81526
-
mert az okosok zárták mondván van body bildinges fórum
valami otthoni edzés vagy edzés otthon volt a címe
nem én nyitottam, de tök jó hozzászólások voltak benne pl karatésoktól, meg más küzdősportok művelőitől illetve olyanoktól akik nem akarnak nagydarabok lenni a rugalmasságukat elvesztve és nem a tömegnövelés érdekli őket elsősorban különböző porokkal..... -
kereső nem dob ki rá semmit, linket tudnál adni? -
Nem, ez viszonylag zárt körű topic. Az újakat szétoltjuk, főleg ha alma, és osztja az észt. De jófejek az emberek, tehát jó a hangulat.
Szal csak óvatosan. :DDD
Gyúrosok ide! a neve.. De csak saját felelősségre. :D -
Az hol van?
De az olyan topikokat nem szeretem amik azzal vannak tele, hogy mit szedj és milyen izű a protein. -
Azt ilyenkor kikapcsolom online miatt Quaresma egyszer kiszedett egy Sheva elleni mecsből mikor vezettem és már nem sok volt hátra(ezt soha nem bocsájtom meg neki:)) -
:)
Gyere Prohardver Gyúrós topicba:DDD -
dehogynem minden nap edzek szinte súlyokkal, de nem úgy mint konditeremben (ott tényleg kéne egy-két pihenőnap hetente)
nem két órás edzések és nem nagyon nagy súlyokkal hanem inkább teknikával és lasabb mozgással
vannak rudaim súlyzóim padom és elég tapasztalatom, hogy tudjam, hogy kell
De nem akarok nagyon offolni ha vkit érdekel priviben megbeszélhetjük illetve a hogyan edzünk otthon fórumban korábban részletesen leírtam. -
Ja, van MSNed is csak nálam offline vagy,szal akkor csevegős fórummá teszem a topicot:D -
Ugye te 15 évesen nem jársz konditerembe?
Mert ilyenkor nagy súlyokkal edzés még nem jó a gerincnek -
Maga a kifejezés jól hangzott... :D
Gyúrunk vaze. :D
Akkor súlyzós edzést nem is végzel, csak aerob, kardio? -
őt utoljára megvertem azóta nem láttam :-)
visszatérve a hamachire én szeretek külföldiek ellen játszani ha jó a sebességük, ellenük általában nincsen lag
persze vannak magyarok küzül is akikkel jó őket korábban leírtam
kár, hogy kettejükkel mostanában nem tudok -
gyúrásnak nem mondanám, csak formába hozom magam nyárra
nem nagydarabb vagyok hálisten csak látszik a dolog
sokat úszok biciklizek edzés melett
de ez miért nevetséges? P -
Martins15 #48258
Ami az edzésrészét illeti
-
Meg szerintem Roland is. :)) -
Jah, most Rolanddal játszottam 3 meccset, valóban nem volt olyan látványos húzás-xopatás, mint offline.
Persze éreztem a különbséget, mi van, ha mozognak, és mivan, ha nem. :D -
Te GYÚRSZ????? :DDD -
Én meg ilyenkor máskor csajozom, csak most kimenőt kaptam P -
most játszottam 4-5 meccset egy londoni sráccal és direkt figyeltem a Horpeti által írtakat
első Argentina-Spanyolország
2-0 ide félidőben második félidőben lőtt egyet na mondom tényleg van ilyen?
viszont végig kezemben volt a mecs, gyerek visszavágót akart
második Milán-Barcelona félidőben 2-0 megint na mondom lássuk a másodikat ott pillanatok alatt még rúgtam kettőt 4-0 után kicsit szórakozni kezdtem így vége 4-1 lett
Utánna választottam Juve-t neki maradt a Barca ott 1-0-ra vezettem félidőben, de nem figyeltem annyira így 2-1-re fordított ez volt első vereségem mióta tv-n nyomom
Utánna Dán-Német de már nem vettem komolyan így 0-0 lett
Szval összeségében abszolút nem tapasztaltam azt amit Peti írt -
Jahh hát oké :D
Nekem meg suli mellett nincs időm játszogatni nagyon, úgyhogy ilyenkor szoktam, napi max 2-3 órát :)
-
Ennek ez a prohardveres Fifa fórum volt az előzménye
link
Ami még mindig színvonalasabb ezt a gyereket kivéve mint az itteni
köszi több évig jártam terembe tudom hogy kell edzenem, de most otthon
csinálom más módszerrel kicsit ami évek óta bejött -
Tomy Lee #48250 Ezért nem kell mindenféle faxláma fórumokra járni Breki..
UI:mindennap + ne eddzél mert tök felesleges(heti 3 alkalom),inkább kérj edzéstervet:) -
Ezt a sráccal megbeszéltem
Nincs időm más játékra
Minden nap edzek, most vettem új bicilit nyár van és ugye csaj is van nem utolsósorban
ezt az ilyen priviknek üzenném
"Nemtudom így hirtelen meikünk viselkedik ugy mint egy 11-12 éves." Nézzétek mien gólt lőttem! Ja meg ittvan ez is. Látod hogy felfut? Juuj ez mekkora már!! Odanézzetek mien passz" Mintha bárki is szarna rá hogy te mit csinálsz. Ien idősen már nem a gép előtt kéne játszogatnod hanem illene valamit kezdeni az életeddel. Dolgozgatni, barátnőzgetni esetleg eljárni otthonról. De azért mindezek ellenére félre ne érts. Nagyon ügyes vagy!! "
-
Nagyi2pac #48248 Ha vkinek kellenének ilyen Sissoko arcok:
http://files.filefront.com/SISSOKO+BY+LUCEALEXzip/;10992812;/fileinfo.html/1/1
-
Mondom, hogy nem :) Azt hittem, hogy csak úgy kútfőből írod, hogy nettó árak vannak, miközben az oldalra ki van írva, hogy azok bruttók.
Fogalmam sem volt, hogy Te milyen infókkal rendelkezel arról a webshopról :)
És mivel az ég világon semmi dolgom azzal a bolttal, ezért nem hiszem, hogy utána kéne néznem google-al, hogy mit írnak róla :) Remélem érthető.
Amúgy néha kipróbálhatnál egy-két egyéb játékot is :D
Azért létezik más is, ami nagyon jó.
Horpeti: Gondoltam, én csak Brekinek írtam, hogy nem járok Hamachira. -
Dehogynem
Én nem játszok másik játékkal -
De a hamachi jó arra, hogy ott vannak PESező emberek. De mivel amúgy sem játszom idegenekkel, így tök8. :D -
Mi sem a hamachin, hanem a direct ipn nyomjuk.. sokkal egyszerűbb -
Megint elkezdtem játszani a Football Manaberrel, de ami még ennél is jobban foglalkoztat, az a Mass Effect. Másodszor is belekezdtem mert nagyon jó a történet, meg sok variáció van benne. -
HEhe, én nem szóltam be, Te próbáltál kioktatni, de sajnos nem sikerült :)
Amúgy én nem hamachizom...msn, posonline és kész :) Minek szórakozzak még a hamachival is?
Persze ez az egész múltidő, mint írtam, nem igazán játszom már. De majd szólj, ha lesz kedved néhány meccsre :PP (egyelőre még nincs is feltéve a pesem...) -
mikiking #48241 off : melyik játék köt le annyira ?
On -
Én sem játszom mostanában, nagyritkán egy-egy házibuli közben/után haverok kitalálják, hogy nyomjunk párat, de amúgy teljesen hanyagolom.
Meg most van más játék, ami leköt :) De azért kíváncsi lennék. -
téged se nagyon látlak hamachin csak a prohardveren szólogatsz be P -
Rolanddal jó volt. Bár a másik outpost tűzfalammal:D
Aztán rá 2 hétre játszottunk megint, akkor visszaraktam a régi tűzfalat (mert a cfos az újjal nem működött jól), akkor szar volt.
Bár furcsa, mert kilőve a tűzfalat is szar volt.
Szal már nagyon nem értem :DDD
Ezért inkább nem is játszom. -
hát én,,, inkább nem írom le
Ezt a csapatot még bcsültem
-
Most olvasom én is, így utólag boldog szülinapot! ;)
Új netem van, úgyhogy majd kipróbálhatjuk az online-t. (bár ugyanúgy upc) -
Miért, mi a baj a Reállal, hogy kerülöd? -
Van olyanom... bár ki tudja, hogy a legújabb, 2 hónapja játszottam utoljára onlinet. -
Én a Reált szeretem :D
Előtte a MUval játszottam, de az túl erős.
Lehet onlineban jó, Rolanddal jó is volt, nem nagyon volt ilyen szivatás. Nem értem miért más offlineban.. :( -
a pesm.online.exe-t -
na a realt igyekszem elkerülni
Amit sokat játszok párosítások
Argentin-Brazil esetleg Olasz
Magyar-Dán
Milan-Inter
Illetve ha nem brazilt vagy Intert választanak akkor természtesen Juve
én ezeket nem tapasztaltam