PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
akkor megint kell egy pár hónap amig egyáltalán ráérez az ember az ízére !? Nem baj, legalább nem lesz úgy, mint a fifába, hogy 1 hét után unalmassá válik !
Az elõzetes hírekkel ellentétben tehát nem butitották le a gameplay-t, csak sziszoltak rajta és inkább nehezebb lett ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Én biztos nem kapásból, elötte ki kellene próbálni...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Vagyis életszerûbb lett?

Az a baj hogy pont a multi részérõl nem lesz infó hogy mi változott esetleg a pc-s verzióban.Hiszen azt a warez verzióban,ha lesz is,ugyse lehet kipróbálni.Mert mint mondtam a Xbox360-asba egyenlöre nem tudtam játszani multit,amit meg látni,az alapján semmi újitás.
Amugy igy hogy 10-15 meccset lejátszottam a 360-as verzióval,azért azt mondom,elég erõsen változott a játékmenet.Igaz,majdnem legnehezebbre raktam,de borzasztó kemény a gép,és nagyon nem egyszerü gólt rúgni.Sõt igazából helyzetbe kerülni is nagyon nehéz.
Jó lett volna ha egy demót kiadnak,mert lehet sokan csalódni fognak benne.Nem is azért mert rossz,hanem valahogy más.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
megveszitek kapásból?
Két napot már csak kibirunk valahogy<#nevetes1>

ECOBIT PES 6 RENDELHETÕ

Holnapután lesz <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Akkor hivd fel az ecobitot (magyaro. forgalmazó) mert õk mondták, hogy külf. 22-én jön meg és neik csüt.-péntek körül lesz e héten és 9990.- HUF.
PESFAN
Én már mozilla 2.0-val nyomulok bi-bi-bi

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

shevy
ps2-re még csak béta van

tobias88
Nemhinném, mindenhol ugyanakkor!
Ps2re és xbox360ra már megjelent, de nem tudom mér a pc marad utoljára<#rinya>
tobias88
Pes 6 gépigénye olyan lessz mint a Fifáé?, amit már rég be kellett volna rángatni a szabadalmi hivatalba a leutánzás miatt!
valaki válaszoljon megy e neki a pes 5 most onlinéban
gamestar nov 3at ir...bár én pcgurus vok szal😄...

nem okróber 27???én errõl tudok,és ebben is bízok...

Hello! Nektek megy most a pes onlinéban okt.23 13 00 kor ?Mert nekem nem
elvileg nov.3

PESFAN
Megjelenhetne már itt is.
Én már teljesen felizgultam miatta.<#mf1><#mf1>

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Mivel a 4-5-ben nem játszottam Master League-t,igy nem tudom mi lett ott újitás...

Németeknél állítólag ma jelenik meg
Master League-ban milyen új finomságok vannak???Ha esetleg belekezdtél egy ilyenbe...

horpeti
Gabe azért ez biztatóan hangzik, én eléggé el kezdtem aggódni, hogy gyorsul és könnyebbedik, fifásodik, de amit mondtál, eddig jónak tûnik játékmenetet illetõen.. majd kiderül a többi... 😊
Nekem speciel csak PCn.

További tapasztalatok.
Van biró meg partjelzõ is.
A közönség szebb lett.Elég jól kivehetõek a lelátón.
Maga a játékmenet nehezebb lett mint volt.Szerintem a védõk sokkal jobban helyezkednek.Ha fut egymás mellett a támadó meg a védõ akkor lehet látni ahogy kicsit igy lökdösõdnek-taszigálják egymást futás közben.
Cselek is nehezebbek lettek.Mondjuk én sose voltam egy csel mester,de pl az oldalra elhúzós csel az 5.-ben alap volt,szép lendületbõl tudta az ember teljessen más irányba elhuzni a labdát ls futott tovább.Na ennek vége.Az ellentétes irányû mozgásoknál mostmár lendületet veszit emberünk,igy ha nem jó ütemben huzuk el a labdát,akkor hiába,ugyis lesz ideje elénk lépni a másiknak.
Meg ugy nézem vége az õsidõk óta kisértõ jelenségnek is,hogy kirugásnál ha a kapus csak kiguritotta a labdát,akkor a legözelebbi támadóval ha már idõben helyezkedtél akkor oda lehetett sprintelni és megzavarni a labdát kapót.(tapasztalatlanabb on-line játékosok ellen nagyszerü volt...<#buck> ) Mostmár olyan messze helyezkednek a támadók a 16-ostól hogy nem lehet a kiguritásra odaérni.

PESFAN
THX a beszámolót.

Én már nagyon várom csak uncsizok itthon mert minden gondolatom a PES 6 körül forog.
Valóban azt hallani nem lesz nagy változás de ha már a kis butaságokat kifinimítják az elég hisz a PEs 5 majdnem tökéletes lett.

Telefonal tudtam csak 3 képet csinálni,ocska minõség de valami nagyvonalakban látszik.

Na nézzük Xbox 360-on milyen lett 4 lejátszott meccs után.
Indulás-Menû,nagyjából mint eddig.
Csapatok a szokásos noname káosz.A Bundesligát ugy egy az egyben kivágták,bár mondjuk asszem itt nem nagyon fogja rajtam kivül siratni senki.A Bayern mint egyetlen képviselõ megmaradt az "other" csapatok között.
Juventus szurkolók örömére kedvenc csapatuk is ott van.
Ugy néztem a többi liga is vegyes.Pl az Angolból van megint egy csomo kamu név,de az Arsenal alapból jó.Na mindegy,pc-n gondolom ez hamar megoldódik.
Pályára bevonulás a szokásos,sorba felállás,kis momentumok,aztán meccs.
Az egyértelmû hogy ez NEM NEXTGEN foci.Grafikailag ugyan szebb lett valamivel,de ezt a grafikát egy mai átlag pc is röhögve kihozza magából.Szóval akinél az 5 ment,annak ezzel se igen lesz baja.
Az elõzetes hírekkel ellentétben szerintem pont hogy lassabb lett a játék.Ha nem is sokkal.De igy szerintem még közelebb került a valós foci sebességéhez,ritmusához.A mozgásanimácio ugy nézem tovább finomodott.Az embereink mintha nehezebben esnének el.Mostmár ilyen kisebb lökésekre nem vágodnak el,hanem némi csetlés-botlással tovább viszik a labdát.
Guruló labdából ugynéztem nehezebb igazi erõs nagy lövést csinálni.Már annyiból hogy ha a csik nincs eléggé felnyomva nem rúg bele olyan nagyot,ha meg nyomjuk akkor könyen full lesz aztán akkor száll a labda héthatárba.Végülis csak szokni kell,de szerintem földrõl nehezebb most akkora bombákat lõni.
A gép ügyességérõl nem tudok nyilatkozni igazán,mert az 5-el én szinte csak neten játszottam,ugyhogy nem nagyon tudom viszonyitani mennyivel lett jobb-rosszabb.
A taktikai részt némileg átvariálták,igy most nekem tök átláthatatlan mi micsoda...
A multiról nem tudok nyilatkozni.Bár látott Xbox Live-on ellenfeleket,valahogy sehogy se tudtam csatlakozni.Mindenesetre a multi ugyanolyan "fapadosnak" tûnt mint az 5-ben,sehol sincs itt On-Line Master League,vagy az egy csapat-több player lehetõség.(hát vagy ugy eldugták hogy nem leletem abban a 5-6 opcióban...)
Van "Player Match" meg "Ranked Match" mindkettõn belül Quick,Custom meg Create Game. A Create Game kimerül a Meccs Idõ,Válogatott-Klub,és beszélt nyelv kiválasztásában.Ennyi.
A multi játékosokról ugyanolyan kis profil kártyákat tárol,tök ugyanazokkal az adatokkal mint az 5.
A Ranking rész annyit változott hogy már van havi meg heti ranking is.Ha jól láttam...
Hát szóval ennyi.Igy elsõre semmi áttörés nincs benne.Kis finomitások,szerintem pozitiv irányba,de hogy aztán ezért megéri-e megint megvenni...

(Azt azért jegyezzük meg hogy ez egy marha gyors átfutás után iródott.Lehet hogy sok fontos dolgon átsiklottam.Lehet hogy a PC-s multi rész sokkal jobb lesz,a beigért változtatásokal,stb...
szóval kis irásomat tessék a helyén kezelni)

Csabesz6
szal akkor eza francia ps2es is béta? remélem , mert nagyon nem jön be...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

az jó lesz....

Na töltöm a 360-as verziót,este-holnap majd irok valamit mik az érzéseim róla.

shevy
az ps2-es spanyol béta

Pro Evolution Soccer 6 Espanol - Ingles by Juancho!.torrent

Ez mi lehet ?
<#wow1>

Ohh...most sokkot kaptam...<#vigyor4>
Na majd megvizsgálom ha felkerül valami oldalra.

2006-10-19 Xbox 360 Pro Evolution Soccer 6 (c) Konami *FULLDVD* *PAL*
már közel van,érzem.....,mármint a pc-s verzsön

Breki33
pénzért lehet megvenni
Ez a DVD-t honnan lehet megszerezni ?

"27-re van írva láttam." = 27-re írva láttam

27-re van írva láttam.Persze ez nem feltétlen magyarország...
Warez-t meg honnan tudjuk?Az szinte bármikor jöhet ilyen közel a megjelnéshez.

PESFAN
De most akkor mikor jelenik meg?
27-én október?Vagy egy héttel elõbb?
A warezra mikor lehet készülni?

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
van kódom

csak mostanában a fifa-t nyúztam
Halihó!

Breki, neked is eredeti pes5-öd van? Játszhatnánk egyet ha nem gond meg még valaki ha akar, szóljon 😉
shevy
nincs kamerám, de találsz a neten ingame videokat, kivették a szabadrúgáslegurítás bugot, ha utolsóként szabálytalankodik valaki, az továbbra sem kap még sárgát sem, ha nem becsúszva szabálytalankodott, de a bíró jobb lett szerintem, az egész játék lassabb, nagyobb bombákat lehet lõni, neten lehet 2v2 4 géprõl, sõt lehet ps2 vs pc.

koki44
Írhatnál majd egy kis összefoglalót, hogy mi változott, miben lett más a játékmenet?

Esetleg tehetnél fel egy-két videót is.

Breki33
Hogy mit is várok a 6. résztõl?

Hát például hogy 40 méterrõl ne lehessen a leguritott szabadrúgást bebaxni úgy a kapuba hogy semmit nem lehet ellene tenni.

Hogy a netes lobby részt ugy egy az egyben cseréljék le egy másikra,mert vicc ahogy ez mûködik.Nem lehet belépni,ha beléptél és ugy gondolja teljessen behal hogy csak a kilépés segit,meccs után nem megy vissza a lobby részbe meg ilyenek.

Az lehet hogy a kaonami nem ismer el egyetlen mûködõ cheat-et sem,de vannak bizonyos dolgok amiket ki kéne szûrni.Legjobb a kilép az ellenfél erre õ nyer 3-0-ra,a legidegesitõbb meg játékbefagyasztó kis mocskok amit persze te unsz meg elõbb és adod neki a 3-0-ra a meccset.Nyilván ezeket orvosolni kéne.

A bíró legyen szigorúbb.Nem több szabadot akarok,de amiért sérga-piros jár azért adjon azt.Viszem a kapusra a labdát erre hátulról fellök az utolsó védõ,és még sárga sincs.

Hát nagyjából ennyi,kis grafikai fejlõdés biztos lesz,a játékmenetet meg majd meglátjuk.On-line most akkor lesz 2v2 4 külön géprõl?Az még érdekes lenne.

Breki33
Pes6 intro

klikk
shevy
nekem megvan a francia ps2-es verzio, partjelzõ nincs, master leaguben változik az idõjárás, a bíró is jobbm a kispad ugyanaz

PESFAN
Húúú de kihalt a topik mi van az emberekkel?

na csak épp tegnap jutott eszembe és gondoltam beírom, hogy remélem a Konami csapat nem követi el megint azt a nagy bakit, hogy nem lesznek nézõk meccs közben, ML-ben nem változik az idõjárás, és a partjelzõk nem lesznek láthatóak, na meg a kispad.
Erre bízom benne hogy odafigyelnek.
Javítani kell még mindenképpen a bírók ítéletén, mert felháborító e két szituáció:

1. Az ellenfél hozza rám a lasztit belépek neki, még símogatásnak sem nevezném amennyire hozzáérek, de a bíró szabadrúgást ítél.

2. Sokszor a PES5-ben a bíró nagyon rosszul alkalmazza az elõnyszabályt.
A 16-os elõtt felrúgnak, vagy épp hozzámérnek elvesztem ezáltal a labdát de a másik cstár egy az egyben viheti a kapura de a tzámadást megállítja, oda nagy ziccer és jöhetek szabadrúgással.

Hát így hírtelen ennyi a sürgõs javításokból.

Ja és ne írja be senki hogy a partjelzõ, az idõjárás meg a nézõk javíthatóak mert tudom, de az ember elvárja hogy ezek alapból mûködjenek, ne csak lodmixerrel meg egyéb átírásokkal.

PESFAN
Húúú de kihalt a topik mi van az emberekkel?

na csak épp tegnap jutott eszembe és gondoltam beírom, hogy remélem a Konami csapat nem követi el megint azt a nagy bakit, hogy nem lesznek nézõk meccs közben, ML-ben nem változik az idõjárás, és a partjelzõk nem lesznek láthatóak, na meg a kispad.
Erre bízom benne hogy odafigyelnek.
Javítani kell még mindenképpen a bírók ítéletén, mert felháborító e két szituáció:

1. Az ellenfél hozza rám a lasztit belépek neki, még símogatásnak sem nevezném amennyire hozzáérek, de a bíró szabadrúgást ítél.

2. Sokszor a PES5-ben a bíró nagyon rosszul alkalmazza az elõnyszabályt.
A 16-os elõtt felrúgnak, vagy épp hozzámérnek elvesztem ezáltal a labdát de a másik cstár egy az egyben viheti a kapura de a tzámadást megállítja, oda nagy ziccer és jöhetek szabadrúgással.

Hát így hírtelen ennyi a sürgõs javításokból.

Ja és ne írja be senki hogy a partjelzõ, az idõjárás meg a nézõk javíthatóak mert tudom, de az ember elvárja hogy ezek alapból mûködjenek, ne csak lodmixerrel meg egyéb átírásokkal.