PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem talált 39et, ebbõl 10et kijavított, 29re meg mondta, hogy regisztráljak, és akkor kijavítja.. 😄
Szal akkor mit szóltam volna 4hez mi? 😄DD
Majd meglátjuk!! 😊
1. Players from both PC and PS2 will be sharing the same server which allows us to have matches across different platforms.
2. A new and improved server is used to reduce lag.
3. The new server is also capable of detecting "cheaters" who try to use up bandwidth using external software on their PCs.
4. Rather than having a fixed points system, the points allocated for wins, losses, and draws are determined by the ranking of both players. For example, a win over a player with a high ranking would be more rewarding compared to a win over low ranked player.
5. 2 vs 2 and 4 vs 4 matches are possible. But only 4 machines can be connected together. Which means, to have a 4 vs 4 game, you will need 4 PCs or PS2s to link up with a maximum of 2 players playing on each format.
6. This basically means you can be a spectator for other people's online games. Not sure whether that means you can actually watch the match or just see the statistics. (more on this later)
7. Apparently, this means you can create your own little online league table rather than having to use a special website to track all the games for you. Not sure if this is correct and how many teams can be involved. (more on this later)

Valamit csak kellett csinálniuk egy évig,mert hogy nem a grafikát tuningolták az egekbe,az még a 360-as verzión is látszik...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sose a letöltõ sávval van gond olyan p2p kapcsolatnál (pláne, ha pl. 4en lehet majd), hanem a feltöltõ sávval... hiszen hiába van 1024/128a mind2nek, az 1024bõl csak 128at fog használni MAX, hiszen annyi adat jöhet MAX (annyi nem fog)...
Szal eléggé ésszel kell bánni ezzel, így is voltak néha érthetetlen laggok.
bár ekkora sáv mondjuk elég kell legyen.. 😊) az már programozás kérdése.
Minimum
- Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP
- Intel Pentium III 800MHZ vagy (Athlon/Duron/Celeron)
- 256 MB RAM
- 4X DVD-ROM
- NVIDIA GeForce 3 vagy ATI Radeon 8500
- DirectX 8.1 kompatibilis hangkártya
- DirectX 8.1 vagy nagyobb
- 1,5 GB szabad hely a merevlemezen
- Internet az online játékhoz
Ajánlott
- Microsoft Windows 2000/XP
- Intel Pentium IV 1.4GHz vagy nagyobb
- 256 MB RAM
- 8X DVD-ROM
- NVIDIA GeForce 4 Ti vagy
- ATI Radeon 9600 vagy nagyobb
- DirectX 8.1 kompatibilis hangkártya
- DirectX 8.1 vagy nagyobb
- 4,5 GB szabad hely a merevlemezen
- Internet az online játékhoz
Támogatott videókártyák
- NVIDIA - GeForce 6800, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 520, GeForce 4 Ti, GeForce 3
- ATI - Radeon x800/9800/9700/9600/9500/9200/9000/8500
- A Geforce MX sorozat nem támogatott!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Viszont a játékok nagyrésze kitûnõ.
Azt nem értem a konami miért nem igazitotta a gép képességeihez a PES-t,itt a gépben a szélesávú net,erre kiszurják a szemét a Xboxosoknak ezzel a gány on-line résszel.Ezt nem értem...
és kösz, de nem kell az "ehh"...elég értelmetlen emberre vall az ilyen és hasonló, tartalmilag 0 szó...
Vagy mégsem?
Áldom az eszem amiért nem rohantam el anno az elsõ boltba megvenni, várva, hogy lejjebb megy az ára.
De ezek után, meg amúgy is inkább a PC-m cserélem majd le egy jobbra.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ugyhogy asszem PES-ben maradok a pc-s verziónál,ha on-line itt lesznek ujdonságok.
Ez csak XBOX-nál van így remélhetõleg PC-n máshogy lesz
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Amit tudni kell, hogy az itt felsorolt tulajdonságok csak az Xbox verzióra érvényesek, a PC verzió ezekben a dolgokban különbözni fog. Ellenben a videókban látható jelenetekkel, melyek a PC verzióban is tapasztalhatóak lesznek.
* Az online mód igen gyenge, nincs Lobby, és a játékmenet még lasssabb, mint offline módban.
* Az Edit mód nem teljes. Csak a létezõ játékosokat lehet változtatni, nem lehet igazolni...
* A visszajátszásokat nem lehet elmenteni sem offline játékban, sem online.
* A játékmenet lassabb, de jóval pontosabb és ebbõl a szempontból a játék még jobb lett.
Igen, végre célegyenesben vagyunk. Sokan már azon is túl😊 Aki meg akarja venni a PES6-ot, már rendelheti is.
Megjelenés október 26-án, ár 9990 Ft, PC, PS2, XBOX360, PSP.
A játék szoftverek magyarországi terjesztõje, az Ecobit kft honlapján már megrendelhetõ a Pro Evolution Soccer sorozat legújabb, hatodik része. A hírek szerint már 26-án megjelenik. Az ár a korábbi verziókhoz hasonlóan 9990 Ft.
X360-ra Pes6 van, és azért a két játék nem biztos, hogy ugyan az ...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A #28527-t be tudod tenni jobb felbontásban ?
Igaz én gép ellen ritkán játszok,de azért az 5-ben 6 csillagon is eljátszottam a gép ellen,itt már bajok vannak.
nekem eleve 2 meghajtó van, a C csak a winfos, bármikor formázható....
Szal kb. 1-1.5 óra minden driverrel együtt. 😊 És semmi se veszik el.
Ezt javaslom neked is. Fel fogsz lélegezni. 😊
teljes reinstall
Ha újra teszed a Windowst akkor csakis úgy hogy a rendszermeghajtódat leformázod a fenébe, de a másik partíció formázása is ajánlott.
Ezeknek az újra rakom a winem formázás nélküli dolgoknak nincs sok értelme, csak még szarabb lesz a rendszered.
Vagy a windows van szétesöben,és akkor ujra kell már rakni,vagy esetleg raktál fel másik VGA drivert mondjuk,és az nem tetszik a pes5-nek.
Esetleg valami Registry tisztítót még rá lehet engedni a windowsra,de én már ilyenkor ugy vagyok vele hogy inkább 1-2 óra alatt ujrarakom,aztán akkor tiszta minden.Persze csak ha már nagyon zavaró hibákat csinál.
Szal ez a legtutibb módszer..
Nekem is úgy belassult már, hogy hihetetlen... pl. friss windowszal 1bõl indul PES, most meg kb. 5-6 mp amíg egyáltalán bejön a fekete képernyõ...
A játék is lassult, lodmixerben visszaraktam eredetire 1-2-3-4-5, amúgy semmi gondom nincs vele... De mondjuk a gépem is erõsebb jóval, mint a tied, de még itt is rohadtul látszik, h. a teleszemetelt windows mire képes (hiába antispy és millió regclean... egyszerûen nem tartható ezekkel se).. Ez már csak a windows 😊
Már egyre több minden akad befele... De amíg mozog, addig nem rakom újra, van jobb dolgom is. 😛
Hogy fagyhat le a telepítés??? ill. akkor hogy van most géped, ha nem sikerült a telepítés? 😄
a gépem:
Cerka 2.26 512 mb ram ati 9250 meg 40 giga maxtor
1 hét próba, aztán nyomulás MU-val ML, majd itt elolvasom mi a szitu a multival.
Ha fasz a multi nem olyan mint PES 5-nél akkor megveszem, ha meg szar akkor maradok warez.
Amúgy én is valszeg megveszem, mert játék ide vagy oda, a multi az izgi hosszabb távon... szóval annélkül sztem 1 hónapig se bírná (nálam a játék)...
Pes5tel már úgyis tele a padlás, ez legalább új kihívás.
Az elmondásod alapján biztos jó lesz.<#eljen>#eljen>
Az látszik hogy a védõkre nagyon rágyúrtak,hogy a sok kiugratásos támadást lejebb vigyék,és jobban rákényszeritsék az embert az összjátékra,ötletesebb támadásvezetésre.
Ettõl viszont az egész nehézkesebbnek tünik,nem mennek olyan gördülékenyen a támadások,középpályán néha iszonyat harc van a labdáért.