PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a PS2 pedig olyan üres, mint egy Playboy nyuszi. Villámgyorsan beraktam hát (nem a nyusziba, te állat, bár tetszik a gondolkodásod!)"
:AD.das.d.::AD:SDadsfaf..sadff
:AD.das.d.::AD:SDadsfaf..sadff
na kipróbáltam a ps2-es francia verziot, egyébként ez még csak béta.
We10-hez képest is lassult a játék, de realisztikusabb lett még egy kicsit.Nekem tetszik nagyon, de most nem kezdek neki leírni mindent 😊
We10-hez képest is lassult a játék, de realisztikusabb lett még egy kicsit.Nekem tetszik nagyon, de most nem kezdek neki leírni mindent 😊
az 576kbyte is a francia verziót tesztelte...
iszonyatosan várom már a gémet, a WE10 is már hozott újításokat de azért mégiscsak kicsit jobb szokott lenni a PES6.
iszonyatosan várom már a gémet, a WE10 is már hozott újításokat de azért mégiscsak kicsit jobb szokott lenni a PES6.
Én majd valószínûleg neki fogok állni, csak elõbb jöjjön ki a pes, és ami még fontosabb, jöjjön meg a ramom, mert azt tuti, hogy 256mb-vel nem fogok másolgatni 😄
CSAK a Fradi
hát a kommentátoros suondból ki kell szedni az adx-eket egyesével meghallgatni és leírni mit mond pontosan
tehát ez a file ezt mondja
de akkor még ezeket ki kéne szedni a fifa kommentárból és párosítani
szval ............
tehát ez a file ezt mondja
de akkor még ezeket ki kéne szedni a fifa kommentárból és párosítani
szval ............
azt hogy fordítod?
"Ajajajajajajajajajajajajajjjjj" 😄
Kedvenc kommentem az olasz kommentárból 😛
"Ajajajajajajajajajajajajajjjjj" 😄
Kedvenc kommentem az olasz kommentárból 😛
Torrenten fennt van a PES 6 francia változatban PS 2-re.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Breki!
Írd le pontosan mit kell tenni a magyarhanghoz.
Hol találom meg a szövegeket vagy ilyesmi.
A fordítást bízd ide.
Húgomnak felsõfokúja van majd lefordíttatom vele.
Írd le pontosan mit kell tenni a magyarhanghoz.
Hol találom meg a szövegeket vagy ilyesmi.
A fordítást bízd ide.
Húgomnak felsõfokúja van majd lefordíttatom vele.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Breki, mi nagyon kedvelünk téged<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>!
A BL patch az egy külön játékot fog létrehozni???
A BL patch az egy külön játékot fog létrehozni???
Én már annyira várom.
Régebben feltettem egy kérdést de senki sem válaszolt rá.
Szal újra felteszem.
A Fifa 07 magyar kommentárját tényleg belelehet majd tenni a PES 6-ba?
Régebben feltettem egy kérdést de senki sem válaszolt rá.
Szal újra felteszem.
A Fifa 07 magyar kommentárját tényleg belelehet majd tenni a PES 6-ba?
jah, elvileg a fifa már a 2004-es sorozatnál is tudta ezt...már ot is dynamikus idõjárás volt...persze, nagy kamu volt, még a mostaniban sem így van...
jah és változik az idõjárás meccs közben, napos idõ után egyszer csak elkezd esni 😊 Remélem nem csak kamuztak
na azt hallottam, hogy online lehet többen játszani, 2on2, lehet ps2-vel pc ellen online, valamint bundesliga nincs, de van 18 kreálható csapat játékosokkal (Patchekben gondolom itt lesz a Bundesliga) Lehet veszek egy online adaptert 😊
nemtudom, sztem a hitegetés is felesleges, hogy 1 héttel elõbb dugják elénk...sztem nemhogy 1 héttel elõbb, inkább 1 héttel késõbb lesz az a bizonyos nap
jajó, hát gondoltam ha tod az alaphírt, miszerint hamarább jön, akkor talán tudod, h miért...bocs, h megpróbáltam látóköröm tágítani, sorry, de ez vagyok
honnan tudjam?
gondolod, hogy én találom ki, hogy mi legyen?
felesleges ezen filózni majd kiderül
gondolod, hogy én találom ki, hogy mi legyen?
felesleges ezen filózni majd kiderül
Breki, #28485
nem kötöszködöm, de hogy jön össze a kettõ?
nem kötöszködöm, de hogy jön össze a kettõ?
ott is csak a francia van fent. mind1 szedem azt, de szerintem lehet így is nyelvet választani nem? Pes5-ben is lehet, egyébként meg ütközne a we10-es j-text. Más csapatok vannak benne, stb.
azért jön egy héttel korábban, mert kiszivárgott a játék ps2-es változata? érdekes kapcsolat
az ilyen kiszivárgások CSAK vitát szítanak, másra nem jók..megy a spekuláció, h most fúúú, akkor télleg ilyen szar lesz? meg se veszem stb...szal remélem, mégse szivárgott ki
az minket sajna nemigen érint, bár nemtom...
az biztos, hogy sose jó jel, ha kiszivárog vmi
az biztos, hogy sose jó jel, ha kiszivárog vmi
Szerintem ez pes5-ös, de vmi olyasmit olvastam, hogy a pes6-os ps2-es változata már kiszivárgott
persze, csak ennek a patchnek a készítõi kaptak egy realfabéta változatot a konamitól, hogy megcsinálhassák rá a cl06-07-et. reális meglátás
SoccerAccess Champions League 06 Official News
--------------------------------------------------------------------------------
Exclusive news: We hope to release this patch, in about 8 days. Expected release date yet to be confirmed, but stay tuned
"Ariel Santarelli sais that PES 6 will need to be incredibly fun in order to beat this patch. This patch, based on the World Cup patch technology, will be hard to beat". Confident? Let's see what he brings us, in the meantime, here are the screenshots:
Check out these Barcelona and Chelsea Faces that will be included in our Gamingaccess UEFA Champions League Patch. Tomorrow we will introduce Real Madrid and Liverpool Faces. More news coming soon.
--------------------------------------------------------------------------------
Exclusive news: We hope to release this patch, in about 8 days. Expected release date yet to be confirmed, but stay tuned
"Ariel Santarelli sais that PES 6 will need to be incredibly fun in order to beat this patch. This patch, based on the World Cup patch technology, will be hard to beat". Confident? Let's see what he brings us, in the meantime, here are the screenshots:
Check out these Barcelona and Chelsea Faces that will be included in our Gamingaccess UEFA Champions League Patch. Tomorrow we will introduce Real Madrid and Liverpool Faces. More news coming soon.
sp4-ben vannak jó stadionok.
itt az online roster
itt az online roster
Sziasztok! Újratettem a gépem,s kéne nekem online roster,meg kitserveres stadionok amibõl online-ban is tudok válogatni!!! Megköszönném nagyon! Laci
itt talán
kveszcsön:
tudtok olyan verzióról, amiben eleve benne van a sp4? mert a "b" vinyóm elszállt a pes-sel együtt és eléggé szívás lenne újra leszedni az alapot, aztán az összes eddigi sp-t...
ha nincs, hát nincs, de hátha... <#help>#help>
tudtok olyan verzióról, amiben eleve benne van a sp4? mert a "b" vinyóm elszállt a pes-sel együtt és eléggé szívás lenne újra leszedni az alapot, aztán az összes eddigi sp-t...
ha nincs, hát nincs, de hátha... <#help>#help>
hy! a pes-hez a superparch 4-et honnan tudom leszedni? de ne FIREFRONTOT mondjátok mert onnan lassú!vagy vmi pes kieg oldalt! kössz
És most egy játék attól jó, hogy magyar kommentár van benne?
15 éve játszok focis játékokat, egyben sem volt eddig magyar kommentár, de le is szartam nagy ívbõl. Focizni akarok, nem hülye kommentárt hallgatni.
A Fifával például nem lehet focizni, a Pesben meg nincs magyar kommentár. Most akkor a Fifa jobb?
15 éve játszok focis játékokat, egyben sem volt eddig magyar kommentár, de le is szartam nagy ívbõl. Focizni akarok, nem hülye kommentárt hallgatni.
A Fifával például nem lehet focizni, a Pesben meg nincs magyar kommentár. Most akkor a Fifa jobb?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Szépek 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
hát van ez a hozzászólás
"Hát szerintem a Fifa jobb...bár sokan mondják hogy a pes jobb meg mondjuk a konzol is azt irja de azért hogy "hiányzik a magyar kommentátor" szerintem túlzás..annyira még nem szoktunk...szerintem hozzá hogy annyira észrevennénk annak hiányát és esetleg kevésbé élveznék a játékot..majd ha még2 évig minden Fifa magyaruljön ki akkor már mondhatjuk de most szerintem még korai😊"
Az még hagyján, hogy hülyeséget ír de még teljesen értelmetlen is. :-)
"Hát szerintem a Fifa jobb...bár sokan mondják hogy a pes jobb meg mondjuk a konzol is azt irja de azért hogy "hiányzik a magyar kommentátor" szerintem túlzás..annyira még nem szoktunk...szerintem hozzá hogy annyira észrevennénk annak hiányát és esetleg kevésbé élveznék a játékot..majd ha még2 évig minden Fifa magyaruljön ki akkor már mondhatjuk de most szerintem még korai😊"
Az még hagyján, hogy hülyeséget ír de még teljesen értelmetlen is. :-)
PES6 PS2-es teszt az 576-tól.
Elolvasva elég csalódás szaga van.Egyedül az on-line master league ami érdekes lehet,már ha egyáltalán az a pc-s verzióba belekerül...
Elolvasva elég csalódás szaga van.Egyedül az on-line master league ami érdekes lehet,már ha egyáltalán az a pc-s verzióba belekerül...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.