifa kommentátor, pes5-höz van is, és akkor elvileg a PES6-hoz is lehet. De egy biztos, nem lesz jobb, mint a fifában és egy idõ után elég zavaró lesz a sok hiba...

hali!
nem tudjátok, melyik online-rostert kell beraknom az sp4 felrakása után, hogy ezentúl a legtöbb emberrel tudjak játszani? thx

shevy
ilyet én is sarkaltam mint az elsõ gól crespoval, csak én saviolaval 😊

shevy
ps2-n a we10-hez van fifa commentary patch. szerintetek a 07-bõl a magyar kommentárt át lehetne valahogy konvertálni a pesbe?

Én csak azt tudom, hogy a KONAMI sosem közli elõre, hogy lesz demo vagy sem, egyszer csak megjelenik.

Bár nem tudom, ha nem adnak ki demot akkor miért nem...

Breki33
Hát azt írják a KOami nem ad ki demo-t és a másik hír kamu volt.
De, biztos lesz, csak azt nem tudjuk mikor.

Ez nem igaz. Játszottam online EVOMASTER nevezetû sráccal. Láttam meccseinek 90%-át nyeri, gondoltam játszom vele. Interrel volt, persze nem a szokásos kerettel, hanem egy világválogatottal, régi játékosokkal. Jól van, gondoltam ennek ellenére elverem. 2-0-ra vezettem, erre kilép állítgatni, és megfagy az egész, nem lép vissza a játékba. Így áll a játék már több mint másfél órája...

Breki33
úgy néz ki mégse lesz demo