PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS újra is, mert a neveket visszaírta London FCre, stb.. hülye ez?
pedig csak simán felülírtam az options filet az ÚJJAL...
Ott neked meg kell adni egy jelszót,azt jegyezd meg.
Játékban rámész a Network-re,eljutsz egy pontra ahol kéri a jelszót (felül ott be van már irva a regisztrácios kódod),oda beirod a jelszót,amit a regisztrációnál megadtál,aztán kész is.
Elméletben innen betölt egy oldalt ahol csinálhatsz 3 profilt,ha megcsináltad,vagy ha már megvan akkor kiváasztod,és onnan jutsz a szerverekhez,meg a lobby részhez.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
felraktam az új rosteres option filet, és:
Mintha írásvédett lenne, vagy valami.
Mindig mikor újraindítom a PEST, bekéri a NEVEM, meg mint amiket elsõ indításnál, és valszeg ezért nem jegyzi meg a player settingset, meg a stbt...
de nem írásvédett, ill. látom is, hogy utcsó módosítás 1 perce...
mi lehet a gond?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Steam Nick: adakiller
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
nos az elsõ benyomásom. van egy logitech dual actionöm, amivel csak prince of persiázni szoktam :S no mind1, a lényeg h azt veszi elsõdlegesnek és a billentyûzet mehet a fenébe, sehan sem tudom ráállítani h azzal játszhassak. gondoltam kihúzom a dual actiont, akkor meg el sem indul a játék 😄 most lehet h újra rakom úgy h nincs bedugva. de akkor vmi marha jónak kell lennie, h megkapja még a 9est nálam.. na üdv. hello.
Meg egyenlõre eredetivel se...<#szomoru2>#szomoru2>
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ha lehet akkor légyszi vki írja meg a User Registration html címét, mert hiába nyomok rá a gombra. ha nem azt is írjátok le légyszi,mert akkor megveszem. köszi.hello.
ez mit is akar most tõlem kérdezni?
Steam Nick: adakiller
mer angolok közül az Arsenal,Man Utd aki licenszelve van
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
rányomok R2re, kéri billt. Lenyomom spacet, eltûnik a bekérés, de marad az ami be volt állítva...
Szerintem se létezik hogy nem lehet, de nagyon nem akarta a mocsok. másik gombot meg simán bevette
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
1. Billel nem lehetett a SPACEt pl. R2re tenni. A start gomb rajta volt, így elvileg bennevolt. De átrakni nem lehetett, még akkor sem ha a start gombról levettük.
2. amikor 2 playerrel játszottunk, akkor nekem mint gamepadosnak minden meccsen át kellett állítani a players settingsben, hogy nem automata legyen a váltás, hanem manuál, stb... nem jegyezte meg egyszerûen
3. Meccs közben az ment, hogy csak bill legyen pl. de hogy csak gamepad az nem... (szal akkor valszeg ki kell lépni windowsba, és átrakni player 1re a gamepadot).. Ez még elviselhetõ, de pl. így nem tudtunk felváltva játszani kilépés nélkül. (nem is játszottunk emiatt)
De hála istennek jó dolgok is vannak a játékban, fõleg a gameplay, stb... Emberváltások, passzolás utáni aktivitás, stb az jó (2 playernél pláne jó, PES5ben ha passzoltam, utána azzal a csávóval nem is tudtam megindulni 1 másodpercig...
Így olyan gyönyörû beindulásokat, helyezkedéseket lehet csinálni 2 playerrel, hogy csak csuda... jobbakat mint PES5ben. 1 playernél meg az AI helyezkedése lol...
Nah jó ismerkedést a játékkal!
Mikor belépek az összeállitás beállitásába akkor össze-vissza vannak a játékosok nemis ugy mint ahogy bevna állitva, aztán állitok rajta és mikor belépek a játékba már megint máshogy vannak a játékosk mint ahogy én beállítottam. 😞
Aztán sokszor van ugy, hogy mikor félidõhöz érkezek és bejönne a félidei menü akkor csak 1 fekete kép van
nem tudjátok mi a baj?
Olyan gondom akadt a játékkal kapcsolatban, hogy mikor belépek a menübe onnantól kezdve iszanyatosan akad és a menü pontok között se tudok lépegtni.
A játékot újra feltettem és "direktx" meg új videók. driver.
És nem megy de ehez hozzátartozik hogy kb a játék 3 óráig jó volt.
Mi lehet a gond pls!Segítsetek!!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!