81526
-
Nagyi2pac #48991 Csak bezavart hogy vmikor TW-nek vmikor meg GK nak írják a kapust! -
Nagyi2pac #48990 Bocs akkor félre néztem! -
Nagyi2pac #48989 Ja bocs hülye vok megint a TWK a teamwork.............
-
Nagyi2pac #48988 Én csak a csapat stat szerint néztem hogy a Juve-nál gyenge a TWK!
Akkor mégiscsak cserélgettél 1-2 embert a kezdőbe? -
Nagyi2pac #48987 Ja..akkor lehet majd picit énis belenyúlok!
A kapusokat meg a hátvédeket felhúztad kicsit?
Ja az ilyenekre majd megpróbálok figyelni! De a Boriello helyett Pato-val még mindig nemegészen értek egyet!Mind1! -
valamit elnéztél, Buffon a legjobb a játékban Casillas és Cech is gyengébb
a barca meg max azért tűnhet gyengébnek, mert Pique van a kezdőbe a félévre kidőlt G.Milito helyett, és Eto'o akinek úgy is kifelé áll a rúdja csere, és Bojan K. van helyette a kezdőbe -
Nagyi2pac #48985 A patch-embe úgy próbáltam berakni a kezdőket hogy ki hol tud játszani a pályán ezért volt pl olyan hogy Flamini hátvéd lett, és hogy az adott poszton ki a legjobb játékos! Sztem naggyából jók lettek a patch-embe a kezdő 11-ek de azért lehet még jobb is! -
ezt írtam korábban, nincs le vagy felhúzva egyik csapat se, egyformán vannak módosítva
azért azt kb. sejteni lehet, ha pl. C.Ronaldo a Madridba kötne ki, biztos kezdő lenne, ahogy a milanban is Pato és nem Borriello... az ilyenekre gondoltam a kezdőcsapatot illetően -
Nagyi2pac #48983 Hát ja, csak nem akarom megint azt hallani hogy mér így meg mér úgy van a felállás! (nem itt mondták) -
"De az honnan fogom tudni hogy hogy vannak valójában a kezdőcsapatok?"
azt nem tudhatjuk mer sok csapatnál pl rotálás,eltiltás és sérülés miatt szokszor változik, főleg nagycsapatoknál. -
Nagyi2pac #48981 OK énis így gondoltam!
De az honnan fogom tudni hogy hogy vannak valójában a kezdőcsapatok?
Jó lett a gameplay, igaz én eddig csak a lassított játékmenetet vettem jobban észre de sztem az király lett!
1-2 észrevétel:
- a Barcát jól lehúztad, de talán a védekezése lehetne egy kicsit jobb!
- a Milant még mindig erősnek érzem (a stat mutató szerint) ott a kapusokat kéne gyengíteni!
- a Juve kapusokat meg erősíthetnéd!
Eddig ennyi!
-
hát kezdőcsapatot nem tudhatjauk, azt max tippelhetjük. -
arra gondoltam, hogy az igazolások ill. a kezdőcsapatok még a te munkásságod, azt változatlanul hagytam
aug31. éjfélig még sok változás történhet az átigazolásokat illetően azt meg kellene várni, különben megint csak felemás lenne a dolog !
akkor meglehetne csinálni a csapatszámozást és a kezdőcsapatokat beállítani, úgy ahogy valójában is vannak -
Tomy Lee #48978 Most úgyérzem olyan mint amikor a MLslow gameplay-vel nyomultam.
Tehát teljesen profi!!
Nekem már így megfelelő,köszönöm szépen!
Ja,nemértem mire gondoltál a korrekt kezdőcsapatokkal.Nálam minden ugyanaz csak a gameplay javult.. -
Nagyi2pac #48977 
Minnyá meglesem!
Ezt hogy érted: "a PAC-Patch megjelenése idejéig" az update-re gondolsz?
Majd ha még tutod majd javítgatni a gameplay-t akkor majd rakd ki az újabb verziót mer nekem olyan aug.10 körül elkel kezdenem az option file update-t és utána már nemtom majd használni a te verzóid mivel valószínüleg lesz benn 2 új csapat! KB. az átigazolási időszak vége körül adom majd ki a PAC-PATCH Update-t! -
Na jó, rászánom magamat, és fölrakom... :D -
PAC-Patch OF eZo Gameplay v.BETA1
ez nem egy végleges verzió, mert pl. az átigazolások, korrekt kezdőcsapatok nincsenek benne csak a PAC-Patch megjelenése idejéig
( ezen nem változtattam még, majd aug.31 után )
valamint a gameplay sem fix dolog, azért osztom meg veletek, hogy akinek véleménye van és az építő jellegű, akkor azt a végleges verzióig javítani tudjam
érdemes megnézni a milan, barca, inter csapatokat, hogy most is olyan nagy-e a különbség a többiekkel szemben pl. erre is várok reakciókat
PAC-Patch_OF_eZo_Gameplay_v.BETA1 -
Nagyi2pac #48974 Asszem ha mindegyik csapatnak raksz be eredeti mezet akkor jó lesz!
Te tudod...csak az tart sokáig amíg letöltöd! -
De le kell, mert idegesít ez a mezes dolog :D Szval nincs valami megoldás? Amúgy azért nem rakom fel a PAC-PATCH-t mert sokáig tart :D :D -
de nem biztos, hogy mindenhova feltölti -
Nagyi2pac #48971 Ez jó mer 12 link közül lehet választani hogy hova töltse fel! Viszont az a max 100 mega... -
Nagyi2pac #48970 Külömben wecn érdekesen binekbe oldotta meg a neveket meg az új csapatokat , sztem azért lehet online játszani vele! Viszont igazolások nincsenek benne! -
Az új online adatbázist próbálta vki? -
ez talán, de először kis filével próbáld ki
-

-
Nagyi2pac #48966 Breki meik volt az az oldal ahova múltkor feltöltöttél vmi-t aztán 3 letöltési link volt??? -
billdm #48965 .. Magyarország!
Na ez fontos,hogy nagy betűvel írd le!! -
Nagyi2pac #48964 Hát akkor 2 külön option file-t kell csinálni mondjuk a gameplay-t eZo megcsinálja de az igazolásokat majd ottis be kell fejetnem! -
optionfajlba gameplayt majd ne rakd be, mert nekem az nem kell, vagy az külön van? -
Nagyi2pac #48962 Hát amilyen a képen van!
-
egy szó a válaszom
limperatore -
mien olan? -
Nagyi2pac #48959 Meg egy olan kép róla!
-
1. én szoktam írni néha hozzátok, akkor is normálsi hangnemben, max rég volt mikor vmivel nem értettem egyet és szúrta szemem, de az is normálsi vita volt.
2. egyről tudok... az r9,rhydeskan,matthewpamer, ez egy személy:D többiek nem szoktak menni, max akkor ha szidjátok Inter ami teljesen jogosan nem esik jól nekünk, mert mi Inter topikban szinte soha nem említjük emg Juvét, ha meg beszélünk róla akkor se szidjuk.
3. ez egy ember, most még is mit csináljunk vele?... más Interes biztos nem láttál Juve topikba kötkedni meg hasonlók...
4. Tommy Lee ezt azér írta mert pont akkor nézett be Juve topikba mikor vki a kedvenc csapatunkat ócsárólta, és mivel nem szokta topikotokat olvasni azt szűrte le hogy csak Intert szoktátok szidni, ezért írta, ez elkerülhető lenne simán ha nem írnátok semmit Interről.
az a baj hogy te egy Interres alapján ítéled meg topikunkat, nem mindenki olyan ám mint ő... van olyan szivvonalas Inter topik mint Juve, egyébként ott is van egy cassoneitaly nevű srác aki átjárt a topikunkba hogy ócsárólja Inter elég kemény hangnemben trágárá szavakban... na peace. -
ok
ilyen playstatin 3-as tábla kellene
-
Nagyi2pac #48956 ON ---> KONAMI Soccer kiegészítők
-
na az off lezárásaként
1. én sose megyek inter topicba életemben nem írtam oda
2. sok interes jön be juve topicba fennhangon véleményt nyílvánita vitát kirobbantani
3. Emléxem éb rinyálósan "barátunkra" akit többször is kipateroltak az sg-ről milyen minősíthetetlen hangnemben szidott bennünket
hogy csak a bajnoki mecsről beszéljünk érdemes visszakeresni miket írt
aztán hálisten nem jött be
4. Most se Juve-s kezdte el szidni az interes topikot
hanem Tome Lee beszélt sértő igazságtalan módon rólunk........
5. hülyeség volt ezt idehozni , de tudomásomra jutot miket mondott és felkaptam a vizet ezen
-
Nagyi2pac #48954
-
Tomy Lee #48953 Erről van szó drusza,röviden-tömören ;-)
-

Csak engem írjanak Brekinek P