PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
oké, köszönöm😊

Steam Nick: adakiller

horpeti
mire kell patch, hogy felrúgjon a gép? 😛P

horpeti
loooool 😊

Ez már top class! 😄D

examinee
Most hol van a Crack amit tegnap feltettetek? File not found..

tobias88
azt a L1+R1 az pc-n is mûkszik??
De lesz egyáltalán pes 6-hoz dkz ?
Gép vezetett 2:1-re 85. perctõl nem támadásokat vezetett hanem elszaladt a szögletzászlóhoz és elkezdte fedezni a labdát. <#wow2>

Esetleg nem túl könnyûre állitottad a nehézségi szintet?Mert ugy elképzelhetõ hogy nem túl gyakran lépnek be keményen,igy aztán nincs szabálytalanság.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nekem csomo szabalytalansag volt . (en lottem a szaabdokat)
A gép miért nem szabálytalankodik SOHASEM ?

0 db szabálytalanság, pedig több meccset játszottam már ... így viszont nem tudok szabadrúgásokat lõni + teljesen hiteltelen a játék :-(

Van erre valami patch ?
Ja, hogy ez is még csak pes 5 dkz.
Már értem.
De lesz egyáltalán pes 6-hoz dkz ?
Quaresma a dkz-ban a database editorban az executable file az mi mert nekem nem nyitja meg a pes 6 exe-vel, ha többit is beteszem 0_text, sound stb.
VAgy, ha valaki tudja pls. help. elõre is thx.
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

KillR
és azt pölö észrevettétek, hogy különbözõ csukákon különbözõ elrendezésben vannak a stoplik, még a méretük is eltérhet? nem semmi, azér itt a fifa sehol nincs...

Jól haladnak a javitással.Már üzenet hegyek vannak...
- xy idõben "vész" karbantartás
- a karbantartás megvolt a szerverek üzemelnek,köszönjük a megértést...

ezek után bejön a tegnapi üzenet:
-a szerverekre bejutni nehéz....stb...

<#szomoru2><#falbav>

Persze belépni nem lehet...

KillR
azért kösz, de ezeket már megnéztem

KillR
igen, ez csak ilyen bemutató
én a dvd-re gondolok, nem lehet leszedni valahonnan?

Breki33
Ez csak sample

korábban másoltam be ide belõle
kuci06
itt meg angolul:
link

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
itt van a többi: (német)
link

kuci06
erre gondolsz? link

KillR
nah, mostmár én is boldog/boldogtalan tulaja vagyok egy eredeti pes6-nak (gondolom sokatok örömére.......)
a tokban van egy kis, 4 oldalas reklám vmi pes6-the expert guide-ról
a promós anyag szerint ez egy átfogó, mindenre kiterjedõ pes6-os játék-segítõ, leírnak benne elvileg mindent
meg jár hozzá dvd is
a dvd-t esetleg le lehet tölteni valahonnan? mert nem hinném, hogy kis hazánkba valaha is megjelenik, azonban engem érdekel, a belsõ oldalon van egy érdekes kép, amin a csákesz a lasztit maga úgy veszi le, vagy nemtom mti csinál vele, hogy lábbal hátranyúl, és ez most "felizgatott"
szal tud errõl vki vmit?

Shevchenko
Köszönöm szépen.<#worship>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Hát remélem mert ez igy nagyon lehúzó.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Csak azért kérdezem mert,ha kiadnak 1 patch-et és felrakom,utánna vissza akarom rakni az eredeti rostert,hogy onlinén az eredeti játékosokkal játszajk mert többen vannak.PES5-be unknow 000021 volt azthiszem ebbe melyik?

FORZA MILAN!!!

horpeti
Jóh, ez valszeg nem PES7ig lesz így😄

jbal
a 22-es

Breki33
én nem erre írtam
Hát azért csak összetákolják rövidessen.
Az én türelmem még kitart....egy darabig...

Shevchenko
Az eredeti roster melyik?A pes5 be a unknow 000021 volt.

FORZA MILAN!!!

horpeti
õõ, egyébként nem vagy egyedül, én is hozzávok szokva mindenhez, ezért se ment a gém... Leültem trainingelni picit, lõttem 300at kapura, azóta könnyebb 😄DDDD
De még kell majd kb. 3 ezer rálövés 😄

meg az egész PESmost ilyen, 5höz vagyunk szokva, át kell állítani a reflexeket, berögzüléseket... Legalább nem uncsi, van mit csinálni 😄

Breki33
mitis?
Shevchenko
Akkor megoszthatnád velünk is.

FORZA MILAN!!!

Breki33
szerintem egyértelmû
Shevchenko
Ebbe tudja valaki melyik a roster PES5 azthiszem 021 volt.

FORZA MILAN!!!

Breki33
gs-ben kell megkeresni a stadionokat és az elsõ négy texturát cserélni

de sokat kell tesztelni

ajánlott még a profile-t jól beállítani
Shevchenko
Nemtud válaszolni.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Sajnálom azokat akik 10000 ft kiadtak az online miatt.Ilyen pocsék,hogy lehet valami,hogy 4 meccsböl 3 szor server lost.Inkább ML-el játszok a gép ellen.

FORZA MILAN!!!

hy/ mond már meg a füvet hogy csináljam olyan szépre amilyen a képeiden van! kösszi szépen

Mivel forditottad?😄

Breki33
a kézikönyv mit ír errõl?
Tartott egy meccs 70. percéig...

Nem.
Bejutottam on-line!

PESFAN
Startlap tramslate-val fordítottad?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Igen. A csapatok nevei normális.
A sorozatteremtõ, Shingo Seabass Takatsuka, szintén dolgozott hogy finomítsa az új játék lövõ rendszerét, és a játékosok képesek lesznek, hogy több pillanatfelvételt kíséreljenek meg mint elõzõ verziókban, amíg a sortüzek és fél-sortüzek újratervezettek voltak. A másik új képesség a labdatartás, hogy megtartsák a játékosok a labdát a becsúszó szerelésnél is, az irányításoknak köszönhetõen több dolgot változtattak meg, hogy több mozgást engedjenek meg a játékosoknak.

Valami ilyesmi nem teljesen pontos a fordítás.

AdaKiller
online-ba is javítja?

Steam Nick: adakiller

Breki33
Series creator Shingo 'Seabass' Takatsuka has also worked to refine the shooting system of the new game, and players will be able to attempt more snap shots than in previous versions, while volleys and half-volleys have been redesigned. Other new moves include the ability to retain control of the ball when sliding in to tackle, while all-new feints and backwards dribbling are now available thanks to the improved dribbling controls, while headers have been changed to allow players more movement in the way their strikers jump and head the ball.
Terminátor14
Bazz, de ha egyszer hozzá vagyok szokva...
Meg most akkor azt a gombot mi helyettesíti? 😛

CSAK a Fradi