81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    azt megkérdezhetném milyen neted van ?

vagy ez sávszéltől függetlenül mindenkinek sz@r, és játszhatatlan ?
    a Nation Cup meccseit pl. akkor hogy játszák le ( nem csak a magyarok, a külföldiek is ) ?
  • jolesy
    Mindkettötök mondd valamit :) ha megengeditek hoyg bekapcsolódjak...billdm-hez hasonlóan régóta pesezek és több is megvan eredetibe de ezt énsem vettem meg, viszont csak a lagg miatt, az tény, bár nem tetszik annyira mint tetszett pl a Pes 6 (nemtudo mmiért,nem nyert engem meg személy szerint) de ha jó lenne az online kapásból vettem volna meg én meg gép ellen nem is játszok se pest se mást, nemszretek cpu ellen játszani, sjanálom nagyon hogy az online rossz lett, ha jó lenne én megvettem volna tuti mert bár sok hibája van, azért nem rossz....minden játékot akkor lehet csak igazán értékelni ha ember ellen játszol, mert gép ellen úgyis más, cask kár hogy ebbe "minden 10. meccsen" lehet csak ténylegesen játszani ember ellen
  • billdm
    .."Megszívtad mert mielőtt utánnajártál volnas milyen az online megvetted..."
    Nos én azért vettem meg,mert SZERETTEM ezt a játékot!!Eszembe se jutot,hogy a net ilyen lesz!!!Ma szerintem nincs is nagy kiadónál megjelent játék ahol ennyi baj lenne online!A letörlést..persz én se mondtam!Nagyon jól el lehet vele néha szórakozni,pár meccsen!
    "..Senki se mondta, hogy az online része jó
    de eléggé eltúlzod más online-n játszók hozzászólásaival összevetve..."
    Azért olyan sokan nincsenek akiknek itt meglenne!Szerinted nekem mi érdekem lenne így lehúzni,ha nem lenne tényleg xar a net?
    Én lennék a legboldogabb ha jó lenne!
    Néha tény szinte tökéletes,de ez sajna elenyésző!KB minden 10. meccs olyan amilyennek lennie kéne!
    .."Állandóan szidod és negatívumokat mondasz róla aztán csodálkozol, hogy nem tudod eladni..."
    Nem akarom úgy eladni,hogy az egekig magasztalom aztán ha megveszi tőlem a jó édest...szidja majd!Én szeretek korrekt lenni!Volt olyan aki már majdnem megvette,én szóltam neki..nincs benne 2vs2..nem tudta!De eszembe se jutott,hogy ezt elhallgassam előle!
    Lehet furi..de én szeretek becsületes úton járni!Nem az a 6000 FT fog a felső 10 000 be emelni!Csak szeretném ha olyanhoz kerülne aki legalább annyira szereti a PES-t mint én!!
    Mert elhiheted én nagyon szeretem!Nem tudom te mióta játszol ezzel a sorozattal,de én már elég régen!
    Mivel nem 17 éves vagyok,én nem is szoktam mással játszani,időhiány miatt!Ezért is vagyok ilyen pipa a net miatt!
  • Breki33
    Árról pedig akik 5000-ért árulták már eladták
    Megszívtad mert mielőtt utánnajártál volnas milyen az online megvetted.

MI direkt megvártuk milyen lesz mert ettől tettük függővé a megvételét.
    Számomra emiatt nem éri meg megvenni, de ettől még biztos nem fogom letörölni és az eddigi legjobb focinak tartom.

Állandóan szidod és negatívumokat mondasz róla aztán csodálkozol, hogy nem tudod eladni.
  • Breki33
    Hát tudtommal offline sárga lapok számáról volt szó illetve a srác írta, hogy mikért kap.

Én meg írtam, hogy nálasm nem így van.

34 meccsen 6 sárga az ugye azt jelenti, hogy minden hatodik meccsen van kb sárga ezt már nyugodtan nevezhetném hibának ugyanis igazi meccseken nem valószínű, hogy egy csapat 5 meccsen keresztül nem kap egy sárgát sem.

Erre te belekevered az online-t. Senkise mondta, hogy az online része jó
    de eléggé eltúlzod más online-n játszók hozzászólásaival összevetve.

És ettől az offline még tetszhet nekünk és beszélhetünk róla elismerően.

• billdm
    Bocsi,de nem nagyon értelek!Mi van ha berakod a sárga lapok számát..?!Próbáld meg mindezt ONLINE elérni!Ott olyanokért is kapsz néha lapot ha 2 játékos néha össze szalad!
    Az ár pedig..én 8900 ért vettem...Azt ugye nem gondolod,hogy 4-5000-ért odaadom?
    Az ára még mindig 6500!
  • Breki33
    Viszont nemis szükséges a használata mert a Socceracces Option file-ai közül

Fawaz New Option File-t választva

file description

1-Renew transport Winter 2-New Faces 3-Hair Updated 4-Original Name: RONALDO => Ronaldo 5-Thanks For Download

És betöltve a programba a #42769-es hozzászólásban látható keretet tölti be.

A felette levő kép csak egy példa hogy lehetne megcsinálni.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=18915
  • Breki33
    Használt program

Pro-Evo Editor 2008 V 0.2
    http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10603&language=
  • Breki33
  • Breki33
    Na megvan a megoldás

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Talán csökkenteni kéne az árat

A sárga lapjaim számát délután berakom
  • Breki33
    Én ugy tudom Dummy helyet lehet, de nem vagyok adatbázis szakértő.

Járnak ide nagy pes adatbázis készítők pl Tua tőle-tőlük kéne megkérdezni.
  • Breki33
    Félreérthető voltam akkor bocsi.

Az a hülyeség, hogy a PES 2008-nál 1000-er jobb.
    Én a teljest próbálhattam ki egy topictársunknak köszönhetően.

Egyértelmű hogy a PC-snél sokkal jobb
    de az ezerszer jobb olyan gagyi szöveg.
  • Attila8805
    Hát pedig sokkal de sokkal jobb.
    Bár én sajna csak demóval jáccottam de még így is több órát elszórakoztam vel míg a pc-s fifa kb 20 percet töltött a gépemen.
  • billdm
    Én már kb 3 hónapja árulom,de nem tolonganak érte!
    Ezt írta amúgy multkor a Fifahungaryn../Quare./
    "Sajnos a lag vagy egyéb online hibák jelen vannak a játékban, ezzel együtt kell élni. Van amikor nagyobb mértékben, van amikor kisebb mértékben."
  • Tomy Lee
    Vagy egy meglévőt kell editálni?Újat nem lehet létrehozni.
    Nincs kedved majd ránézni,hogy is müxik ez a progi?Én eddig még mindig nem jöttem rá:S
  • Tomy Lee
    Nekünk tetszik,miért baj ez??
    Ha + neked nem tetszik akkor add el a játékodat nekünk.
    (Én kapásbol adok érte TDU-t ha kell,komolyan).
  • Breki33
    És a Fifa csak PC-n szar.

Bár az hülyeség, hogy konzolon ezerszer jobb lenne
  • Breki33
    ja és ha kell berakom a statom a sárga lapokról
    és egyébb így cáfolható dolgokról
  • Breki33
    igen nálam kevés sárga lap vav 34 meccsen ugye hat elég kevésnek számít

kapusokról nem írtam semmit de nálam BUffon véd nincs vele gond

patch felrúgása óta alig van szabadrúgás gól 4-5 meccsenként max 1
    igaz Buffon elég sokszor bravúrral véd, de elég sokszor rá se rúgják

Egyáltalán nem vagyok elfogult nem mondtam, hogy tökéletes de ezeket tényekkel tudom cáfolni.

Azért nem veszem meg mert lagol onlineban viszont amiket írtál azok egy részér Quaresma cáfolta illetve nem értett egyet, de te nemis reagáltál arra a hozászólásra.

És miért ne írnám, hogy jó a játék és tetszik ha így van :-)
    Konami nem azt ismerte el, hogy hamar lett kiadva, henem, hogy ki kellett adniuk.

Szerintem nem visszalépés max online-játékban a többségben, főleg grafikában hangulati elemekben hatalmas előrelépés. Főleg azért mert ezután elég égés ennél roszabb grafikával kijönni.

Elmondtam azt is miért játszanak sokan csak online. Mert utánnajártunk, hogy milyen mielőtt megvesszük. Ha tökéletes lenne az online holnap megvenném.

Pes6-ot eszembe se hutott teljes áron megvenni.
  • billdm
    Nos akkor összegezzük!
    Nálad kevés sárga lap van,a kapusok jók,a bíró normálisan vezet,alig van szabadrúgás gól/CPU/,Te nem rúgsz középkezdéses gólt,valamint nincsenek benne bugok..
    Most vagy nem egy játékról beszélünk,vagy ennyire elfogult vagy!Szerinted..ha ennyire jó,miért vannak a külföldi fórumokon is a hozzászólások tele a hibákkal?
    Ha ennyire jó..már-már tökéletes..miért nem veszed meg eredetiben??
    Hiszen a program teljességéhez az online is hozzá tartozik!
    Jaaa,hogy online a játék nem ilyen..?
    Én éppen most szerettem volna játszani online,de egyszerűen szánalmas ami ott van!!
    Én elhiszem,hogy offline jól eljátszol a játékkal,de kérlek..ne írd azt,hogy mennyire jó a játék!!Én elhiszem,hogy nem akartok rosszat írni arról amit ti is évek óta szerettek,de ha őszinték akartok lenni ez egy 3/4 ig. megírt program,tele hibákkal!!
    Ők maguk is elismerték./Konami/.hogy hamar lett kiadva a program!!
    Arra pedig,hogy a legjobb focis program..hát..nem nehéz,mivel a FIFA iszonyat xar!
    De a Pes 2008 ettől még visszalépés szimuláció terén a 2006-hoz képest!Egyszerűen azért lett ilyen,hogy átszoktassák a srácokat a Fifától..ezért lett Fifás a játékmenet!
    Nem a levegőbe beszélek,én az elmúlt években több 1000 meccset játszottam az éppen aktuális évaddal,egyértelműen ez a legjobban Arcade!!!
    Ja,és még valami..ha ennyire klafa a program,miért mindenki csak az eredeti "másolatával" játszik??
    Tavaly sokkal több Magyar volt a neten !!KB 20 ismerősöm volt tavaly,idén KB 3 an vették meg!!
    MIÉRT???
  • Tomy Lee
    Nemrég kezdtem Pc-n új ML-t.DE úgy ahogy pl. Breki is használja Autosave On-al.Meg kell hagyni néha elég izgi a meccs:)Mivel tudom,hogy nincs visszaút.Egyenlőre nem is D2-ben van a gond hanem sz.tem majd Division 1-be lesz huzósabb.Nincs visszatöltés,így a korrekt.
    Konzolon + többet nem játszom Pes-t mivel így Pc-n a tuningolt játékom nagyon tetszik!
  • Kmarha
    én is mindig visszarakom :D mert álltalában nem ilyen, csak néha vannak furcsa dolgai a kis piszoknak. mint a múltkori elverhetetlen ellenfél :)
  • Tomy Lee
    Ja,hogy ez arra vanAz nem kell:)
    Köszönöm!
  • Breki33
    Párharc megnyerése és egy gyönyörű lövés

• Breki33
    Letámadás eredménye

• Breki33
  • Breki33
    punkersnek boldog szülinapot
  • Breki33
    na megnéztem a mostani bajnokságban 34 meccsen van 6 sárga lapom
    ha ennél kevesebb lenne az már hiba lenne
  • Breki33
    cv_0.img-be

de neked minek a 4:3?
  • Tomy Lee
    Köszi!
    A Schermo 4-3 mappával gondban vagyok.Ami benne van azt az 1 file-t hova is kell tenni?
  • Breki33
    Én semmi ilyet nem tapasztaltam
    pedig már játszottam jópár meccset és elég kevés sátgát kaptam ha jól emléxem egy bajnoki idényben kb 7-et, pedig védekezek aztán rendesen.

Én inkább ilyeneket látok +

Én biztos nem követném el azt a hülyeséget, hogy letörlöm az eddigi legjobb focis játékot.

• Kmarha
    ok, most komolyan, melyik a "bunda" gomb? mert az ellenfél előszeretettel nyomja be a meccs elején :D

Ők az amerikai futball szabályai szerint ránthatják le az embereimet, meznél, nyaknál, hajnál fogva, tiporhatják fejüket a sárba, rúghatják szét a térdüket, csúszhatnak be hátulról-jobbról-balról-előről, lassan vagy gyorsan, a labdának a közelében sem kell lennie a lábuknak, és a biró mintha semmit sem látna.

Aztán elfut melletem az egyik, nekiütközik egy szúnyognak amitől kapásból földre kerül, azt már jön is nekem a sárga lap. Vagy átfordul rajtam, könyökömhöz hozzáérve, lép még egyet azt zutty.. jön a sárga lap.

ma megint töröltem a pest :D Néha előhozza belőlem.
  • Breki33
    tessék
  • Breki33
  • Tomy Lee
    Jól néz ki.Ez már újabb HD Scoreboard?Érdekelne...:)
  • Breki33
    Soccer Acces Italy csapatának tudja valaki a címét?

Ők szokták az ilyen olyasz patcheket nemezis stb késziteni
  • Breki33
    Most ilyen a kijelzőm