81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• tobias88
    kár hogy pc-n nem így néz ki
  • cucma
    nincs különbség. asszem csak annyi, hogy ott digitális a reklámtábla.
  • ForzaInter
    de ez xbox...
  • Nagyi2pac
    Pro Evolution Soccer 2009, xbox360: ManU vs. Inter

4 oldalnyi összesen 40 kép a meccsről!
    http://www.cynamite.de

Pro Evolution Soccer 2009, xbox360: Serie A stars (Roma, Milan, Juve, Inter)

Itt összesen 89 db új kép van az olasz sztárokról!
    http://www.cynamite.de
  • Nagyi2pac
    PES 2009 új gameplay video (Argentina-Portugal)
    http://www.youtube.com/watch?v=v9ysp9S8OHw
    -----------------------------------------------------------------------
    Megnyitották a PES 2009 hivatalos oldalát:
    http://www.konami.jp/we/2009/ps3_xbox/?ref=gs

-----------------------------------------------------------------------
    Chelsea and Arsenal out of CL

Ariel "The Master Assassin" Santarelli and XB have been studying the scans from the Hobby Consolas magazine. Apparently Chelsea and Arsenal (among others) are out of the Champions League. The Spanish League is not complete, ONLY the Champions league teams plus some other teams:

Licensed Spanish Liga teams:

* Real Madrid
    * Barcelona
    * Atletico de Madrid
    * Mallorca
    * Deportivo
    * Villareal

Licensed English teams:

* Manchester
    * Liverpool

The following CL teams are not licensed, even if you play with the CL

* Berkshier Blue (this proves that Chelsea is not licensed)
    * North London (this proves that it's not licensed in the champions or in the EPL)

However, the TV logo, the clock, the popups, the music, the Adidas official ball... has the licensed champions look and feel.

------------------------------------------------------------------------
    First official PES 2009 review - 9.2
    http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15201
    ------------------------------------------------------------------------
    Még több info a PES 2009-ről:
    http://www.pesgaming.com/
  • tobias88
    uefa kupa van? mert az is jó lenne

viszont kiváncsi leszek hogy csinálják meg, mert ha ugye ligákra bontva csinálod a master ligát, akkor a bajnokságokba nem ugyan olyan nemzet jut fel :S
  • Nagyi2pac

méghozzá 4 évig!

Ha eddig nem tudtál róla akkor gondolom ezt a videót sem láttad:
    http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5549
  • tobias88
    végre lesz bl? ezt nem is tudtam
  • Nagyi2pac
    Some PES 2009 Features have been announced

* Fully Licensed UEFA Champions League mode
    * Officially Liverpool and Manchester United teams
    * New player models, AI elements and physics routines
    * 'Become a Legend' mode - Start your career as a rookie midfielder or striker and work your way through the ranks to become a pro. Play in your favourite attacking position and work as part of a team, as opposed to controlling every player.
    * 'Legends' online mode - Use your saved 'Become a Legend' player in online matches with like-minded friends, and show off your skills on the larger online stage.
    * Redefined intricacies of first touch, close control and ball distribution
    * Enhanced shooting and AI mechanisms
    * The new control system makes full use the D-Pad and analogue stick to perform contextual tricks and feints within the players run.
    * Weather, air resistance and ground friction all have an affect on the balls motion - alter your play to match the conditions just like in real-life.
    * Teamvision AI has been extended allowing computer controlled team mates to adapt their tactics more realistically.
    * A reworked Master League means a players' loyalty and mood now affects their performance on the pitch.
    * Enhanced realism through aesthetic updates, including stadium environments and atmosphere.
    * Improved depth of field through the use of contrast for a greater sense of distance.
    * New vertical camera that automatically switches to a close-up view during key one-on-one situations.
  • Nagyi2pac
    Konami presented a 85% ready version of PES 2009 in Copenhagen, Denmark. allsvenskanpes brings this video showing off some of the menus from the game.

The start of the video shows off the new Champions League mode intro, which was previously seen in the trailer last week. As the video progresses, the player goes through all the menu systems which confirm some features of the game many were unsure of.
  • Nagyi2pac
    Itt van egy sokmindent elmondó video a PES 2009-ről!
    Többek között látni benne a teljes főmenüt, stadionokat (képen), 19 db...

http://www.youtube.com/watch?v=h7lwq2nid5o
  • Gabe18
    Ennek a lényege magyarul?
  • Nagyi2pac
    Ki kell törölni a kitserver/GDB-ből a boots mappát és utána kell az Update-ben lévő boots mappát bemásolni a GDB mappába!

Külömben ha majd működik, én ajánlanám a random beállítást a csukáknál! Annál a 128 játékosnál akihez rendeltem csukákat azoknál nem fogja váltogatni!
  • Tomy Lee
    Kettő fajta van mindenkin de sz.tem azért mert bennthagytam a régi cipő pack-ot.
    Nem random az biztos.Lehet megcsinálom elölről a kitserveres dolgokat,meglátom még...
  • Nagyi2pac
    Ilyen összesített képet a csukákról nem csináltam, de ha megnézed a boots mappában a map.txt-t akkor látod hogy kihez mien csukát rendeltem! GGS-el meg megtudod nézni a bin-eket!

Nem működnek a csukák?
  • Tomy Lee
    Tudsz beszúrni 1 képet az update-ben lévő cipő pack-ból?
    Nálam nagyon nem stimmt valami:(
  • Firerock
    nemaztmondom
    hanem pl. ProX media vagy hasonlók
  • Nagyi2pac
    mi a baj vele?

kirakhatnám nagyba is de sztem az kicsit zavaró amikor ilyen "2km"-es képek vannak kirakva főleg ha mondjuk beraknék egymás után 10-et!
    így távolról látszik a kép tartalma és az nézi meg aki akarja!
  • Nagyi2pac
    egyetértek!
  • Firerock
    borzasztó ez a tárhely ahova feltöltöd a képeid
  • eZo
    nagyon gáz, hogy olyan játékosokkal mutatják be az új játékot akik ilyen siralmas módon játszanak

szerintem az lenne az igazi reklám ( mert itt az lenne a cél, hogy a kis videókkal is vásárlásra ösztönözzön minket fogyasztókat ) ha két igazán profi játékos mutatná be milyen dolgokat is lehet csinálni, hogy mindenki csak ámuljon... így ez pont az elenkezőjét váltja ki belölem és szerintem ezzel nem vagyok egyedül
  • Nagyi2pac
    Pár új gameplay video (PES 2009)

PES 2009 Gameplay Argentina vs Brazil 2
    PES 2009 Gameplay Italy vs Mexico
    PES 2009 Gameplay Italy vs Mexico 2
    PES 2009 Gameplay Argentina vs Brazil

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15114

• Liszi
    hát az eddigi videok - képek közül szvsz ez a legjobb
  • HoReSz1975
    jó lett, találtam vistahoz d3dx9_30.dll -t
  • HoReSz1975
    nem jó hibát ír ki, hogy nem megfeleő op. rendszerhez való.

Most 3x -ra telepítem újra, pedig eddig semmi gond nem volt elötte, vista ulti. x64 -en....
  • HoReSz1975
  • HoReSz1975
    kösz megprobálom
  • eZo
    UEFA Champions League Trailers HD 1280x720
  • eZo
    PES 2009 Official Website news

While we are still waiting for the Pro Evolution Soccer 2009 demo ( we expected it to be released around September 25th-26th ) we found out that even Konami have not officially launched their PES 2009 website they have already redirected domains like pes2009.com, pes2009.net to their Pro Evolution Soccer 2008 website. Probably in a few days PES 2009 Official Website will be online. It´s important since we believe that PES 2009 demo won´t be available until official website goes online. More news coming soon.
  • savaria
    Szia!
    Innen leszedheted a fájlt:
    d3dx9_30.dll letöltése
  • mikiking
    másik patricióra perszze
  • mikiking
    szétqrnám a csajt ... :D
    Nem tudom milehet vele,de próbáld megkeresni itt a hiányzó dll fájlt. És copy oda ahovakelll, esetleg még a system 32 be . más ötletem nincs... ha nem segit,telepitsd ujra a játékot.
  • HoReSz1975
    újraraktam a gépet és visszaraktam a pes 2008 -at és nem indul:

• Tomy Lee
  • Nagyi2pac
  • eZo
    ML_PACK

Itt az első gólom, a Dortmund ellen :

másik kamera
  • gabi89
    Nem azért írtam,hogy villogjak csak tényleg könnyű és én is Fifás voltam jó ideig.Pes6-ban viszon jó sok ideig béna voltam :S legmagasabb szint mai napig nem nagyon megy. :D
  • eZo
    készítettem egy Master League mentést a PAC-Patch-hez
    a mentésben ML Default csapat van teletűzdelve inkább kicserélve nagyon fiatal, tehetséges játékosokra akik gyorsan fejlődnek, és 1-2 szezon alatt világsztárokká válhatnak :)

itt van 1-2 kép:

a csapat:

beállítás: ( szezon végén lehet változtatni, ha valakinek erős lenne )

Div.2 ( innen indulsz ):

Div.1 ( ide juthatsz fel a sikeres szezon végén )

Vegyes csoportokat csináltam, így mindig az adott div.-ba a legjobbak ellen meccselhetsz, így szerintem izgalmasabb !
    A játékos stat.-ok ill a gameplay , a PAC-PATCH_Final_Update_v07 options file-ra épül, semmit sem változtattam rajta !

Picit késöbb ha lesz időm felrakom a fájlokat is !
  • eZo
    2 kijelzőből 1, :)
    elég érdekes lett :
  • rooney8
    Nem. De én régen fifás voltam (a 2008 óta pesezek, na jó még a 6-al is játszottam egy keveset) :D És nehéz volt az átállás, azóta meg még nem változtattam, csak most :D