81526
-
Illetve lehet választani csak aztán vissza rakjuk más kamerára akkor van ez.
De sokan panaszkodnak erre -
Most jut eszembe pont azt írta Juce, hogyha players kamerát használsz a játék ki fog akadni. Ezt hogy be-pro-s kamerát lehet nem tudom honnan vetted
(If you had chosen Player-camera, and then want to switch back to one of the "official" cameras - don't try doing it in the game - it will crash. Instead use this tool) -
Camera Tweak-al ilyesmit tudsz pl -Wide-ban
De most fejből írom, úgyhogy nem biztos pontosan mondom.
Egyrészt sztem nem kell az exe-t a save könyvtárba másolni ha jól tudom simán elég a játék könyvtárában futtatni
be a pro-s kamerán azt érted gondolom, hogy egy játékost követ sztem ehhez szükséges az is, hogy beállíts ilyenre az írányításat tehát játékosváltás nélkül fix-re.
Igazából nem próbáltam mostanában így de ne várd , hogy teljesen más játékost hátulnézetben kicsit felülről mutató kamerát kapsz -
mgkp #49548 Segítséget kérnék!
Fel szeretném tenni ezt a Camera Tweak 1.3 mod-ot mivel azt mondja ezzel lehet olyan kamerát csinálni mint az xbox-os fifában be a pro-s kamerát vagyis legalábbis olyasmit.
De beteszem az exe fájlt a pes save mappába és megváltoztatom a kamerát player-re de játékban ugyanaz a kamera van.
Itt a link ahonnan letöltöttem:
http://pes2008editing.blogspot.com/2008/05/camera-tweak-11by-juce.html
Kérem valaki próbálja ki magánal és segítsen nekem, hogy mit csinálok rosszul mert nekem nem működik.
Előre is köszi. -
De a mezes dolognak meg kéne jelennie fönt akkor is.
Most meg ezért újra insdtallálgatni az egész játékot nem akarom úgyis több hetet leszek külföldön meg nem biztos, hogy megoldaná.
-
hát kipróbáltam amit te küldtél blindm is küldött egyet kipróbáltam a legújabbat is
Akkor leírom egybe még egyszer hogy van
a kitserver-be rakot dolgok működnek mez kijelző egyebek megjelennek
De feliratok ahol választani lehet mezt stadiont stb nem.
És akkor amikor amit küldtél próbálgattam egyszercsak nem indul el a kitserver.exe
Visszaraktam egy másik exe-t akkor kb egy napig jó lett aztá megint ugyanaz elinditom a kitserver exe-t lekerül tálcára és ennyi
Érdekes máshova rakva vagy akár zip-ből inditva elindul rendesen de ugye akkor nem látja az exe-t.
NAMOST nekem volt fent egy külön EB-s változat amiben nem voltak img-k csak exe meg kitserver (socceraccess féle EB patch)
A múltkor kipróbáltam és teljesen jó volt minden megjelent raktam is be róla képet.
Mondom oké akkor oda bemásolom a kitservert amiben a te fileid vannak
Azzal is tökéletesen működött.
Na itt követtem el a hibát azzal akartam online nyomni hiszen tökéletesen működött
Ha hagyom az lett volna az offline a patcheddel nagyjából a másik meg az online és mindegyik megfelelően működne.
De az online nem ment erre lefutattam az ott lévő setup-ot (pesmagazinonline.exe)
Na azután online frankón ment csak aztán kilépve ott sem megy a kitserver.
Tehát online-s reg futattása előtt teljesen jó azután ugyanaz bármivel próbálom.
Most úgy tudok kitservert bekapcsolni, hogy olyan exe-t használom amiben be van ha kikapcsaolni akarom akkor meg másikat -
Nagyi2pac #49545 Ahaa és a labdákat és stadionokat is a Page Up-al kell aktiválni meccs előtt! -
Nagyi2pac #49544 Breki te meik sched.dll-t használod? Mer lehet azért nem működött nálad mer az újabb fajtákat asszem 7.3.0-at ezzel lehet csak aktiválni [PgUp] or [PgDn], most olvastam a kitserver leírásban!
Én eddig a 7.1.3-at használtam mer az újat nem tudtam aktiválni de asszem most már menni fog! -
nem te vagy az akinek ha elfogynak az érvei a másik a szánalmas.....
Nekem te nem nagyon rúgtál szabadrúgásgólt szval elég rossz volt a példa
kár volt beszólni...... -
Mert a kitserveres mezek egyeznek meg
Ezenkívül mint írtam én beraktam a dolgokat az img-be.
Tehát a patchedben a két mez hasonlít egymásra.
Ez eddig nem így volt.
Nemhittem volna, hogy ezt ilyen nehéz elmagyarázni. -
Tomy Lee #49541 

-
Nagyi2pac #49540 Jól hangzik majd délelőtt "átnyálazzuk"!
-
Nagyi2pac #49539 Boot Server released! Kit Server 7.4! 

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29918
Master Juce has released a new version of Kit Server 7.4.0 that includes Boot Server and Ball Server
Kitserver 7.4.0
- bootserv: boot server
- bserv: ball server
- fserv: now works, even if PES2008_EDIT01.bin doesn't exist
- rwdata: changed the functionality: now redirects to a different folder.
- stadium: support for 35,36(spectators) and 713(corner flags, etc.) bins
- kserv: fixed problem with Word Selection, European Selection, etc. teams -
Jahh, az első mondathoz még annyit, hogy szerintem keversz vkivel ;-)
Písz. -
Ez elég szánalmas volt, nem szoktam jegyzetelni :) De biztos vagyok benne, hogy pes5/6 alatt lőttem neked szabad gólt, akkor nagyon ment :)
Másrészt nem magamra gondoltam, hanem általánosságban írtam.
Egyébként meg szerintem mindenkinek szíve joga, hogy hogy állítja be a taktikát. Én csak a formációt meg a kezdőt szoktam, mert nekem így jobban testzik a csapat, ennyi.
Amúgy írtam, hogy meccsre megyek, szóval gondolhattad, hogy oda nem viszem ki a gépem, nem fogok tudni pesezni. (FTC-Tököl 6-2 :DD)
-
Nagyi2pac #49536 De loool ilyet se láttam még:
http://www.udinese.it/
Az Udinese hivatalos oldalán keverve van az Olasz az Angol és a Magyar nyelv
-
Nagyi2pac #49535 PES 2008 O.F. Editor v0.4.7
http://files.filefront.com/PES+2008+OF+Editor+v047rar/;11455410;/fileinfo.html
features:
1. modify player abilities
2. player stats importing (from PES6 CSV file & OF2)
3. transfers (drag&drop included)
4. edit team formations
5. modify team names & home stadium assigning
6. modify league and tournament names
7. global stats and special abilities adjusting
8. manage faces, hairs and stadiums in GDB folder
9. create list with Player ID's or Team ID's
-
Nagyi2pac #49533 ja alap játékban persze hogy nem tudsz választani mezt kupában, de akkor mér írtad ezt??:
"Találtam a pachben még egy kisebb bug-ot.
Realt vertem ki a kupában és ilyen mezek voltak, távoli képen elég hasonló"
Ennek semmi köze nincs a patch-hez! vagy miről beszélsz? -
Djemba #49532 tavaly szezonkezdéskor nem volt szakála hoppá -
magában a játékban nem tudsz
nem is jön be olyan képernyő ahol a mezek vannak az csak barátságos mecsnél jön be
kitserverben tudsz az meg más itt magáról a játékról beszélek -
igen ez így van -
Nagyi2pac #49529 akkor nekem nagyon atom játékom van mer én tok mezt választani (szinte mindenhol, de még mindent nem próbáltam) ML-ben BL-ben, World Cup-ban...
és ezt javítja a kitserver
-
annyi, hogy én kint beállítottam, és az online részen belül van egy beolvasás mód! arra rányomod, és a kinti beállításaidat be tudod olvastatni a csapatállításnál -
Hm ez a del Piero arc játékban kiakad pedig editben jó és marha jól néz ki -
kupában mecs előtt játékban nem lehet mezt választani !
ez a játék egyik ismert hibája
kitserverem meg működik, de mint írtam választási lehetőségek nem jelennek meg, bekapcsolni is úgy tudom, hogy kitserveres exe-t másolok be -
Nagyi2pac #49525 ez nem hiba, lehet mezt választani, még mindig nem jó a kitserver-ed... -
BL -
Nagyi2pac #49523 pontosan mien kupa? -
Aztán kérdés kivédi-e -
Nagyi2pac #49521 ok, köszi a tippet! -
Erre mondhatnék vmit PP
Téged mondjuk nem láttalak sokáig állítgatni -
kupa és nem tudom más szinűt választani
nincs olyan opcióm -
a szabadrúgás dologra írtam
tök hülyeség volt termitől felhozni kb pes5-ös ügy, hogy gyakorlásban órákon át szabadrúgásgyakorlás gif-ek készítése és dicsekvés, hogy 10-ből 9*
Hát én nem emléxem egyre sem kivéve egy ember ellen még pes5-ben , de ő nem irogatott be ilyet inkább elmagyarázta és nem gyakorolgatta
A másikról meg írtam, én nem várom el, csak nem szeretel olyanok ellen játszani akira várok, hogy állítgassa percekig a taktikát
aztán válasz az emlitett csapatok közül egyet
De nem mennék már nagyon ebbe bele, nem én kezdtem el idehozni ezeket a dolgokat és szeretném már lezárni, lényeg a két mez majdnem egyforma ezt akartam jelezni -
legalábbis többször odaér -
nyomd a W-t szabadnál, és odaér a kapus -
Nagyi2pac #49515 Asszem a játékba a szabadrúgást is picit le kéne venni mer pl. Lampard 10 szabadból 8-at berúg a maradék kettő meg kapufa, pedig csak profin játszok! -
én taktikával verem meg az ellenfelem, pontosabban mindig olyannal, amit a Barca játszik, mert úgy élethű -
Nagyi2pac #49513 És itt mi a baj?
Más színű mezt kell választani...xd -
És pont arról volt szó, hogy elkezdtem állítgatni a taktikát, hogy felnőjjek a feladathoz P
Ugyanis eddig nem volt időm erre, mivel kiegészítőket csináltam a játékhoz míg mások a játékban ezeket a dolgokat próbálgatták :P -
ez nem beszólás volt, csak olyat írtál amivel nem értek egyet, ha vki csak szabadrúgást próbál meccsen ok, azt megértem, de sztem taktikat nagyon fontos eleme játéknak, ahogy a való életben, és természetes hogy próbálgatnak többet hogy melyik a jobb, ne várd el mástól hogy taktika nélkül álljanak ki, mert azt szinte mindenki használ, és azért mert nem játszok onlinet még leírhatom véleményem...