PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
CSAK a Fradi
annak a 14-es slotjában van a csíkozás
na az eléfg ronda
nagyon megköszönném ha valaki találna egy olyat ami ilyen csíkozás de egyenes nem ilyen mint itt
De legalább a vázát megírta a konami 😄DD
- tous les vrais noms de joueurs
- tous les vrais noms des ligues
- tous les vrais noms des coupes
- tous les vrais noms des stades
- ainsi qu'un pack flags afin d'avoir tous les vrais fanions des équipes
>> Disponible en section [ Patch: Crash Overall Evolution ] >> PES6 >> Crash Overall Evolution - Edition 2.0 (OptionFile)
itt nézted?
Online roster meg?? Hogy ne tudjunk játszani másokkal? 😄 Gondolom hasonló lesz, mint PES5nél, nem akarnak csodacsapatokat 😄
szóval hol találok rostert?
lehet össze kéne rakni egy másik layeren olyannal amin nem látszik
pl az eredetinek ugyanolyan szint adni match colorral és egymásni rakni a kettõt
nektek van Stamford Bridge?😮vagy PES-Shop-ban kell megvenni?
CSAK a Fradi
Amúgy sokan mondtátok hogy akadozgat a játék...Nos nálam csodák csodájára tök jól megy, úgyhogy most kellemesen csalódtam 😊
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Megnyitottam - Kijelöltem - Kép menü - Színmód - 16 bitre tettem.
Nem ezt kérted?
Csak elfelejtettem hová tegyem fel.